Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ne yapmam gerek kitabı okumadım yok kitap fakat netten bilgi edindim

O liste tamamen yanlış. Ekmek yok dukanda bikere hele atakta sebze dahi yok. Saf protein yapman gerek. Dukandiyettariflerim.coma girerek bilgi edinebilirsin ya da bu forumun en baş sayfasinda var bilgi

Son düzenleme:
merhaba yine ben 5 günlük atak evrem sonucunda 1.4 kilo kaybettim dukandiet.co.uk adresindeki testi uyguladığımda 1.2 yazıyordu ben 1.4 verdim 200 gram çok büyük bir fark olmasa gerek . bugün seyir evresini 1.gününü tamamladım 5 günden sonra sebze yemek güzeldi gerçekten

yediğim şeyleri yazıyım sana belki sana da fikir verir...
sabah light peynir, yumurta (sağlık sıkıntın yoksa iki tane)
öğle ve akşam ızgara köfte içine ekmek koymadan yapman lazım, yağsız tavada kavurma, fırında tavuk, konserve balık, tabii ki light
ara öğün olarak yoğurda yulaf ezmesini karıştırıyorum
acıkmıyorum genel olarak ama acıkırsam da süt içiyorum
nette çok fazla tarif de var istersen onlara da bi göz at, pasta bile yapılabiliyor :101:

bu şekilde hiç açlık hissetmeden 6 günlük atak döneminde 4 kilo verdim :124:

Tavuk et kiyma balik boool light peynir yumurta dukan ekmek, dukan biskuvi yogurt süt.... secenek bool. Iyice kitabi okumak lazim

evet kitabı okumadan başladım ben ama dün kötü oldu baya ve 3 gün atak yapıp bıraktım bide acayip kabız oldum size bol şanslar

cevap için sagol canım ama dün çok kötü oldum bide kabız oldum bugün itibariyle bıraktım dukanı sen çok iyi vermişsin benim 3gün atakda verdiğim kilo 500 gr falan oda ilk gün tabi bide regli şişliği var size bol şanslar belki haftada 1 gün sırf protein yapabilirm o kadar

Sabah bol light peynir ve 2 rafadan yumurta 1 çay
Ara light sütlü filtre kahvr
Akşam balık ızgara ve yoğurt yaninda 4 dilim dukan ekmek

Oglen yiyebilecegimi sanmıyorum sabah 10da kahvaltı yaptım ve yumurta cok tok tuttu. Simdi kahve idare eder beni akşama kadar.

Kizlar 3 gündür kilom ayni hatta 100 gram fazla cikiyor, dün aksam regl oldum, vücudum su topluyor yani, persembeye gercek kilomu merak ediyorum. Kendimi hafiflemis hissediyorum, her ne kadar artilari görsemde inadina devammm😄

bugün sp gününe gectim, midem bayram etti valla☺ krepimin icene peynir koyup dürüm yaptim yaninda da bi tabak salata, 1 kupada kahve... survivor da ödül kazananlar gibi tadini cikara cikara yedim... Adetim bitene kadar tartiya cikmayi düsünmüyorum. Normalde tatli krizlerim tutardi ne hikmettir bu defa hic aklima bile gelmedi😊

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Goji berry reçel yaptım. o kadar güzel oldu ki...
diyeti bozmadan reçel yiyebilmek çok güzel.

buralar bugün çoook sakin sanki
bugünün menüsü:
sabah haşlanmış yumurta
dukan poğaça
domates salatalık
peynir
gojiberry reçeli
öğlen karnabahar kısırı
akşam balık

Yarin seçimde bi koyde gorevliyim dukani bozmak zorunda kalicam sanirim aksama kadar ne yiyecem bilmiyorum.offfd napacam ben ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de bugün basladim dukana kahvaltida 2 yumurta 1bardak sut ictim yumurta kokusu olmayan atak evresi icin yaptiginiz bi tarif var mi yulaf kepegiyle

Sp değil canım ps gunundesin :) sp saf protein günümüz :) tadini çıkar taze marullarin
Goji berry reçel yaptım. o kadar güzel oldu ki...
diyeti bozmadan reçel yiyebilmek çok güzel.
Bu reçeli acil bulmam.lazim okudukca cnm cekio
Ben de bugün basladim dukana kahvaltida 2 yumurta 1bardak sut ictim yumurta kokusu olmayan atak evresi icin yaptiginiz bi tarif var mi yulaf kepegiyle

Yok cnmm... ekmek bile kokuyor :) bol kekik koy ben öyle yapıyorum artık.

2 gündür sebze yemek durumunda kaliyorum. Sonunuz hayrolsun

Bu hafta dogru duzgun sebze yiyemedim. Proteine abandim. Dun gece kendi agiz kokumdan kendim rahatsiz oldum :/ inanilmaz koku basladi ki 2 aydir hic boyle bisi olmamisti 2 ay sonra hic getegi yoktu huzurumu bozmaya :/ kicaman bi su kabina bol karbonatli alkali su yaptim onu iciyorum simdi. Offf

yulaf kepeği, yumurta ve peynirle krep yapanlar var, bi dene istersen bu şekilde yumurta daha az rahatsız eder

6 günlük atak aşamasında 4 kilo verdim :81: sebze protein yapınca 500 gr geri aldım neyse ki bu durumu yaşayan çok, mesajları motive ediyor ve sebzeyle vücut su tutmaya başlıyor moralimi bozmuyorum...

6 günlük atak aşamasında 4 kilo verdim :81: sebze protein yapınca 500 gr geri aldım neyse ki bu durumu yaşayan çok, mesajları motive ediyor ve sebzeyle vücut su tutmaya başlıyor moralimi bozmuyorum...

Masallah cok güzel kilo vermissin, tebrik ederim. Evet sebze yedigimiz zaman su tutuyor, takma kafana. Saf protein günlerinden sonra tartil😉

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…