Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Mimarka tebrik ederim canim, azmunden ve kararliligindan ödün vermedigin icin, süper iraden var masallah. Dün aksam misafirlikteydiktüm israrlarla cok sevdigim pastaya "hayir" diyebildim bende, kafaya koydukmu is orda bitiyor. 66 günde 12 kilo cok güzel masallah hemde kacamak olmadan, cok güzel örneksin canim, ins. En kisa zamanda hedefine ulasirsin😉

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Başlangıç tarihi: 8 Mart 2014
Başlangıç kilo: 77
Kaçıncı gün: 19
Geçen haftaki kilo: 72,5
Güncel kilo: 70,8
Hedef kilo: 62
Boy: 165
Bu hafta giden: 1,7

Ben coşmuşum valla :)). Arkadaşlar üst dudağım boydan boya yara gibi bişey oldu. Bu haftayı son iki gün hariç hep aç geçirdim. Bu yüzden sanırım ya da vücudumda grip gibi bir kırgınlık var ondandır...

Öncelikle dogum gunün kutlu olsun ve azminden dolayı seni tebrik ediyorum insallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın çünkü hakediyorsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah hemşerim süper gidiyosun.tebrik ediyorum seni.anlat artık isin sırrını bizde bilelim.su kacamaklarim ve hareketsizligim yüzünden bu haftayı kötü bitirdim insallah bidahaki hafta daha iyi olcak

Canım doğum günün kutlu olsun azminden dolayı tebtik ederim iraden drn dolayıda tebrikler benim 3 yılda veremefiğim 10 kiloyu sen 66 gündr vermişsin neler yaptın nizrde anlatırmısın neler yaptın canım yardımcı olursan çok sevinirim )

Canım dediğim gibi kaçamak yapmayı bırak doğru düzgün yemek bile yemedim. Kendime özel bişey hazırlayamadım. Misafir falan derken Mesela sabah kahvaltısı ve öğlen 1 bardak süt veya sabah kahvaltısı öğlen iki baget ve 1 bardak süt şeklinde üç gün geçirdim.
Haftada üç gün spora devam tabiki... Bu ikinci hafta çok inmez diyordum ama baya bi gitmiş. Darısı bu haftanın ve senin başına:)))

Tebrik ederim
ayrıca nice mutlu yaşlara

Insallah canım.ama dikkat et hasta olursun.hem diyosun bak ağzım yara diye.benim ağzımda cok yara olur cok şükür dukana baslayali hic olmadı.normalde b vitamini eksikliği ve kansızlığım cok olur ama testlerimde cok güzel çıktı.sende yaptir vede dikkat et.

Bu sefer olacak sanirim bayagi iradeliyim. Umarim sonu guzel biter ve hepimiz istedigimiz kiloya en yakin zamanda ulasiriz. Cok tesekkur ediyorum canim 😊😊

Günaydınnn
protein+sebze günlerinin ertesi günü fazla çıkıyorum.
Hem de çok fazla

Başlangıç tarihi 11.03.2014
Başlangıç kilo. 78
Kaçıncı gün 18
Geçen haftaki kilo 75,9
Güncel kilo 75.6
Hedef kilo 65.
Boy 1.65

Sanırım ben bu işten vazgeçicem...

günaydın kızlar... listemizi yayınlayalım maşallah bu hafta güzel kilo kayıpları var hepiniz sırayla neler yaptınız anlatın en başta da hafta birincimiz ozlemceycey

ilayda83 arkadaşımızda da artı gördük yaptığın bir yanlış yada kaçamak varsa sende onu yaz bir daha da yapmayalım...

Eki Görüntüle 1041312

Son düzenleme:
Günaydınnn
protein+sebze günlerinin ertesi günü fazla çıkıyorum.
Hem de çok fazla
çok normal! sebzeler su tutar
Başlangıç tarihi 11.03.2014
Başlangıç kilo. 78
Kaçıncı gün 18
Geçen haftaki kilo 75,9
Güncel kilo 75.6
Hedef kilo 65.
Boy 1.65

Sanırım ben bu işten vazgeçicem...
hayır sakın vazcayma bak kızarız.. benim 30. günüm; ilk iki hafta 65.5tim zaten; sonraki 2 hafta 66-68den inemedim; şimdi yine 65.5 oldum. bu vucut ozellıkle kadın vucuduysa inişli çıkışlı olcak; nolur dirayetli ve sabırlı ol.
ohhhh birinciden giden kılolar hepımızden gıtsın ınsallahhh =)
teşekkür ederim tatlım... evet daha çok yeni ama şükürler olsun tüp bebek emekleri boşa çıkmadı
hayırlı olsun tekrar; kacıncı denemeydı sızınkı. arkadaşımın ilk denemesi tuttu; sonra ağır kanama geçirdi ve ikiz bebeklerini kaybetti. lütfen hareketsiz kal olur mu! eve gıttıkce de ayaklarının altına yastık koy uzat. lütfen =( temızlık falan da yapmıosun sakın!

ilk denememiz herkes kıpırdama diyor... yemeği ben hazırlıyorum gerisi eşimde sağolsun... temizliğe dokunmuyorum artık... ayyy bende ikiz beklentisindeyim neden kaybetti acaba????? durduramıyorum ki kendimi annem durmadan uyu diyor bende yerimde 10 dk oturamıyorum

Canım tüp bebegin tutunmadi zor oluyor. O da işte oturuyorum falan dedi ama olmuyor işte. Birden kanama geldi 2.haftasinda birini kaybetti. O bebek de giderken plasentayi koparmis. Ikinciyi de aldilar mecbur. Dikkat et !

Hiiiiii 100 gr la kacirmisim birinciligi ama dunden bugunede 409 gr daha vermisim 😊😊 67.gundeyim normaldir yeni baslayanlarin daha cok vermesi😊😊
Kuzuumm bu arada hala 73 sun. Kilonda artis olmamana en az senin kadarr seviniyorummm 😊😊😊 liste yayinlaninca ilk sana bakiyorum 😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…