goji berry kurt üzümü olarakda geçiyor. Kurutulmuş üzüm gibi birşey lezzeti fena deil. Netten almıştım ama dışarda da satılıyor.
Shritaki evet tadı gerçekten kötü ama makarna isteğini falan kesebiliyor. Bir daha alır mıyım? bir kere bir porsiyon için o kadaar parayı vermem o şeylere. Ama bu ne demiyorum artık denemiş oldum.
Ama bir kaç gündür galeta karışımıyla poğaça yapıyorum sabahları bir güzel gidiyor...tavsiye ederim.
Bu sabah düne göre 100 gr fazlaydım. Arada olur normaldir de mi?
Evet sende almışsın azcık sanırsamama geçici bunlar inşallah. Bi sabah kalkcaz veee aaaa kilolar gidiyoo
Benimde benzer sıkıntı var. Ben heralde dukana başladığımda hemen ineceğim diye düşünüyordum. Araya regl flan girdi. İnme de yavaşladı motivasyonum düştü.
Şu sıralar hamur abur cuburlara flan öyle bir isteğim var ki... Tutuyorum kendimi ama verme biraz daha hızlı olsa motive olacağım da...
Hedef 59 inşallah. Bu sabah 64.6 çıktım. Kalan 5.6. Sabır...
Senin ne kadar var canım hedefe?
benim testte dukan 61.2 gösteriyor ama ben 59-60 istiyorum; artık 4ü görsem hoplıcam yani. zero falan da imeyi kestim belki ondandır diye niye boyle oldu anlamıyorum yaaaa delircem. yediklerimi yazcam buraya artık; belki yanlış yapıyorumdur ne bileyim..
sabah 2 dilim peynir, 1 chery domates yedim; yanında çay ve rafadan yumurtanın yarısı...
ara çay
öğlen; çevirme tavuk ve ayran
ara sütlü kahve
akşam (evde enginar yemeği yapılmış yiyemicem bu beni cok zorluyor; egeliyim ve sebzelere böyle mesafeli durmaktan başlarıma ağrı gırıyor), kendime tavuk alıp yapcam yine(( bol da yoğurt
bugün gece ekmeğimi anca yapabilcem o yuzden yogurtla beraber yemeyi düşünüyorum
Dun aksam dogumgunu pastamin on provasini yaptim. Annem babam ben 3umuzde gomulduk resmennn.. cikan sonuca ben bile hayret ettim 😆😆
Corba fincanim vardi boyle kocaman olanlardan. 2yk yulaf kepegi karisimi 1 yumurta kakao kabartma tozu 1 kasik tatlandirici 1 kasik sut tozu. Yumurta beyazlarini kabarttiktan sonra hepsini ekleyip bi kek hamuru yaptim. O dedigim fincabi suyla bi guzel islattim hamuru doktum icine. Derince ve genisce bi tencereye oturttum fincani. Yarisina gelene kadar su ekledim. Su kaynamaya baslayinca ustune bi bez kapatip kapagini kapattim. Ve 20dk hic acmadim. Ama nasill merak ediyorum icerde neler oluyor diye 😆😆😆 bu actimki ne goreyim bir kabarmis koca bi kek olmus. Soguyana kadar sudan cikarmadim kaseyi. Soguduktan sonra disari cikardim iyice soguttum. Bicakla yanlarini kanirtinca hoop diye cikti hic yapismamis cok sevindirik oldum 😅😅😅
Sonracimaaa keki pandispanya gibi ikiye boldum. 1kasik nisasta 3kasik sut petibor aromasi 1kasik tatlandiriciyla muhallebi yaptim doktum kekin arasina. Ust parcasinida kapadim 😆😆
Gelelim ustune😆😆 1kasik sut tozu 1kasik tatlandirici 1kasik sut ve biraz kakaoyla cikolata sosu yaptim koyverdim pastamin ustune 😆😆😆 yarisini babam yedi zaten zor aldim elinden. 2 aydir dukan yapiyorum ilk defa dun aksam kendimi survivorda odul kazanan yarismacilar gibi hissettim 😆😆😆😆
afiyet olsunnn. orjinal bir şey olmuşa benziyor. Duyunca yiyesim geldi. Böyle karmaşık şeyleri yapmaya korkuyorum ben yaa
becerikli misin nesin yaa; nerden aklına geliyor bunlar.. peki burda hiç sınırlı izinli dozunu aşmamış mı oluyoruz?Dun aksam dogumgunu pastamin on provasini yaptim. Annem babam ben 3umuzde gomulduk resmennn.. cikan sonuca ben bile hayret ettim 😆😆
Corba fincanim vardi boyle kocaman olanlardan. 2yk yulaf kepegi karisimi 1 yumurta kakao kabartma tozu 1 kasik tatlandirici 1 kasik sut tozu. Yumurta beyazlarini kabarttiktan sonra hepsini ekleyip bi kek hamuru yaptim. O dedigim fincabi suyla bi guzel islattim hamuru doktum icine. Derince ve genisce bi tencereye oturttum fincani. Yarisina gelene kadar su ekledim. Su kaynamaya baslayinca ustune bi bez kapatip kapagini kapattim. Ve 20dk hic acmadim. Ama nasill merak ediyorum icerde neler oluyor diye 😆😆😆 bu actimki ne goreyim bir kabarmis koca bi kek olmus. Soguyana kadar sudan cikarmadim kaseyi. Soguduktan sonra disari cikardim iyice soguttum. Bicakla yanlarini kanirtinca hoop diye cikti hic yapismamis cok sevindirik oldum 😅😅😅
Sonracimaaa keki pandispanya gibi ikiye boldum. 1kasik nisasta 3kasik sut petibor aromasi 1kasik tatlandiriciyla muhallebi yaptim doktum kekin arasina. Ust parcasinida kapadim 😆😆
Gelelim ustune😆😆 1kasik sut tozu 1kasik tatlandirici 1kasik sut ve biraz kakaoyla cikolata sosu yaptim koyverdim pastamin ustune 😆😆😆 yarisini babam yedi zaten zor aldim elinden. 2 aydir dukan yapiyorum ilk defa dun aksam kendimi survivorda odul kazanan yarismacilar gibi hissettim 😆😆😆😆
ya şu gojıberiyi yapcam bulcam ben de; sevmem reçel ama canımı cok cektırdınız =( poğacanı da merak edıyorum =(( keşke komşu olsakk paylaşırdıkkyediklerimizi yazmak çok mantıklı geldi. Sonuçta birbirimizi uyarabiliriz.
Ben de sabah 1 haşlanmış yumurta
3 yemek kaşığı galeta karışımından poğaça
25 gr peynir
arada 1 yk goji berry
öğlende haşlanmış tavuk ve yoğurt
akşam menümüzde fırında uskumru 2 tane.
çok mu ki? :44:
Bakma bukadar uzun uzun anlattigima 29 dk mi almadi yapmam 😊😊 instagramda ki hesabimda her halti paylasiyorum ya dukan kocu kesildim milletin basina 😆😆😆😆
ya şu gojıberiyi yapcam bulcam ben de; sevmem reçel ama canımı cok cektırdınız =( poğacanı da merak edıyorum =(( keşke komşu olsakk paylaşırdıkk
Sana süper lezzetli poğaçalarımdan verirdim, dukan keklerimden:)....
Devam ediyoruz, yılmıyoruz... Sonuçları görcez inşallah
bugün itibariyle bende dulana başlamış bulunmakdayım ama dukanın 7 günlük olanı yapmak istiyorum.
1.GÜN: sadece protein + 10 dakika tempolu yürüyüş +en az 1,5 litre su
2.GÜNrotein +sebzeler +12 dakiak tempolu yürüyüş +yine suyu unutmuyoruz
3.GÜNrotein +sebze +2 tane meyve (üzüm ,muz ,kiraz hariç )+14 dakika tempolu yürüyüş+su
4.GÜNrotein +sebze +2 meyve+2 dilim tam bugday ekmeği+16 dk tempolu yürüyüş +su
5.GÜNrotein +sebze +2 meyve++2 dilim tam bugday ekmeği +40gr kadar yağlı peynir+18 dk yürüyüş+su
6.GÜNrotein+sebze+ 2 meyve+2 Dilim tam tahillı ekmek +40GR kadar yağlı peynir+200GR nişastalı gıda+20 dk yürüyüş ve su
7.GÜNrotein +sebze +2 Meyve)+2 dilim tam tahıllı ekmek İ+40gr peynir+200gr nişastalı gıda +Ödül öğünü+20 dakika yürüyüş +en az 1,5 litre su
gördüğün gibi hergün yeni bir şey ekleniyor :)1 haftayı böyle tamamladıktan sonra istersen ilk güne geri dönüyorsun ve yeniden başlıyorsun ama 30 dakikalık yürüyüşle.
şöyle bi liste verdi arkadaşım sagolsun ama ben atak bölümünü dayanabilirsem uzatmak istiyorum. 21 gündür her akşam 50 dk yürüyüş yada eliptik yapıyorum ve saat 17den sonra hiçbişey yemiyorum ve 2,8 yakın kilo verdim. pkoluyum ve insülin direncimde var dukanı denemey karar verdim ve 17 den sonra yememye devam bende szlere katılabilir miyim kızlar
:) Tabiki katıl Hoşqeldin aramıza.verecek kilon az sanırım expiress yaptığına göre.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşbulduk sagol sonunda cvp yazan oldu :) şuan 64,3gkg 55 düşmek istiyorum atak evresini 5 gün düşünüyorum ama tabi bugünü atlatabilirsem sonra eksprese geçmek istiyorum çok sıkılmadan yapmak sporda yapıyorum 2ayda kurtulmak istiyorum bu kilodan 55 olursma süper olacak :)
Yavaş yavaş vermek istiyosan sana uygun olabilir tabii.bnm daha 15 bilemedin duruma göre 20 kilo fazlam var oyuzden normal yapıyorum.dene eğer veremezsen bizim gibi yapmani öneririm 3 haftada 6 kilo verdim ben (maşallah) :) tabi herkesin bünyesi farklı bide verilecek kilo cok olunca baslarda iyi veriliyor.kolay gelsin hepimize :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cevap için çok sagol can ım bugünü atlatabilirsem eğer 5 gün atak evresi düşünüyorum inş. atlatırım haziranda düğün var bu kilolardan kurtulmam lazım şu saate kadar iyiyim sabah aç bitir salam yedim biraz peynir biraz kaşar 1 yumurta 11 gibi süt içtim 13 gibi tonbalığı yedim 17 de kapanış yapacam yine kaşar aç bitir salam falan yerim 17de kapatırım günü sonra yeşil çay ve yürüyüş yada eliptik yaparım :) 3 haftada 6 kilo süpercanım inş. bende veririm sen kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?