Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Semt pazarindaki peynirciye sordum yagsiz cecil peyniri varmi diye. Ikitane cecil var biri yagli biri yagsiz dedi. Aldim yagsizdan eve geldim. O bana bakiyo ben ona bakiyorum. Emin degilim. Yiyebilirmiyim. Ne kadar yemeliyim. Hicmi yememeliyim. Kafamda deli sorulat var😟 cok sıkıldım yagsiz lor ve light kirec peynirlerden 😟

canım sütüm o kadar azdıki bide halsiz düşüyordum yemeyince bende paso yedim

canım sütüm o kadar azdıki bide halsiz düşüyordum yemeyince bende paso yedim

Ben diyet yapınca cok cogalmisti ya maydonoz dereotu arttirmisti. Simdi bile saginca en az 80lik sut cikio.bu konuda diyetisyenimin hakkini yiyemem :) tabi her bunye bir degil

Sende çok güzel kilo verdinBu gidişle benden önce hedefine ulaşacak gibi görünüyosun ben 100 günde ancak 11 kilo verebidim Biraz yavaşım sanırsam

Sende çok güzel kilo verdinBu gidişle benden önce hedefine ulaşacak gibi görünüyosun ben 100 günde ancak 11 kilo verebidim Biraz yavaşım sanırsam

Öyle deme... ben 7 ay diyetten sonra sapıttım o yuzden bunye tekrar diyete girince şaşırdı. Haftaya umudum yok bnm de

Canım geç olsun güç olmasın Sonucun iyi olsun inşalah Bende adet olmayı bekliyorum ya inatla olmuyo İnşallah Allah'ım yüzümüzü güldürür

Öyle deme... ben 7 ay diyetten sonra sapıttım o yuzden bunye tekrar diyete girince şaşırdı. Haftaya umudum yok bnm de

Benimde son 5-6 yılım hep diyetle geçti Metebolizmam yavaşladı ve bünye diyete alıştı 59 aslında çok benim için;ama daha fazla veremem.Bu bile benim için mucize

Sabah kahvaltısı: yağsız peynir, hoşlanmış yumurta, yetersiz çay
Ara öğün : 1 bardak yağsız süt
Öğle yemeği : fırında somon
Akşam yemeği: soya sözlü tavuk
Irademize yenilmesek üzere...

Bu arada soya sosu serbestimiydi arkadaşlar unuttum

Son düzenleme:

Aaaaaa ben neden yokum listede yapmıştım bildirim. lider olacaktım
neyse geçmiş olsun ağrıdan dolayı es gözden kaçtı heralde.

Ölüyorum şu an... araştırmaya geldik bir ilçemize. Tabldot yemek çıktı açlıktan yedim ve midem yanim yanim yanioooo. Musakkanin kiymasini ayikladim ama yandim yanıyorum. Gitti giden. Yarin evden yemek goturcem bugün uyuyakalmisim

Ölüyorum şu an... araştırmaya geldik bir ilçemize. Tabldot yemek çıktı açlıktan yedim ve midem yanim yanim yanioooo. Musakkanin kiymasini ayikladim ama yandim yanıyorum. Gitti giden. Yarin evden yemek goturcem bugün uyuyakalmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…