Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben napayim bacimmm 2 kilo fazlayim

Ac bitir uugun degil bize. Polonez hindi fume alsydin %1 yagli

Üzülme canım gecen hafta iyi verdin belki ondandır bu hafta yavaşlaması .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çarşamba günü kabizlil sorunun geçecek ve sen bizim şampiyonumuz olacaksiin 😊

Çarşamba günü kabizlil sorunun geçecek ve sen bizim şampiyonumuz olacaksiin 😊

Ben carsamba gunu garanti 3 tane birden kabizlik ilaci icip tuvallette sabahlicam. Of valla biktim bu kabizlik sorunundan yaa. Tam bisey ise yaradi heh oldu diyorum en fazla 3 gun suruyo... ne icicemi sasirdim artik

ii geceler kızlar benide aranıza alın biri2 biri 7 aylık 2 bebeğim var malum peşpeşe gebeliklerim oldu ilkinde çok değil ama ikinci bebeğimden sonra kilolar kaldı 3 aylıkken 65 kiloydum yine ii diyordum sütüm azaldı süt olsun diye yerken 72 kilo oldum ve sütüm bebeğim emmediği için sağmaktan kesildi herşeyim dar ve 42 44 bedenden nefret ettim sabah başlıcam neler yiyorsunuz yani tavuk et ama nasıl sadece haşlamaya dayanabilirmiyim hiç bilmiyorum ama irademe güvenirim

merhaba ben de yeni üye oldum ve dukan diyeti yapmaya başlayalı bugün 15.günüm 30 yaşındayım 89,5 la başladım şuan 86,300 kilom ben çok az gittiğini düşünüyorum çünkü günlerdir 100 gr olarak gitti ve bugün ise 200 gr aldım üstelik dün sadece saf protein yedim ve 45 dk tempolu yürüyüş yaptım neden böyle benim vücüdum mu sevmedi bu diyeti vazgeçmek istemiyorum ama korkuyorum motivasyonum kırılıyor böyle oluncada lütfen fikirleirniz paylaşırmısınız?

Ayrıca dün 200 gr almama sebep olan yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum çok saşırttı beni ; sabah bir bardak çay ve bir tane yumurta,öğlen 4 tane tavuk akşam 18:00 2 kase küçük köftelerden yapılmış yağsız yoğurtlu corba pirinç salça olmadan dukana uygun ve 1,5 litre su 45 dk da tempolu yürüyüş hergün hiç abartmadan böyle yiyorum ve ilk defa bu kadar bir diyete motive olmuştum kararlıydım ama 15 gündür bu kadar fazla kilodan daha çok gider diye düşünürken üstüne bide 200 grmda olsa almış olmam hayal kırıklığı yarattı bende

test yapmadan farazi mi başladın???? güzelim testi yaparmısın nette çok kolay ya dukan testi türkçe yardım yazsan google a seni yönlendirir...

Evet ya testi yapmadim. Ama dukanida biraktim zaten. Ben kendi kafana göre diyet yapiyordum aslinda dukana baslamadan önce ve 2.aydan beri 11kilo verdim. Dukandada 3verdim etti 14. Suan yine kendi diyetime döndüm dukan cok zor geldi.en iyisi bildigim gibi devam etmek basarili oldum sonucta. Cok tsk cevabin icin

Akradaslar kabizlik icin sabah kalkar kalkmaz bir bardak su icmek gerekiyormus, internette okumustum. Bende ise yariyor. Bir deneyin isterseniz

Öncelikle hoşgeldin bende yeniyim. Kilo verememeni anlamadım ben 6 günlük atakta 4 kg verdim simdi seyirin 2. Gunundeyim. Belki su tutuyodur vücudun kabızlık varmı bide boyle durunca 4 gün yürüyüş ü 60 dkya çıkarın yazıyor kitapta diyet için ne yazıyor bilmiyorum tam okumadim oralarini belki birkaç gün SP yapsan da ise yarar bilmiyorum. Daha tecrübeli dukancilar yardımcı olurlar sana.

Hoşbuldum tşk ederim siz çok güzel vermişssiniz umarm hep öyle gider kabızlık sorunu yaşamıyorum ve çok fazla kilom olduğu için daha fazla gideceğini düşünüyordum diyet için ise tam olarak uyuyorum anlamadım neden gitmiyor ve üstüne kilo almam da cabası çünkü gram bile almak benim için önemli vazgeçmek istemiyorum ama

günaydın kızlar, maalesef güne hiç güzel başlamadım :85: bugün tartıda +400 gördüm dün sebze protein günümdü akşam sebze yedim ama yanında bol protein de vardı, anlamadım niye böyle olduğunu turşu yemiştim acaba o mu sebep oldu ya ama sebze günümde serbest değil mi :44: zaten bi kaç gün önce de regl dönemimdi +500 de ordan var, üff motivasyonum düşüyo böyle olunca

Akradaslar kabizlik icin sabah kalkar kalkmaz bir bardak su icmek gerekiyormus, internette okumustum. Bende ise yariyor. Bir deneyin isterseniz
ben de işe yaramadı acı cehre çayı ıcıyorum su an yarıcak inşallah =(
vucudun tepki verıyordur bu kıloyu kırarsan daha cabuk gıdecek emın ol. benım de 65-67yı kırmam 1 ayımı aldı =(
Bu arada herkese kocaman günaydııınnnnn
gunydınn sevgı kelebeği =)
sorma kardeşş, ben de kabızım 3 gundur her yedıgım ıcımde tartı da artı oldu halıyle.. düşürme motıvasyonunu bol bol yeşil çay ve su içiyoruz bol bol da leslie 3 mil yapıyoruzz

sorma kardeşş, ben de kabızım 3 gundur her yedıgım ıcımde tartı da artı oldu halıyle.. düşürme motıvasyonunu bol bol yeşil çay ve su içiyoruz bol bol da leslie 3 mil yapıyoruzz [/QUOTE]

kabızlık için yapmadığım şey kalmadı iki gün önce, su, yeşil çay, form çayları, sütün içine keten tohumu, masaj, neler neler sonunda başarılı oldum da ama her gün böyle de yapamam ki dün keten tohumu aldım aç karnına yutmaya başladım, inşallah o işe yarar, dün aktar çok daha etkili şeyler söyledi de bize yasak leslie 3 mil'i bilmiyordum yürüyüşten kaçış yok süpermiş bu

Dukan amca arada tartida 1 2 kg fazla görebilirsiniz normal diyordu motivasyonu bozmak yok devam kızlar vücutddirenç gösteriyor kilolar gidicek ben eminim

sadece haşlama yemiyoruz ki nette bir sürü tarif var

Kizlar kabızlık için her sabah ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup icin . etkili gerçekten Bir iki ggün yapıp bırakmayın ama düzenli iç mek lazim. Komple bosaltiyor ne varsa.

Kizlar kabızlık için her sabah ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup icin . etkili gerçekten Bir iki ggün yapıp bırakmayın ama düzenli iç mek lazim. Komple bosaltiyor ne varsa.

içemem diye cazip gelmemişti ama yapmadığım bi o kaldı yarın sabahtan itibaren onu da yapıyım bari benim vucüt ehh yeter dicek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…