Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar moralim cok bozuk ayin altisinda bero gram kilo veremedim. Tartida ayni ibteyi görmekten bi hal oldum.duraklama desem zaten 68 dede duraklamistim.66 yine durakladim.bu ne ya miralim iyice bozuldu.yiz gram verswm ona sevinecem.motivasyonum kalmadi neredeyse.kilo bildirimi heldi bende gram fark yok hatta +100 var.adetimide oldum bitti onafa baglayamiyorum kabizda degilim offfff offffff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb arkadaşlar pazartesi başladım diyete ama eşimin ısrarlarıyla bi dilim etimek tatlısıyla bozdum ama sürekli su içtim tatlıda önce 72 kiloydum sabah uyandığımda 71 küsürleri görünce asla bırakmıcam dedim bugün atakta3. günüm 69.900 kıyafetli halim kıyafetsiz 69.500 gördüm umarım böyle devam eder kücük bebeklerim oldugu için ve doğu görevinde olduğumuz için evden dışarı çıkamıyorum evde hareket yapıyorum olduğu kadar akşamda eşim gelince 8 katlı binayı 2 kez inip çıkıyorum daha fazlasını yapamadım ilk hedefim 65 görüp 60 a düşmek sonrası Allah kerim :)
size sorum çok yemek bi insan değilim zaten meyve abur cubur delisiydim süt olsun diyede tatlılardan ayrılamadım süt bitti yemeyide bıraktım akşam 8den sonra acıkmıyorum ve yemiyorum bebeklerim geç uyuyo bende geç yatıp öğlen gibi kalkıyorum kalkınca ve akşam yemek yiyorum diyetime sakıncası olurmu yani sık yememmi gerekiyor tavsiyelerinize ihtiyacım var basen oldu bende ve umarım gider:18:

sinameke bile içtim ben bi işe yaramadı normalde kuru kayısı yesem yeterdi şimdi yasak diye yiyemiyorum acaba onumu denesem ama kaçamak yapıncada herşeyi başa alacakmısım gibi geliyor zaten zor veriyorum kiloları napsam bilemedim

yaşasıınnn bugün -500 gr
Tebrikler bu hafta bir sen verdin galiba..

Herkesler şişmiş yaaa. Dolunay çarptı bizi. Ptesi regl olcam bnm onun da etkisi var galiba göbeğim kocaman. Vee yine wcye cikamadim lanet olasicaa

Merhabaaaaa pek bi içiniz kararmışbugün yaa moralinizi bozmayın boyle duraklamalar normal mis vücudun yağ kkaybettiği için direnç gösteriyor morali bozulan lar kitabı okuyun tekrar motive olursunuz yine belki

Bahar la beraber bizde yenilenelimm

Yaaa sirf merakimdan bisi sorucam. Hani diyolarya yok dukanda yeni guncelleme geldi yok bu 3 kasik oldu bu sinirsiz oldu diye. Nerden okuyosunuz bunlari allah askina ya cok merak ediyorum nerde yaziyo bu guncellemeler. Ingilizceyse hic anlamam o ayri ama cok merak ediyorum 😞

Kabizliga çare bulsun dukan bir an onceeee

Valla ben de bilmiom anacim sen ingilizcesini bulsan bile atla hemen ver bana ben halledeyim. Yeter ki ilim aydinlansin 😆

Tebrikler bu hafta bir sen verdin galiba..

Herkesler şişmiş yaaa. Dolunay çarptı bizi. Ptesi regl olcam bnm onun da etkisi var galiba göbeğim kocaman. Vee yine wcye cikamadim lanet olasicaa

yok canım ya bi bugün yüzüm güldü, çok kötü bi haftaydı benim için.. keten tohumu kullanıyormusun bana iyi geldi.. bu ara herkes kötü gidiyo, ne oluyo bize yaa :96:

bugün arkadaşlarım yanımda kocaman bi pastayı indirdiler mideye vee ben bi lokma dahi almadım ben de sabrım için kendime ödül verdim, dukanpare yaptım çok da güzel oldu :81: akşam yemeği için de miss gibi karnıyarık, yağda kızartmadan da çok güzel oluyormuş

tebrik ederim iraden için cnm.. patlicanlari yagsiz tavada mi pisirdin yoksa kozler gibi direkt atestemi yaptin karnıyarık yaparken ? :44:

yok canım ya bi bugün yüzüm güldü, çok kötü bi haftaydı benim için.. keten tohumu kullanıyormusun bana iyi geldi.. bu ara herkes kötü gidiyo, ne oluyo bize yaa :96:
Sorma canim yaa böyle oldu bu haftaa. Keten tohumu yapmadım daha
Patlicani yarip firinda biraz koz yapinca da super oluo :)

Yine kendimi dukan sayfasında buldum:)
Geçen sene çok iyi kilolar verdim 90lardan 60 lı kilolara amma nasıl canım bişeyler çekti anlatanam..gğn içinde aşırı yorgun hissedip yumurta kırcak halimin olmaması sürekli davetler birazda caaanım diyete nankörlükten bi bozdum biyaptım ... yemekleri sevdiğim kadarda kg verme arzusunda olan ben tavuktan midem bulanınca bulunduğım şehrin en iyi dyt. Gittim.2 haftada 1 kg verdim ve diyetisyen bana 15 günlük bi diyet yazdı inanmazssınız ama aynı dukan ve dukan prensipleri!

Diyetisyene dukan geçmişşm okduğunu sölemedim ama verdiği liste aynı, birtek yulaf yok onun yerine 4dilim jepek ekmeği var vs vs..

tamam dedik başladık, bundan evvel yaptığım dukan diyetinde hiç ama hiç sarsılmamıştım bu kez yatak döşek yattım
mide bulntısı baş ağrısı el ve ağız uyuşmsı..
Yulaf kepeği biliyorsıçnz çok tok tutar bu kez yulaf tüketmediğşmden olduğunu düşünüp 3. Gün yani bugğn akşamüstü kepeğimi alıp tükkettim resmn vucut fonksiynlarım düzeldi:)
Yani yine döndük dukana
74.2ile pazartesi başladım şuan tartıldım 72.0 kiloyum 1 gün daha atak yapıp sere geçicem
bunu diyetsyenime söylemicem birdahaki ay usulca görülmeyi kesicem dünya para veremem çünkü sevgili diyetsyen resmn dukan diyti verdi bu durumda bana baska bi yol kalmadı...
şimdi bir sorum var;
Hiç tavuk yemkkistemiyorum
bunun yerine hergün balık köfte ve dana eti tüketsem olurmu.
mesela daha etini kasabıma minik doğratıp çöp şiş halinde?
Kırmzı et ve valık tavuğa göre daha az tüketldiğinden bunlardan sıkılmadım ve diyetime dana eti ve balıkla devam etsem olur mu?

tebrik ederim iraden için cnm.. patlicanlari yagsiz tavada mi pisirdin yoksa kozler gibi direkt atestemi yaptin karnıyarık yaparken ? :44:

teşekkürler canım, patlıcanları önce alacalı soydum delikler açıp 10-15 dk. tuzlu suda beklettim, sonra fırına verdim, közlenince içini açtım kavurduğum kıyma içini yerleştirip tekrar fırına attım..

Olur tabii süper olur. Sıkıldıkca degistirirsin

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 87
Gecen haftaki kilo :79.5
Güncel kilo:78.8
Hedef kilo : 68
Boy :1.71

Bi hafta boyunca gram oynamadi tarti. Ve yasadigim en siddetli kabizligi cektim. Dun aklima ne geliyosa icip bozdum bagirsaklarimi ve tuvalete cikabildim onun sayesinde tarti gecen haftaya gore 700gr oynadi. Bagirsaklar bosaldi diyede oynamis olabilir.bunu kim bilebilir. Ne olursa olsun 78i gormek iyi geldi 😄😄

Başlangıç tarihi : 25.02.2014

Başlangıç kilo : 81

Kaçıncı gün : 51

G. haftaki kilo : 75,4

Güncel kilo : 74,1

Giden kilo : 1,3

Top. giden kilo : 6,9

Hedef kilo : 61

Boy : 1,59

arkadaşlar geçen hafta kilo veremedim diyordum ancak vücudum su tutmuş
diyetisyen tartısıyla 1 kilo yağdan gitmiş geçen hafta ama 200 gr görünüyordu...
yağdan geçen hafta itibariyle 6 haftada 6,3 kg verdim
bu hafta da iyi sayılır... haftaya 73 lerde buluşalım...

gunaydın kızlar yıne bildirim gunu geldi çattı :)

başlangıç tarıhi: 3 subat 2014
kaçıncı gun:72
baslangıç kilo:88
geçen haftakı kılo: 76,2
guncel kılo:74,9
fark:1.3 kılo
hedef kilo:67
boy :1,64

Başlangıç tarihi : 04.04.2014
Başlangıç kilo : 55.8
Kaçıncı gün : 14
G. haftaki kilo : 54.8
Güncel kilo : 54.2
Giden kilo : 0.6
Top. giden kilo : 1.6
Hedef kilo : 48
Boy : 1,58

Bu hafta kilolarda daha az kayıp oldu ama olsun..

Devam edelim.. Azimle..

Mutlu bir hafta bizimle olsun, bol kilo kaybetmeler :)

GÜNAYDIN HERKESEEE
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 136
Gecen haftaki kilo :58
Güncel kilo:57.5
Hedef kilo : 52
Boy :1.64
almış olduğum 1 kiloyu bu hafta itibariyle tamamen vermiş bulunuyorum mutluyum huzurluyum gururluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…