netten bak atak evresi izinli gıdalara 100 tane besindi yanlış hatırlamıyorsam onları istediğin gibi yerleştir nasılsa sınırsız sabah şu öğlen bu demek normal diyet listelerinde bile sevimsiz birşey izinli listen var seç içinden hangisini canın çekerse ye.... ben diyete başlamadan http://www.dukanamca.com/dukan-diyeti-1-gun/
bu siteye baktım hep -1- gün diyor ya onu 2.3.4...... diye değiştir sayfaları adam neler yemiş görürsün...
uzun zamandır giremiyodum.hamileymişsin canım çok sevindim senin adına. allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallahben 6 ayda verdimdediğin gibi bu kez güzel birşey için alacağım ama işte onca zahmet zaman sonunda tekrar kilo alma fikri ürkütücü geliyor neyse az kilo alanlarda var kızartma hamur işi yemeyin yeter diyorlar onlarla alakam yok çok şükür...
geçen bir tatlı çekti canım hemen dukan helva yaptım bol peynirli... inşallah böyle geçiştiririm heveslerimi...
Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 80
Gecen haftaki kilo :81.8
Güncel kilo:79.5
Hedef kilo : 68
Boy :1.71
Tartida bildigin ciglik attim sabah sabahhh 😲 dondum kaldim soklardayimmm😲😲
80 gundur diyet yapan biri 1 haftada 2.3kg verirmi yaaa 😲😲 dilim tutuldu ... hedef kilo basladigimdan beri 75 ti bu sabah itibariyle 68e cekiyorum 😄😄😄😄😄😄
Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 80
Gecen haftaki kilo :81.8
Güncel kilo:79.5
Hedef kilo : 68
Boy :1.71
Tartida bildigin ciglik attim sabah sabahhh 😲 dondum kaldim soklardayimmm😲😲
80 gundur diyet yapan biri 1 haftada 2.3kg verirmi yaaa 😲😲 dilim tutuldu ... hedef kilo basladigimdan beri 75 ti bu sabah itibariyle 68e cekiyorum 😄😄😄😄😄😄
vayyy beee bravo vallazafer senın nasıl basarıyosn bunu Allah askına yediğini içtiğni yaz da biz de bilelim
senin yanında bildirm yapası gelmiyo insanın ama naparsn mecbur iste
gelelim bildirime benim için hayal kırıklığı haftası oldu diyebilirm aslında kendimden eminim kaçamak yok su spor hersey tastamam bu yuzden çok takmıyorm bu hafta adet olmam lazımdı bi kaç gün gecıktm ona bağlıyorm baska bi sey olmamalı çunkü
baslangıç tarıhı; 3subat 2014
kaçıncı gun :67
baslangıç kilo: 88
geçen haftaki kilo: 76,7
guncel kilo:76,2
boy:1,64
hedef kilo: 67
ooo maşallahiyiden iyiye kırdın metabolizmanın direncini... inşallah böyle gider bencede çek 68 e dukan amcamın verdiği müddet neydi seyir için? öndemisin nasıl gidiyor??
Bazi haftalar cosuyo benim bunye boyle :) ama bu hafta bende oturdum dusundum naaptim diye. Instagram hesabimda adim adim yedigim hersey var oturdum resimlere baktim. Sebze gununde bile bol protein almisim. Ayrica bu hafta hic ekmek yapmadim. Sadece bigun kucuk bi kek yaptim. Butun hafta kepek haklarimi iglen2-3gibi yogurda karistirarark ustune su icerrk kullandim. Belkide bumu etki etti bilemiyorum. Cok su ictim bide bu hafta. Bitki caylati kahveler derken 3 lt yi bulmustur gubde. Ama her sabah koca bi bardak soguk suyla karbonati hic eksik etmedim cunku duzenli hergun tuvalete cikartti beni.. bunlar hep birer neden olabilir. Bakarsin haftaya hic veremem bunye bu :)
Başlangıç tarihi : 25.02.2014
Başlangıç kilo : 69,9
Kaçıncı gün : 43
G. haftaki kilo : 64,5
Güncel kilo : 62,8
Giden kilo : 1,7
Top. giden kilo : 7.1
Hedef kilo : 60
Boy : 1,70
Bu dukan cidden acaipp
dün 64,8'dim hatta üzüldüm 300 gram fazla diye; sabahına bütün fazlalıklar gitmiş... pessss. yok böyle şeyy
Başlangıç Tarihi : 19 / 03 / 2014
Başlangıç kilo : 72
Güncel kilo : 65.900
Kaçıncı gün : 21
Geçen hafta ki kilo : 67.1
Giden kilo : 1.1
Toplam giden kilo : 6.1
Hedef kilo : 59
Boy:1.69
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?