Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cibez ne kızzz yok alınmadımmm o yüzden öpen bir ikon koydum yaa oraya...

şimdi yine birşey diycem :)) eğer pişen yemeğin içerisinde patates bezelye pirinç... vs. şeyler varsa suyuna nişastasının geçme ihtimali yüksek tüketme demiyim daraltmıyım seni ama çatalla yersen gereksiz yere nişastasını almazsın...

arkadaslar dukanella demisken onu veya yaptignz kek pastalari kac gunde neye gore tuketiyosunuz yulaf kepegi hakkiniza gore mi yada neye gore ?

ben yaparken 7 kaşık süt tozu kullanmıştım. 1 hafta yedim hatta bir misafirim gelmişti oda yedi bayıldıydı... süt tozu nu günde 1 yk nı geçmedim ben genelde yazılarda duraklama olursa yemeyin filan deniyor ben 1 yk ile duraklama yaşamadım yani duraklamalarım bana özgüydü süt tozunun rolünü hissedemedim... kek pastalar zaten yulaf kepeği limitime göre tüketiyorum...

Hoş geldin bende yeni başladım 2. Gunüm bugun .

Hoş geldin bende yeni başladım 2. Gunüm bugun .

Aslında korkunç zor bir diyet. Sebat edip tamamlarsan ne kadar önemli bir şeyi başardığına şaşırıyorsun çünkü seni dibine kadar zayıflatıyor. Asla inemem dediğin kilolara iniyorsun. Umarım başarılı oluruz :)

Yarın ilk iş alışveriş yulaf kepeği, yağsız ürünler almak için doğru metroya. Ama öncelikle dukan testi yapmalıyım bakalım atak kaç gün çıkacak?

Son düzenleme:
Hoşgeldin. ..
Cibez, turp otu, radika, turp filizi nasıl bilmezsin sen bunları!!! Diyetisyenim bunlari serbest bırakmıştı yağsız olduğu zaman cok güzeldi. Şimdi arada yiyebiliyorum tabii.. pirasayi da sadece pirasalarini catalla aldim aklıma geldin çünkü :)

Yarın ilk iş alışveriş yulaf kepeği, yağsız ürünler almak için doğru metroya. Ama öncelikle dukan testi yapmalıyım bakalım atak kaç gün çıkacak?

Yağ oranları % 2yi geçmeyecek ürünler al.peynirini yağsız lor al ama biraz da tabi yağsız light beyaz peynir al her gün lor da cekilmio.. süt tozu al mutlaka ben 1 hafta gecikmeli aldım maden bulmuş kasar oldum :) ekmek yapacaksin bol bol tatlı yapacaksin... bol şans...

Süt tozu aldım sonunda yarın cheesecake yapcam. Ama kac dilim yemem gerek sizce

Çok yeme süt tozu duraklama yapabiliyor Kefirle quark yapıyorlar quarkla da cheescake ben denedim on numara oldu haha ama biraz uzun sürüyo quark yapması peynir mayası filan da lazım zamanın yoktur şimdi senin çok bebişten

Oooo quark muark yapamam kii evimi toplayamam ki yorgun geliyorum isten zatii.. cheesecake icin bile anneme gitcem orsa yapcam düşün halimi. Haftada bir yesem olmaz mı

Kızlaaaar her akşamki youtube gezintilerimi yaparken denk geldiğim kanal

http://www.youtube.com/user/XFitDaily?feature=watch

Acaip egzersiz videoları var bi bakın derim ben

Bi de iyi ki varsınız Hiç sıkılmıyorum diyetten konuşabiliceğim birileri var ya haha yarın bir arkadaşımda kalıcam ctesi dönücem eve ekmek filan da yapmadım ctesi sabahı için inş yağsız sütle yapılmış latteyle kandırabilirim mideciğimi

Oooo quark muark yapamam kii evimi toplayamam ki yorgun geliyorum isten zatii.. cheesecake icin bile anneme gitcem orsa yapcam düşün halimi. Haftada bir yesem olmaz mı

olur olur :) Allahım ben napcam evlenince ya kendime mi bakcam kocaya mı bakcam çocuğa mı bakcam yaş da oldu 27 haha sanırım evde kaldım ve sanırım bu o kadar da kötü bişey değil ütü mütü düşününce bana bi kaşıntı basıyo hahaha

Tontikolar acaba yağsız lor nerde buluyosunuz? Ben bulamadım hiçbiyerde deliricem lor kurabiyesi yapmak istiyorum

Dışarda diyeyin d'sinden bahsetmiyorum ben de. Bir kocam bilio. Yoksa aman efenim kilon iyi yok emzirion aaa size ne diyemiosun...

Yağsız lor ben de görmedim hic ama çökelek yapısı itibariyle yağsız. Lor kurabiyesi tarifini versene bana ya çayla nasıl gider o var yaa... haftaya haftasonu yapip yapip defreeze atcam olmuo böyle. Evlenme anam, bana her hafta yardımcı geliyor. Yarin da onun günü. Oglumla kacariz o temizler, yikar ütüler, sonra biz dağıtmaya gelirikk

merhaba :)
bende 2012 yılında dukan diyeti yaptım 11 kilo verdim , yalnız koruma evresini bende yapamadım ve 3 kilosunu geri aldım şuan 62 kiloyum tekrar yapmak istiyorum bi 7 kilo daha versem iyi olacak ama o zaman ki gibi motive olamıyorum sizlere başarılar diliyorum

slm arkadaşlar bende aranıza katıldım dün test yaptım boyum 168 kilom 75 ben 53 kg olmak istiyorum eski kilom ama dukan bey 61 olmam gerektigini yazıyor neyse ona göre bana 3 gün atak göründü bugun birinci günümü tamamladım ama çok halsizim normal mi saglıgımın bozulmasından korkuyorum.
bugun sabah 2 haşlanmış yumurta yedim öglen biraz dana döner 2 tane yagı alınmış ton balıgı yedim sonra 1 bardak süt akşam bolca tavugun gögüs kısmını zero kola yulaf kepegiyle yogurt ve şimdi yine zero kola sizce fazla olan bi şey var mı

Ohh hava güzel olsun da bari çocuğa sahil turu attır Lor kurabiyesi tarifi bilmiyorum ben hiç yapmadım bulamadığım için loru pazar metroya gidicem bakalım varsa var yoksa evde kendim yapıcam loru da yeter ben bu tarife bakmıştım ama internetten http://www.dukandiyeti.co/lor-kurabiye-tarifi/ buğday kepeği yerine süt tozu kullanırım diye düşünmüştüm 3 yk yulaf kepeği yerine de 3 yk yulaf kepeği karışımı

halsiz olman normal vücut alışmaya çalışıyor 2 litre su iç yeşil çay iç bir iki bardak kesinlikle eğer ikinci gün de halsiz hissedersen bir vitamin alabilirsin ama acıktırabilir. Karbonhidrat eksikliğinde vücut sapıtıyor ondan oluyor halsizlik alışkın olmadığın için :) Baş ağrısı filan yapmıştı biraz bende ilk gün geçiyo sonra ama

Sen tecrübelisin yinede benim ilk deneyimim cok bi sıkıntım yok şükür daha baslarda oldugum icin belkide.benim yolumda uzun insallah kilo vermemin yanında incelirimde tabi hepimiz insallah.

yok canim ivme kaybetmemislerdir onlar sadece enine boyuna büyümek yerine icleri olgunlasiyor, yani hersey normal. Benim doktorum alacagi günden bir gün öncesine kadar söylemiyordu su gün alacagiz diye ve hormon testine ve yumurtalarin durumuna bakacagiz diyordu hep. Yani evhamlanma, hersey yolunda gidiyor anladigim kadariyla. Hem 9-10 yumurta inanki cok cok iyi (ben bu sayiya hic ulasamadim). Herseyi cok arastirmaman akillica bence;doktoruna güveniyorsan. Ben de esimde okuya okuya bir hal olmustuk, bir ise yaradimi dersen, hiiic; vesvese yapmaktan baska.

Benim de ailem türkiye de oldugundan kimseyle konusamamistim, arkadaslara da anlatamadim. Bilmiyorum sana uyarmi ama ben dogacak cocuguma günlük tuttum ve ona yazdim (ilk oglumda), ilerde neler cektigimi okuyabilsin diye:)

Burdaki yazilarindan anladigim kadariyla tedavi kaynakli bir sikayetin de yok, ne güzel. Hatta dukan yapacak enerjiyi bile buluyorsun, burdakilere yardim ediyorsun, daha ne olsun.

Benim ikizler iki aydir emmiyorlar canim. Yemegi kesfedince gündüzleri biraktilar, sadece gece bir kere istiyorlardi, öyle olunca bende kestim memeden. Sucluluk duymamak icinde olsun iki bebegi bukadar zaman emzirdim, bir bebegi bile emzirmeyen/emziremeyenler var dedim kendi kendime. ilk 5 ay ek gidasiz emzirdim ikisinide, insaatta calismis gibi yoruluyordum emzirmekten. Gel görki kilo verdim mi, hayir. Bu yüzden dukan yapiyorum iki aydan beri ve 78 den 70 e indim. Pek zorlanmadim su ana kadar, hafif et bikkinligini saymazsak. Tatli düskünü zaten degilim (e madem niye sismanladin dersen, ekmekle peynir yiyerek olur cevabim:) Senin gibi güclendirmeye gecip ekmek yemeye baslarsam bütün özlemim bitmis olacak insallah.

iyikide sessiz takipciyim, biraksan anlatacagim da anlatacagim...

aaa aslında bende çok seviyorum o turpların üstündeki yeşil ot mu yeniliyor mu bilmiyordum ama salatalara hep koyardım... aslında yeşil otlara bende hastayım ama antepliyim güzelim ben yavaş yavaş keşfediyorum daha antalyada öğrendim kuzu kulağını

iyi etmişsin diyetisyenlerin susuz yemekten kasıtları hep buydu yıllarca diyet yaptım ben yaaaa

benim lora kanım kaynamıyor yaparsam sabahları soğanı kırmızı yeşil biberi kırmızı toz biberi kavurup içine loru atıp biraz daha kavurup öyle yiyorum... yoksa full time çeçil peyniri...

Süt tozu aldım sonunda yarın cheesecake yapcam. Ama kac dilim yemem gerek sizce

içine koyduklarını hesapla her dilimde 1 yada 2 yk kepek en fazla 2 yk süt tozu filan olursa bence 1 dilim yeter... nasılsa labnen light diyete uygundur... sıkıntı yok

Bende de olmuştu geçiyor sonra...

1 sene kaldim antepte 5 kilo aldim. Turp otu o senin bildiğin turpun sapı değil 😆 ayy koptum yaaa daglarda tarlalarda ayak basılan her yerde çıkar. Amaan antepliysen vur ete ohh miss salla otuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…