Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ohannes diyorum kendime Turkish Zeyna olmaya aday filanım. Kızarmış tavuk söyledik öğle yemeğine yarım göğüs dışında tavuğun hepsini yedim hahaha allahım mideeeeeem nefes alamıyorum yahu

valla ataktan sonra seyirin 2. haftası memlekete gittik. 2 haftaya yakın ordaydık bozmadım eh bozmama gerekte yoktu heryer et... sadece tatlıcılara girdiğimizde eşim yanımda sıcak dehşet şeyler yerken ben soda içtim neyse kebapları sindirmek zor oluyordu soda da fena değildi :)))))) tek zorlandığım nokta adamlara ekmek yemiyeceğim lafını kabul ettirememekti illa o kebabın altına üstüne ekmeği koydular bir müddet sonra aynı yere 2. 3. gidişimde onlar inatla koydular bu sefer canım çekmedi bile inadımdan kaldırıp kenara koyduydum bu arada bizim pidelerde dehşettir kebapla gelen anaaam o geri çevirmeler ne acı verdiydi Allahtan karşılığını aldım

liste ne alemde yahuu goremedm kirk yilda bi 1.5 kilo vermisim listede gorme zevkini yasayalim barimeee :)

listeyi unutmuşum ya ben migrenim tuttu geçirmeye uğraşıyorum yaaa

kilo verenleri tebrik ediyorum tolga_dyg bu hafta ki liderimizsin... atak dönemin bu haftaya dahilse meray44 lider oluyor??? ben yinede ikinizi de tebrik ederim eee hadi anlatın neler yaptınız da verdiniz bu kadar????

Eki Görüntüle 1012281

Yarın ilk iş alışveriş yulaf kepeği, yağsız ürünler almak için doğru metroya. Ama öncelikle dukan testi yapmalıyım bakalım atak kaç gün çıkacak?

Kesinlikle katılıyorum lor bir iki günden sonra iç bulandırıyor ben light peynirler karıştırıp yemeni tavsiye ederim biraz daha çekilir oluyor

valla ben ne mi yaptım aslında çok bi değisiklik yok aynen bildiğiniz sınırlar disina çıkmadım çok sükür ekstradan gunde 3 fincan kadar yesil çay ılave ettm spormu ihmal etmedm yuruyus olsa daa ii tabii de 21 aylık kızımla bu mumkn değil evde ne kadar olursa iste gunde yarım saatçık bisiklet surdm kendi çapımda uyduruk egzersizler falan filan işte
10 martta 79 olmayı hedefleştm ama olmadı ıste
neyse buna da sukur artık
yaa o değilde secgili acem sırrını merak ettm aynı gun baslamısz 1 ayda 9.5 kilo vermısn nasıl basardn yaa ustelık benden az kıloyla baslamın tebrıkler...
bole iste arkidişler ayni seylerle gecen hafta 500 g bu hafta 1500 g nasil iş bende anlamadm az verenler takmayn kafanıza
ii ki varsınız hadi yemeğe koşşş

Ohannes diyorum kendime Turkish Zeyna olmaya aday filanım. Kızarmış tavuk söyledik öğle yemeğine yarım göğüs dışında tavuğun hepsini yedim hahaha allahım mideeeeeem nefes alamıyorum yahu
Kızarmış miiiiii nasil yaniii
Sus kız aaaa giden var gidemeyen var :)

hindi füme olur mu rkadaşlar

Gecen haftaydi benim atak. seyirin 1.haftasindayim... bi şey yapmadim haftada 2 kere pilates reformer 2 kere sahilde pisiklet yaptım. Bebekle uğraştım her gün okul da zten yorucu. Saf protein günlerinde cok dikkat ettim, bir de sebze günlerinde sadece çiğ sebze yedim ya da haşlanmış. Yemek gibi pişirmedim cok da sebze yemedim açıkçası korkumdan

Polonezin % 1 yagli fümesi on numara olur. O dan cips bilemm olurr

Son düzenleme:
güzel dukancılara selam olsun
bende deneyimlerimi paylaşmak istedim, bir ara 80 kilo olan ben arkadaşımın da gazıyla dukana başladım geçen yıl mart ayında, tam 3 ay sonra (atağı 5 gün yapmıştım sonra seyirde 5+5 devam etmiştim) 14 kilo verip 66 kilo olduğum vakit canıma tak etti ve diyeti bıraktım, yaz boyu kilo almadım hatta 63 e kadar indim, kış geldi ve hooop şişmeye başladm :2: en son 67yi görünce yavaşla kızım dedim kendime ve yediklerime dikkat edip 66 oldum şuan. Ama 59 hedefimdi ilk diyet zamanından bu yana (boyum 1.68) keşke yarım bırakmasaymışım. Şuanki kararım başladığım işi bitirmek. Tekrar ataktan devam edeceğim 3 gün atak çıktı. Bi misafirim var İzmirden o gider gitmez başlıyorum, başlar başlamaz da çizelgemi yazacağım, yazılarınız bana moral veriyor, sevgilerimle

Maşallah güzel vermişsin. Darısı bana ve 60a inşallah....

Son düzenleme:

Insallah olacağız . İlkinde nekadar sürede vermiştin 12 kg mi.

Canım tam 2,5 ay kadar sürmüştü. 0 yağ olmuştum. Bi tatile gittim bikiniden sarkan 1 gram fazlalık yoktu göbek falan dümdüz. Diyetten sonra doktora gittim. Kan değerlerime baktırayım diye tüm değerlerim mükemmelde kolesterol falan. Mükemmel bir diyet. Ama dediğim gibi çok ciddi sarılmak lazım. Öyle süt tozu falanda kullanmamıştım.

Dukan çikolatamı yaptım enfes oldu. 2 ölçüden yaptım 3 güne böldüm :) sira kaea kek yapıp buzluğa atmakta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…