Tebrikler bu hafta bir sen verdin galiba..yaşasıınnn bugün -500 gr
Bu kabızlık hepimizi kırdı gecrdi sanırım karnım taş gibi valla elimi süremiyorum ağrı yapıo sanırım bende eczaneyi boylucam bu gidişle tartıda takıldı aynı kiloda sanırım herseyin çözümü ilaç almak olucak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar moralim cok bozuk ayin altisinda bero gram kilo veremedim. Tartida ayni ibteyi görmekten bi hal oldum.duraklama desem zaten 68 dede duraklamistim.66 yine durakladim.bu ne ya miralim iyice bozuldu.yiz gram verswm ona sevinecem.motivasyonum kalmadi neredeyse.kilo bildirimi heldi bende gram fark yok hatta +100 var.adetimide oldum bitti onafa baglayamiyorum kabizda degilim offfff offffff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kabizliga çare bulsun dukan bir an onceeeeMerhabaaaaa pek bi içiniz kararmışbugün yaa moralinizi bozmayın boyle duraklamalar normal mis vücudun yağ kkaybettiği için direnç gösteriyor morali bozulan lar kitabı okuyun tekrar motive olursunuz yine belki
Bahar la beraber bizde yenilenelimm
Yaaa sirf merakimdan bisi sorucam. Hani diyolarya yok dukanda yeni guncelleme geldi yok bu 3 kasik oldu bu sinirsiz oldu diye. Nerden okuyosunuz bunlari allah askina ya cok merak ediyorum nerde yaziyo bu guncellemeler. Ingilizceyse hic anlamam o ayri ama cok merak ediyorum 😞
Tebrikler bu hafta bir sen verdin galiba..
Herkesler şişmiş yaaa. Dolunay çarptı bizi. Ptesi regl olcam bnm onun da etkisi var galiba göbeğim kocaman. Vee yine wcye cikamadim lanet olasicaa
bugün arkadaşlarım yanımda kocaman bi pastayı indirdiler mideye vee ben bi lokma dahi almadımben de sabrım için kendime ödül verdim, dukanpare yaptım çok da güzel oldu :81: akşam yemeği için de miss gibi karnıyarık, yağda kızartmadan da çok güzel oluyormuş
Sorma canim yaa böyle oldu bu haftaa. Keten tohumu yapmadım dahayok canım ya bi bugün yüzüm güldü, çok kötü bi haftaydı benim için.. keten tohumu kullanıyormusun bana iyi geldi.. bu ara herkes kötü gidiyo, ne oluyo bize yaa :96:
Patlicani yarip firinda biraz koz yapinca da super oluo :)bugün arkadaşlarım yanımda kocaman bi pastayı indirdiler mideye vee ben bi lokma dahi almadımben de sabrım için kendime ödül verdim, dukanpare yaptım çok da güzel oldu :81: akşam yemeği için de miss gibi karnıyarık, yağda kızartmadan da çok güzel oluyormuş
tebrik ederim iraden için cnm.. patlicanlari yagsiz tavada mi pisirdin yoksa kozler gibi direkt atestemi yaptin karnıyarık yaparken ? :44:
Yine kendimi dukan sayfasında buldum:)
Geçen sene çok iyi kilolar verdim 90lardan 60 lı kilolara amma nasıl canım bişeyler çekti anlatanam..gğn içinde aşırı yorgun hissedip yumurta kırcak halimin olmaması sürekli davetler birazda caaanım diyete nankörlükten bi bozdum biyaptım ... yemekleri sevdiğim kadarda kg verme arzusunda olan ben tavuktan midem bulanınca bulunduğım şehrin en iyi dyt. Gittim.2 haftada 1 kg verdim ve diyetisyen bana 15 günlük bi diyet yazdı inanmazssınız ama aynı dukan ve dukan prensipleri!
Diyetisyene dukan geçmişşm okduğunu sölemedim ama verdiği liste aynı, birtek yulaf yok onun yerine 4dilim jepek ekmeği var vs vs..
tamam dedik başladık, bundan evvel yaptığım dukan diyetinde hiç ama hiç sarsılmamıştım bu kez yatak döşek yattım
mide bulntısı baş ağrısı el ve ağız uyuşmsı..
Yulaf kepeği biliyorsıçnz çok tok tutar bu kez yulaf tüketmediğşmden olduğunu düşünüp 3. Gün yani bugğn akşamüstü kepeğimi alıp tükkettim resmn vucut fonksiynlarım düzeldi:)
Yani yine döndük dukana
74.2ile pazartesi başladım şuan tartıldım 72.0 kiloyum 1 gün daha atak yapıp sere geçicem
bunu diyetsyenime söylemicem birdahaki ay usulca görülmeyi kesicem dünya para veremem çünkü sevgili diyetsyen resmn dukan diyti verdi bu durumda bana baska bi yol kalmadı...
şimdi bir sorum var;
Hiç tavuk yemkkistemiyorum
bunun yerine hergün balık köfte ve dana eti tüketsem olurmu.
mesela daha etini kasabıma minik doğratıp çöp şiş halinde?
Kırmzı et ve valık tavuğa göre daha az tüketldiğinden bunlardan sıkılmadım ve diyetime dana eti ve balıkla devam etsem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?