Ölüyorum şu an... araştırmaya geldik bir ilçemize. Tabldot yemek çıktı açlıktan yedim ve midem yanim yanim yanioooo. Musakkanin kiymasini ayikladim ama yandim yanıyorum. Gitti giden. Yarin evden yemek goturcem bugün uyuyakalmisim
Off kızartmadır o yanarsın tabisoda neyim içeydin :d
közlenmiş karnıyarık =) kıymayla da yapabilirsin; yanına sarımsaklı yoğurt.... annem hep yapar tabi yağlısınıyağsızını ben de yaptım domatesle tatlandırarak harika olduu =)
harika kilo vermişsin ya. telden girince görünmüyor çizelgen; şimdi gördüm... maşallahh nazar değmesin. biz yeni başladık ondan gidio 1-2 senin 100lerde gün sayın... benim kesin dururdu o günlerde... 62'nin darısı başıma =)
Kızlar kabızlık icin neler yapıyorsunuz?
Aaaaaa ben neden yokum listede yapmıştım bildirim. lider olacaktım
neyse geçmiş olsun ağrıdan dolayı es gözden kaçtı heralde.
ben dukan diet transitea sparisi verdim kabizliga ii gelecek sozde yesil cay icinde karisimlar var vs vs istersen adresi verim sana ama yurtdisindan, tr de vardir kesin.
aynen ya kozlenmis karniyarik aman warya cidden tadi acaip guzel di yada ben cok actim ondan oyle geldi. KESIN DENEMELISINIZZ
aaa kizlar ben bunu ilk goruyom cidden acaip motive eder bu bizi bu ara listede kendimi gorunce acaip sevindimpersembeye az kaldi kesin birinci olmaliyim. O deil de seyirde ozellikle iki haftadan sonra kilo gunluk 100 gram felan gidiyor sinirimi bozuyor birebir uyuyorum kacamak yapmadan normal mi bu kizlar.
cvp tolga_dyg yekendime alinti yapmisim
Canım kabızlık için günde en az 2 bardak Yeşilçay içmelisin. Birde a101 de bir çay varmış gene Yeşilçay ama farklı bir marka onu deneyen dukancılar da çok memnun kalmıştı. Kabızlık bu diyette önemli bir sorun. Eğer çok uzun süredir çıkamıyorsan ve hiç bir şey fayda etmiyorsa basit ilaçlardan ya da lavman deneyebilirsin.
Hatuna bak ya günlük 100 grama az diyor. 7 günde 700 yapar yaww cok iyi. Bak bana haftasonu ağır tempo çalışmaktan dolayı yapamadim lanet olsun. 3 gün atak yapcamöyle yap.am lazım heralde. Rezil bir durum yaziklar olsun diyet yapani düşünmeyen restoranlara! ((
oyle 100 gram ama ps gunlerinde kiloa daha cok cikiyor sade protein gunlerinde azalior bu donem bi az gosterior tarti bi cok okumustum olabilirmis umutsuluga kapilmamaliyim, neden uc gun atak yapion tolga_dyg basa donmus gibi olacaksin hevesin kirilir sakin pes etme az sabirla gidecek kilolarimiz:)
Ya haftasonu yapamadım dukan ne yazik ki elimde olmayan sebeplerle. 2 gün atak yapayim o zaman hadi kirmiim seni :))
Lanet olası tartı depresyonlara girip çıkamicam senin yüzünden
Bu kilo vermedigim gercegini degistirmiyo kiçıkıp durma ama tartıya cicim yapma etmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?