Yaaa sirf merakimdan bisi sorucam. Hani diyolarya yok dukanda yeni guncelleme geldi yok bu 3 kasik oldu bu sinirsiz oldu diye. Nerden okuyosunuz bunlari allah askina ya cok merak ediyorum nerde yaziyo bu guncellemeler. Ingilizceyse hic anlamam o ayri ama cok merak ediyorum 😞
Bildirim günüüü...
Başlangıç tarihi : 25. 02. 2014
Başlangıç kilo : 69.9
Kaçıncı gün : 50
G. haftaki kilo : 62.8
Güncel kilo : 64.2
Gelen kilo: 1.4
Top. giden kilo : 5.7
Hedef kilo : 60
Boy : 1,70
Cok kıskandım bildirim yaptim. Ne olursa olsun yilmiccaam moral da bozmicam. Her dediğini yaptim dukaniminn. Durmak yok
Bi dilimcik baklava yesem mi ki Acepyyaaa :18:
Yok yok yemiim dimi balon iğne hesabı
revani yap dukana uygun... yeme öyle şeyleri sen daha başındasın...
revani süpermiş :129: dukandiyetitariflerim.com'daki tarifi mi yapıyorsun canım
Pazartesi olmayi umuyorum. Sinirden çikolata yedim nihahaharegl filan mı yakın neden bu kadar artı çıktı ki???
bende face de bir tarif görüp yapmıştım ama ordan da baktım az önce tamamiyle aynı yapmışım... benimki splenda değildi stevia tatlandırıcı tek fark...
meray44 ve ıhne yi tebrik ediyorum bu haftanın en çok kilo verenleri minalyadnz sanırım atak dönemini de içeriyor seni verdiğin rakam onun için seni lider yapmadım... inşallah böyle devam edersin kilo verenleri tebrik ediyorum... bende yavaş yavaş alıyorum
Eki Görüntüle 1074885 Eki Görüntüle 1074886
Yemedim yemicem yiye yiye bu hale geldim zaten bu yaz incelcem artık. Eşime dedim ki alma ben yemiyorum olsun çocuklaryer dedi aldı soktu gozumePazartesi olmayi umuyorum. Sinirden çikolata yedim nihahaha
Ye kiz 😛 şaka ya ben ettim sen etme
Teşekkür ederim inş. Evet atak da vardı .eline sağlıkmeray44 ve ıhne yi tebrik ediyorum bu haftanın en çok kilo verenleri minalyadnz sanırım atak dönemini de içeriyor seni verdiğin rakam onun için seni lider yapmadım... inşallah böyle devam edersin kilo verenleri tebrik ediyorum... bende yavaş yavaş alıyorum
Eki Görüntüle 1074885 Eki Görüntüle 1074886
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?