Hiiiiii 100 gr la kacirmisim birinciligi ama dunden bugunede 409 gr daha vermisim 😊😊 67.gundeyim normaldir yeni baslayanlarin daha cok vermesi😊😊
Kuzuumm bu arada hala 73 sun. Kilonda artis olmamana en az senin kadarr seviniyorummm 😊😊😊 liste yayinlaninca ilk sana bakiyorum 😊😊
Canım tüp bebegin tutunmadi zor oluyor. O da işte oturuyorum falan dedi ama olmuyor işte. Birden kanama geldi 2.haftasinda birini kaybetti. O bebek de giderken plasentayi koparmis. Ikinciyi de aldilar mecbur. Dikkat et !
teşekkür ederim tatlım... evet daha çok yeni ama şükürler olsun tüp bebek emekleri boşa çıkmadı
atak evresini kaç gün yaptınız ve kaç kilo verdiniz avab merak ettim benim bugün atak 2 günüm
ben 3 gün yaptım atak evresini 1,5 kilo verdim. 59 kiloyla başladım.
slm kızlar 3 gündür dukan yapıyorum atakdayım ama ne yiyeceğimi şaşırdım banada yardımcı olurmusunuz lütfen
sabahları aç bitir hindi salam yiyorum, biraz kaşar peynir, 1 tane yumurta haşlanmış.
öğlen 1 tobnbalığı yedim
şimdi yoğurt yiyorum 1kase içinde 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi ile ,
sizler neler yapıyorsun bana biraz yardımcı olurmusunuz alternatif sunar mısınız
hayırlı olsun bebişiniz darısı benim başıma inş. bende 2 kez tüp denedim ama olmadı malesef birini geçen ay denedim dondurulmuşlarla sizin ne güzel hemn tutmuş hedef kiloya düşeyim tekrar deniycem inş. rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bana da
tatlım aç bitir salamlar bize uymuyor bize tek uyanlar hindi füme jambon ben mesela jambonda bulamadım uygun hindi fümelerin bile içeriğinde patates nişastası olanları almıyoruz... ayrıca kaşar peyniri light olsa bile % 2-3 yağ oranından fazladır.... oda olmuyor önerim şu light peynir al aknaz dı galiba lor al hindi fümenin içine lor peyniri koyup yiyebilirsin sabahları yumurtanı eksik etme bence...
tavuk çevirme al mesela bir gün butlarını ye göğüs kısmını da tiftikle dolaba kaldır sonra çıkar ister light yoğurtla ister salçayla sarmısakla filan çorba yap ye...
ben mesela atakta çupra çok yedim 1 tane çuprayı al bıçakla çiz teflon tavaya 3-4 yk su bol tuz acılı köri baharatı yanına ne otu bulursam dere otu nane kapağını kapat tam 20 dk da hazır... aynı yöntemle tavuk göğüs filetolarımı da pişiriyorum acılı köri baharatı ikisine de yakışıyor...
inşallah nasip eder güzelim bende henüz başındayım ama umarım tutunur kuzucuklarım...
Kızlar duman diyetine başladım 3 gün atak evresi gözüküyor birazdan vereceğim diyeti yapıyorum dukanın
Tavuk et kiyma balik boool light peynir yumurta dukan ekmek, dukan biskuvi yogurt süt.... secenek bool. Iyice kitabi okumak lazimslm kızlar 3 gündür dukan yapıyorum atakdayım ama ne yiyeceğimi şaşırdım banada yardımcı olurmusunuz lütfen
sabahları aç bitir hindi salam yiyorum, biraz kaşar peynir, 1 tane yumurta haşlanmış.
öğlen 1 tobnbalığı yedim
şimdi yoğurt yiyorum 1kase içinde 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi ile ,
sizler neler yapıyorsun bana biraz yardımcı olurmusunuz alternatif sunar mısınız
Sabah Kahvaltısı:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar yağsız peynir
1 fincan çay kahve (tatlandırıcılı)
Öğle Yemeği:
2 adet kayısı haşlanmış yumurta
Yanında bol salatalık ve domates
Akşam Yemeği:
Izgarada pişirilmiş 7 tane köfte
Bol limon ve maydanozlu salata. Ö. Kızlar bu listeye başlıyor ilk gün 3 gün atak evresini bu listeye yapabilirmiyim
günaydın kızlar... listemizi yayınlayalım maşallah bu hafta güzel kilo kayıpları var hepiniz sırayla neler yaptınız anlatın en başta da hafta birincimiz ozlemceycey
ilayda83 arkadaşımızda da artı gördük yaptığın bir yanlış yada kaçamak varsa sende onu yaz bir daha da yapmayalım...
Eki Görüntüle 1041311 Eki Görüntüle 1041312
Insallah canım.ama dikkat et hasta olursun.hem diyosun bak ağzım yara diye.benim ağzımda cok yara olur cok şükür dukana baslayali hic olmadı.normalde b vitamini eksikliği ve kansızlığım cok olur ama testlerimde cok güzel çıktı.sende yaptir vede dikkat et.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah Kahvaltısı:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar yağsız peynir
1 fincan çay kahve (tatlandırıcılı)
Öğle Yemeği:
2 adet kayısı haşlanmış yumurta
Yanında bol salatalık ve domates
Akşam Yemeği:
Izgarada pişirilmiş 7 tane köfte
Bol limon ve maydanozlu salata. Ö. Kızlar bu listeye başlıyor ilk gün 3 gün atak evresini bu listeye yapabilirmiyim
Tavuk et kiyma balik boool light peynir yumurta dukan ekmek, dukan biskuvi yogurt süt.... secenek bool. Iyice kitabi okumak lazim
Siz dukani anlamamissiniz kii
bencede. bu ara ben pampasgiremedim kac gundur yogundum zaten sifreler felan da degismis anca zaman bulup bakabildim slm kizlaarrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?