Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu dönemde stresten uzak durman lazım..Kafana hiç bir şey takma Ne müdürünü nede işleri

müdürüm sağolsun herkesle olağan toplantılarda bana diktatörlük yapıyor tekken sorduğumda da ne zaman müsaitsen sen bilirsin günlerini ayarla gel filan diyor pehhh konuştuk dün yoksa rapor alacaaktım... evet stres yapmamam lazım kaç gündür iyi giden yumurta büyümem biraz yavaşlamış pazar yumurta toplama yapacaktı pazt ne kayacak gibi dedi doktor

bir de şunu ekliim, ben her gün şekersiz kahvenin yanında; eti stick bitter yiyorum; yağ oranı uygun çünkü...
bak bunu tuttum işte. benim yediğimde bitterdi ama yağ oranına falan bakmak hiç aklıma gelmedi nası bi gözüm döndüyse artık resmen saldırdım yaa

canım bende ondan pilav yapmıştım işe götürdüm bir gün yaptığım günün ertesi unuttum dolapta 2. gün işe götürdüğümde kapağını açtığımda kokudan ölecek gibiydik yemin ederim tarifsiz berbat bir koku ayrıca tuhaf bir görüntüsü vardı tek hata beklemiş olması 1 gün dolapta 7,30 dan 11,30 a kadarda kabında iş yerinde...haberin olsun bekletme benim noddle ım da var ama o pirincin o hali gözlerimden ve burnumdan gitmiyor o yüzden elimi süremiyorum...

bende gayet iyi canım kilo azaldıkça giden kiloda azalıyo çünkü

bak bunu tuttum işte. benim yediğimde bitterdi ama yağ oranına falan bakmak hiç aklıma gelmedi nası bi gözüm döndüyse artık resmen saldırdım yaa
etiket okumak çok önemli diyetlerdee..

noddle vs bunlar güçlendirmede yeniyor değil mi?

kızlar yağ oranına bakıpta içiniz rahatlıyor çikolatalara dalıyorsanız dukanın mantığından uzaklaşmışsınız demektir... dukanda çikolata yok hatta takitanın kendi sitesindeki tatlandırıcılı kalorisiz çikolatalar bile yasak... bir sürü tarif var dukan usulu çikolatalarda yapabilirsiniz... ama çikolata yiyecekseniz kalorisine bakıp bitter diyip içiniz rahatlamasın o bildiğiniz kaçamak oluyor...

etiket okumak çok önemli diyetlerdee..

noddle vs bunlar güçlendirmede yeniyor değil mi?

Shirataki hepsinde serbest noodle da guclendirmede tam bugday unundan yapilmissa siniri var haftada iki kere nisasta ogununde yiyebiliosun veya odul ogununde yiyebiliosun :)

Ayrica sizin o bitter cikolar yasak biliosun dimi yagi yoksa sekeri var :)

noddle ve shirataki pirinci her evrede yenir canım kalorisiz ve dukana uygun olmayan içeriği de yok...

aaaa gelmeyin üstüme... nefsimizi köreltiyoruz napalım... büyük kaçamak benimki ama napayım anam olmiiii çikosuz... sabah kahvesi çikosuz olur mu... ama şu dukan çikosunun tarifine bi bakiciiim...

Sevgili Spirochet, ben dukan yapan ama burda aktif yazmayan, sizin yazdiklarinizdan faydalanan bir sessiz takipciyim. Bu tüp bebek konusuda daha eskimemis anilarimi canlandirdi yazmadan edemedim. Insallah hayirlisiyla alirsin bebegini/ bebeklerini kucagina.
Ben suanda ikinci hamileligimden kalan kilolari vermek icin diyet yapiyorum, ikiz ogullarim oldu, 10 ayliklar. Daha önce de bir oglum olmustu 3 yasinda. Iki hamileligimde tüp bebek yöntemiyle gerceklesti. Büyük oglum ilk denememizde olmustu. Ikizler den önce 3 negatif denememiz oldu ve son kez denemeye karar vermistik. Demem o ki icini rahat tut, mucize degil, olacak göreceksin.

Asil yazma nedenim de su: Yumurtalarini alma isleminin Pazartesi ye kaydigini söylemissin ve buna üzülmüssün. Doktorun ne dedi bilmiyorum ama bu iyi bir sey. Yumurtalarini ne kadar olgun alirlarsa, döllenme ihtimalleri o kadar yüksek. Umarim yumurta sayinda olgunluklari da iyidir ve hersey yolunda gider. Yumurta alma olayindan da korkma lütfen.

Neyse kusura bakmayin forumun konusu bu degil biliyorum da yazmadan edemedim. Hersey gönlünüzce olsun.

oyy Allah bağışlasın kuzucuklarını... teşekkür ederim canım yazdığın için... ne bileyim işte ilk deneyimim kimsede yok konuşabileceğim ailem herkesler antepte bende antalya da annem geldi yardıma ama oda çok yaşlı evhamlı dertleşemiyorum bile üzülecek diye... sayı konusunda iyi sanırım 9-10 taneyi takip ediyor şimdi... ilk 2 randevumda çok güzel büyüdüler normalde hesaplarımız pazt-salı gibiydi erkene alıcam dedi eh heyecanlandım şimdi ise gittim bekleyelim dedi birden kırıldım işte haklı tabi de ne zaman olgunlaşırsa o zaman olacak, yumurtalarım neye alındıysa ivme kaybetti... yok o konuda bir korkum yok... ben genel olarak tedirgin ve heyecanlıyım çok araştırmıyorum yumurta alımı transfer olaylarını birde onlara heyecan yapmıyım diye

sende dukan mı yapmaktasın 10 aylık hemde ikiz emziriyormusun?

aaaa gelmeyin üstüme... nefsimizi köreltiyoruz napalım... büyük kaçamak benimki ama napayım anam olmiiii çikosuz... sabah kahvesi çikosuz olur mu... ama şu dukan çikosunun tarifine bi bakiciiim...

tamam kuzum gelmiyorum üstüne

sonuçta senin vereceğin karar... kaçamaklara vücudunun nasıl tepki verdiğini bilmediğim için kestirip atamıyorum... ama yerken onların kalorisine bakıp light olmasına aldanıp içiniz rahat yemeyin bilin ki o bir kaçamak...

ben dukanellayı ilk yaptığımda biraz az süt koymuşum ilk yaptığımda yumuşak yedim sonrası dolapta kala kala çikolata olmuştu...

arkadaslar dukanella demisken onu veya yaptignz kek pastalari kac gunde neye gore tuketiyosunuz yulaf kepegi hakkiniza gore mi yada neye gore ?

Serzenis etmedim bak alınma sakın çok üzülürüm tamam yemicem bundan sonra söz. Bugün ps gunumdu hatta pirasanin içindeki pirincleri ayikladim. Ancak izmirli olduğumdan cibez vardı bi tabak sirkeli yedim yağsız yanina da yağsız tavuk sote sütlü :)

Arkadaşlar ben 1,5 yıl önce dukan diyeti ile 12 kg kadar vermiştim ancak son koruma evresini yapmadığım için fazlasıyla geri aldım. Yarın tekrar başlamayı düşünüyorum. 76-77 falanım.
Yeni başlayan arkadaşlar varmı onlardan feyz almak isterim birde şu kilonuzu gösteren cetveli nereden hazırlıyosunuz nasıl ekliyorsunuz anlatırsanız sevinirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…