Oooo quark muark yapamam kii evimi toplayamam kiyorgun geliyorum isten zatii.. cheesecake icin bile anneme gitcem orsa yapcam düşün halimi. Haftada bir yesem olmaz mı
süt tozuyla puding filan yaptıysan duraklama yapıp yapmadığını görmüşsünDür bende çok yapmıyor ama 1 hafta tatlı pasta yediysem bazende 2 hafta :) üstüne 1-2 gün kepeğimi yoğurda filan katıp tüketiyorum mola veriyoruz yani... güçlendirmede 3 haftadır mola vericem yanımda işe getiriyorum kepeğimi yoğurda katıp yemek için ama hiç cazip değil kakaolu kekimde bitti bugün mecbur katıcam
olur olur :) Allahım ben napcam evlenince ya kendime mi bakcam kocaya mı bakcam çocuğa mı bakcamyaş da oldu 27 haha sanırım evde kaldım ve sanırım bu o kadar da kötü bişey değil ütü mütü düşününce bana bi kaşıntı basıyo hahaha
Tontikolar acaba yağsız lor nerde buluyosunuz? Ben bulamadım hiçbiyerde deliricem lor kurabiyesi yapmak istiyorum
yok canim ivme kaybetmemislerdir onlar sadece enine boyuna büyümek yerine icleri olgunlasiyor, yani hersey normal. Benim doktorum alacagi günden bir gün öncesine kadar söylemiyordu su gün alacagiz diye ve hormon testine ve yumurtalarin durumuna bakacagiz diyordu hep. Yani evhamlanma, hersey yolunda gidiyor anladigim kadariyla. Hem 9-10 yumurta inanki cok cok iyi (ben bu sayiya hic ulasamadim). Herseyi cok arastirmaman akillica bence;doktoruna güveniyorsan. Ben de esimde okuya okuya bir hal olmustuk, bir ise yaradimi dersen, hiiic; vesvese yapmaktan baska.
Benim de ailem türkiye de oldugundan kimseyle konusamamistim, arkadaslara da anlatamadim. Bilmiyorum sana uyarmi ama ben dogacak cocuguma günlük tuttum ve ona yazdim (ilk oglumda), ilerde neler cektigimi okuyabilsin diye:)
Burdaki yazilarindan anladigim kadariyla tedavi kaynakli bir sikayetin de yok, ne güzel. Hatta dukan yapacak enerjiyi bile buluyorsun, burdakilere yardim ediyorsun, daha ne olsun.
Benim ikizler iki aydir emmiyorlar canim. Yemegi kesfedince gündüzleri biraktilar, sadece gece bir kere istiyorlardi, öyle olunca bende kestim memeden. Sucluluk duymamak icinde olsun iki bebegi bukadar zaman emzirdim, bir bebegi bile emzirmeyen/emziremeyenler var dedim kendi kendime. ilk 5 ay ek gidasiz emzirdim ikisinide, insaatta calismis gibi yoruluyordum emzirmekten. Gel görki kilo verdim mi, hayir. Bu yüzden dukan yapiyorum iki aydan beri ve 78 den 70 e indim. Pek zorlanmadim su ana kadar, hafif et bikkinligini saymazsak. Tatli düskünü zaten degilim (e madem niye sismanladin dersen, ekmekle peynir yiyerek olur cevabim:) Senin gibi güclendirmeye gecip ekmek yemeye baslarsam bütün özlemim bitmis olacak insallah.
iyikide sessiz takipciyim, biraksan anlatacagim da anlatacagim...
Gunaydin tontislerrrrrrrr. Dun ki tartilip sinir bozma maceramdan sonra bu sabah yine tartiyla yuzlesmeye karar verdim. Koskica 1 haftada 200 gr verip 86.5i gorunce soylenmeye baslamistim yine ama bu sabah 85.9u gorunce cenemi kapadimdemekki bu hfta 700gr civari vermis oldum. E buna da sukut 85i gordum yaa ayyy cok mutluyum bugunnnn
ben yaparken 7 kaşık süt tozu kullanmıştım. 1 hafta yedim hatta bir misafirim gelmişti oda yedi bayıldıydı... süt tozu nu günde 1 yk nı geçmedim ben genelde yazılarda duraklama olursa yemeyin filan deniyor ben 1 yk ile duraklama yaşamadım yani duraklamalarım bana özgüydü süt tozunun rolünü hissedemedim... kek pastalar zaten yulaf kepeği limitime göre tüketiyorum...
tşkler cevaplar için bu sabah tarttıldım 1.200 gr vermişim sanırım vücudumda çok ödem var 9 aylık bebegim var dogumdan sonra hep ödemliydim yoksa bir günde o kadar kilo gitmez sanırım
Bende de olmuştu geçiyor sonra...
1 sene kaldim antepte 5 kilo aldim. Turp otu o senin bildiğin turpun sapı değil 😆 ayy koptum yaaa daglarda tarlalarda ayak basılan her yerde çıkar. Amaan antepliysen vur ete ohh miss salla otuu
Gunaydin tontislerrrrrrrr. Dun ki tartilip sinir bozma maceramdan sonra bu sabah yine tartiyla yuzlesmeye karar verdim. Koskica 1 haftada 200 gr verip 86.5i gorunce soylenmeye baslamistim yine ama bu sabah 85.9u gorunce cenemi kapadimdemekki bu hfta 700gr civari vermis oldum. E buna da sukut 85i gordum yaa ayyy cok mutluyum bugunnnn
canim peki labneyle yapinca cikolatayi ne yapiyosn ben dun 2yk labne 1 yk sut tozu kullanarak yaptm ve 3 gunde yerim diye dusundum ama kekim de vardi 2,5 yk yulaf k. bir yk kasigi suttozu kullandm sence bu ikisinden ayni gun yememeli miyim karisik olsu biraz k. bakma :)
Valla ütüyü de selda ablam yapio sağolsun. Pantolon falan bilemem nasıl utulenir. Babam da her zaman eşime, ben sana akademisyen kız verdim hizmetçi vermedim der 😀 heyttt beaaa... bugün kilom fazla çıktı ya dünkü sebzeden olmuş olabilir mi canım sıkılıyor oyle olunca artık tobee ağzıma sokar mıyım kacamaklari!!!!! Son 50 gunum kaldı çünküteksütün loru yağsız... ben pazardan bile aldım loru ama yağsız olup olmadığını kontrol etmek hem uğraştırıcı hemde denediğim her peynirden biraz almak zorunda kalıp onu da yiyemeyecğim için eşime börek yapmaktan sıkıldım direk çeçil alıyorum bende yağsız :)
üff evlilik çok sıkıcı yaa ütünün sadece senin tekelinde olması gibi birşey var yemeğin temizliğin hani yardımcı bile gelse senin tekelinde benim eşimde çok uyuzdur hep söylenir 1 bardak bile durmamalı tezgahın üstünde... az kaldıydı delirmeme, kalmasın dediği bardakları çöpe atınca biraz daha yumuşak isteklere geçti :))))
Doğumdan 1 ay sonra hemen diyetisyene başladım 4 ayda hamile kaldigimdan daha da zayıftım.keske hemen baslayasaydin emzirmenin ilk 6 ayi cok kalori yakiosun...tşkler cevaplar için bu sabah tarttıldım 1.200 gr vermişim sanırım vücudumda çok ödem var 9 aylık bebegim var dogumdan sonra hep ödemliydim yoksa bir günde o kadar kilo gitmez sanırım
Harikasin!!!Gunaydin tontislerrrrrrrr. Dun ki tartilip sinir bozma maceramdan sonra bu sabah yine tartiyla yuzlesmeye karar verdim. Koskica 1 haftada 200 gr verip 86.5i gorunce soylenmeye baslamistim yine ama bu sabah 85.9u gorunce cenemi kapadimdemekki bu hfta 700gr civari vermis oldum. E buna da sukut 85i gordum yaa ayyy cok mutluyum bugunnnn
Emzirmek fena kilo verdirio sen bi doğur ben seni zayıflatırım 😯ben çok üşengeç biriyimdir yazmak iyi fikir de bilmem ki becerebilir miyim... ama aslında içimdekileri de boşaltmış olurum...
emzirmekle kilo veriyorsun diyorlardı sanırım buda kişiden kişiye değişiyor bende öyle tatlı düşkünü değilimdir ama ekmeği her daim yeme potansiyelim var... peynir zaten bu diyeti yapmamın ana nedeni ben haftada 1 kg peyniri bitiriyorum... evet güçlendirme çok güzel bir evre ekmeği özleyene hemde...
sessiz olmana gerek yok canım vaktin olursa gir yaz... burası sadece soru cevap yeri değil ki herkes yazsın valla ben yazıyorum bana iyi geliyor henüz şikayet eden olmadıbana bile etmedilerse sana kimse etmez
Sen aldırma annene tam gaz hedefee :)hadi gözün aydın işte gr gr gidecek her gün hergün tartılıp yine benim oklara maruz kalacan yanlız
bende bu hafta sonunda 1 kg verdim anneme onu söyledim tabi eski halimi annem bilir öyle diyetlerle ayda 1 kg veren biriyken eee daha niye veriyorsun kızım yeter yeter demeye başladı yok anne artık yiyorum yaaa az veriyorum 2 haftada 1 kg oldu dedim ama ürktü kadın tabe... birde kabızlık delirtecek beni onu çözecek birşeyler yedim dün anneminde gazıyla sabahta tüm yağ hakkımı aç karnına içerek kullandım
püff karnımda acaip ağrıyor bu tedaviden de ağrıyor bana da artık psikolojik olarak saplantı oldu kabızlık diyorum neyse sabır diyip geçelim...
bu arada kızlar listeyi artık yayınlayacağım son bir bakayım sayfalara atladığım görmediğim var mı??? bildirim yapmayan listeye girmek isteyenlerde yazsın yarım saate paylaşırım...
Nasil bir hesap kitap yapionuz ya ben yapamıyorum bunları helal olsun!!!canim peki labneyle yapinca cikolatayi ne yapiyosn ben dun 2yk labne 1 yk sut tozu kullanarak yaptm ve 3 gunde yerim diye dusundum ama kekim de vardi 2,5 yk yulaf k. bir yk kasigi suttozu kullandm sence bu ikisinden ayni gun yememeli miyim karisik olsu biraz k. bakma :)
Antalyada yoktur herhalde sanmam...ayyyy valla ne bileyim eh malum antepliyim alakam yok otlarla dur pazara gidince sorayım
antepliyim ama dukan amcam sayesinde vurdum yeterince
hadi gözün aydın işte gr gr gidecek her gün hergün tartılıp yine benim oklara maruz kalacan yanlız
bende bu hafta sonunda 1 kg verdim anneme onu söyledim tabi eski halimi annem bilir öyle diyetlerle ayda 1 kg veren biriyken eee daha niye veriyorsun kızım yeter yeter demeye başladı yok anne artık yiyorum yaaa az veriyorum 2 haftada 1 kg oldu dedim ama ürktü kadın tabe... birde kabızlık delirtecek beni onu çözecek birşeyler yedim dün anneminde gazıyla sabahta tüm yağ hakkımı aç karnına içerek kullandım
püff karnımda acaip ağrıyor bu tedaviden de ağrıyor bana da artık psikolojik olarak saplantı oldu kabızlık diyorum neyse sabır diyip geçelim...
bu arada kızlar listeyi artık yayınlayacağım son bir bakayım sayfalara atladığım görmediğim var mı??? bildirim yapmayan listeye girmek isteyenlerde yazsın yarım saate paylaşırım...
Valla ütüyü de selda ablam yapio sağolsun. Pantolon falan bilemem nasıl utulenir. Babam da her zaman eşime, ben sana akademisyen kız verdim hizmetçi vermedim der 😀 heyttt beaaa... bugün kilom fazla çıktı ya dünkü sebzeden olmuş olabilir mi canım sıkılıyor oyle olunca artık tobee ağzıma sokar mıyım kacamaklari!!!!! Son 50 gunum kaldı çünkü
Doğumdan 1 ay sonra hemen diyetisyene başladım 4 ayda hamile kaldigimdan daha da zayıftım.keske hemen baslayasaydin emzirmenin ilk 6 ayi cok kalori yakiosun...
Harikasin!!!
Emzirmek fena kilo verdirio sen bi doğur ben seni zayıflatırım 😯
Sen aldırma annene tam gaz hedefee :)
Nasil bir hesap kitap yapionuz ya ben yapamıyorum bunları helal olsun!!!
Antalyada yoktur herhalde sanmam...
daha öncesinde süt tozu tüketimin nasıldı yani tüketince yavaşlıyormu kilo vermen??? yavaşlamıyorsa yiyebilirsin... normalde sınırlı izinliler var çikolatana eklediğin kakao 1. sınırlın oluyor 2,5 yk ise 0,5 kaşık 2. sınırlın aslında 1 yk fazladan tüketebilirsin ama sınırlı izinli bu... seyirde 2 sınırlı izinlin var... süt tozu ise sınırlı izinli bile değil serbest bir ürün light olan normalde süt ürünlerinin günlük 1 lt yi aşmayacağı düşünülürse benim yaptığım hesaba göre ben peyniri çok yiyorum süt içiyorum o yüzden de süt tozunu 1 yk ile sınırladım kendime sen şöyle ayarlayabilirsin süt ürünlerinden başka birşey kullanmadan sadece süt tozunu tüketirsen bu yazdığın ölçüleri kullanabilirsin...
Canim bugun tam 46.gunum ve taaaamm 8.200gr verdim :)))
Hiç kaçamak yapmiosun ama dimi... ben de yapmicam artık bu hafta bittiii!!! Şu sizin kek mek onları denemem lazım vaktim.olunca
ayyyy valla ne bileyim eh malum antepliyim alakam yok otlarla dur pazara gidince sorayım
antepliyim ama dukan amcam sayesinde vurdum yeterince
Çok kolay kuzuşko rahat olDur sana on numara kek tarifi linki vericem
http://www.ilkayindukanlezzetleri.com/2012/09/adm-adm-kara-kek-tarifi.html
Ben kakaoyu da tatlandırıcıyı da biraz fazla koydum. Bu arada sana mesaj atıyorum silikon kap tavsiyesi bulabildiim en güzeli oydu diğerleri yapışıyo haha reklam olmasın burdan vermiimKeki çok da pişirme tamam mı yani iyice kurutma Kürdanla pişip pişmediğini görebilirsin 30 DK sonra
Antepli miydin sen kele? Hahaha halam Antepte yaşıyo 13 yaşında gitmiş Antepli gibi oldu artıkBizdeydi neyseki Dukan'dan önce gelip Dukan'dan önce geldi.
Antepin etleri şahane tatlıları aman allah zaten
Aslında korkunç zor bir diyet. Sebat edip tamamlarsan ne kadar önemli bir şeyi başardığına şaşırıyorsun çünkü seni dibine kadar zayıflatıyor. Asla inemem dediğin kilolara iniyorsun. Umarım başarılı oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?