kızlar mrb son zamanlarda ara ara çarpıntm ve bas donmelerım oluyodu tabii kafama takıldı bu durum sabah doktora gittim kan verdım insallah bi sey çıkmaz sağdan soldan diyetterdr diyenler oluyo insallah değildr ama oyleyse naparım bilmem sağlık herseyden onemli öğleden sonra çıkcak sonuçlar paylasırım sızlerle..
Slm kizlar 3kilo verdim ve suan kaldi kilom gitmiyor. Normalmidir aceba??? Atak evresi 10 gün daha 3günüm var ama insallah 1kilo falan daha gider ya. Böyle duraklamasi olan varmi??
Bende dukana yeni başladım bugün atak 3. Gün kitabi da okudum testte dukan amca bana atak için 5 gün verdi salı günü başladım 80.5 kg ile bugün sabah 77.2 kg idim. Bayaa ödem varmış heralde . sizlere katılmak istiyorum bende. 28 yaşındayım 1 i 8 yaşında oglum 2 si 19 aylık ikiz kizlarim var :) yediklerinizi yazıyorsunuz galiba bende yaziim :
Sabah 1 dilim dukan ekmeği
1 yumurta
Biraz peyaz peynir biraz kaşar peynir.
Peynirler sütaş light.
Öğlen köfte yicem yoğurtla aksama allah kerim bakalım bi fikrim yok.
Bu tavuk dürümü nasil yapıyorsunuz cvplarsaniz sevinirim ve bide muhallebi çok tatlı çekiyor canım
evet listemizi yayınlayalım...2,3 kg ile mimarka haftanın lideri tebrik ediyorum... 2,3 nasıl gider iyi azmettin sen yaaa
Eki Görüntüle 1062419 Eki Görüntüle 1062420
Herkese merhaba. Aranıza beni de alır misiniz :) hikayem soyle: diyette 5. Günüm. 3 gün atak, sonra seyir. 1+1 yapıyorum şimdilik. 60.800 ile başladım. Boy 158 cm. Atak sonunda kilom 59.500. Biri 4.5 yaşında diğeri 4 aylık iki oğlum var. Ben doğum kilosu mağduruyum anlayacağınız. Hedef kilom 52. Yanıma arkadaş aradım ama, biraz kilosu olan hiç bir arkadaşım yaklasmadi diyet olayina. Sonra sizi gördüm nette. Baktım muhabbet + motivasyon iyi ben de katılayim dedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dukan krep yapıyorsun icine tavuk sote koyuyorsun. Tamamen atmasyon yani. Muhallebi yapmadim ben hiç aram yol çünkü ama yalanci cheesecake yapıp yiyorum arada ya da dukanella iyi oluyor
bu duman krepi biliyorum da cheesecake ve dukanella yı nasıl yaptığını yazar misin direk tarif arayisindayim
Hoşbulduk teşekkür ederim. Umarım kaçamaksiz tamamlarim. Her şey iyi hoş da, tatlı ve çikolata olayı beni çok geriyor. Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum. Bu arada ben emzirme donemindeyim. Emzirme döneminde pek tavsiye edilmiyor diyet ama sütümle ilgili bir sıkıntı yok şimdilik. Günde en az 3 litre su içiyorum. Benim kilolarim çok inatçıdir. Bakalım zaman ne gösterecek
http://www.dukanamca.com/kakaolu-muhallebi/ buyurun muhallebi... bu bloglarda binlerce tarif var hepsi siizin olsun..
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2013/02/limonlu-yogurt-sufle.html?m=1
Bu arada HGRKM ben emzirmenin ilk 6 ayi verdim tüm ve daha fazla kilolarimi hem de diyetisyen kontrolunde. Cunku ilk 6 ay emzirme 2000 kalori yaktirio. Bunu kullanmani tavsiye ederim. Kimse bnm doğum yaptigima hem de 95 kikoyla kesinlikle inanmiyorr.
Bu bloglardan tatli tarifi bulabilirisiniz. Ama tavsiyem 21 gün boyunca tatli yemeyin sonra beyin o tadi unutacak. Yogurda tarcin ya da tatlandırıcı katip pratik tatli da yapabilirsin hemen nefsi koreltir
Hamsi yiyebiliyormuyuz? Buğulama filan.
Ya var bir sürü tarif bakiniyorum da hani acaba siz neler yiyorsunuz diye merak ettim
tamamdır. Aksama yulaf kepegine hamsi bulayip, fırında pişireyim o zaman. tolga_dyg ben de evdeyim akşama kadar sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Sonra yeşil çaya filan veriyorum kendimi o biraz kesiyor iştahımi. Çalışırken böyle değildi. Bu kadar çok yemek gelmiyordu aklıma. Offf off. Neyse olacak, gidecek bu kilolar. Aynaya bakmak gelmiyor içimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?