Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bildirim yapiim artik

Başlangıç tarihi :8.4.2014
Başlangıç kilo : 80.5
Gün : 10
Gecen haftaki kilo: 79.0
Bu haftaki kilo : 76.4
Boy: 167
Hedef kilo : 63

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..

Başlangıç Tarihi : 23.03.2014
Başlangıç kilo : 98,8
Kaçıncı gün : 26
Gecen haftaki kilo : 92,6
Güncel kilo : 92,5
Giden kilo : 100 gr
Toplam giden kilo : 6,3
Hedef kilo : 70

benim için çok kötü bir hafta oldu, regl dönemi, kabızlık, artılar havalarda uçuştu :105: neyse ki aldığım kiloları verdim, en azından geçen haftaki kilomdan fazla çıkmadım diye seviniyorum bu hafta :97:

Bildirim günüüü...
Başlangıç tarihi : 25. 02. 2014
Başlangıç kilo : 69.9
Kaçıncı gün : 50
G. haftaki kilo : 62.8
Güncel kilo : 64.2
Gelen kilo: 1.4
Top. giden kilo : 5.7
Hedef kilo : 60
Boy : 1,70

Cok kıskandım bildirim yaptim. Ne olursa olsun yilmiccaam moral da bozmicam. Her dediğini yaptim dukaniminn. Durmak yok

Son düzenleme:
Slm kızlar.bir hafta daha bitti baklm.
Başlangıç tarihi 05.03.2014

Başlangıç kilo.80.500

Kaçıncı gün : 43

Geçen haftaki kilo:73

Güncel kilo:72.3

Giden kilo;700 gr

Toplam giden:8.200 gr

Hedef kilo 60

Boy 1.66

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben face de dukan diyetiyle alakalı birkaç yeri ekledim. onlarda güncellemeler yazılıyor... bazıları da direk dukanın sitesinden satın almışlar soruyorlar cevabı da yazıyorlar herkes ayrı çeviriyor

birde ilkay ve simlada bazı tariflerin altında yorumlar var son güncellemeler yada sorularla öğrendikleri ordan da yakalayabiliyorum... ama nerdeyse 1 aydır uzağım dukana eskiden daha net bilgilerim vardı :)

regl filan mı yakın neden bu kadar artı çıktı ki???

Başlangıç Tarihi : 19 / 03 / 2014
Başlangıç kilo : 72
Gecen haftaki kilo:65.9
Güncel kilo : 65.7
Giden kilo : 0.2
Toplam giden kilo:6.3
Kaçıncı gün : 27
Hedef kilo : 59
Boy : 1.69

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bendede bir gramlık fark yok sanırım durdum hayırlı olsun haftaya eksili bir bildirim yapıcam insallah 73.3de beklemedeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

revani süpermiş :129: dukandiyetitariflerim.com'daki tarifi mi yapıyorsun canım

bende face de bir tarif görüp yapmıştım ama ordan da baktım az önce tamamiyle aynı yapmışım... benimki splenda değildi stevia tatlandırıcı tek fark...

çoğunluk bildirim yaptı listemizi yayınlayayım bari bugün işten çıkmadan... 6 da çıkıyorum bildirim yapan varmı*?????

meray44 ve ıhne yi tebrik ediyorum bu haftanın en çok kilo verenleri minalyadnz sanırım atak dönemini de içeriyor seni verdiğin rakam onun için seni lider yapmadım... inşallah böyle devam edersin kilo verenleri tebrik ediyorum... bende yavaş yavaş alıyorum

Eki Görüntüle 1074886

emeğine sağlık canım :109: kilo verenleri de tebrik ediyorum geçen hafta 2. olmuştum ama bu hafta son sıralardayım

Pazartesi olmayi umuyorum. Sinirden çikolata yedim nihahaha

Ye kiz 😛 şaka ya ben ettim sen etme
Yemedim yemicem yiye yiye bu hale geldim zaten bu yaz incelcem artık. Eşime dedim ki alma ben yemiyorum olsun çocuklaryer dedi aldı soktu gozume
Teşekkür ederim inş. Evet atak da vardı .eline sağlık
Haftaya bolll eksili bi tablo olsun hadi kizlar kacamaksiz kkabızlık siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…