Ya var bir sürü tarif bakiniyorum da hani acaba siz neler yiyorsunuz diye merak ettim
Slm kizlar 3kilo verdim ve suan kaldi kilom gitmiyor. Normalmidir aceba??? Atak evresi 10 gün daha 3günüm var ama insallah 1kilo falan daha gider ya. Böyle duraklamasi olan varmi??
Nişasta fln yasak diilmi yaa :44: bende akşamüstü bi kek demedim ama çokkkötü oldu yaa her sabah türk kahvesi içen ben türk kahvrsinden sogudum resmen o tatlandici yüzünden. Çok tuhaf geliyor boyle hamurun içinde yok bidaha yapmicam. Ama pudingi denerim şu nişasta işini cosersem. Akşamda yine nette biyerde okumuştum haşlanmış gogus yoğurt sarimsak pul biber fln karıştırıp yedim zeroyla. Sabah peynirli omlet cay yapicam.merhaba, ben 20 gündür dukan'a devam ediyorum, yediğim bazı şeyleri yazıyım fikir verebilir sana, körili tavuk, köfte, light ton balığı, fırında kıymalı yumurta, peynirli mantar, fırında bütün tavuk...
gelelim asıl güzel olan tariflereinternette bulup denediğim bi kaç tarif var
Kek
Yumurta - 2 adet
Light yoğurt - 2 yemek kaşığı
Tatlandırıcı - 2 yemek kaşığı
Yağı azaltılmış kakao - 1 yemek kaşığı
Yulaf kepeği - 3 yemek kaşığı
Kabartma tozu - Yarım paket
Vanilya aroması - 5 damla
Krep
1 yemek kaşığı yulaf kepeği (silme)
1 yumurta
1 yemek kaşığı sut
1 tutam tuz
Puding
4 bardak süt
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
zevkinize göre toz tatlandırıcı
fındık aroması
Sınırlı izinlilere dikkat
ben daha kac haftalik oldugunu bilmiyorum, doktora gitmedim, duygularim karisik. cok korkuyorum. butun ailem yurtdisinda. yanliz tek basima napacam bilmiyorum. begendigim hastaneler babayi doguma almiyorlar , tek basima yapamam
belkide spora araverdigim icin bir duraklama oldu. ben haftada 4 gun agir spor yapiyordum. simdi korkuyorum agirlik falan calismaya. herhalde donduracam:)
testim 2709 citi, galiba 5 haftalik. senkiler kac haftalik? hastane arastirdin mi?
ama beni eklememişsiniz, neden ki
Slm kizlar 3kilo verdim ve suan kaldi kilom gitmiyor. Normalmidir aceba??? Atak evresi 10 gün daha 3günüm var ama insallah 1kilo falan daha gider ya. Böyle duraklamasi olan varmi??
bu duman krepi biliyorum da cheesecake ve dukanella yı nasıl yaptığını yazar misin direk tarif arayisindayim
Nişasta fln yasak diilmi yaa :44: bende akşamüstü bi kek demedim ama çokkkötü oldu yaa her sabah türk kahvesi içen ben türk kahvrsinden sogudum resmen o tatlandici yüzünden. Çok tuhaf geliyor boyle hamurun içinde yok bidaha yapmicam. Ama pudingi denerim şu nişasta işini cosersem. Akşamda yine nette biyerde okumuştum haşlanmış gogus yoğurt sarimsak pul biber fln karıştırıp yedim zeroyla. Sabah peynirli omlet cay yapicam.
güzelim deneyipte güzel olan çoğu tarifi yaptıktan sonra paylaşıyoruz sayfayı takip edersen bulabilirsin. ben cheesecake hiç yapmadım dukanella da 1 kez yaptım. 1 kaşık yemişimdir misafirim vardı o beğendi o yedi... daha başındasın kolay tariflerle başla mesela panna cota yap şimdi aklımda değil nasıl yaptığım ama bütün tariflerim nette ilkayın, simlanın tariflerinden almadır... sana da öneririm
mısır nişastası sınırlı izinli... atakta yasak... ben türk kahvesini sıfır şeker içiyorum tatlandırıcıdan iyi... yanında da 1 soda içinde hiç hissettirmiyor acılığı...
1700 kalorilik bir diyetti, epey para vermistim diyetisyene. Her şey vardi ceviz fındık sebzeler etler vs vs... haftada bir de ödül vardı ama tabi eski kiloma dönünce ödül aldim.. dukani daha rahat yaparsin gibi geliyor porsiyon yok çünkü.6 ayda kaç kilo verdin. Nasıl bir diyet uyguladin? Ben emzirirken çabuk kilo veremiyorum. ( ilginç dimi ) 72 ile doğuma girdim. 4 ayda gide gide 11 kilo gitti. Onun da 7-8'i doğumda gitti zaten. Bakalım bu diyeti ilk kez deniyorum. Umarım kısa sürede etkisini gösterir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keki hemen deniyorum cok canim cekti. Krep de iyimiş 1 kepek hakkın gidiyor. Pudingi kac tabak yiyoruz?merhaba, ben 20 gündür dukan'a devam ediyorum, yediğim bazı şeyleri yazıyım fikir verebilir sana, körili tavuk, köfte, light ton balığı, fırında kıymalı yumurta, peynirli mantar, fırında bütün tavuk...
gelelim asıl güzel olan tariflereinternette bulup denediğim bi kaç tarif var
Kek
Yumurta - 2 adet
Light yoğurt - 2 yemek kaşığı
Tatlandırıcı - 2 yemek kaşığı
Yağı azaltılmış kakao - 1 yemek kaşığı
Yulaf kepeği - 3 yemek kaşığı
Kabartma tozu - Yarım paket
Vanilya aroması - 5 damla
Krep
1 yemek kaşığı yulaf kepeği (silme)
1 yumurta
1 yemek kaşığı sut
1 tutam tuz
Puding
4 bardak süt
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
zevkinize göre toz tatlandırıcı
fındık aroması
Sınırlı izinlilere dikkat
Evet gördüm dukan diye girince simla çıkıyor hemen tarifler güzelde acikinca boyle hemen yapıp yicek birşeyler ariyorum alışkanlık herhalde bebeklerle sürekli birşeyler yiyip duruyodum fındık fıstık muz elma bisküvi çikolata kek kurabiye simdi onlar yiyo ben bakıyorum
1700 kalorilik bir diyetti, epey para vermistim diyetisyene. Her şey vardi ceviz fındık sebzeler etler vs vs... haftada bir de ödül vardı ama tabi eski kiloma dönünce ödül aldim.. dukani daha rahat yaparsin gibi geliyor porsiyon yok çünkü.
Keki hemen deniyorum cok canim cekti. Krep de iyimiş 1 kepek hakkın gidiyor. Pudingi kac tabak yiyoruz?
Sen de kendine bu saydiklarini hazirla. Dukan biskuvi dukan kek dukan kurabiye :)
Onlar yerkwn sen de yersin
bende dun doktora gittim. 4 haftalik. ama dusuk tehlikesi var dedi. bir aydir cok agir spor yapiyordum. agirliklar zumba abdominal.....7 haftalığız araştırdım hastane ama karar veremedim ben eşimin girmesini istemem yaaa ama onu nasıl tutarım merak ediyorum. girerse herşeye karışır herkesi bezdirirbizde antalyada tekiz güzelim herkes memlekette yakın da değil antepte kimse gelmezse birde ikiz ne yapacağım bilemiyorum :44:
Allahtan umut kesilmez verir bir kolaylığını kesin, ayrıca taşyamayacağımızdan fazlasını vermez rahat tut gönlünü...
Bi kek yaptım dun simlanin tarifinden tam bir felaket oldu yiyemedim kuşlara verdim. Bi atistirmalik var füme hindiye peynir sarıpuüstüne yumurta sarısı+çörekotu serpiyosun fırında pisiriyosun oda fena değil güzel oluyor hic bişe bulamazsam ondan yapıyorumkurabiye niyetine. Atak yarın bitiyor benim seyire gecicem. Bu sabah 76.9 ggordum tartıda 2 yıl dır görmemiştim 76 yı çok moral oldu. 93 kg doğum yaptım gecen yıl yılbaşında86 kg ddim. Herkes ikizler seni zayıflatır kostururken diyor ama abur cubur yüzünden veremedim simdi dukanla vercem inş. Seyirde siz neler yyapıyorsunuz
Nişasta fln yasak diilmi yaa :44: bende akşamüstü bi kek demedim ama çokkkötü oldu yaa her sabah türk kahvesi içen ben türk kahvrsinden sogudum resmen o tatlandici yüzünden. Çok tuhaf geliyor boyle hamurun içinde yok bidaha yapmicam. Ama pudingi denerim şu nişasta işini cosersem. Akşamda yine nette biyerde okumuştum haşlanmış gogus yoğurt sarimsak pul biber fln karıştırıp yedim zeroyla. Sabah peynirli omlet cay yapicam.
1700 kalorilik bir diyetti, epey para vermistim diyetisyene. Her şey vardi ceviz fındık sebzeler etler vs vs... haftada bir de ödül vardı ama tabi eski kiloma dönünce ödül aldim.. dukani daha rahat yaparsin gibi geliyor porsiyon yok çünkü.
Keki hemen deniyorum cok canim cekti. Krep de iyimiş 1 kepek hakkın gidiyor. Pudingi kac tabak yiyoruz?
Sen de kendine bu saydiklarini hazirla. Dukan biskuvi dukan kek dukan kurabiye :)
Onlar yerkwn sen de yersin
Merhaba kizlarr bende araniza katilabilir miyim 😊
Dukan yapiyorum ama parca psrca yaptigim icin ne ara basladim orasi biraz mechul 🙈🙈
Seyirden gidiyorum kacamaklarim cokkk fazla oluyor burda beni toplar misiniz 😔😔
155 boyunda 56 kiloyum gunlugumde var ordan da yaziyorum
Bi 10 kilo versem harika olur 😞
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?