becerikli misin nesin yaa; nerden aklına geliyor bunlar.. peki burda hiç sınırlı izinli dozunu aşmamış mı oluyoruz?
ya şu gojıberiyi yapcam bulcam ben de; sevmem reçel ama canımı cok cektırdınız =( poğacanı da merak edıyorum =(( keşke komşu olsakk paylaşırdıkk
benim koçum olabilirsinn =)
74 kiloyum suan.tabikide onemli olan istemek gerisi gelir incecik bi gelin olursun insallah.boyun kac bu arada?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş. canım ben 5 yıllık evliyim 50-55 kiloydum evlendiğim dönem 3 senedir çocuk için tedavi görüyorum daha doğrusu şu 1 senedir tüp bebek tedavisi gördüm 2kez ve çok kilo aldım ilaçalar beni şişirdi pkoluyumhemen veremiyorum ama şu 20 gündür dikkat ediyorum ve 17 den sonra yemek yemiyorum 2,8 yakın verdim 55 düşüp tekrar deniycem inş. bu sefer iyi sonuçlar alırım bu sefer kararlıyım ben inş. verecem boyum 1,66 görüntüde kilo çok yok gibi ama göbek ve biraz basenler var erise süper olcak
Ay bende düğün senin zannettim. :) verirsin ya nolcak cok fazlan yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu sistemi merak ediyorum deneyen birini görmedim sen anlatırsın bize artık hoşgeldin...bugün itibariyle bende dulana başlamış bulunmakdayım ama dukanın 7 günlük olanı yapmak istiyorum.
1.GÜN: sadece protein + 10 dakika tempolu yürüyüş +en az 1,5 litre su
2.GÜNrotein +sebzeler +12 dakiak tempolu yürüyüş +yine suyu unutmuyoruz
3.GÜNrotein +sebze +2 tane meyve (üzüm ,muz ,kiraz hariç )+14 dakika tempolu yürüyüş+su
4.GÜNrotein +sebze +2 meyve+2 dilim tam bugday ekmeği+16 dk tempolu yürüyüş +su
5.GÜNrotein +sebze +2 meyve++2 dilim tam bugday ekmeği +40gr kadar yağlı peynir+18 dk yürüyüş+su
6.GÜNrotein+sebze+ 2 meyve+2 Dilim tam tahillı ekmek +40GR kadar yağlı peynir+200GR nişastalı gıda+20 dk yürüyüş ve su
7.GÜNrotein +sebze +2 Meyve)+2 dilim tam tahıllı ekmek İ+40gr peynir+200gr nişastalı gıda +Ödül öğünü+20 dakika yürüyüş +en az 1,5 litre su
gördüğün gibi hergün yeni bir şey ekleniyor :)1 haftayı böyle tamamladıktan sonra istersen ilk güne geri dönüyorsun ve yeniden başlıyorsun ama 30 dakikalık yürüyüşle.
şöyle bi liste verdi arkadaşım sagolsun ama ben atak bölümünü dayanabilirsem uzatmak istiyorum. 21 gündür her akşam 50 dk yürüyüş yada eliptik yapıyorum ve saat 17den sonra hiçbişey yemiyorum ve 2,8 yakın kilo verdim. pkoluyum ve insülin direncimde var dukanı denemey karar verdim ve 17 den sonra yememye devam bende szlere katılabilir miyim kızlar
2 ay sürecekse ve 10 kilo kadar vereceksen eğer bu expresi 7 günlük periyotlar halinde 2 ay mı yapacaksın anlamadım ben =(hoşbulduk sagol sonunda cvp yazan oldu :) şuan 64,3gkg 55 düşmek istiyorum atak evresini 5 gün düşünüyorum ama tabi bugünü atlatabilirsem sonra eksprese geçmek istiyorum çok sıkılmadan yapmak sporda yapıyorum 2ayda kurtulmak istiyorum bu kilodan 55 olursma süper olacak :)
Yok kuzum sinirli izinli bi kakao bi nisasta var onlarda gunluk hakkimiz kadar. Oturup hepsini yiyebilirsin bu pastanin 😆😆😆😆 gormedinmi kuzum sen instagramda nasil kacirirsin 😅😅😅 bende gojiberry le recel yaptim enfes oldu. Yine sabahlari babamdan sakliyorum 😆😆😆
Ayyy ben dukanda yardımcı oldum ilk defaaaaaa sevindim yaww
Gojiberi nedir arkadaş ben de istiomnerden buluonuz valla bravo cok profesyonel siniz
Sen bence dukan falan yapma artık hamilesin koruma yapamayacagina gore guclendirmeyi gec. Ama abarma. Ya da amaaaan abar be ben 30 kilo aldim da noldu hepsiii fazlasiyla gitti. Su an görsen sadece kendi takintimdan kilo vermek istiom eltime inatttt
Senin uykun cok olur simdi hamilesin ayran yoğurt azalt yoksa eve zor atarsin kendi. Findik vs ye. Hele kii ceviz senin nimetin...
Yedikce beni hatirla :) hele hamburger yap öp benii
Nazar Değdi sana kesin
Shitaki guzel degil ya boykkk
Bak tam yazdim uyku demissin gördün mü
bu sistemi merak ediyorum deneyen birini görmedim sen anlatırsın bize artık hoşgeldin...
2 ay sürecekse ve 10 kilo kadar vereceksen eğer bu expresi 7 günlük periyotlar halinde 2 ay mı yapacaksın anlamadım ben =(
hoşbulduk canım bu dukan ekspres diye geçiyor sıkılmadan yapıyormuşsun bunu benim bi arkadaşım yapıyor bu şekilde 5 günde 1,5 kilo falan verdi bende aynısını deniycektim bugün ilk günüm vee şu saate kadar iyi geçti bi ara baş ağrısı oldu ama çok şükür çabuk geçti ben şimdi 5 gün atak yapıp bu yönteme geçmeyi düşünüyorum 9 kilo vermem lazım 2 ayda inş. sporda yapıyorum. sen ne zamandır yapıyorsun dukanı canım ne kadar verdin
27 gün oldu sanırım. Bnm regl falan derken 66da kaldim yrn tartı günümüz bakalim me kdr gidecek. 69la baslamistim
Hıı anladım canım hadi hayırlısı imş verirsin topik pek aktif değil galuba
Sen yrn kilo bildirimlerini bi gör. Çalışınca zor oluyor olabilir girnesi herhalde
Anladım canım inş bende listeye girebilirim
Akşam menü balıktı. Dayanamadım 2.5 uskumru yedim. Çok fazla yemişim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?