Maşallah güzel vermişsin. Darısı bana ve 60a inşallah....
Biri ben oluyorum galibaa 😊😊 dilek ben sekerim mimarim onun icin mimarka yazmistim 😊😊
Semt pazarindaki peynirciye sordum yagsiz cecil peyniri varmi diye. Ikitane cecil var biri yagli biri yagsiz dedi. Aldim yagsizdan eve geldim. O bana bakiyo ben ona bakiyorum. Emin degilim. Yiyebilirmiyim. Ne kadar yemeliyim. Hicmi yememeliyim. Kafamda deli sorulat var😟 cok sıkıldım yagsiz lor ve light kirec peynirlerden 😟
Memnun oldum mimar dilek, sosyolog akademisyen duygu ben... yagsiz çeçil den emin olabilirsin erimio çünkübi ara uğraştım mihlama icin olmamıştı. Light peynirler yerine yarim yağlılara bak istersen sp gunlerinde onu ye psde kireç :) peynir delisi olduğum icin kısmadim ondan çok. Varsın yavaş kilo gitsin
Memnun oldum mimar dilek, sosyolog akademisyen duygu ben... yagsiz çeçil den emin olabilirsin erimio çünkübi ara uğraştım mihlama icin olmamıştı. Light peynirler yerine yarim yağlılara bak istersen sp gunlerinde onu ye psde kireç :) peynir delisi olduğum icin kısmadim ondan çok. Varsın yavaş kilo gitsin
Aldigim cecili tavaya koydum eriyomu diye bakiim diye ama ne anladin deseniz hicbisey anlamadim. Oyle kasar peynir gibi uzamadi oldugu yerde gevseyip yayildi. Nedense korkuyorum :/
Aldigim cecili tavaya koydum eriyomu diye bakiim diye ama ne anladin deseniz hicbisey anlamadim. Oyle kasar peynir gibi uzamadi oldugu yerde gevseyip yayildi. Nedense korkuyorum :/
Icin rahat olmayacaksa evdekiler yesinama.ben yiyorum ya napayım uzun süre dukandasin bi de sen 1 gun ye bari
Valla ütüyü de selda ablam yapio sağolsun. Pantolon falan bilemem nasıl utulenir. Babam da her zaman eşime, ben sana akademisyen kız verdim hizmetçi vermedim der 😀 heyttt beaaa... bugün kilom fazla çıktı ya dünkü sebzeden olmuş olabilir mi canım sıkılıyor oyle olunca artık tobee ağzıma sokar mıyım kacamaklari!!!!! Son 50 gunum kaldı çünkü
Doğumdan 1 ay sonra hemen diyetisyene başladım 4 ayda hamile kaldigimdan daha da zayıftım.keske hemen baslayasaydin emzirmenin ilk 6 ayi cok kalori yakiosun...
Harikasin!!!
Emzirmek fena kilo verdirio sen bi doğur ben seni zayıflatırım 😯
Sen aldırma annene tam gaz hedefee :)
Nasil bir hesap kitap yapionuz ya ben yapamıyorum bunları helal olsun!!!
Antalyada yoktur herhalde sanmam...
canım sütüm o kadar azdıki bide halsiz düşüyordum yemeyince bende paso yedim
bu ara hacar sendeki o taplo kilo tablosu nsil yaptin bende istiyom
bende gayet iyi canımkilo azaldıkça giden kiloda azalıyo çünkü
harika kilo vermişsin ya. telden girince görünmüyor çizelgen; şimdi gördüm... maşallahh nazar değmesin. biz yeni başladık ondan gidio 1-2 senin 100lerde gün sayın... benim kesin dururdu o günlerde... 62'nin darısı başıma =)
Sende çok güzel kilo verdinBu gidişle benden önce hedefine ulaşacak gibi görünüyosun ben 100 günde ancak 11 kilo verebidim Biraz yavaşım sanırsam
müdürüm sağolsun herkesle olağan toplantılarda bana diktatörlük yapıyor tekken sorduğumda da ne zaman müsaitsen sen bilirsin günlerini ayarla gel filan diyor pehhh konuştuk dün yoksa rapor alacaaktım... evet stres yapmamam lazım kaç gündür iyi giden yumurta büyümem biraz yavaşlamış pazar yumurta toplama yapacaktı pazt ne kayacak gibi dedi doktor
Öyle deme... ben 7 ay diyetten sonra sapıttım o yuzden bunye tekrar diyete girince şaşırdı. Haftaya umudum yok bnm de
olur olur :) Allahım ben napcam evlenince ya kendime mi bakcam kocaya mı bakcam çocuğa mı bakcamyaş da oldu 27 haha sanırım evde kaldım ve sanırım bu o kadar da kötü bişey değil ütü mütü düşününce bana bi kaşıntı basıyo hahaha
Canım bencede bi evlenen pişman bide evlenmeyenEvlilik zor Kocanın koca koca dertleri oluyo Evde kalmak en iyisi bence Boşverrr...
listeyi unutmuşum ya ben migrenim tuttu geçirmeye uğraşıyorum yaaa
kilo verenleri tebrik ediyorum tolga_dyg bu hafta ki liderimizsin... atak dönemin bu haftaya dahilse meray44 lider oluyor??? ben yinede ikinizi de tebrik ederim eee hadi anlatın neler yaptınız da verdiniz bu kadar????
Eki Görüntüle 1012280 Eki Görüntüle 1012281
Haha kizlar :) orkide ben de muhendislik yapmayan muhendisyagsiz cecil icin hatirlatin nerden aldigimin linkini paylasirim mobildeyim su an
Haha kizlar :) orkide ben de muhendislik yapmayan muhendisyagsiz cecil icin hatirlatin nerden aldigimin linkini paylasirim mobildeyim su an
Ahahha bende bu aralar pek mimarlik yapmayan bi mimarimya ben pazardan aldim.adamin yagsiz bu demesine inanarak ama hala o bana bakiyo ben ona:/ sabahlin kucucuk bisi tadina baktim sadece :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?