Bu dönemde stresten uzak durman lazım..Kafana hiç bir şey takmaNe müdürünü nede işleri
Slm arkadaslar bende bugun başladım dukana ilk gunüm fena degildi bende katilabilirmiyim aranıza.bu arada 20 kilo vereceğim bende
ona benzer bişeyde yaptım. benim yaptığım süzme yoğurtla yapılıyodu. cıkkkk sevmedim ekşimsi bi tadı olduDUKANELLA yapsanaa
bak bunu tuttum işte. benim yediğimde bitterdi ama yağ oranına falan bakmak hiç aklıma gelmedi nası bi gözüm döndüyse artık resmen saldırdım yaabir de şunu ekliim, ben her gün şekersiz kahvenin yanında; eti stick bitter yiyorum; yağ oranı uygun çünkü...
Kızlar siz de benim gibi pilav makarna manyağıysanız sizinle paylaşmak istediğim birşey var
shirataki pirinciSıfır kalorili bir bitkiden yapılıyor uzakdoğuda hayli yaygınmış. Tavuklu pilav yaptım bununla daha doğrusu tavuğu soteledim, shiratakiyide on dakika suda kaynattım makarna gibi süzüp tavukların içine kapadım ağzını kıstım altını biraz da öyle pişti. Tadı pilav değil de sanki biraz makarnamsı ben çok çok beğendim internette farklı tarifler de bulabilirsiniz :) Yarısını yedikten sonra aklıma geldi foto çekmek hehe
Eki Görüntüle 1010260
bende gayet iyi canımBaşlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : 105
Gecen haftaki kilo :62,2
Güncel kilo:61,5
Hedef kilo : 59
Boy :1.63
Çok zor kilo verdiğimi biliyorum ama 1.5-2 kilo veren arkadaşlarım sizi çook kıskanıyorum
etiket okumak çok önemli diyetlerdee..bak bunu tuttum işte. benim yediğimde bitterdi ama yağ oranına falan bakmak hiç aklıma gelmedi nası bi gözüm döndüyse artık resmen saldırdım yaa
canım bende ondan pilav yapmıştım işe götürdüm bir gün yaptığım günün ertesi unuttum dolapta 2. gün işe götürdüğümde kapağını açtığımda kokudan ölecek gibiydik yemin ederim tarifsiz berbat bir koku ayrıca tuhaf bir görüntüsü vardı tek hata beklemiş olması 1 gün dolapta 7,30 dan 11,30 a kadarda kabında iş yerinde...haberin olsun bekletme benim noddle ım da var ama o pirincin o hali gözlerimden ve burnumdan gitmiyor o yüzden elimi süremiyorum...
etiket okumak çok önemli diyetlerdee..
noddle vs bunlar güçlendirmede yeniyor değil mi?
etiket okumak çok önemli diyetlerdee..
noddle vs bunlar güçlendirmede yeniyor değil mi?
kızlar yağ oranına bakıpta içiniz rahatlıyor çikolatalara dalıyorsanız dukanın mantığından uzaklaşmışsınız demektir... dukanda çikolata yok hatta takitanın kendi sitesindeki tatlandırıcılı kalorisiz çikolatalar bile yasak... bir sürü tarif var dukan usulu çikolatalarda yapabilirsiniz... ama çikolata yiyecekseniz kalorisine bakıp bitter diyip içiniz rahatlamasın o bildiğiniz kaçamak oluyor...
noddle ve shirataki pirinci her evrede yenir canım kalorisiz ve dukana uygun olmayan içeriği de yok...
müdürüm sağolsun herkesle olağan toplantılarda bana diktatörlük yapıyor tekken sorduğumda da ne zaman müsaitsen sen bilirsin günlerini ayarla gel filan diyor pehhh konuştuk dün yoksa rapor alacaaktım... evet stres yapmamam lazım kaç gündür iyi giden yumurta büyümem biraz yavaşlamış pazar yumurta toplama yapacaktı pazt ne kayacak gibi dedi doktor
hoşgeldin güzelimm...
teşekkür ederim :119: bebek düşündüğümüz için ne kadar verirsem kar diye düşünüyorum ondan :))
Sevgili Spirochet, ben dukan yapan ama burda aktif yazmayan, sizin yazdiklarinizdan faydalanan bir sessiz takipciyim. Bu tüp bebek konusuda daha eskimemis anilarimi canlandirdi yazmadan edemedim. Insallah hayirlisiyla alirsin bebegini/ bebeklerini kucagina.
Ben suanda ikinci hamileligimden kalan kilolari vermek icin diyet yapiyorum, ikiz ogullarim oldu, 10 ayliklar. Daha önce de bir oglum olmustu 3 yasinda. Iki hamileligimde tüp bebek yöntemiyle gerceklesti. Büyük oglum ilk denememizde olmustu. Ikizler den önce 3 negatif denememiz oldu ve son kez denemeye karar vermistik. Demem o ki icini rahat tut, mucize degil, olacak göreceksin.
Asil yazma nedenim de su: Yumurtalarini alma isleminin Pazartesi ye kaydigini söylemissin ve buna üzülmüssün. Doktorun ne dedi bilmiyorum ama bu iyi bir sey. Yumurtalarini ne kadar olgun alirlarsa, döllenme ihtimalleri o kadar yüksek. Umarim yumurta sayinda olgunluklari da iyidir ve hersey yolunda gider. Yumurta alma olayindan da korkma lütfen.
Neyse kusura bakmayin forumun konusu bu degil biliyorum da yazmadan edemedim. Hersey gönlünüzce olsun.
aaaa gelmeyin üstüme... nefsimizi köreltiyoruz napalım... büyük kaçamak benimki ama napayım anam olmiiii çikosuz... sabah kahvesi çikosuz olur mu... ama şu dukan çikosunun tarifine bi bakiciiim...
tamam kuzum gelmiyorum üstüne
sonuçta senin vereceğin karar... kaçamaklara vücudunun nasıl tepki verdiğini bilmediğim için kestirip atamıyorum... ama yerken onların kalorisine bakıp light olmasına aldanıp içiniz rahat yemeyin bilin ki o bir kaçamak...
ben dukanellayı ilk yaptığımda biraz az süt koymuşum ilk yaptığımda yumuşak yedim sonrası dolapta kala kala çikolata olmuştu...
arkadaslar dukanella demisken onu veya yaptignz kek pastalari kac gunde neye gore tuketiyosunuz yulaf kepegi hakkiniza gore mi yada neye gore ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?