Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yok kuzum sinirli izinli bi kakao bi nisasta var onlarda gunluk hakkimiz kadar. Oturup hepsini yiyebilirsin bu pastanin 😆😆😆😆 gormedinmi kuzum sen instagramda nasil kacirirsin 😅😅😅 bende gojiberry le recel yaptim enfes oldu. Yine sabahlari babamdan sakliyorum 😆😆😆

74 kiloyum suan.tabikide onemli olan istemek gerisi gelir incecik bi gelin olursun insallah.boyun kac bu arada?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş. canım ben 5 yıllık evliyim 50-55 kiloydum evlendiğim dönem 3 senedir çocuk için tedavi görüyorum daha doğrusu şu 1 senedir tüp bebek tedavisi gördüm 2kez ve çok kilo aldım ilaçalar beni şişirdi pkoluyum hemen veremiyorum ama şu 20 gündür dikkat ediyorum ve 17 den sonra yemek yemiyorum 2,8 yakın verdim 55 düşüp tekrar deniycem inş. bu sefer iyi sonuçlar alırım bu sefer kararlıyım ben inş. verecem boyum 1,66 görüntüde kilo çok yok gibi ama göbek ve biraz basenler var erise süper olcak

Son düzenleme:

Ay bende düğün senin zannettim. :) verirsin ya nolcak cok fazlan yok.

Ay bende düğün senin zannettim. :) verirsin ya nolcak cok fazlan yok.

:))) bende diyorum gelin falan ne diyo arkadaş :) işte ben zor veriyorum aç yatıyorum resmen inş. gidecek bu kilolar :) şimdi 1 kase yoğurt yiyorum 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi koyduum içine daha bişey yemem akşam yürüyüş :)

bu sistemi merak ediyorum deneyen birini görmedim sen anlatırsın bize artık hoşgeldin...
2 ay sürecekse ve 10 kilo kadar vereceksen eğer bu expresi 7 günlük periyotlar halinde 2 ay mı yapacaksın anlamadım ben =(

vakit yok ki nete girmeye, doktora tez konumu bulmaya çalışıyorum kafayı yicem...

ha bi de kokoreç yiyebilioz mu dukand a

herşeyin bir ilki var demişler gerçekten çok yardımcı oldun
Çok sevindim hamburgerrr miii evet neden olmasın hiç aklıma gelmemiştii

bu sistemi merak ediyorum deneyen birini görmedim sen anlatırsın bize artık hoşgeldin...

2 ay sürecekse ve 10 kilo kadar vereceksen eğer bu expresi 7 günlük periyotlar halinde 2 ay mı yapacaksın anlamadım ben =(

hoşbulduk canım bu dukan ekspres diye geçiyor sıkılmadan yapıyormuşsun bunu benim bi arkadaşım yapıyor bu şekilde 5 günde 1,5 kilo falan verdi bende aynısını deniycektim bugün ilk günüm vee şu saate kadar iyi geçti bi ara baş ağrısı oldu ama çok şükür çabuk geçti ben şimdi 5 gün atak yapıp bu yönteme geçmeyi düşünüyorum 9 kilo vermem lazım 2 ayda inş. sporda yapıyorum. sen ne zamandır yapıyorsun dukanı canım ne kadar verdin

27 gün oldu sanırım. Bnm regl falan derken 66da kaldim yrn tartı günümüz bakalim me kdr gidecek. 69la baslamistim

Akşam menü balıktı. Dayanamadım 2.5 uskumru yedim. Çok fazla yemişim değil mi?

Akşam menü balıktı. Dayanamadım 2.5 uskumru yedim. Çok fazla yemişim değil mi?

Bence hiçde fazla değil aç kalmaktan iyidir. Ben üç gündür misafir şu bu derken kahvaltıdan sonra bir bardak light sütle duruyordum. Bu gün artık tıka basa yedim.
Menüm (sp günü)
Sabah haşlanmış yumurta domates salatalık
Öğle ızgara tavuk salata
Akşam fasulye kavurması
Bu gün yulaf kepeğine sıra gelmedi :)))

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 66
Gecen haftaki kilo :84.3
Güncel kilo:82.7
Hedef kilo : 75
Boy :1.71

IYI KIII DOGDUM BENNNNN 😊😊😊😊BU DA TARTININ BANA DOGUMGUNU HEDIYESI 😊😊😊😊

Başlangıç tarihi : 25.02.2014

Başlangıç kilo : 81

Kaçıncı gün : 30

G. haftaki kilo : 77,4

Güncel kilo : 76,5

Giden kilo : 0,9

Top. giden kilo : 4,5

Hedef kilo : 61

Boy : 1,59

Bu sabah tartıya kesin fazla çıkıcam deyip çıktım. Bir çıktım 64.3. Düne göre 300 gr vermişim. Ayyy çok sevindim 63 leri görcem yakında inşallah

gunaydın arkadaşlar... kaplumbağa hızı diye buna denir işte

baslangıç tarıhı: 3 subat 2014
kaçıncı gun: 52
baslangıç kilo:88
geçen haftaki kilo:78.8
guncel kilo: 78
hedef kilo :67
boy:1.64 cm

ne zaman hızlancam acaba herseyı duzgun yapıyorm ama bi talihsizlik geldi basıma kızlar evli olanlar bilir aylık doğum kontrol iğnesinden yaptrdm ilk defa ve de son oldu çok fazla kanama oluyo tıpkı adette olduğu gibi sisiyorm tüm emeklerım bosa gidiyo 2 ay once yapmistm ama 1 hafta temizse 1 hafta kanama oluyo

günaydın kızlar..
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69,2
Kaçıncı gün : 115
Gecen haftaki kilo :57.5
Güncel kilo:58.5
Hedef kilo : 52
Boy :1.64
maalesef 1 kilo almışım bebek düşünüyoruz diye bizimkinin dayatmaları sonucu. sağlıklı beslenmen lazım diye dayadı bana meyve, kuruyemiş, incir vs. haftasonu 2 gün sp yapıp tekrar devam edicem. offf offfffff

Günaydın kızlar,

Başlangıç tarihi: 09.02.2014
Başlangıc kilo: 65
Kaçıncı gün : 47
Gecen haftaki kilo :61,9
Güncel kilo:61,8
Hedef kilo : 53
Boy :1.65

Ayın 14'ünden beri bu haldeyim kızlar 61-62 arası gidip geliyorum. İki gün önce regl oldum geri kaçtı lanet olası sökemiyo vücut bi türlü.. Bi de üstüne spor yapıyorum deli gibi -.- çıldırıcam sonunda geçen haftadan beri regl şişliği var belim ağrıyo offfffffffffff yani bu diyete benim regl bitiminde 3 kilo filan vermem lazım ama imkansız

Ben bu diyete maksimum 1 ay daha veririm sonra güçlendirmeye geçerim arkadaş zaten içimden bi ses güçlendirmeyle daha rahat vereceğimi söylüyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…