Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Oooo quark muark yapamam kii evimi toplayamam ki yorgun geliyorum isten zatii.. cheesecake icin bile anneme gitcem orsa yapcam düşün halimi. Haftada bir yesem olmaz mı

süt tozuyla puding filan yaptıysan duraklama yapıp yapmadığını görmüşsündür belki, bende çok yapmıyor ama 1 hafta tatlı pasta yediysem bazende 2 hafta :) üstüne 1-2 gün kepeğimi yoğurda filan katıp tüketiyorum mola veriyoruz yani... güçlendirmede 3 haftadır mola vericem yanımda işe getiriyorum kepeğimi yoğurda katıp yemek için ama hiç cazip değil kakaolu kekimde bitti bugün mecbur katıcam

Yok anam ne pudingi.. yeniyim bu işlerde bi ekmeği tutturuyom şükür. Kepegi onla yiyorum. Aslında cheesecake harici hir sey yapmak da istemiom çünkü alışmak istemiyorum kilo verene kadar. Güçlendirmede yaparım diye düşünüyorum

teksütün loru yağsız... ben pazardan bile aldım loru ama yağsız olup olmadığını kontrol etmek hem uğraştırıcı hemde denediğim her peynirden biraz almak zorunda kalıp onu da yiyemeyecğim için eşime börek yapmaktan sıkıldım direk çeçil alıyorum bende yağsız :)

üff evlilik çok sıkıcı yaa ütünün sadece senin tekelinde olması gibi birşey var yemeğin temizliğin hani yardımcı bile gelse senin tekelinde benim eşimde çok uyuzdur hep söylenir 1 bardak bile durmamalı tezgahın üstünde... az kaldıydı delirmeme, kalmasın dediği bardakları çöpe atınca biraz daha yumuşak isteklere geçti :))))

tşkler cevaplar için bu sabah tarttıldım 1.200 gr vermişim sanırım vücudumda çok ödem var 9 aylık bebegim var dogumdan sonra hep ödemliydim yoksa bir günde o kadar kilo gitmez sanırım

Gunaydin tontislerrrrrrrr. Dun ki tartilip sinir bozma maceramdan sonra bu sabah yine tartiyla yuzlesmeye karar verdim. Koskica 1 haftada 200 gr verip 86.5i gorunce soylenmeye baslamistim yine ama bu sabah 85.9u gorunce cenemi kapadim demekki bu hfta 700gr civari vermis oldum. E buna da sukut 85i gordum yaa ayyy cok mutluyum bugunnnn

ben çok üşengeç biriyimdir yazmak iyi fikir de bilmem ki becerebilir miyim... ama aslında içimdekileri de boşaltmış olurum...

emzirmekle kilo veriyorsun diyorlardı sanırım buda kişiden kişiye değişiyor bende öyle tatlı düşkünü değilimdir ama ekmeği her daim yeme potansiyelim var... peynir zaten bu diyeti yapmamın ana nedeni ben haftada 1 kg peyniri bitiriyorum... evet güçlendirme çok güzel bir evre ekmeği özleyene hemde...

sessiz olmana gerek yok canım vaktin olursa gir yaz... burası sadece soru cevap yeri değil ki herkes yazsın valla ben yazıyorum bana iyi geliyor henüz şikayet eden olmadı bana bile etmedilerse sana kimse etmez

hadi gözün aydın işte gr gr gidecek her gün hergün tartılıp yine benim oklara maruz kalacan yanlız

bende bu hafta sonunda 1 kg verdim anneme onu söyledim tabi eski halimi annem bilir öyle diyetlerle ayda 1 kg veren biriyken eee daha niye veriyorsun kızım yeter yeter demeye başladı yok anne artık yiyorum yaaa az veriyorum 2 haftada 1 kg oldu dedim ama ürktü kadın tabe... birde kabızlık delirtecek beni onu çözecek birşeyler yedim dün anneminde gazıyla sabahta tüm yağ hakkımı aç karnına içerek kullandım

püff karnımda acaip ağrıyor bu tedaviden de ağrıyor bana da artık psikolojik olarak saplantı oldu kabızlık diyorum neyse sabır diyip geçelim...

bu arada kızlar listeyi artık yayınlayacağım son bir bakayım sayfalara atladığım görmediğim var mı??? bildirim yapmayan listeye girmek isteyenlerde yazsın yarım saate paylaşırım...

canim peki labneyle yapinca cikolatayi ne yapiyosn ben dun 2yk labne 1 yk sut tozu kullanarak yaptm ve 3 gunde yerim diye dusundum ama kekim de vardi 2,5 yk yulaf k. bir yk kasigi suttozu kullandm sence bu ikisinden ayni gun yememeli miyim karisik olsu biraz k. bakma :)

tşkler cevaplar için bu sabah tarttıldım 1.200 gr vermişim sanırım vücudumda çok ödem var 9 aylık bebegim var dogumdan sonra hep ödemliydim yoksa bir günde o kadar kilo gitmez sanırım

Bende dun ilk tartildim -1.300 ü gördüm bugünde -500 gr falan ilk gün sporumu yaptım dun hasta oldugum icin yapamadım.bana 6 gün atak çıktı testte bu süredede 2,5 kilo falan verebileceğimi soyledi.bugun 3. Gunüm atağı yarılarım bakalım :)

ayyyy valla ne bileyim eh malum antepliyim alakam yok otlarla dur pazara gidince sorayım

antepliyim ama dukan amcam sayesinde vurdum yeterince

Mimarka sen nekadar olmuştun başlayalı.

daha öncesinde süt tozu tüketimin nasıldı yani tüketince yavaşlıyormu kilo vermen??? yavaşlamıyorsa yiyebilirsin... normalde sınırlı izinliler var çikolatana eklediğin kakao 1. sınırlın oluyor 2,5 yk ise 0,5 kaşık 2. sınırlın aslında 1 yk fazladan tüketebilirsin ama sınırlı izinli bu... seyirde 2 sınırlı izinlin var... süt tozu ise sınırlı izinli bile değil serbest bir ürün light olan normalde süt ürünlerinin günlük 1 lt yi aşmayacağı düşünülürse benim yaptığım hesaba göre ben peyniri çok yiyorum süt içiyorum o yüzden de süt tozunu 1 yk ile sınırladım kendime sen şöyle ayarlayabilirsin süt ürünlerinden başka birşey kullanmadan sadece süt tozunu tüketirsen bu yazdığın ölçüleri kullanabilirsin...

Valla ütüyü de selda ablam yapio sağolsun. Pantolon falan bilemem nasıl utulenir. Babam da her zaman eşime, ben sana akademisyen kız verdim hizmetçi vermedim der 😀 heyttt beaaa... bugün kilom fazla çıktı ya dünkü sebzeden olmuş olabilir mi canım sıkılıyor oyle olunca artık tobee ağzıma sokar mıyım kacamaklari!!!!! Son 50 gunum kaldı çünkü
Doğumdan 1 ay sonra hemen diyetisyene başladım 4 ayda hamile kaldigimdan daha da zayıftım.keske hemen baslayasaydin emzirmenin ilk 6 ayi cok kalori yakiosun...
Harikasin!!!
Emzirmek fena kilo verdirio sen bi doğur ben seni zayıflatırım 😯
Sen aldırma annene tam gaz hedefee :)
Nasil bir hesap kitap yapionuz ya ben yapamıyorum bunları helal olsun!!!
ayyyy valla ne bileyim eh malum antepliyim alakam yok otlarla dur pazara gidince sorayım

Antalyada yoktur herhalde sanmam...

Yokk bebisim 45 gundur ilk defa persembe harici tartildim sirf meraktan :)))( bu arada bak benim kabizlik pufff oldu uctu. Yag hakkini sabahlari ac karnina icmek mukemmel ise yariyo hemde saglik acisindan da cok faydali. Birakma onu :) hey masallah kuzuma bide 1 kilo daha vermis :)))(

Canim bugun tam 46.gunum ve taaaamm 8.200gr verdim :)))

himm anladm sagol canim henuz beni ne yavaslatiyo bilmiyirum zamanla anlarm insallah

Hiç kaçamak yapmiosun ama dimi... ben de yapmicam artık bu hafta bittiii!!! Şu sizin kek mek onları denemem lazım vaktim.olunca

Çok kolay kuzuşko rahat ol Dur sana on numara kek tarifi linki vericem

http://www.ilkayindukanlezzetleri.com/2012/09/adm-adm-kara-kek-tarifi.html

Ben kakaoyu da tatlandırıcıyı da biraz fazla koydum. Bu arada sana mesaj atıyorum silikon kap tavsiyesi bulabildiim en güzeli oydu diğerleri yapışıyo haha reklam olmasın burdan vermiim Keki çok da pişirme tamam mı yani iyice kurutma Kürdanla pişip pişmediğini görebilirsin 30 DK sonra

Antepli miydin sen kele? Hahaha halam Antepte yaşıyo 13 yaşında gitmiş Antepli gibi oldu artık Bizdeydi neyseki Dukan'dan önce gelip Dukan'dan önce geldi.

Antepin etleri şahane tatlıları aman allah zaten

Annemin kek kalıbı hemen çorlamam lazım gelmekte :))) bugün bunu da yapıp dolaba atayım. 2 gün araştırmada olcam çünkü vaktim olmaz...

Insallah olacağız . İlkinde nekadar sürede vermiştin 12 kg mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…