Çok kolay kuzuşko rahat olDur sana on numara kek tarifi linki vericem
http://www.ilkayindukanlezzetleri.com/2012/09/adm-adm-kara-kek-tarifi.html
Ben kakaoyu da tatlandırıcıyı da biraz fazla koydum. Bu arada sana mesaj atıyorum silikon kap tavsiyesi bulabildiim en güzeli oydu diğerleri yapışıyo haha reklam olmasın burdan vermiimKeki çok da pişirme tamam mı yani iyice kurutma Kürdanla pişip pişmediğini görebilirsin 30 DK sonra
Antepli miydin sen kele? Hahaha halam Antepte yaşıyo 13 yaşında gitmiş Antepli gibi oldu artıkBizdeydi neyseki Dukan'dan önce gelip Dukan'dan önce geldi.
Antepin etleri şahane tatlıları aman allah zaten
Hoşgeldin. ..
Cibez, turp otu, radika, turp filizinasıl bilmezsin sen bunları!!! Diyetisyenim bunlari serbest bırakmıştı yağsız olduğu zaman cok güzeldi. Şimdi arada yiyebiliyorum tabii.. pirasayi da sadece pirasalarini catalla aldim aklıma geldin çünkü :)
Yağ oranları % 2yi geçmeyecek ürünler al.peynirini yağsız lor al ama biraz da tabi yağsız light beyaz peynir al her gün lor da cekilmio.. süt tozu al mutlaka ben 1 hafta gecikmeli aldım maden bulmuş kasar oldum :) ekmek yapacaksin bol bol tatlı yapacaksin... bol şans...
Kızarmış miiiiii nasil yaniiiOhannes diyorum kendime Turkish Zeyna olmaya aday filanım. Kızarmış tavuk söyledik öğle yemeğine yarım göğüs dışında tavuğun hepsini yedim hahaha allahım mideeeeeem nefes alamıyorum yahu
Sus kız aaaa giden var gidemeyen var :)valla ataktan sonra seyirin 2. haftası memlekete gittik. 2 haftaya yakın ordaydık bozmadım eh bozmama gerekte yoktu heryer et... sadece tatlıcılara girdiğimizde eşim yanımda sıcak dehşet şeyler yerken ben soda içtim neyse kebapları sindirmek zor oluyordu soda da fena değildi :)))))) tek zorlandığım nokta adamlara ekmek yemiyeceğim lafını kabul ettirememektiilla o kebabın altına üstüne ekmeği koydular bir müddet sonra aynı yere 2. 3. gidişimde onlar inatla koydular bu sefer canım çekmedi bile inadımdan kaldırıp kenara koyduydum bu arada bizim pidelerde dehşettir kebapla gelen anaaam o geri çevirmeler ne acı verdiydi Allahtan karşılığını aldım
listeyi unutmuşum ya ben migrenim tuttu geçirmeye uğraşıyorum yaaa
kilo verenleri tebrik ediyorum tolga_dyg bu hafta ki liderimizsin... atak dönemin bu haftaya dahilse meray44 lider oluyor??? ben yinede ikinizi de tebrik ederim eee hadi anlatın neler yaptınız da verdiniz bu kadar????
Eki Görüntüle 1012280 Eki Görüntüle 1012281
hindi füme olur mu rkadaşlar
Kızarmış miiiiii nasil yaniii
Ya varya tavuk çevirme hani en dandik şarküterilerde bile duruyo karnın açken yanından geçerken zombiye dönüşüp tüm standı yemek istiyosun hani o tavuklar tabık tabık yakında ya yumurtlicam ya gıdaklicam zaten tavuk yemekten hahah ayrıca da tebrik ederim anası ayrı bebesi ayrı bebek kadınben haftaya daha çok vericem işte
Maşallah güzel vermişsin. Darısı bana ve 60a inşallah....güzel dukancılara selam olsun
bende deneyimlerimi paylaşmak istedim, bir ara 80 kilo olan ben arkadaşımın da gazıyla dukana başladım geçen yıl mart ayında, tam 3 ay sonra (atağı 5 gün yapmıştım sonra seyirde 5+5 devam etmiştim) 14 kilo verip 66 kilo olduğum vakit canıma tak etti ve diyeti bıraktım, yaz boyu kilo almadım hatta 63 e kadar indim, kış geldi ve hooop şişmeye başladm :2: en son 67yi görünce yavaşla kızım dedim kendime ve yediklerime dikkat edip 66 oldum şuan. Ama 59 hedefimdi ilk diyet zamanından bu yana (boyum 1.68) keşke yarım bırakmasaymışım. Şuanki kararım başladığım işi bitirmek. Tekrar ataktan devam edeceğim 3 gün atak çıktı. Bi misafirim var İzmirden o gider gitmez başlıyorum, başlar başlamaz da çizelgemi yazacağım, yazılarınız bana moral veriyor, sevgilerimle
Kızarmış miiiiii nasil yaniii
Ya varya tavuk çevirme hani en dandik şarküterilerde bile duruyo karnın açken yanından geçerken zombiye dönüşüp tüm standı yemek istiyosun hani o tavuklar tabık tabık yakında ya yumurtlicam ya gıdaklicam zaten tavuk yemekten hahah ayrıca da tebrik ederim anası ayrı bebesi ayrı bebek kadınben haftaya daha çok vericem işte
Ayyyy kız ödüm koptu.. kfc var ya böyle kova tavuklardan sandım....bak hazir yemek.olarak bunu listeye yazayım ben
Eşim gelirken alir sıcak sıcak yeriz.2 tane alsin hatta 3. 1 bana 1 kendime 1 oğluma :)
Bizim oglanin bir et yiyisi var. Junior dukan)
Sabah hindi fumemi o yedi canavar.. ya sen çok sıcakkanlisin 😊 bi de s' li arkadaş var ya listeyi yapan o da çok gulduruyor beni. Bi de instada olan arkadaş :) ezberleyemedim bi isimleri
listeyi unutmuşum ya ben migrenim tuttu geçirmeye uğraşıyorum yaaa
kilo verenleri tebrik ediyorum tolga_dyg bu hafta ki liderimizsin... atak dönemin bu haftaya dahilse meray44 lider oluyor??? ben yinede ikinizi de tebrik ederim eee hadi anlatın neler yaptınız da verdiniz bu kadar????
Eki Görüntüle 1012280 Eki Görüntüle 1012281
Maşallah güzel vermişsin. Darısı bana ve 60a inşallah....
Ayyyy kız ödüm koptu.. kfc var ya böyle kova tavuklardan sandım....bak hazir yemek.olarak bunu listeye yazayım ben
Eşim gelirken alir sıcak sıcak yeriz.2 tane alsin hatta 3. 1 bana 1 kendime 1 oğluma :)
Sabah hindi fumemi o yedi canavar.. ya sen çok sıcakkanlisin 😊 bi de s' li arkadaş var ya listeyi yapan o da çok gulduruyor beni. Bi de instada olan arkadaş :) ezberleyemedim bi isimleri
haha beni de güldürüyo onlar spi bişi bi de mini bişey tonti monti bişiler işte <3
Senin oğluş baya babayiğit olcak desene küçük herkülkaç yaşında şu an? Sen de inan bana tüm tavuk yemek istemezsin tam 5 saat oldu yemek yiyeli bense az önce yemişim gibi hissediyorum hala ahaha mideye taş gibi oturdu heralde Bu arada çeçil peyniri var ya ben bi siteden söyledim direk erzurumdan geldi Burda yağsız pek bulunmuo neyse o hindi fümeye değil de et fümeye dolduruyorum çeçili sarıyorum atıyorum mikrodalgaya 30 sn bildiğin kaşar oluyo ya allahım omnomnom tavsiye edilir zaten tek eriyen serbest peynirimiz çeçil
haha beni de güldürüyo onlar spi bişi bi de mini bişey tonti monti bişiler işte <3
Senin oğluş baya babayiğit olcak desene küçük herkülkaç yaşında şu an? Sen de inan bana tüm tavuk yemek istemezsin tam 5 saat oldu yemek yiyeli bense az önce yemişim gibi hissediyorum hala ahaha mideye taş gibi oturdu heralde Bu arada çeçil peyniri var ya ben bi siteden söyledim direk erzurumdan geldi Burda yağsız pek bulunmuo neyse o hindi fümeye değil de et fümeye dolduruyorum çeçili sarıyorum atıyorum mikrodalgaya 30 sn bildiğin kaşar oluyo ya allahım omnomnom tavsiye edilir zaten tek eriyen serbest peynirimiz çeçil
17 ayımız bitcek oğluşumla... hu dediğin füme sarma sigara böreği olarak geçiyor gayet lezzetli yaptım ben, geçenlerde almıştım yağsız çeçil super oldu. Akşam da çikolata yaparsam tam on numara olacak..
Insallah olacağız . İlkinde nekadar sürede vermiştin 12 kg mi.
Hiç kaçamak yapmiosun ama dimi... ben de yapmicam artık bu hafta bittiii!!! Şu sizin kek mek onları denemem lazım vaktim.olunca
Henuz leblebi buyuklugunde bile bir kacamagim yok cok sukur :) bu konuda baya iradeliyimdir :)
Biri ben oluyorum galibaa 😊😊 dilek ben sekerim mimarim onun icin mimarka yazmistim 😊😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?