Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet yaa tartıya korkuyla çıkıyorum neler neler yiyorum hiç dukanla alakam kalmadı... sadece yulaf kepeğimi aksatmıyorum. haftanın 1 günü zorla protein günü birde ekmeği abartmıyorum yanlız ekmeği abartmıyorum börek makarna götürüyorum eminim ekmek yesem daha iyi birden sonra patlayacak diyor eşim bunca yediğinde aman nasılsa patlayacam nasılsa bebiş büyütücek karnımı diyorum

hani abarttıklarımı da bazen yazıp düşünüyorum da 6 ay seyir döneminden sonra bana biraz abartı geliyor çok abarttıklarımı ödül öğününe sayıyorum hehehe bu hafta 3. ödülü yaptım neyse şurda bitmesine ne kaldı tutarım boğazımı 3 ödül öğünü ile kapatırım... normalde 2 yapmam lazım en fazla

Canım tüp bebegin tutunmadi zor oluyor. O da işte oturuyorum falan dedi ama olmuyor işte. Birden kanama geldi 2.haftasinda birini kaybetti. O bebek de giderken plasentayi koparmis. Ikinciyi de aldilar mecbur. Dikkat et !

ayyy biraz daha dikkat edeyim ben en azından ilk 3 ay kıpırdamıyım abimde doktor pekte acımaz bana ama o bile kıpırdama sakın dedi zor oldu söylemesi ama anneme tlf açıp akşama yemeği tarif ettim o yaparsa ben bir masaya koyarım sonrasında ayağımı uzatır otururum :18: inşallah bişey olmaz

slm kızlar 3 gündür dukan yapıyorum atakdayım ama ne yiyeceğimi şaşırdım banada yardımcı olurmusunuz lütfen

sabahları aç bitir hindi salam yiyorum, biraz kaşar peynir, 1 tane yumurta haşlanmış.

öğlen 1 tobnbalığı yedim

şimdi yoğurt yiyorum 1kase içinde 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi ile ,

sizler neler yapıyorsun bana biraz yardımcı olurmusunuz alternatif sunar mısınız

teşekkür ederim tatlım... evet daha çok yeni ama şükürler olsun tüp bebek emekleri boşa çıkmadı

hayırlı olsun bebişiniz darısı benim başıma inş. bende 2 kez tüp denedim ama olmadı malesef birini geçen ay denedim dondurulmuşlarla sizin ne güzel hemn tutmuş hedef kiloya düşeyim tekrar deniycem inş. rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bana da

mrb bayanlar, 10. günüm dukanda, 4 atak yaptım, şu an seyirdeyim. alıştım artık iyice, ama kilo vermiyorum seyirin neredeyse başından beri, atakta 2 kilo verdim, seyire geçince yarım kilo aldım, sonra 300-400 gr daha verdim. yani toplamda ancak 2 kilo etti
kaçamak falan da hiç yapmadım ama bilmiyorum niye durakladım..

tavsiyeleriniz varsa duymaktan mutlu olurum özellikle deneyimli arkadaşlar.. bu arada 1+1 yapıyorum, yanlız hafta sonları 2 günde ps yapıyorum dışarı falan çıkınca zor oluyor çünkü.

tatlım aç bitir salamlar bize uymuyor bize tek uyanlar hindi füme jambon ben mesela jambonda bulamadım uygun hindi fümelerin bile içeriğinde patates nişastası olanları almıyoruz... ayrıca kaşar peyniri light olsa bile % 2-3 yağ oranından fazladır.... oda olmuyor önerim şu light peynir al aknaz dı galiba lor al hindi fümenin içine lor peyniri koyup yiyebilirsin sabahları yumurtanı eksik etme bence...

tavuk çevirme al mesela bir gün butlarını ye göğüs kısmını da tiftikle dolaba kaldır sonra çıkar ister light yoğurtla ister salçayla sarmısakla filan çorba yap ye...

ben mesela atakta çupra çok yedim 1 tane çuprayı al bıçakla çiz teflon tavaya 3-4 yk su bol tuz acılı köri baharatı yanına ne otu bulursam dere otu nane kapağını kapat tam 20 dk da hazır... aynı yöntemle tavuk göğüs filetolarımı da pişiriyorum acılı köri baharatı ikisine de yakışıyor...

inşallah nasip eder güzelim bende henüz başındayım ama umarım tutunur kuzucuklarım...

hıı analdım canım yaa uyarın için sagol ben şu nametin hindisi aldım 3 gündür yanlış yapmışım demekki neyse çok sagol canım dediklerine uycam

Kızlar duman diyetine başladım 3 gün atak evresi gözüküyor birazdan vereceğim diyeti yapıyorum dukanın

Kızlar duman diyetine başladım 3 gün atak evresi gözüküyor birazdan vereceğim diyeti yapıyorum dukanın

Sabah Kahvaltısı:

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar yağsız peynir
1 fincan çay kahve (tatlandırıcılı)
Öğle Yemeği:

2 adet kayısı haşlanmış yumurta
Yanında bol salatalık ve domates
Akşam Yemeği:

Izgarada pişirilmiş 7 tane köfte
Bol limon ve maydanozlu salata. Ö. Kızlar bu listeye başlıyor ilk gün 3 gün atak evresini bu listeye yapabilirmiyim

Tavuk et kiyma balik boool light peynir yumurta dukan ekmek, dukan biskuvi yogurt süt.... secenek bool. Iyice kitabi okumak lazim

Siz dukani anlamamissiniz kii

Arkadaşlar daha öncedeyazdığım üzere geçtiğimiz hafta üç günümü ataktan beter aç geçirdim. Hiç kaçamak yok tabiki ve spora devam...
Umarım haftaya - 1 kilonun altına düşen olmaz

Sağol canım. Testlerinin iyi çıkmasına sevindim. Idrara da baktırsaydın. Böbrek fonksiyonlarına falan bakıyorlar. Bende testlerimi 8 Nisan'da yaptırayım diyorum. Dukanda tam bir ay olunca yani... Kan testi ve idrar testi yaptırıp ürik asit oranıma baktırıcam.

canım kitabı al bir oku... netten de çok site var araştırma yapabileceğin bu yazmış olduğun listeye nasıl ulaştın merak ediyorum??? dukanın bir listesi yok sadece yemen gereken sınırsız gıdalar arada yiyebildiğin sınırlı gıdalar vardır onları yersin... birde uyman gereken temel prensipleri vardır...

Persembe sabah bol peynir ve menemen
Öğlen tavuklu salata soda
Aksam enginar yemegi yogurtlu kıyma
Ara kepekli yoğurt

Cuma sabah bol peynir 1 yumurta
Öğlen pizza ve patates (esimin doom gunusune supriz yaptım nostalji yerimize gittik mecbur)
Ara yogurtlu kepek
Aksam Hünkar beğendi

Bugün kactiii
Iki gun sp yapcaz mecbur

Tavuk et kiyma balik boool light peynir yumurta dukan ekmek, dukan biskuvi yogurt süt.... secenek bool. Iyice kitabi okumak lazim

Siz dukani anlamamissiniz kii

bencede. bu ara ben pampas giremedim kac gundur yogundum zaten sifreler felan da degismis anca zaman bulup bakabildim slm kizlaarrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…