nazar değmesin diyelim önceliklee
kilolarımız aynı :) bakalım kim daha önce verecekhaftaya regl krizi yaşayacağım yine veremicem herhaldee.. akşam yediklerimi paylaşacağım. Esen kalın..
21 gunde 7 kilo. wow harikasin. cok kiskandim vallahi:)
Kiskanma canim.. bak hamilesin. Sana tavsiyem doğumdan hemen sonra diyete başlaman. Doğum sonrası ilk 4 ayda 25 kilo verdim ben diyetisyen kontrolünde. Sakın bunu ihmal etme
ama bu ilk 3 ayi hic kilo almama lazimyoksa hamilelik sekeri ve tansiyonu ile ugrasacam, erken dogum ve olum riskleri oluyor. kendimi hic iyi hissetmiyorum. mutlu degilim. kafam karisik
Neden kendini en kötüye hazirliosun!!! Yapma lütfen. Ne 150 kilo hamileler var sorunsuz olayı halleden. Kosullanma. Ilk 3 ay herkes icin geçerli değil. Ben 1 kilo verdim kusmaktan 10 katı da aldım. Tabi ki yediğin ictigine dikkat edeceksin. Bol bol protein yiceksin. Ikinci Uç ay daha onemli el kol bacak oluşumları var. 3 beyazı bırak. Dukan gayet uygun ancak cevizi ekle sadece ve gunde 1 de meyva tamaaaamm
ama bu ilk 3 ayi hic kilo almama lazimyoksa hamilelik sekeri ve tansiyonu ile ugrasacam, erken dogum ve olum riskleri oluyor. kendimi hic iyi hissetmiyorum. mutlu degilim. kafam karisik
Hamilelik depresyonuna girmissin ama hemen çık. Lahusalik depresyonu daha fenaaa.. bi dünya borcumuz vardi bizim eşimin işi yoktu ve perdem bile yoktu evimde aile inatlasmalarindan ötürü. Doğumdan hemen sonra hesabima 5000 tl yattı. Tayin yolluğu ve maas bankasi promosyonu :) ve aileler yeni yeni duzeldi cok mutluyuz. Mutlu ol!! Cok agladim hamileyken sen yapma. Beş kuruş harcamadim şimdi bile oğluma. Ananem aldi annem aldi hediye geldi derken büyüdü 18 aylim oldu. Yaaaaa duygulandim durun ama lütfen 😭evet canim cok haklisin, ceviz beyin gelisimi icin cok onemli. hic bunu dusunmedim. cok gerginim. 3 gundur agliyorum8 sene korunmaktan sonra bu kadar hizli beklemiyordum, cocugum bahar da dogsun isterdim. daha kilo verip ve yapacak cok seyim vardi. cinsiyeti kiz olsun diye yemek planlamasi yapacaktim. hepsi doktorum yuzunden ben yumurtaliklarim polykistik oldugu icin ve cok kilo oldugu icin seni hamile kalman zor dedi bana. ilk denemede oldu:) bir daha kurtaj yapamam, belki bu bana allahin bir lutfu, bir kere daha aldirirsam allahin gucune gider. 3 senedir hic bir isim yolunda gitmiyor. daha da kotu olsun istemiyorum, ins bereketli gelir bize. ama coooook korkuyorum. yanlizlik zor;( insan boyle durumlarda ailesini yaninda istiyor
canım kaçıncı haftadasın? kendini çok kasma psikolojini etkiliyorsun... hamilelik şekeriyle ancak şeker tüketirsen uğraşırsın dukana uyuyorsan şekerin olmaması lazım ben seyirdeyken filan testlerde 75 lerdeydim. tansiyonumda aynı şekilde düşük 11 e 7 yani çokta değil. sadece biraz zaman ver kendine daha 25 gün olmuş dukana başlayalı... normalde seyire bile geçince vücuduna zaman vermek gerekiyor sen güçlendirme ile başla öğünlerini protein ağırlıklı yap... ben bugün iş yerine koca bir çeçil peyniri kabıyla gittim. napalım arkadaş daha aşericez acıkacağız... aşermeye fırsat vermeden her daim tok olmanı öneririm... öğleden sonraları kepeğimi yoğurda karıştırıyorum meyvemi de içine doğruyorum... yanlız bugün yulaf kepeğiyle bu bağımız koptu nerdeyse çıkarıyordum masaya bir müddet ara vereceğim hem kreplere geçmeye niyetlendiydim.
ayrıca ben bitki çayı özlemi çektim sonunda onu da çözdüm 1 elmayı kabuklarını soyup kendini dilimliyorum üstüne 2 dal tarçın 1 adet karanfil kaynatıyorum içiyorum çay niyetine...
bugün kepekli yoğurdum midemi kaldırınca çubuk krakere yöneldim karnım zil çalıyordu çakma dukan oldum çubuk krakeri bugün ki ekmek hakkıma saydım :))) paketi bitirmedim ama yaaa
sende stresi bırak artık ilk 3 ay sporda önerilmiyor zaten sağlıklı olan şeylere yönel zaten dukanda sağlıksız birşey yok... yarın brokoli haşlayacağım mesela ama proteini daha fazla yiyeceğim inşallah midem kalkmazsa...
Hamilelik depresyonuna girmissin ama hemen çık. Lahusalik depresyonu daha fenaaa.. bi dünya borcumuz vardi bizim eşimin işi yoktu ve perdem bile yoktu evimde aile inatlasmalarindan ötürü. Doğumdan hemen sonra hesabima 5000 tl yattı. Tayin yolluğu ve maas bankasi promosyonu :) ve aileler yeni yeni duzeldi cok mutluyuz. Mutlu ol!! Cok agladim hamileyken sen yapma. Beş kuruş harcamadim şimdi bile oğluma. Ananem aldi annem aldi hediye geldi derken büyüdü 18 aylim oldu. Yaaaaa duygulandim durun ama lütfen 😭
Kepek ekmek yiyemiodum benn. Iiyykk
canım kaçıncı haftadasın? kendini çok kasma psikolojini etkiliyorsun... hamilelik şekeriyle ancak şeker tüketirsen uğraşırsın dukana uyuyorsan şekerin olmaması lazım ben seyirdeyken filan testlerde 75 lerdeydim. tansiyonumda aynı şekilde düşük 11 e 7 yani çokta değil. sadece biraz zaman ver kendine daha 25 gün olmuş dukana başlayalı... normalde seyire bile geçince vücuduna zaman vermek gerekiyor sen güçlendirme ile başla öğünlerini protein ağırlıklı yap... ben bugün iş yerine koca bir çeçil peyniri kabıyla gittim. napalım arkadaş daha aşericez acıkacağız... aşermeye fırsat vermeden her daim tok olmanı öneririm... öğleden sonraları kepeğimi yoğurda karıştırıyorum meyvemi de içine doğruyorum... yanlız bugün yulaf kepeğiyle bu bağımız koptu nerdeyse çıkarıyordum masaya bir müddet ara vereceğim hem kreplere geçmeye niyetlendiydim.
ayrıca ben bitki çayı özlemi çektim sonunda onu da çözdüm 1 elmayı kabuklarını soyup kendini dilimliyorum üstüne 2 dal tarçın 1 adet karanfil kaynatıyorum içiyorum çay niyetine...
bugün kepekli yoğurdum midemi kaldırınca çubuk krakere yöneldim karnım zil çalıyordu çakma dukan oldum çubuk krakeri bugün ki ekmek hakkıma saydım :))) paketi bitirmedim ama yaaa
sende stresi bırak artık ilk 3 ay sporda önerilmiyor zaten sağlıklı olan şeylere yönel zaten dukanda sağlıksız birşey yok... yarın brokoli haşlayacağım mesela ama proteini daha fazla yiyeceğim inşallah midem kalkmazsa...
Bildirim gunümüz gelmiş :) bizde yapalım ozamn.her nekadar siste olsam reglimde yaklaşsa kilo gittiği icin coook mutluyum.bekleyin bni 6 lar az kaldı geliyorum
Başlangıç tarihi 05.03.2014
Başlangıç kilo.80.500
Kaçıncı gün : 36.
Geçen haftaki kilo 74
Güncel kilo 73
Hedef kilo 60
Boy 1.66
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamilelik depresyonuna girmissin ama hemen çık. Lahusalik depresyonu daha fenaaa.. bi dünya borcumuz vardi bizim eşimin işi yoktu ve perdem bile yoktu evimde aile inatlasmalarindan ötürü. Doğumdan hemen sonra hesabima 5000 tl yattı. Tayin yolluğu ve maas bankasi promosyonu :) ve aileler yeni yeni duzeldi cok mutluyuz. Mutlu ol!! Cok agladim hamileyken sen yapma. Beş kuruş harcamadim şimdi bile oğluma. Ananem aldi annem aldi hediye geldi derken büyüdü 18 aylim oldu. Yaaaaa duygulandim durun ama lütfen 😭
Kepek ekmek yiyemiodum benn. Iiyykk
Bana kalırsa sınırlı izinlileri ayni günde 2 tane kullanma ve zeroyu da abarma :) maden suyu iç o beni zayiflatti. Geceleri yatmadan içiyormTebrikler mimarkaaaa!
Sonuç belli ama genede yazayım
Başlangıç kilo 77
Başlama tarihi 08.03.2014
Geçen haftaki kilo 70
Güncel kilo 69.5
Giden kilo 500 gr
Bu hafta iyice az gitti sanırım çok yemeye başladım. Bu hafta daha dikkatli olmalı öğün sayımı biraz azaltmalıyım. Neredeyse 4 öğün yemeye başladım.
Bu günkü yediklerimi yazayım belki normal gibi görünebilir ama bana fazla
Sabah haşlanmış yumurta peynir sütaş light meyveli
Öğle tavuk külbastı Z ero
Arada koca bir kase dukan muhallebi
Akşam dukan köfte yoğurt
Sınırlı izinlileri biraz abartmışım galiba :)):18:
Umutsuzluga kapilmaaacok zor, cok iyi anliyorum. benimde durumum pek parlak degil. 3 senedir is ariyorum. esim ogrenci sayiliyordusun yani. allahdan ailelerde sorun yok. onada sukur:)
Bana kalırsa sınırlı izinlileri ayni günde 2 tane kullanma ve zeroyu da abarma :) maden suyu iç o beni zayiflatti. Geceleri yatmadan içiyorm
Umutsuzluga kapilmaaa
Harikasın arkadaşım devammm 60'lı rakamları görmeye az kaldı
Bende 69'u gördüm bi de 68'i görseydim haftaya pek iyi olacaktı :))
evet listemizi yayınlayalım...2,3 kg ile mimarka haftanın lideri tebrik ediyorum... 2,3 nasıl gider iyi azmettin sen yaaa
Eki Görüntüle 1062419 Eki Görüntüle 1062420
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?