Bu kilo vermedigim gercegini degistirmiyo kisorun ne anlamiyorm ki spor da yapiorm alla alla yaa aksamlari da bi saat yuruyuse cikiim madem belki yarari olur
yumruk harekatı yap istersen; belki değişim olur.. Bir de ağır spor yapıyorsan kasla yağın yer değiştirdiği için kas ağırlığın fazla geliyordur belki ne bilem
5. Gunu yaptik sporda okudugum heryer 20. Gunden sonra kilo degisimi gormeye baslarsiniz demis ama bi yandan da dukan yapiorm yani uff istedigm seyiri olabildiince cabuk bitirebilmek bir lokma bile kacamak yapmadim bugun 1. Ay doldu tarti 62.5 dio totalde 3.5 vermis gbi gorunuorum yazlar sicak ve kurak dukan firtinali ve dalgali bi pozisyon kilo verme cizelgem zigzaklardan olusuo bi yukari bi asagi ahahah atakla 3.5 kilo az acikcasi neyse sabredicem uff
Valla bu ara daha mi cok artti yoksa ben yapiyorum diye daha mi cok dikkat eder oldum bilmiyorum ama heryerde dakka basi dukan diyeti zararlarini dinlemekten icim sisti. Haberler internet kose yazilari herkes buyuk kotu senaryolar cizip duruyor. Millete dukan yapiyorum.dedigimde verdikleri tepkilerden cok sıkıldım yok cok zararlida yok oyle yapiyo boyle tapiyoda yapma sakin birakta. ... ne dusuncegimi sasirdim artik her kafadan bi ses cikiyor. Evet gayet saglikli duruyorum guzel kilo verdim ama korkmuyorda degilim resmen icim icimi yiyor
Ilk basladigim zamanlar burda gunlrrce nasil agladigimi bilen bilir bu kabizliktan dolayi. 10 gun... evet tam 10 gun atak boyunca hic tuvalete cikmadim. 1p gun sonrada ilac icip ciktim. Sonra seyire gectim ilk hafta yine ayniydi ama 2. Haftadan sonra bunye alismaya basladi herhalde. Sebze gunlerinde cok sebze yedim. Ara ogunlerde cig kabak havuc karnibahar yedim bol bol posa biriktirdimm suyu 2lt ye arttirdim yesilcayi 3 bardak ictim. Kayisili yogurt falan demisler ben diyetim boyunca bi kere yedim ondan. Bosyere kilo aliim istemedim bi isede yaramadi zaten.asil duzelmeyi son 3 haftadir yasiyorum. Bu kilo vermeme de yansidi. Daha guzel vermeye basladim. Gunde 1 tk olan yag hakkimizi sabah kalkip ac karnina iciyorum. Iste bu duzene soktu.bazen hergun en gec 2 gunde bir duzenli tuvalete cikabiliyorum. Sende ilk isin bunu denemek olsun cnm. Simdiden kolay gelsin.
Valla bu ara daha mi cok artti yoksa ben yapiyorum diye daha mi cok dikkat eder oldum bilmiyorum ama heryerde dakka basi dukan diyeti zararlarini dinlemekten icim sisti. Haberler internet kose yazilari herkes buyuk kotu senaryolar cizip duruyor. Millete dukan yapiyorum.dedigimde verdikleri tepkilerden cok sıkıldım yok cok zararlida yok oyle yapiyo boyle tapiyoda yapma sakin birakta. ... ne dusuncegimi sasirdim artik her kafadan bi ses cikiyor. Evet gayet saglikli duruyorum guzel kilo verdim ama korkmuyorda degilim resmen icim icimi yiyor
Şu zarardan bahseden kişilere önce kitabı okuyup okumadıklarını sor :) Sonra da sabah yedikleri reçellerin, öğlen yediği pidelerin, aldıkları alkolün, 1 litre yağda pişmiş ''zeytinyağlılarının' daha mı sağlıklı olduğunu sorar mısın :) Kesin burger king severler patates kızartmasından geçemezler bu arkadaşlar. Ha bi de patlamış mısır olmadan sinema izlemezler hacıııı hahaha
Korkuyorsan tahlil yaptır tatlıcım ama kendini iyi hissediyorsan filan yemişim söylenen arkadaşları yani kusura bakmasınlar lömbür löbür yağlarla ona sağlıksız buna sağlıksız demeleri kolayYüzde 8 vücut yağında inanılmaz fit ne bilim yüzü müzü kanlı canlı bi kişi söylerse tabi böyle ona da sen ne önerirsin bacım diye sormak gerekir. İnsanoğlu yermeyi biliyo anca. Sinirlendim
Valla benide gerdiler ya. Ince ilk goruyolar beni aaaa ne guzel olmussun cok guzel zayiflamissin diye pespese ovguler yagdiriyorlar so ra ne yapiyorsun sorusuna cevap olarak basliyolar hemen. Hmm dukan demek.. sagliksiz diyolar... dikkat et bak.. sanki yuzunde bi cokmus hasta gibisin... rengin falan bi tuhaf... bak sagliksiz seyler bunlar... bu cumleler uzuyoda uzuyo... soylemicem artik zorda kalmadikca kimseye. Diyet yapiyorum diip cikicam isin icinden..valla burnumdan getirdiler ya.. cok sukur basindan beri ne aclik nede bi saglik sorunu yasadim. Ilk atak doneminde bi 10-15 cok agir bi kabizlik gecirdim onuda yendim cok sukur onun disinda da biseyim yok,hicte olmadi. Gayet enerjik ve saglikliyim kendimce.. ama gelde anlat iste. Dedihin gibi kendileri saglik abidesi ya bi diyet konusu acildimmi hepsi muzeffer kushan kesiliyo basima.. ne cektik beee 😕😕😕
Ahah bana biklanana cahil cuheyla konusma benle diorm gidiolar ahahha dilekcm cok soylenirse diplomani salla balim
Şu zarardan bahseden kişilere önce kitabı okuyup okumadıklarını sor :) Sonra da sabah yedikleri reçellerin, öğlen yediği pidelerin, aldıkları alkolün, 1 litre yağda pişmiş ''zeytinyağlılarının' daha mı sağlıklı olduğunu sorar mısın :) Kesin burger king severler patates kızartmasından geçemezler bu arkadaşlar. Ha bi de patlamış mısır olmadan sinema izlemezler hacıııı hahaha
Korkuyorsan tahlil yaptır tatlıcım ama kendini iyi hissediyorsan filan yemişim söylenen arkadaşları yani kusura bakmasınlar lömbür löbür yağlarla ona sağlıksız buna sağlıksız demeleri kolayYüzde 8 vücut yağında inanılmaz fit ne bilim yüzü müzü kanlı canlı bi kişi söylerse tabi böyle ona da sen ne önerirsin bacım diye sormak gerekir. İnsanoğlu yermeyi biliyo anca. Sinirlendim
Kızlarrr merhaba eski bir dukancanim bende :) daha once seyirde hayatimin hatasini yapip biraktim diyeti ve hopp aldim kilolari ama benim sucumdu cok yedim ..gercekten cok yedimherneyse baska diyetler uyguladim diyetisyene gittim diyetisyenle 2 haftada 1.1 kilo verdim ve tamami ödemdi obaa dedim olmaz boyle ben dukana geri donuyorum diyetisyene son 1 kez daha gidicem 27 subattan beri dukan yapiyorum bakalim dukan neyden verdirmis bana ..
Baslangic 27 subat : 57.4
Guncel 10 mart : 55.9
Suanda regl var ama ben inceldim gibi hissediyorum en sık yaptigim hata tatlandirici ve suttozunu cok kacirmak malesef yoksa kakaodur nisastadir isim olmaz
Ben vejetaryan olarak cesaret edip basladim diyete ben yapabiliyorsam herkes yapar :)
Tavuk gogsu , levrek , ton baligi ve bol baharatli kofte yiyebiliyorum sevmeyerekte olsa el mahkum tabi ..herneysee kizlar ben bugun findik aromasi ve shirataki noodle ve rice aldim .findik aromasini kullanan var mi? Evde vanilya rom ve cilek aromalari var tek sevdigim vanilya oldu cilek cok agir geliyor romda birtek cikolata yaptigimda guzel oluyor .birde shirataki noodle ve pirinci hakinda ne dusunuyorsunuz tarifiniz var mi ? Aromalardan da neleri tavsiye edersiniz.
Bu arada atak 3.gun kacamak yaptim ..baska bir gun zeytin yedim bir gunde baya kacamak yaptim ay gecende nutella yedim yani suistimal ettim de ettim ve bugun karar aldim aslaa kacamak yok suttozu tatlandirici yerim fazladan ama kacamak yapmam daha ..
Semt pazarindaki peynirciye sordum yagsiz cecil peyniri varmi diye. Ikitane cecil var biri yagli biri yagsiz dedi. Aldim yagsizdan eve geldim. O bana bakiyo ben ona bakiyorum. Emin degilim. Yiyebilirmiyim. Ne kadar yemeliyim. Hicmi yememeliyim. Kafamda deli sorulat var😟 cok sıkıldım yagsiz lor ve light kirec peynirlerden 😟
Kızlar kabızlık icin neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?