cizelgeler cikmiyor ya ugrastim o kadar
amin canım amin inş. sımsıkı tutunurlar ve 9ay hiç bırakmazlar sizi :)
Tavuk et kiyma balik boool light peynir yumurta dukan ekmek, dukan biskuvi yogurt süt.... secenek bool. Iyice kitabi okumak lazim
Siz dukani anlamamissiniz kii
Ne yapmam gerek kitabı okumadım yok kitap fakat netten bilgi edindim
Bazen site yamuluyor :)
slm kızlar 3 gündür dukan yapıyorum atakdayım ama ne yiyeceğimi şaşırdım banada yardımcı olurmusunuz lütfen
sabahları aç bitir hindi salam yiyorum, biraz kaşar peynir, 1 tane yumurta haşlanmış.
öğlen 1 tobnbalığı yedim
şimdi yoğurt yiyorum 1kase içinde 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi ile ,
sizler neler yapıyorsun bana biraz yardımcı olurmusunuz alternatif sunar mısınız
Tavuk et kiyma balik boool light peynir yumurta dukan ekmek, dukan biskuvi yogurt süt.... secenek bool. Iyice kitabi okumak lazim
yediğim şeyleri yazıyım sana belki sana da fikir verir...
sabah light peynir, yumurta (sağlık sıkıntın yoksa iki tane)
öğle ve akşam ızgara köfte içine ekmek koymadan yapman lazım, yağsız tavada kavurma, fırında tavuk, konserve balık, tabii ki light
ara öğün olarak yoğurda yulaf ezmesini karıştırıyorum
acıkmıyorum genel olarak ama acıkırsam da süt içiyorum
nette çok fazla tarif de var istersen onlara da bi göz at, pasta bile yapılabiliyor :101:
bu şekilde hiç açlık hissetmeden 6 günlük atak döneminde 4 kilo verdim :124:
Sp değil canım ps gunundesin :) sp saf protein günümüz :) tadini çıkar taze marullarinKizlar 3 gündür kilom ayni hatta 100 gram fazla cikiyor, dün aksam regl oldum, vücudum su topluyor yani, persembeye gercek kilomu merak ediyorum. Kendimi hafiflemis hissediyorum, her ne kadar artilari görsemde inadina devammm😄
bugün sp gününe gectim, midem bayram etti valla☺ krepimin icene peynir koyup dürüm yaptim yaninda da bi tabak salata, 1 kupada kahve... survivor da ödül kazananlar gibi tadini cikara cikara yedim... Adetim bitene kadar tartiya cikmayi düsünmüyorum. Normalde tatli krizlerim tutardi ne hikmettir bu defa hic aklima bile gelmedi😊
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bu reçeli acil bulmam.lazim okudukca cnm cekioGoji berry reçel yaptım. o kadar güzel oldu ki...
diyeti bozmadan reçel yiyebilmek çok güzel.
Ben de bugün basladim dukana kahvaltida 2 yumurta 1bardak sut ictim yumurta kokusu olmayan atak evresi icin yaptiginiz bi tarif var mi yulaf kepegiyle
Ben de bugün basladim dukana kahvaltida 2 yumurta 1bardak sut ictim yumurta kokusu olmayan atak evresi icin yaptiginiz bi tarif var mi yulaf kepegiyle
6 günlük atak aşamasında 4 kilo verdim :81: sebze protein yapınca 500 gr geri aldımneyse ki bu durumu yaşayan çok, mesajları motive ediyor ve sebzeyle vücut su tutmaya başlıyor moralimi bozmuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?