Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim canım Evet son zamanlar biraz zorlu geçiyoArtık sıkıdım galiba Ama senin yanında hala şişko sayılırım
olur mu canım. ben şu an aynaya baktığımda gayet memnunum ama işte bebek işi için biraz daha veriyim dedim. ama devam etsemmi güçlendirmeye geçsemmi bilmiyorum.canım çokk sıkkın.dün doktora gittik. rahimde iltihap ve enfeksiyon var dedi. antibiyotik verdi. moralimin bozulmasını geç çöktü resmen (((

Ayyy canimsin yaaa nasil icimi rahatlattin.. evet evde var baska bi cecil rizeden getirmistik bu benim aldigim daha lastik gibi nasil diim bole agzinda girc girc yapiyo cignerken 😊😊😊 ozaman abartmamak kosuluyla yiim artik cunku lordan cok sıkıldımm

Ahh kiyamam yaa bide kaysi suyu icirmisler bi dukancana yapilirmi buuuu 😅😅😅 hersey bebis icin. Tezzz zamanda kavus insallah o minik sipaya 😊😊😊kendinede dikkat et okadar da yicen artik 😊😊

Can sıkacak bi durum yok.İlaçlarını kullan geçer inşallah :) Güçlendirmeye geçebilirsin artık;dediğim gibi zaten kilon çok iyi :) Belkide hamileliğinde fazla kilo almassın Boşuna kendini yorma

Yoklugun cok anlasiliyor kaybolma buralardannn 😊😊😊😊
Off bende kulaklarimi tikadim artik soylenenlere. Az evvel 46 beden giyen ben 42 beden elbisenin icine girince hepinizin cani cehenneme resmen kiskaniyosunuz dedim icimden😆😆😆😆😆

sabah kocamdan fırça yedimmm ben zaten aç gittim onca saat bekledim saat 1 gibi yedim zaten yumurta haşlıyordum yumurta ve peynir koyacaktım ya saçmalama bir günde boz ne olacak dedi alamadım yumurtamı... neyse dışardan aldığımız yemek yine kebaptı dukan amcam restoran uyumlu... tek uyumsuz olduğumuz nokta yanında verdikleri ekmeği dayanamayıp tırtıklamamdı :26:

2 gündür zor duruyorum ayakta ama yediklerimi sindirmek amacıyla yavaş yavaşta olsa 15-20 dk yürüyüş yapıyorum... minik sıpa şimdiden böyle zorladı... daha adı karnıma düşmeden ilerde napacak eşimde bende meraktayız

aynen dediğin peynir doğru o tarz peynirler en fazla %10-12 yağ içerir o kadar olduğunu da sanmam 8 lerde diye düşünüyorum ben o peyniri doğrayıp 2-3 kez de sıcak sudan geçiriyorum... normalde sınırlı izinlilerimizde %7 yağlı peynir var zaten gönül rahatlığı ile ye... ben fazlasıyla yediydim ne yalan söyliyim... çeçil olmasa belki dukana bunca zaman katlanamazdım

evet nedense etrafımızda tuhaf bir topluluk var onlar durmadan zayıfla diye söylenir hatta söylemese bakışları öyledir zayıflayınca da ay ne yaptın ki kesin zararlı derler o kuru kalabalığı boşver... önemli olan sensin çok için daralırsa yine kapa kulaklarını endokrin uzmanına git dukan yapıyorum bilmem kaç kilo verdim de genelde onlardan biri olup zararını bulmaya endexli çok sayıda test yapar nasılsa sonuçların yanlarında referans değerler var bakınca kendin anlarsın...

hepsi bir yana insülin direnci için kullanmam gereken bir ilaç vardı. yıllarca onu kullanamadım mide bulantısı kusma baş dönmesi tuhaf ve güçlü yan etkileri vardı kendi abimde doktor buna 3 sene kullanımdan sonra alışırsın dedi 3 sene dile kolay ben ise acillerde serumlarla ayaklı cenaze gibi dolana dolana arada bırakıp başlayıp 2 senemi doldurdum. ancak düzenli kullanımda ve 3 sene sonunda etki etmeye başlayıp diyet yaptığımda kilo verebileceğimi söyledi abim yoksa yaptığın diyetlerle gıdım gıdım gidersin dedi... ne doktorlar ne doktorlar psikiyatriye gidip aylarca ilaç kullandım sonunda dukan son seçimim olacak oda olmazsa bitti dedim. ilk kez o verdirdi 6 aydır insülin ilacı kullanmıyorum dukan amcamda Allahtan şekeri tamamen çıkarmışta şeker dalgalanmaları ciddi bir sorun yaşamadan geçirdim bu süreci... endokrin uzmanım hala sağlıksız olduğunu savunuyor abim ise kilodan kurtuldun ya çoğu sağlık sorunundan kurtuldun diyor... önemli olan ne hissettiğim onca psikiyatristin beni rahatlatmak için verdiği ilaçlar 20 kg kaybının hafifliğinin yanında hiç birşeymiş

Biyerden dukanida cekilir duruma koymak gerekiyor zaten haklisin. Bi sure sinra sıkilip birakmaktansa cecil yiyiim ben 😚😚😚

Srbzeler meyveler saglikli dedikleri zeytinyaglar findiklar fistiklar yiyip saglikli!!!bir sisko olacagima sagliksiz bi siska olmayi tercih ediyorum su zamanda once bi zayiflayalim da gerisi kolay 😅😅😅

Saat 3 e geliyor ve ben hala sabah kahvaltisiyla duruyorum. Ordan oraya kosturuyorum bisiler yicek zamanim yok yanimda hicbisey yok sp gunundeyim etrafimda da bana uygun hicbisey yok. Aksama kadar ac durucam gibi bunun bana degilde diyete zarari varmi

Evet sana zararlı zaten de diyete de zararlı. Aç kalmayacaksın öğün atlamayacaksın. Ayran iç tavsiyem benim imdadıma yetişir veya 200 ml light sütlerden iç bir süre götürür seni. Bir markete gir ve hindi füme al polonezin onu ye bunlar yapılabilir.

Ve benim tavsiyem kek, kurabiye, poğaça tarzı bişey yapıp gün içinde hep çntada taşımak bunu. Yulaf kepeğinden yapcaz tabi ki de Günlük kepek hakkını o şekilde tüketmek daha doğru bence hem uzun süre aç kalma da olmuyor böylece

Onunden gectigim ilk marketten bi ayran aldim.yolda iciyorum :)( nasilda soz dinledim hemen :)))

doğru diyor vivin... hiç bir diyette yada sağlıklı beslenerek kilo verme tekniğinde öğün atlamak iyi birşey değil cık cık cık :)

bende genelde gratis e giriyorum tuhaf ama gratiste light mini sütler oluyor pınarın onu alıyorum hemde dolanırken içiyorum çıkışta da ödüyorum :))))

en güzeli poğaça kek tabi hemde yulaf kepeği alıyorsun hemde üstüne su içtikçe midende şişip daha uzun süre tok tutuyor...

ben yaptım az önce bir poğaça süper oldu annem 2 tanesini götürdü zaten 3 tanesi günlük limitim... hehe annemi de dukana dahil ettim sayılır helvamızla poğaçamızla günlük kepeğini yiyor hatun

Biyerden dukanida cekilir duruma koymak gerekiyor zaten haklisin. Bi sure sinra sıkilip birakmaktansa cecil yiyiim ben 😚😚😚

evet dukana alışmak çok önemli anca alışırsan tüm evreleri tamamlanır... ayrıca alıştıkça diğer gıdaların kıymetini anlıyorsun... hele ödül yemeği kısmına gel oruçtan sonraki iftar gibi bir saldırıyorum ben hemen de tıkanıyorum 2 seferdir ödül yemeğimi kahvaltılarla harcıyorum... eh tabi dünkü geniş yemeğimi de bu haftanın ödülü yerine saydım

Allahtan o anda ayrani alip icmisim valla az daha migrenim tutuyodu :/ hemen eve geldim zaten gelir gelmezde 1 dilim jambon peynit ekmek yedim :) simdi de aksam yemegimi hazirlicam. Minicik kurdanlara tabuk gogsu takip tavuk sis yapmayi planliyorum bakalim nasil olacak 😄😄😄😄

Vivincim cok tesekkur ederim ne guzel tarif bu 💕 ilk is bunu yapicam peki noodle denedin mi hic alfredo sosu yapmislar o cok begenilmis krem peynirli ama bilemedim birde balik kokusu gelmez degil mi :/ bu tariften kac ogun cikar fazla soru sordum ama 🙈
Hepsini yapmak istiyoruuuum suanda cok fazla tatli ihtiyacim var ama bu saat olmus ben yinede saate dikkat ediyorum kendimi alistirmak istemiyorum gec saatlere..benim keklerim ekmeklerim falan hic kabarmaz sut tozunu koyunca kabariyor ama cok koymak istemiyorum onu da duraklama olmasin diye ..siDe benim gibi haftaici full disardasiniz sanirim benimde bazen ps sp gunlerim sasiyor yada mesela bugun yedigim tavuk domates sosluydu yagliydi boyle boyle fire vermeler oluyor ama yanimda yemek goturemiyorum oyle bir ortamim yok malesef sadece light sut ve ayran icebilirim :/

Bugun ps gunumdu
Sabah
1 Yumurta sarisi , peynir ve dukan krep

Ara
Yarim su bardagi ayran

Ogle
Domates soslu tavuk (yagliydi biraz )
Yagsiz salata

Aksam (Cok karistirdim az az yedim oyle)
Biraz peynir
5 adet haslanmis bruksel lahanasi
2 adet havuc , ezme(bimde satilan kahvaltilik)

Ara
1 bardak sut , tatlandirici
2 yk sut tozu

ben sadece verdiğim tarifi denedim balık filan kokmadı bana :) şey yap iyice yıka haşlamadan önce birde kesin 15 dk filan haşla 10 dk az oluyor. Krem peynir filan da yeme duraklamadan korkuosun ne kremi

Ben termos aldım akşamdan malzemeleri hazırlıyorum sabah pişirip hop termosa. Yemekhaneden sadece tabak ve çatal bıçak alıyorum Eğer sabah yapmaya üşenirsem akşamdan yapıp sabah mikrodalgada ısıtıyorum ona da üşenirsem çevirme tavuk söylüyorum. Verdiğm ekmek tarifi kesin kabarıcak rahat olabilirsin Çok büyük bir kaba koyma ama.

Yok kendi evimde yaptigim dukan krem peynir
Tamamdir 15 dk kaynasin o yarin yada ertesi gune gelir hemenn deneriim :)
Ay cok guzelmis imkanlariniz keske benimde oyle olsaydi ogrenciyim zor o yuzden baya nereye gidersek artik okul disinda yiyince genelde tavuk izgara yiyorum sp yapip ama o da hergun olmuyor baya pahaliya geliyor malesef

kizlaaaar yardim ediiiin.

09:00sabah iki yumurta yedim
daha sonra ise gittim
is yerinde saat 12 civari 100 gram somon filetosu salata yedim
ogleden sonra 16:00 da iki kasik yulav kepegi yagsiz yogurt karisimi yedim
ya say say bitmior neyse devam edim
aksam 7 de ise 100 gram somon filetossu ve bi tane levrek (200 gr kadar) yaninda da salata ve brokoli yedim
gun icinde sivi tukettim simdi sorum
karnim tika basa dolu acaip vicdan yaptim ben ya cok mu yedim kurala gore beslendim ki bugun benim protein+sebze gunumdu ama levrek yagli kagida koydum
hic sos felan kullanmadam direk firinda kendi yaginda pisti ama yerken sanki yagliydi . cok mu yedim yoksa normal mi:S

LOR KURABİYESİNİ fena tuttum çayın yanında en sevdiğim şeydir; ama bunu yerken 1 ekmek 6 da kurabiş yicem sanırım :S

Soru: ÇORBALARA UN KOYMUYOZ DİMİ? O ZAMAN DOMATES ÇORBASINI NASIL KIVAMLICAZ; ÇEÇİLLİ YAPCAM BEN DE NİHAHAH
ÖZLEMİŞİM SENİ BICIR BICIRRR

YA DUKAN ACAYİP Bİ ŞEY; BENİM KİLOM AYNI AMA HERKES HER HAFTA GİT GİDE ZAYIFLIOSUN DİYO; ADAMI BULSAM ÖPCEM ALNINDAN

CANIM GEÇMİŞ OLSUN; BENİM EŞİM DE BENİ GÖRE GÖRE DUKANA BAŞLICAM DİYİP DURUYOR; ÇOK YEMEMDEN ŞİKAYETÇİ

SEN BAYA KİLO VERMİŞSİN YA ŞİMDİ GÖRDÜM ÇİZELGENİ MAŞALLAHH TÜTÜTÜT... GÜÇLENDİRMEDE MİSİN ŞİMDİ?

TAVSİYEM İŞYERİNE AYRAN STOKLA; ÖYLE BİR DURUMUN YOKSA SEK'İN LİGHT MİNİK PAKET AYRANINI KASAYLA ALDIM BEN HER SABAH ÇANTAMA ATIYORUM.

EVVEEET SORU İKİNİZE; DUKANDA ARA ÖĞÜN VAR MI YOKSA ACIKTIKÇA MI YİYORU? KİTAPTA VAR ARALAR AMA BEN ACIKMIYORUM ÖĞLENE KADAR; AKŞAMA KADAR DA 1 ARA YAPIYORUM; AKŞAM DA ETİMİ BOL YİYİNCE ŞİŞTİĞİM İÇİN YİNE ARA YAPAMIYORUM

BACIM TERMOSUN 2 GÖZLÜ FALAN MI YA; BAKIYORUM NETTEN YOK GÜZEL Bİ ŞEY BULAMADIM. BANA 2 GÖZLÜ LAZIM EN AZ PS GÜNÜNDE HAŞLAMA GETİRMEK İÇİN YANINA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM

MERHABA PAMPASCAN; BALIĞIN KENDİNE ÖZGÜ YAĞI OLDUĞU İÇİN SORUN YOK; ANCAK SOMON GEREĞİNDEN FAZLA YAĞ TAŞIDIĞI İÇİN İKİ BALIK BİR ARADA FAZLA YAĞLI OLMUŞ; AMA 1 TATLI KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI HAKKINI DA ZATEN KULLANMAMIŞSIN SANIRIM. DUKANCIIM DA ŞÖYLE DİYOR KİTABINDA BALIĞIN HER TÜRLÜSÜNÜ YİYEBİLİRSİN. SOMONU BİLE, BALIK BENİ DOYURMUYOR HİÇ SEN DOYDUĞUNA ŞÜKRET

Günaydın Arkadaşlar; bugün PS günüm, 2 gün SP yaptım amma velakin kiloda gram oynama yok. Neden? Regl! geldi gelecek; bugün PS olmasına rağmen kahvaltıda yarım domates yedi daha da şişmiim diye. herkesin günü eksili, yüzü güler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…