Kizlar kabızlık için her sabah ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup icin . etkili gerçekten Bir iki ggün yapıp bırakmayın ama düzenli iç mek lazim. Komple bosaltiyor ne varsa.
E tabi ben yeni başladığım için henüz durmadı ama benimde durucak asil savaş ozamankilolara savaş açtık pes etmek yok değil mi :13: kırıcam o direnci
içemem diye cazip gelmemişti ama yapmadığım bi o kaldı yarın sabahtan itibaren onu da yapıyım bari benim vucüt ehh yeter dicek artık
yrn yapıyorum bunu daa
Bugünkimse yok galiba. Ben öğlen tavuk ste arada da yine krep yedim peynirli. Aksama salçalı sulu kofte yapicam. Siz naptiniz bugun
Bugünkimse yok galiba. Ben öğlen tavuk ste arada da yine krep yedim peynirli. Aksama salçalı sulu kofte yapicam. Siz naptiniz bugun
Kabizlikla ugrastim())) sabah ayni hep ztn krep peynir. Oglen yarım kilo kofte yoğurt aksam dana Tandır krep ve yoğurt :) üstüne sodaa
sabah 1 tane haşlanmış yumurta biraz peynir, öğle light ton balığı zero, akşam tavuk döner ayran... bu menüyle yarın da artı çıkmam herhalde :97:
Zero içme yaa kabızlık yaptı o bende işte. Icmez olaydimm
çok nadir içiyorum zaten de balık sebze ve ekmek olmadan başka türlü gitmiyo :100:
sabah 1 tane haşlanmış yumurta biraz peynir, öğle light ton balığı zero, akşam tavuk döner ayran... bu menüyle yarın da artı çıkmam herhalde :97:
çok nadir içiyorum zaten de balık sebze ve ekmek olmadan başka türlü gitmiyo :100:
Ton balığını öyle sade mi yedin tadı agir diilmi ben hic denemedim gerçi. bakalım ben yarin kaçcikicam :18:
Günaydın kizlarrrr....
Ben carsamba gunu garanti 3 tane birden kabizlik ilaci icip tuvallette sabahlicam. Of valla biktim bu kabizlik sorunundan yaa. Tam bisey ise yaradi heh oldu diyorum en fazla 3 gun suruyo... ne icicemi sasirdim artik
aynen yaaa geçen misafir geldi tatlı getirmişlerdi eh hamilesin falan filan yedim valla ilk şekeri baya baya yoğun gıdamdı. direk 1 saate wc deydim. yuhh dedim yani onca şey denedim yemin ederim aylardır. tatlının çözümü hiç birşeyde yokmuş. yinede riske atmıyorum geldi geçti eski yöntemlere döndüm
aynen yaaa geçen misafir geldi tatlı getirmişlerdi eh hamilesin falan filan yedim valla ilk şekeri baya baya yoğun gıdamdı. direk 1 saate wc deydim. yuhh dedim yani onca şey denedim yemin ederim aylardır. tatlının çözümü hiç birşeyde yokmuş. yinede riske atmıyorum geldi geçti eski yöntemlere döndüm
Valla kafayi yicem. Midem bulaniyo bugun cok kotu. 5-6gundur yogun kabizlik var. Ne ictiysem fayda etmedi. Olmadi igleden sonra ilac alicam artik. Bikkktiiimmm..
Gr oynamadim bu hafta hatta tartida fazlam cikiyo. Sirf sebebi kabizlikmi bilmiyorum ama duraklamaya girdim diye korkuyorum. Gardim dustu motivasyon sifir. Daha vermem gereken onlarca kili varken hic sirasi degildi ya 😔
Bu kabızlık hepimizi kırdı gecrdi sanırım karnım taş gibi valla elimi süremiyorum ağrı yapıo sanırım bende eczaneyi boylucam bu gidişle tartıda takıldı aynı kiloda sanırım herseyin çözümü ilaç almak olucak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy guçlendırmede de oluyo mu kabızlık yaa ben o zaman duzelır sanıyodm duzelmıyosa yandık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?