Ben napayim bacimmm 2 kilo fazlayimNazarlara geldimgecen hafta verdigim 2.3kg ve tartida bi anda gordugum 79.5 heyecanini yasayamadim persembeden beri hic kilo vermedim. Herzamanki gibi yapiyorum ne kacamagim ne biseyim var ama korktugum sey oldu duraklamaya basladim sanirim hatta 300-400gr da fazlayim nerdeyse persembe geldi off ya
hb hb. yalnız birşey söylicem. ben öğle yemeğimi yedim sonra iş geldi dışarı çıktım 1- saate döneerim sandım 6 saat dışarda. yüzüm bembeyaz oldu açlıktan. ben de aç bitir hindi salam ve light yoğurt aldım marketten onu yedim. Kötü mü yapmışım(
Nazarlara geldimgecen hafta verdigim 2.3kg ve tartida bi anda gordugum 79.5 heyecanini yasayamadim persembeden beri hic kilo vermedim. Herzamanki gibi yapiyorum ne kacamagim ne biseyim var ama korktugum sey oldu duraklamaya basladim sanirim hatta 300-400gr da fazlayim nerdeyse persembe geldi off ya
Nazarlara geldimgecen hafta verdigim 2.3kg ve tartida bi anda gordugum 79.5 heyecanini yasayamadim persembeden beri hic kilo vermedim. Herzamanki gibi yapiyorum ne kacamagim ne biseyim var ama korktugum sey oldu duraklamaya basladim sanirim hatta 300-400gr da fazlayim nerdeyse persembe geldi off ya
Çarşamba günü kabizlil sorunun geçecek ve sen bizim şampiyonumuz olacaksiin 😊
merhaba ben de yeni üye oldum ve dukan diyeti yapmaya başlayalı bugün 15.günüm 30 yaşındayım 89,5 la başladım şuan 86,300 kilom ben çok az gittiğini düşünüyorum çünkü günlerdir 100 gr olarak gitti ve bugün ise 200 gr aldım üstelik dün sadece saf protein yedim ve 45 dk tempolu yürüyüş yaptım neden böyle benim vücüdum mu sevmedi bu diyeti vazgeçmek istemiyorum ama korkuyorummotivasyonum kırılıyor böyle oluncada lütfen fikirleirniz paylaşırmısınız?
test yapmadan farazi mi başladın???? güzelim testi yaparmısın nette çok kolay ya dukan testi türkçe yardım yazsan google a seni yönlendirir...
Insallah canim ya iste 10 kiloyu veremiyorum boyumda kisa 20 kilo gibi duruyor inanki ..
Canim en son care sinameki kullaniyorum ben ama sanirim dukanda kabizlik icin baska yontemlerde vardi onlari arastir bi :/ bol bol su ic ps gununde de sebze miktarini arttir derim umarim ise yarar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle hoşgeldin bende yeniyim. Kilo verememeni anlamadım ben 6 günlük atakta 4 kg verdim simdi seyirin 2. Gunundeyim. Belki su tutuyodur vücudun kabızlık varmı bide boyle durunca 4 gün yürüyüş ü 60 dkya çıkarın yazıyor kitapta diyet için ne yazıyor bilmiyorum tam okumadim oralarini belki birkaç gün SP yapsan da ise yarar bilmiyorum. Daha tecrübeli dukancilar yardımcı olurlar sana.Ayrıca dün 200 gr almama sebep olan yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum çok saşırttı beni ; sabah bir bardak çay ve bir tane yumurta,öğlen 4 tane tavuk akşam 18:00 2 kase küçük köftelerden yapılmış yağsız yoğurtlu corba pirinç salça olmadan dukana uygun ve 1,5 litre su 45 dk da tempolu yürüyüş hergün hiç abartmadan böyle yiyorum ve ilk defa bu kadar bir diyete motive olmuştum kararlıydım ama 15 gündür bu kadar fazla kilodan daha çok gider diye düşünürken üstüne bide 200 grmda olsa almış olmam hayal kırıklığı yarattı bende
Öncelikle hoşgeldin bende yeniyim. Kilo verememeni anlamadım ben 6 günlük atakta 4 kg verdim simdi seyirin 2. Gunundeyim. Belki su tutuyodur vücudun kabızlık varmı bide boyle durunca 4 gün yürüyüş ü 60 dkya çıkarın yazıyor kitapta diyet için ne yazıyor bilmiyorum tam okumadim oralarini belki birkaç gün SP yapsan da ise yarar bilmiyorum. Daha tecrübeli dukancilar yardımcı olurlar sana.
ben de işe yaramadı acı cehre çayı ıcıyorum su an yarıcak inşallah =(Akradaslar kabizlik icin sabah kalkar kalkmaz bir bardak su icmek gerekiyormus, internette okumustum. Bende ise yariyor. Bir deneyin isterseniz
vucudun tepki verıyordur bu kıloyu kırarsan daha cabuk gıdecek emın ol. benım de 65-67yı kırmam 1 ayımı aldı =(Ayrıca dün 200 gr almama sebep olan yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum çok saşırttı beni ; sabah bir bardak çay ve bir tane yumurta,öğlen 4 tane tavuk akşam 18:00 2 kase küçük köftelerden yapılmış yağsız yoğurtlu corba pirinç salça olmadan dukana uygun ve 1,5 litre su 45 dk da tempolu yürüyüş hergün hiç abartmadan böyle yiyorum ve ilk defa bu kadar bir diyete motive olmuştum kararlıydım ama 15 gündür bu kadar fazla kilodan daha çok gider diye düşünürken üstüne bide 200 grmda olsa almış olmam hayal kırıklığı yarattı bende
gunydınn sevgı kelebeği =)Bu arada herkese kocaman günaydııınnnnn
sorma kardeşş, ben de kabızım 3 gundur her yedıgım ıcımde tartı da artı oldu halıyle.. düşürme motıvasyonunu bol bol yeşil çay ve su içiyoruz bol bol da leslie 3 mil yapıyoruzzgünaydın kızlar, maalesef güne hiç güzel başlamadım :85: bugün tartıda +400 gördüm dün sebze protein günümdü akşam sebze yedim ama yanında bol protein de vardı, anlamadım niye böyle olduğunuturşu yemiştim acaba o mu sebep oldu ya ama sebze günümde serbest değil mi :44: zaten bi kaç gün önce de regl dönemimdi +500 de ordan var, üff motivasyonum düşüyo böyle olunca
günaydın kızlar, maalesef güne hiç güzel başlamadım :85: bugün tartıda +400 gördüm dün sebze protein günümdü akşam sebze yedim ama yanında bol protein de vardı, anlamadım niye böyle olduğunuturşu yemiştim acaba o mu sebep oldu ya ama sebze günümde serbest değil mi :44: zaten bi kaç gün önce de regl dönemimdi +500 de ordan var, üff motivasyonum düşüyo böyle olunca
ii geceler kızlar benide aranıza alın biri2 biri 7 aylık 2 bebeğim var malum peşpeşe gebeliklerim oldu ilkinde çok değil ama ikinci bebeğimden sonra kilolar kaldı 3 aylıkken 65 kiloydum yine ii diyordum sütüm azaldı süt olsun diye yerken 72 kilo oldum ve sütüm bebeğim emmediği için sağmaktan kesildi herşeyim dar ve 42 44 bedenden nefret ettim sabah başlıcam neler yiyorsunuz yani tavuk et ama nasıl sadece haşlamaya dayanabilirmiyim hiç bilmiyorum ama irademe güvenirim
Dukan amca arada tartida 1 2 kg fazla görebilirsiniz normal diyordu motivasyonu bozmak yok devam kızlar vücutddirenç gösteriyorkilolar gidicek ben eminim
Kizlar kabızlık için her sabah ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup icin . etkili gerçekten Bir iki ggün yapıp bırakmayın ama düzenli iç mek lazim. Komple bosaltiyor ne varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?