Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kilolara savaş açtık pes etmek yok değil mi :13: kırıcam o direnci
E tabi ben yeni başladığım için henüz durmadı ama benimde durucak asil savaş ozaman
içemem diye cazip gelmemişti ama yapmadığım bi o kaldı yarın sabahtan itibaren onu da yapıyım bari benim vucüt ehh yeter dicek artık

yrn yapıyorum bunu daa

Bende ise yarıyor bi deneyin bakalım ama dediğim gibi devamlı içmenizi öneririm

Bugünkimse yok galiba. Ben öğlen tavuk ste arada da yine krep yedim peynirli. Aksama salçalı sulu kofte yapicam. Siz naptiniz bugun

Bugünkimse yok galiba. Ben öğlen tavuk ste arada da yine krep yedim peynirli. Aksama salçalı sulu kofte yapicam. Siz naptiniz bugun

sabah 1 tane haşlanmış yumurta biraz peynir, öğle light ton balığı zero, akşam tavuk döner ayran... bu menüyle yarın da artı çıkmam herhalde :97:

Ton balığını öyle sade mi yedin tadı agir diilmi ben hic denemedim gerçi. bakalım ben yarin kaçcikicam :18:

tadı ağır değil benim öğle yemeklerim biraz sıkıntılı her gün evden götürüyorum zor durumda kalınca kaçamak yapmak yerine ton balığı yiyorum, umarım yarın booll booll eksi görürüz :81:

Ben carsamba gunu garanti 3 tane birden kabizlik ilaci icip tuvallette sabahlicam. Of valla biktim bu kabizlik sorunundan yaa. Tam bisey ise yaradi heh oldu diyorum en fazla 3 gun suruyo... ne icicemi sasirdim artik

aynen yaaa geçen misafir geldi tatlı getirmişlerdi eh hamilesin falan filan yedim valla ilk şekeri baya baya yoğun gıdamdı. direk 1 saate wc deydim. yuhh dedim yani onca şey denedim yemin ederim aylardır. tatlının çözümü hiç birşeyde yokmuş. yinede riske atmıyorum geldi geçti eski yöntemlere döndüm

Valla kafayi yicem. Midem bulaniyo bugun cok kotu. 5-6gundur yogun kabizlik var. Ne ictiysem fayda etmedi. Olmadi igleden sonra ilac alicam artik. Bikkktiiimmm..
Gr oynamadim bu hafta hatta tartida fazlam cikiyo. Sirf sebebi kabizlikmi bilmiyorum ama duraklamaya girdim diye korkuyorum. Gardim dustu motivasyon sifir. Daha vermem gereken onlarca kili varken hic sirasi degildi ya 😔

Bu kabızlık hepimizi kırdı gecrdi sanırım karnım taş gibi valla elimi süremiyorum ağrı yapıo sanırım bende eczaneyi boylucam bu gidişle tartıda takıldı aynı kiloda sanırım herseyin çözümü ilaç almak olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy guçlendırmede de oluyo mu kabızlık yaa ben o zaman duzelır sanıyodm duzelmıyosa yandık valla

kızzz geçmişi düşün motivasyon düşmesi ne demek... şu an trt de ibrahim saraçoğlu var.. bu adamı dinlemeye doyamıyorum yaa ben maydonoz benim için şu an iyi değil ama sen birde maydonoz kürü denesene

yok güzelim herşeyin çözümü ilaç değil ben duphalac şurup içiyorum artık bana mısın demiyor....

ayyy guçlendırmede de oluyo mu kabızlık yaa ben o zaman duzelır sanıyodm duzelmıyosa yandık valla

evet vücuduma normal şeker girmediği sürece benimki çalışmıyor... ehh güçlendirme de de yasak biliyorsun ki ben hamileyim diye her gün nerdeyse 1 öğünü ödül öğünü olarak kullanıyorum aldığım kilo 2,5 oldu yaaaa henüz 2 aylık sayılırım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…