Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Off kızartmadır o yanarsın tabi soda neyim içeydin :d

aynen ya kozlenmis karniyarik aman warya cidden tadi acaip guzel di yada ben cok actim ondan oyle geldi. KESIN DENEMELISINIZZ

Kahvaltı: haşlanmış yumurta, yağsız peynir bööögh
Öğle: dünden kalan balık
Akşam: yulaf galetası

Ancak 1,5 litre kadar su ilaveten 1 maden suyu ( kitapta öneriyor mineralli su içmeyi)

Hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:
Aaaaaa ben neden yokum listede yapmıştım bildirim. lider olacaktım
neyse geçmiş olsun ağrıdan dolayı es gözden kaçtı heralde.

aaa kizlar ben bunu ilk goruyom cidden acaip motive eder bu bizi bu ara listede kendimi gorunce acaip sevindim persembeye az kaldi kesin birinci olmaliyim. O deil de seyirde ozellikle iki haftadan sonra kilo gunluk 100 gram felan gidiyor sinirimi bozuyor birebir uyuyorum kacamak yapmadan normal mi bu kizlar.

Kızlar kabızlık icin neler yapıyorsunuz?

Canım kabızlık için günde en az 2 bardak Yeşilçay içmelisin. Birde a101 de bir çay varmış gene Yeşilçay ama farklı bir marka onu deneyen dukancılar da çok memnun kalmıştı. Kabızlık bu diyette önemli bir sorun. Eğer çok uzun süredir çıkamıyorsan ve hiç bir şey fayda etmiyorsa basit ilaçlardan ya da lavman deneyebilirsin.

aynen ya kozlenmis karniyarik aman warya cidden tadi acaip guzel di yada ben cok actim ondan oyle geldi. KESIN DENEMELISINIZZ

kilo vermissin diyorsun kuzu ama gorunuste hala bise belli olmuyor hani istiyom ki pantolanlar felan bol gelsin darisi basina 62 leeerrr 58 leerrr ins gorecez zamanla

cvp tolga_dyg ye kendime alinti yapmisim

Hatuna bak ya günlük 100 grama az diyor. 7 günde 700 yapar yaww cok iyi. Bak bana haftasonu ağır tempo çalışmaktan dolayı yapamadim lanet olsun. 3 gün atak yapcam öyle yap.am lazım heralde. Rezil bir durum yaziklar olsun diyet yapani düşünmeyen restoranlara! ((

Teşekkür ederim deniycem.Yok bnmki yeni başladı ama doğumdan sonra hemaroid oldugum icin korkuyorum yine olursam diye .biran once önlemini almak istiyorum.

oyle 100 gram ama ps gunlerinde kiloa daha cok cikiyor sade protein gunlerinde azalior bu donem bi az gosterior tarti bi cok okumustum olabilirmis umutsuluga kapilmamaliyim, neden uc gun atak yapion tolga_dyg basa donmus gibi olacaksin hevesin kirilir sakin pes etme az sabirla gidecek kilolarimiz:)

Ya haftasonu yapamadım dukan ne yazik ki elimde olmayan sebeplerle. 2 gün atak yapayim o zaman hadi kirmiim seni :))

Kızlar kabızlık icin neler yapıyorsunuz?

Ilk basladigim zamanlar burda gunlrrce nasil agladigimi bilen bilir bu kabizliktan dolayi. 10 gun... evet tam 10 gun atak boyunca hic tuvalete cikmadim. 1p gun sonrada ilac icip ciktim. Sonra seyire gectim ilk hafta yine ayniydi ama 2. Haftadan sonra bunye alismaya basladi herhalde. Sebze gunlerinde cok sebze yedim. Ara ogunlerde cig kabak havuc karnibahar yedim bol bol posa biriktirdimm suyu 2lt ye arttirdim yesilcayi 3 bardak ictim. Kayisili yogurt falan demisler ben diyetim boyunca bi kere yedim ondan. Bosyere kilo aliim istemedim bi isede yaramadi zaten.asil duzelmeyi son 3 haftadir yasiyorum. Bu kilo vermeme de yansidi. Daha guzel vermeye basladim. Gunde 1 tk olan yag hakkimizi sabah kalkip ac karnina iciyorum. Iste bu duzene soktu.bazen hergun en gec 2 gunde bir duzenli tuvalete cikabiliyorum. Sende ilk isin bunu denemek olsun cnm. Simdiden kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…