kararınız hayırlı olsun hoş geldiniz...
hay allah, noldun sen böyle yaçok da zorlama kendini; miden falan mı küçüldü. bahar depresyonuna mı girdin ki
merhaba, hoş geldinizzz.. bolca kilo kaybınız olması dileğiyle ...
dukan ekmeği sabah ve öğlen tüketin mutlaka; aşırı tokluk hissi veriyor. tansiyonunuz düşerse de tuzlu ayran için spordan önce; düşmeyi engellemiş olursunuz...
ekmeğin bi türlü kıvamını tutturamadım. o yüzden dukan ekmeği yiyemiyorum malesef
benim burda bi arkadaştan aldığım tarif var; her türlü tutuyor yani. onu vereyim...
6 ymk kaşığı yulaf kepeği
3 ymk kaşığı süt tozu,
1 çay bardağı light süt,
1paket kbrtma tozu,
2 yumurta,
tuz
yumurtanın beyazını biraz tuzla mikserin hızlı kısmıyla 5 dakika mayonez gibi olup köpürene kadar çırpıosun. sonra kalan tüm malzemeleri ekleyip tahta kaşıkla yavaş yavaş hep aynı yönde karıştırıyorsun (ben mikser yavaş konumdayken hepsini atıp karıştırıyorum, bı sorun olmadı.) sonra önceden ısıttığın 180 derecelik fırında 10 dakika altı üstü kızarana kadar pişir; bunu istersen dikdörtgen istersen muffin kabı gibi değişik kalıplara ya da fırın tepsisine dökebeilirsin yağlı kağıt sererek. Ben dikdörtgen fırın tepsisinde yapıyorum; 6 tane büyük kocaman kesip çıkarıyorum. o arkadaş da 12 tane çıkaroyırdu. günde 2 kaşık kepek hakkım olduğu için 2 ekmeği sabah ya da gece tost yapıyorum; ya da ikisini yine 2ye bölüp öğünlerde yiyorum. gece mide kazınmasına bu tost iyi olmuyor değil hanii
çok teşekkür ederim ben bir türlü tutturamıyordum bugün deneyecğim bunu evet gerçekten bir süre sonra acıkıyo ve tost yemeyi de çok severimnormalde teşekkürler
rica ederim; destek için burdayız =)
çok teşekkür ederim ben bir türlü tutturamıyordum bugün deneyecğim bunu evet gerçekten bir süre sonra acıkıyo ve tost yemeyi de çok severimnormalde teşekkürler
bugün allahın izniyle dün de yapamadığım SP'mi yapıyorum yarım kilo tavuk şiş söyledim yanına zero; allah bereket versin ki doyduk =)
Öğlen domates salatalık peynir yedim. Yetmedi üzerine stevia eklediğim yoğurtumu yedim. Şimdi çayla gojiberry...
Halen daha doymadım amaaklım yemekte.
ben geçenlerde dereotlu bir ekmek yapmıştım sonra onları günlük miktarıma göre kutucuk kutucuk böldüydüm. baktım 3. gün yemesi zor geliyor zaten 1 parmağım kalınlığındaydı onları da 2 ye bölüp tost makinesinde iyice kıtır yaptım. peynir ekleyip tostta yaptım öyle kıtırda yedim... tost bana ekmek bayatladığında süper bir yeme methodu...
kararınız hayırlı olsun hoş geldiniz...
hay allah, noldun sen böyle yaçok da zorlama kendini; miden falan mı küçüldü. bahar depresyonuna mı girdin ki
merhaba, hoş geldinizzz.. bolca kilo kaybınız olması dileğiyle ...
dukan ekmeği sabah ve öğlen tüketin mutlaka; aşırı tokluk hissi veriyor. tansiyonunuz düşerse de tuzlu ayran için spordan önce; düşmeyi engellemiş olursunuz...
çok teşekkür ederim canlarım benim birde dyg u alacaktım msjların içine unutmuşum hepinize teşekkür ederim.... dilekcim bende çok mutlu oldum. eh mutlulukla neler neler yedim :) bugün sp günü yapıyorum inşallah dayanabilirsem
dün bir ıspanak çorbası yaptım... içine kıyma koydum ama yeşil ıspanaktan farkedilmiyordu. onu deneyebilirsin içine de limon tuzu attım ekşili salçalı et tadını hissetmedim bende bu ara pek et yemiyorum bakalım akşama fırında balık yapıcam ama iyice salça sarmısak filan kokusunu değiştirmeyi planlıyorum...
kız peynirle ayran yeter mi farketmiyorsun az yiyorsun gücünü kaybediyorsun...
Oyyy kuzum benim yaa ye gitsinnn can olsun cannnn :)))
Valla kuzu 3.gunum bugun canim hicbisey istemiyo. Sabah yalandan kahvalti yaptim oglen disardaydim starbucksa girdim hazir tavuklu salatalari vardi kutusu bitkadar zaten. Sevmedim. Yada tadim yok diye. Yiyemedim cok azini yedim kalktim. Ksam terbiyeli pirasa yaptim yaparken doydum sanki :/ tartida oynamiyor yemiyorum diye herhalde :/ bugun bitsinde bende yrn sp gunu ama corba yapiim bari. Onu daha rahat icerim gibi. Aklima bisi gelmiyor artik valla.
Persembe gunu dogumgunum eve bisuru hatun gelicek onlara kekler borekler pastalar tatlilar yapicam. Yapicam yapmasinada ben napicam bilmiyorum. Krep ve peynirle borek gibi bisi yaparim dedim. Sut tozuyla yapilan kurabiyelerimden koyarim tabagima. Tamam pastayi yemicez sadece mumlarini uflucez ama kendime minik pasta yapmak istiyorm. Boyle bi kek yapip ikiye boliim arasina muhallebi yapiim ustunede cikolata sos. Tabi hepsi dukana uygun :) kafamda deli sorular var ama yemek isteyen bi mide yok :))
Kuzuuummm dikkat et kendine cok hoplayip ziplama otur oturdugun yerde :)))
Ayyyyy bebisssss geliyooooooo 👶👶👶👶
akşam yemeğinde yumurtalı pırasa ve yoğurt bir de shitaki denedim pek lezzetli durmuyor ama deneyelim bakalım
Görsel olarak doyururdum ben önce kendimi... Shirataki pirinciyle zaten aramızda bir husumet var noddle da aylar oldu duruyor lezzeti bırak onlar yemek gibi durmuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Can olacak inşallah :) oyyy senin doğum gunun mu Sende koç burcusun... Doğum günün sana mucize dolu bir yil getirsin inşallah... Benimde pazardı... Bence herkezi hayran bırak diyetine hindi fumelerin arasına lor peyniri koy sigara böreği gibi şar dilimle üstünde kurdanlar sonra fırın... Gelenlere de sosis kalınlığında parfüm kapağı bul Hani katlı yufka alıyoruz ya ona bastir kapağı daire şeklinde çok katlı yufkan olsun bir yufka bir sosis sirala ister firinla ister kizart... Kekini de dediğin gibi yapabilirsin bol aromalı krema ve kek hepsi koklar imrenir :))) ah ah bugün sp de nasıl zorlandım birde iş yerindeyim durmadan da Uykum geliyor ya ben nasıl seyir yapmışım azıcık şeylerle nasıl doymusum valla tuhafıma gitti... Akşama balık yiyesim yoktu hatta hiçbirşey yiyesim yoktu pideciden paket istedim ama yorgunlukla bir tavuk bir kusbasi birde kıyma istedim... Sağolsun kiymayla kusbasini pide sanmış bir tavuk geldi... Tavuğu yedim ama spye rağmen salataya daldımyok yok ne hoplamasi bugün açlıktan resmen pilim bitti
Ayyy ben dukanda yardımcı oldum ilk defaaaaaa sevindim yawwdenedim ve bayldım çok güzel oldu bu zamana kadar niye yapmadım diye de kendime sitem ettim birazama şimdi öğrendim ya bundan sonra yaparım öğle yemeğimi tost olarak değerlendirdim ohh ne güzel doydum tekrar teşekkürler tarif için
Gojiberi nedir arkadaş ben de istiomÖğlen domates salatalık peynir yedim. Yetmedi üzerine stevia eklediğim yoğurtumu yedim. Şimdi çayla gojiberry...
Halen daha doymadım amaaklım yemekte.
Sen bence dukan falan yapma artık hamilesin koruma yapamayacagina gore guclendirmeyi gec. Ama abarma. Ya da amaaaan abar be ben 30 kilo aldim da noldu hepsiii fazlasiyla gitti. Su an görsen sadece kendi takintimdan kilo vermek istiom eltime inattttbende bugün sp yaptım... arkadaş güçlendirmede yapılan altı üstü haftanın 1 günü sp geçmek bitmek bilmiyor
sabah: 2 haşlanmış yumurta peynir
ara: sütlü kahve
öğle: 2 kutu ton balığı
ara: sütlü neskafe
akşam fırın balık planlıyorum ton balığıyla üstüste oldu ama işe gelirken de getirmesi kolay oluyor ton u... yanlız ben feci açım... Allahtan kepek siparişlerim geldi az sonra yoğurda katıp yicem inşallah doyarım... tavuk şiş yazmışsın ben organizedeyim buraya 1 taneyi paket getirmezler ama bir sorayım fabrikada yiyecek olursa belki istetirim doymadım doymadım ben eskiden sp de nasıl doyardım
Senin uykun cok olur simdi hamilesin ayran yoğurt azalt yoksa eve zor atarsin kendi. Findik vs ye. Hele kii ceviz senin nimetin...bende çok açım yaaa iyi aklıma getirdin akşama goji berrime saldırayım ama iş yerinde ne yesem ne yesem
Yedikce beni hatirla :) hele hamburger yap öp beniiben hiç ekmek olarak tüketmedim bu zamana kadar yoğurdun içine katıp yemek çok çok zoruma gidiyordu bende aynı şekilde 2 tanesini arasına peynir koyup tost yaptım çok da lezzetli oldu
Nazar Değdi sana kesinOfff bi bilsem bana nooldugunu. Gormusundur belki oturdum pirasa yaptim bugun aksam icin. Protein almak istemiyorum icindeki terbiyenin yumurtasi protein olsun iste :/ eminim onuda yiyemicem:/ tuhafta bi sislik var karnimda falan. Odem tutuyomusum gibi geliyor :/ yrn bide bisuru kekler borekler hazirlicam yemeyecegim haldepersembe dogumgunumgl gelenede rejim yaptiramam ya :) kendimede tatli kucuk pasta gibi bisi istiyorum ama du bakalim napicam :/
Shitaki guzel degil ya boykkkakşam yemeğinde yumurtalı pırasa ve yoğurt bir de shitaki denedim pek lezzetli durmuyor ama deneyelim bakalım
Can olacak inşallah :) oyyy senin doğum gunun mu Sende koç burcusun... Doğum günün sana mucize dolu bir yil getirsin inşallah... Benimde pazardı... Bence herkezi hayran bırak diyetine hindi fumelerin arasına lor peyniri koy sigara böreği gibi şar dilimle üstünde kurdanlar sonra fırın... Gelenlere de sosis kalınlığında parfüm kapağı bul Hani katlı yufka alıyoruz ya ona bastir kapağı daire şeklinde çok katlı yufkan olsun bir yufka bir sosis sirala ister firinla ister kizart... Kekini de dediğin gibi yapabilirsin bol aromalı krema ve kek hepsi koklar imrenir :))) ah ah bugün sp de nasıl zorlandım birde iş yerindeyim durmadan da Uykum geliyor ya ben nasıl seyir yapmışım azıcık şeylerle nasıl doymusum valla tuhafıma gitti... Akşama balık yiyesim yoktu hatta hiçbirşey yiyesim yoktu pideciden paket istedim ama yorgunlukla bir tavuk bir kusbasi birde kıyma istedim... Sağolsun kiymayla kusbasini pide sanmış bir tavuk geldi... Tavuğu yedim ama spye rağmen salataya daldımyok yok ne hoplamasi bugün açlıktan resmen pilim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?