Serzenis etmedim bak alınma sakın çok üzülürümtamam yemicem bundan sonra söz. Bugün ps gunumdu hatta pirasanin içindeki pirincleri ayikladim. Ancak izmirli olduğumdan cibez vardı bi tabak sirkeli yedim yağsız yanina da yağsız tavuk sote sütlü :)
arkadaslar dukanella demisken onu veya yaptignz kek pastalari kac gunde neye gore tuketiyosunuz yulaf kepegi hakkiniza gore mi yada neye gore ?
Hoş geldin bende yeni başladım 2. Gunüm bugun .Arkadaşlar ben 1,5 yıl önce dukan diyeti ile 12 kg kadar vermiştim ancak son koruma evresini yapmadığım için fazlasıyla geri aldım. Yarın tekrar başlamayı düşünüyorum. 76-77 falanım.
Yeni başlayan arkadaşlar varmı onlardan feyz almak isterim birde şu kilonuzu gösteren cetveli nereden hazırlıyosunuz nasıl ekliyorsunuz anlatırsanız sevinirimmm
Hoş geldin bende yeni başladım 2. Gunüm bugun .
Hoşgeldin. ..Arkadaşlar ben 1,5 yıl önce dukan diyeti ile 12 kg kadar vermiştim ancak son koruma evresini yapmadığım için fazlasıyla geri aldım. Yarın tekrar başlamayı düşünüyorum. 76-77 falanım.
Yeni başlayan arkadaşlar varmı onlardan feyz almak isterim birde şu kilonuzu gösteren cetveli nereden hazırlıyosunuz nasıl ekliyorsunuz anlatırsanız sevinirimmm
Cibez, turp otu, radika, turp filizicibez ne kızzz yok alınmadımmm o yüzden öpen bir ikon koydum yaa oraya...
şimdi yine birşey diycem :)) eğer pişen yemeğin içerisinde patates bezelye pirinç... vs. şeyler varsa suyuna nişastasının geçme ihtimali yüksek tüketme demiyim daraltmıyım seniama çatalla yersen gereksiz yere nişastasını almazsın...
Aslında korkunç zor bir diyet. Sebat edip tamamlarsan ne kadar önemli bir şeyi başardığına şaşırıyorsun çünkü seni dibine kadar zayıflatıyor. Asla inemem dediğin kilolara iniyorsun. Umarım başarılı oluruz :)
Süt tozu aldım sonunda yarın cheesecake yapcam. Ama kac dilim yemem gerek sizce
Çok yeme süt tozu duraklama yapabiliyorKefirle quark yapıyorlar quarkla da cheescake ben denedim on numara oldu haha ama biraz uzun sürüyo quark yapması peynir mayası filan da lazım zamanın yoktur şimdi senin çok bebişten
Oooo quark muark yapamam kii evimi toplayamam kiyorgun geliyorum isten zatii.. cheesecake icin bile anneme gitcem orsa yapcam düşün halimi. Haftada bir yesem olmaz mı
Dışarda diyeyin d'sinden bahsetmiyorum ben de. Bir kocam bilio. Yoksa aman efenim kilon iyi yok emzirion aaa size ne diyemiosun...Kızlaaaar her akşamki youtube gezintilerimi yaparken denk geldiğim kanal
http://www.youtube.com/user/XFitDaily?feature=watch
Acaip egzersiz videoları var bi bakın derim ben
Bi de iyi ki varsınızHiç sıkılmıyorum diyetten konuşabiliceğim birileri var ya haha yarın bir arkadaşımda kalıcam ctesi dönücem eve ekmek filan da yapmadım ctesi sabahı için inş yağsız sütle yapılmış latteyle kandırabilirim mideciğimi
olur olur :) Allahım ben napcam evlenince ya kendime mi bakcam kocaya mı bakcam çocuğa mı bakcamyaş da oldu 27 haha sanırım evde kaldım ve sanırım bu o kadar da kötü bişey değil ütü mütü düşününce bana bi kaşıntı basıyo hahaha
Tontikolar acaba yağsız lor nerde buluyosunuz? Ben bulamadım hiçbiyerde deliricem lor kurabiyesi yapmak istiyorum
Dışarda diyeyin d'sinden bahsetmiyorum ben de. Bir kocam bilio. Yoksa aman efenim kilon iyi yok emzirion aaa size ne diyemiosun...
Yağsız lor ben de görmedim hic ama çökelek yapısı itibariyle yağsız. Lor kurabiyesi tarifini versene bana ya çayla nasıl gider o var yaa... haftaya haftasonu yapip yapip defreeze atcam olmuo böyle. Evlenme anam, bana her hafta yardımcı geliyor. Yarin da onun günü. Oglumla kacariz o temizler, yikar ütüler, sonra biz dağıtmaya gelirikk
slm arkadaşlar bende aranıza katıldım dün test yaptım boyum 168 kilom 75 ben 53 kg olmak istiyorum eski kilomama dukan bey 61 olmam gerektigini yazıyor neyse ona göre bana 3 gün atak göründü bugun birinci günümü tamamladım ama çok halsizim normal mi saglıgımın bozulmasından korkuyorum.
bugun sabah 2 haşlanmış yumurta yedim öglen biraz dana döner 2 tane yagı alınmış ton balıgı yedim sonra 1 bardak süt akşam bolca tavugun gögüs kısmını zero kola yulaf kepegiyle yogurt ve şimdi yine zero kola sizce fazla olan bi şey var mı
Aslında korkunç zor bir diyet. Sebat edip tamamlarsan ne kadar önemli bir şeyi başardığına şaşırıyorsun çünkü seni dibine kadar zayıflatıyor. Asla inemem dediğin kilolara iniyorsun. Umarım başarılı oluruz :)
oyy Allah bağışlasın kuzucuklarını... teşekkür ederim canım yazdığın için... ne bileyim işte ilk deneyimim kimsede yok konuşabileceğim ailem herkesler antepte bende antalya da annem geldi yardıma ama oda çok yaşlı evhamlı dertleşemiyorum bile üzülecek diye... sayı konusunda iyi sanırım 9-10 taneyi takip ediyor şimdi... ilk 2 randevumda çok güzel büyüdüler normalde hesaplarımız pazt-salı gibiydi erkene alıcam dedi eh heyecanlandım şimdi ise gittim bekleyelim dedi birden kırıldım işte haklı tabi de ne zaman olgunlaşırsa o zaman olacak, yumurtalarım neye alındıysa ivme kaybetti... yok o konuda bir korkum yok... ben genel olarak tedirgin ve heyecanlıyım çok araştırmıyorum yumurta alımı transfer olaylarını birde onlara heyecan yapmıyım diye
sende dukan mı yapmaktasın 10 aylık hemde ikiz emziriyormusun?
Hoşgeldin. ..
Cibez, turp otu, radika, turp filizinasıl bilmezsin sen bunları!!! Diyetisyenim bunlari serbest bırakmıştı yağsız olduğu zaman cok güzeldi. Şimdi arada yiyebiliyorum tabii.. pirasayi da sadece pirasalarini catalla aldim aklıma geldin çünkü :)
Yağ oranları % 2yi geçmeyecek ürünler al.peynirini yağsız lor al ama biraz da tabi yağsız light beyaz peynir al her gün lor da cekilmio.. süt tozu al mutlaka ben 1 hafta gecikmeli aldım maden bulmuş kasar oldum :) ekmek yapacaksin bol bol tatlı yapacaksin... bol şans...
Süt tozu aldım sonunda yarın cheesecake yapcam. Ama kac dilim yemem gerek sizce
Bende de olmuştu geçiyor sonra...slm arkadaşlar bende aranıza katıldım dün test yaptım boyum 168 kilom 75 ben 53 kg olmak istiyorum eski kilomama dukan bey 61 olmam gerektigini yazıyor neyse ona göre bana 3 gün atak göründü bugun birinci günümü tamamladım ama çok halsizim normal mi saglıgımın bozulmasından korkuyorum.
bugun sabah 2 haşlanmış yumurta yedim öglen biraz dana döner 2 tane yagı alınmış ton balıgı yedim sonra 1 bardak süt akşam bolca tavugun gögüs kısmını zero kola yulaf kepegiyle yogurt ve şimdi yine zero kola sizce fazla olan bi şey var mı
aaa aslında bende çok seviyorum o turpların üstündeki yeşil ot mu yeniliyor mu bilmiyordum ama salatalara hep koyardım... aslında yeşil otlara bende hastayım ama antepliyim güzelim ben yavaş yavaş keşfediyorumdaha antalyada öğrendim kuzu kulağını
iyi etmişsin diyetisyenlerin susuz yemekten kasıtları hep buydu yıllarca diyet yaptım ben yaaaa
benim lora kanım kaynamıyor yaparsam sabahları soğanı kırmızı yeşil biberi kırmızı toz biberi kavurup içine loru atıp biraz daha kavurup öyle yiyorum... yoksa full time çeçil peyniri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?