Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Slm kızlar.benim icin cok bereketsiz tembel hareketsiz gecen bir haftanın ardından sizlerleyim.kacamaklar var spor yok.bidahaki hafta daha guzel geçecek insallah.
Başlangıç tarihi: 05.03.2014

Başlangıc kilo: 80.5

Kaçıncı gün :22

Gecen haftaki kilo :75.400 sanırım

Güncel kilo:74.800

Hedef kilo : 60

Boy :1.66

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi: 24.02.2014
Başlangıc kilo: 69,9
Kaçıncı gün : 29
Gecen haftaki kilo :66,8 hatırlayamadım yaww
Güncel kilo:65,5
Hedef kilo : 60
Boy :1.70

Başlangıç tarihi: 19 / 03/2014
Başlangıç kilo : 72
Kaç gün:8
Geçen hafta ki kilo:72
Güncel kilo:68
Hedef:58
Boy:1.69
Bende bulunayim arrik kilo bikdiriminde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pazar günü başladım ben de, 4 günde 3 kilo 900 gr verdim

pazar günü başladım ben de, 4 günde 3 kilo 900 gr verdim

4 günde 3,9 mu bende dün başladım inş. iyi sonuç alırım. 4gündür mü atak yapıyorsunuz ve hiç kaçamak yaptınız mı yada spor yapıyor musunuz hedefiniz kaç kilo ?

Son düzenleme:
Öğlen kocamaaan yarım kızarmış tavuk yedim. Yanında da salata. İyi yemişim yaa

kızlar dukan yaparken spor yapıyor musunuz ? dün ilk günümdü 1 saat tempolu yürüdüm

Selam arkadaslar bugün atak 4. gündeyim, bende listeye dahil olabilirmiyim? Kilo veren arkaslari tebrik ederim. 2 gündür aksamlari yürüyüse cikiyoruz insallah faydasi olur, haftaya 70 li kilolara inerin insallah.

B. Tarih: 24. 03. 2014

B. Kilom: 83.1 kg

Gün: 4

Suanki kilom: 80.8 kg

Hedef: 65

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kızlar dukan yaparken spor yapıyor musunuz ? dün ilk günümdü 1 saat tempolu yürüdüm

Dukan kitapta yürüyüşü zaten reçete gibi yazıyordu yani kesin yapılacak.
Ağır sporları zaten diyette olduğumuz için önermiyordu.
Bende haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum. Diğer günler yürüyüş yapıyorum.

4 günde 3,9 mu bende dün başladım inş. iyi sonuç alırım. 4gündür mü atak yapıyorsunuz ve hiç kaçamak yaptınız mı yada spor yapıyor musunuz hedefiniz kaç kilo ?

evet 4 gündür atak yapıyorum, karşımda neler yendi neler ama ben hiç kaçamak yapmadım :114: her sabah kilo verdiğimi gördükçe daha çok motive oluyorum, iki günüm daha var, sonra seyir dönemi 24 daha kilo vermem gerekiyor, sabretmem gereken daha çook zaman olacak yani :97:

oo o zaman çok iyi ben yürüyüş ve eliptik yapmaya devam edeyim bakalım nolcak sonuç :)

aqynen benim karşımdada neler neler yediler ben yeedim benim 9 kilo fazlalığım var bende 6 gün atak düşünüyorum dünden bugüne 500gr gitmiş iyi mi acaba

Merhaba, hanımlar Bende dukanın seyir evresindeyim biraz baş ağrım ve halsizlik var bu aralar Calcium-sandoz C vitamini aldım.
Bunu kullanmamın bi zararı varmı sizce.

Merhaba, hanımlar Bende dukanın seyir evresindeyim biraz baş ağrım ve halsizlik var bu aralar Calcium-sandoz C vitamini aldım.
Bunu kullanmamın bi zararı varmı sizce.

atak evresini kaç gün yaptınız ve kaç kilo verdiniz avab merak ettim benim bugün atak 2 günüm

Oooooo hadi devam...
Başlangıç tarihi : 25.02.2014

Başlangıç kilo : 81

Kaçıncı gün : 30

G. haftaki kilo : 77,4

Güncel kilo : 76,5

Giden kilo : 0,9

Top. giden kilo : 4,5

Hedef kilo : 61

Boy : 1,59
Tebriklerrr
Bu sabah tartıya kesin fazla çıkıcam deyip çıktım. Bir çıktım 64.3. Düne göre 300 gr vermişim. Ayyy çok sevindim 63 leri görcem yakında inşallah
Hep beraber gorsek ne guzel olurr
Iyi de bebek yokken niye bosuna meyve yiyorsun yahu, düşünüyorsanız bebek folik asit icmen lazim mutlaka.!!!
Hedefi yüksek koymussun sen amaa
Sana da bol tebrik canimmm
Masalllllaaaaah
Öğlen kocamaaan yarım kızarmış tavuk yedim. Yanında da salata. İyi yemişim yaa
Ayni şeyi yemisiz :)

Haftaya 77.5 olursun sen, hiza baksana :)

Evetttt bugunude kazasiz belasiz atlattim. Atak dahil dukanda 66.gunum -12 kilo ile sonlandirmis bulunuyorum. Dunden beri evde hummali calisma var. Ne kekler botekler kurabiyeler tatlilar corekler pastalar yapildi. Karsimda hominigitlak yendi hepsi. Bende kendime dukan pastasi yaptim bide peynirli krep. Oturdum bi guzel onlari yedim hatta pastanin yarisi bile duruyo mide nasil kuculduyse artik 😊 yeni yasima ustumdeki 12 kilo fazlaligi atmakla girmek cok guzel bir baslangic oldu... allah devaminida getirir insallah 😊 dogumgunu masamda bile kacamak yapmadiysam daha da kimse tutamaz beni 😊 evet tam 66 gun. Tek bir kirinti tanesi kadar kacamak yapilmayan 66 gun 😊 elime kremsanti bulastiginda bile parmagimi yalamak yerine suya tutup yikadiysam bu kilolar korksunn benden 😈😈😈

Duygucum agzindan bal damliyor, cok tesekkür ederim, ben cok cabuk kilo veremiyorum, 77,5 olsam havalara ucarim herhalde😜

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…