Evetttt bugunude kazasiz belasiz atlattim. Atak dahil dukanda 66.gunum -12 kilo ile sonlandirmis bulunuyorum. Dunden beri evde hummali calisma var. Ne kekler botekler kurabiyeler tatlilar corekler pastalar yapildi. Karsimda hominigitlak yendi hepsi. Bende kendime dukan pastasi yaptim bide peynirli krep. Oturdum bi guzel onlari yedim hatta pastanin yarisi bile duruyo mide nasil kuculduyse artik 😊 yeni yasima ustumdeki 12 kilo fazlaligi atmakla girmek cok guzel bir baslangic oldu... allah devaminida getirir insallah 😊 dogumgunu masamda bile kacamak yapmadiysam daha da kimse tutamaz beni 😊 evet tam 66 gun. Tek bir kirinti tanesi kadar kacamak yapilmayan 66 gun 😊 elime kremsanti bulastiginda bile parmagimi yalamak yerine suya tutup yikadiysam bu kilolar korksunn benden 😈😈😈
Başlangıç tarihi: 8 Mart 2014
Başlangıç kilo: 77
Kaçıncı gün: 19
Geçen haftaki kilo: 72,5
Güncel kilo: 70,8
Hedef kilo: 62
Boy: 165
Bu hafta giden: 1,7
Ben coşmuşum valla :)). Arkadaşlar üst dudağım boydan boya yara gibi bişey oldu. Bu haftayı son iki gün hariç hep aç geçirdim. Bu yüzden sanırım ya da vücudumda grip gibi bir kırgınlık var ondandır...
Evetttt bugunude kazasiz belasiz atlattim. Atak dahil dukanda 66.gunum -12 kilo ile sonlandirmis bulunuyorum. Dunden beri evde hummali calisma var. Ne kekler botekler kurabiyeler tatlilar corekler pastalar yapildi. Karsimda hominigitlak yendi hepsi. Bende kendime dukan pastasi yaptim bide peynirli krep. Oturdum bi guzel onlari yedim hatta pastanin yarisi bile duruyo mide nasil kuculduyse artik 😊 yeni yasima ustumdeki 12 kilo fazlaligi atmakla girmek cok guzel bir baslangic oldu... allah devaminida getirir insallah 😊 dogumgunu masamda bile kacamak yapmadiysam daha da kimse tutamaz beni 😊 evet tam 66 gun. Tek bir kirinti tanesi kadar kacamak yapilmayan 66 gun 😊 elime kremsanti bulastiginda bile parmagimi yalamak yerine suya tutup yikadiysam bu kilolar korksunn benden 😈😈😈
Maşallah hemşerim süper gidiyosun.tebrik ediyorum seni.anlat artık isin sırrını bizde bilelim.su kacamaklarim ve hareketsizligim yüzünden bu haftayı kötü bitirdim insallah bidahaki hafta daha iyi olcak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım dediğim gibi kaçamak yapmayı bırak doğru düzgün yemek bile yemedim. Kendime özel bişey hazırlayamadım. Misafir falan derken Mesela sabah kahvaltısı ve öğlen 1 bardak süt veya sabah kahvaltısı öğlen iki baget ve 1 bardak süt şeklinde üç gün geçirdim.
Haftada üç gün spora devam tabiki... Bu ikinci hafta çok inmez diyordum ama baya bi gitmiş. Darısı bu haftanın ve senin başına:)))
Hedefi yüksek koymussun sen amaa
Mimarka tebrik ederim canim, azmunden ve kararliligindan ödün vermedigin icin, süper iraden var masallah. Dün aksam misafirlikteydiktüm israrlarla cok sevdigim pastaya "hayir" diyebildim bende, kafaya koydukmu is orda bitiyor. 66 günde 12 kilo cok güzel masallah hemde kacamak olmadan, cok güzel örneksin canim, ins. En kisa zamanda hedefine ulasirsin😉
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
günaydın kızlar... listemizi yayınlayalım maşallah bu hafta güzel kilo kayıpları var hepiniz sırayla neler yaptınız anlatın en başta da hafta birincimiz ozlemceycey
ilayda83 arkadaşımızda da artı gördük yaptığın bir yanlış yada kaçamak varsa sende onu yaz bir daha da yapmayalım...
Eki Görüntüle 1041311 Eki Görüntüle 1041312
anaaaa hamile misin tüp bebek felan dıyodn hadı gözun aydın
çok normal! sebzeler su tutarGünaydınnn
protein+sebze günlerinin ertesi günü fazla çıkıyorum.
Hem de çok fazla
hayır sakın vazcayma bak kızarız.. benim 30. günüm; ilk iki hafta 65.5tim zaten; sonraki 2 hafta 66-68den inemedim; şimdi yine 65.5 oldum. bu vucut ozellıkle kadın vucuduysa inişli çıkışlı olcak; nolur dirayetli ve sabırlı ol.Başlangıç tarihi 11.03.2014
Başlangıç kilo. 78
Kaçıncı gün 18
Geçen haftaki kilo 75,9
Güncel kilo 75.6
Hedef kilo 65.
Boy 1.65
Sanırım ben bu işten vazgeçicem...
ohhhh birinciden giden kılolar hepımızden gıtsın ınsallahhh =)günaydın kızlar... listemizi yayınlayalım maşallah bu hafta güzel kilo kayıpları var hepiniz sırayla neler yaptınız anlatın en başta da hafta birincimiz ozlemceycey
ilayda83 arkadaşımızda da artı gördük yaptığın bir yanlış yada kaçamak varsa sende onu yaz bir daha da yapmayalım...
hayırlı olsun tekrar; kacıncı denemeydı sızınkı. arkadaşımın ilk denemesi tuttu; sonra ağır kanama geçirdi ve ikiz bebeklerini kaybetti. lütfen hareketsiz kal olur mu! eve gıttıkce de ayaklarının altına yastık koy uzat. lütfen =( temızlık falan da yapmıosun sakın!teşekkür ederim tatlım... evet daha çok yeni ama şükürler olsun tüp bebek emekleri boşa çıkmadı
Günaydınnn
protein+sebze günlerinin ertesi günü fazla çıkıyorum.
Hem de çok fazla
çok normal! sebzeler su tutar
hayır sakın vazcayma bak kızarız.. benim 30. günüm; ilk iki hafta 65.5tim zaten; sonraki 2 hafta 66-68den inemedim; şimdi yine 65.5 oldum. bu vucut ozellıkle kadın vucuduysa inişli çıkışlı olcak; nolur dirayetli ve sabırlı ol.
ohhhh birinciden giden kılolar hepımızden gıtsın ınsallahhh =)
hayırlı olsun tekrar; kacıncı denemeydı sızınkı. arkadaşımın ilk denemesi tuttu; sonra ağır kanama geçirdi ve ikiz bebeklerini kaybetti. lütfen hareketsiz kal olur mu! eve gıttıkce de ayaklarının altına yastık koy uzat. lütfen =( temızlık falan da yapmıosun sakın!
ilk denememiz herkes kıpırdama diyor... yemeği ben hazırlıyorum gerisi eşimde sağolsun... temizliğe dokunmuyorum artık... ayyy bende ikiz beklentisindeyim neden kaybetti acaba????? durduramıyorum ki kendimi annem durmadan uyu diyor bende yerimde 10 dk oturamıyorum
günaydın kızlar... listemizi yayınlayalım maşallah bu hafta güzel kilo kayıpları var hepiniz sırayla neler yaptınız anlatın en başta da hafta birincimiz ozlemceycey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?