B saatte kiymali yumurta bir tane domates uc tanede yeaik sogan yesim.gece gece azdirdim kendimi dayanamadim.dukan affet beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elma sirkesi bağırsaklarıtemizler ve mikroplara karsi vücudu korur.Ya canim yemege kusmek olmaz ac yatma sakin ye biseyler
Hosgeldin canim kac kilo vermek istiyorsun birde elma sirkesi tam olaram nasil yararli☺
Krep yaptim canim ama tatlandirici da koydum icine 😞
Yarindan sonra yok kacamak artik..ve her yedigimi resimli koymayi dusunuyorum cok guzel degil gorunusleri gerci ama elimden o kadar geliyor 😊
Slm. 83 ile basladim evt basta 3kilo gitti simdi durdu iste. Bencede uzun y 10 gürn bir arkadasda yapiyo o 10gün yapmis ee benim kiloda fazla 10 gün yapim dedim ama fazlasida ise yaramiyor demekki. Ben yarin seyire baslayim en iyisi. Ben en iyisi sporu arttirayim ve seyire gecim. Tsk
Yarın seyire geciyorum yaparım artik oleyyyy
Çokfazla kilon yyokmuşzaten kacamaklari bbirakirsan hemen verirsin bence.
Bende senin gibi yapayımozaman biran öncekurtulmak istiyorum kilolarimdan.
Tatlandırıcı hakkında pek bilgim yok açıkçası ama bende ikizlerden düşük riski yaşadım bilirim. Allah korusun şuanbence bbebeğinden başka birşey dusunme diyetisyenle istediğingibi bi hamilelik gecirirsin ona danis. Dukan amca normalde bile vitamin desteğialin diyor ki sen bide hamilesin
Hoşgeldin :)
Eşimle tartıştık kalktım sofradan 2 lokma balıkla kaldi akşam yemeği. Hayatta da sözümden dönüp gidip yemem. 😟
Kızlar günaydın
Bugün başladım allahın izniyle. 6 gün atak. 8 ay kadar seyir yapıcam. Rabbim azim versin moralimizi bozmak isteyenlerin dilleri kopsun
Sabah kahvaltım:
1,5 yulaf kepeği ve lor ile yaptığım bazlamanın yarısı:)
2 dilim hindi jambon
1 yumurta sarısı (rafadan)
1 bardak çay
1 tane de minicik bi cherry domates... minicik ama:)
Öğlen:
yemek iş yerine gelior tavuk olur büyük ihtmal yanıma light yoğurt getirdim onunla yicem
Akşam:
Tavuk sote
Yoğurt
Çeyrek Soğan
Arada ne yicem bilmiorum zaten acıkmam galiba.
Nasıl ilk gün menüm. Başarılı mı
Aaaa maşallah sana ozaman zor bi hamilelik seni bekliyor. Ben topige yeni başladıım için karistiriyorum hala. Benimkiler 19.5 aylık iki tane çatlak kız. Bide 8 yasında ooglusum varaaa ikizlerin mi var??? bende ikiz bekliyorum...
Kızlar günaydın
Bugün başladım allahın izniyle. 6 gün atak. 8 ay kadar seyir yapıcam. Rabbim azim versin moralimizi bozmak isteyenlerin dilleri kopsun
Sabah kahvaltım:
2 dilim hindi jambon
1 bardak çay
Öğlen:
yemek iş yerine gelior tavuk olur büyük ihtmal yanıma light yoğurt getirdim onunla yicem
Akşam:
Tavuk sote
Yoğurt
Çeyrek Soğan
Bencede iyi bende 6 gün atak yaptımbu sabahgayet güzel :129: atakta olabildiğince sebze yememeye çalış bence, o zaman daha hızlı gidiyo kilolaryanlış hatırlamıyorsam günlük 1 yemek kaşığı domates rendesi ve çok az soğan serbest..
Hosbulduk burası çok güzel moral oluyor birlikte yapmak diyeti insan kendisini anlayanlar la paylaşıyorheyyyy maşallah bi kaç gun girmedık topığe yeni yeni dukancılar gelmişler hoş geldiler sefa getirdiler...
geçen cuma kan kahlili yaptrmistm kolestrol yuksek çıktı bende diyetisyen arkadaşm guçlendırmeye geç vucudun dınlensn dedı
ama korktm geçmeye de onun yerine 3 gun bol sebzelı yedim ve bundan boyle ps gunlernde bol sebze yapcam varsın az verıym onemlı değil
ama verıyım yeterkı seyiri uzatmak ıstemıyorm 14 haziranda guçlendrmeye geçerm insallh dilediğim kiloyla ama hızlı kilo verince vucuttakı yağ yıkımından kolestrol bayaa yukselırmış onu anladm zaten kitapta da yazıyo sağlıkla cumlemız istediğimiz kiloya inelım inşallan.. amin (sabah duası)
Günaydınnnsss cicimm.. =)Günaydııın mutlu sabahlaaaaaaarbooll kilo vermeli bi günolsun inş bugun seyire başladım 76.5 ile
günaydıngunaydın kıssslarrr
yogurt yedım gece artık; sabah mıdem göçmüştübu yememe yüzünden bizde çok tartıştık... ne zaman bitecek bu diyet sözlerinden daral gelmişti. spor yapamadığım için yavaş gidiyor dedim koşu bandı aldı :)))
inşallah düzelirsiniz hep haklı oldukları ben senin sağlığını düşünüyorum laflarını duymamazlıktan gel...
Kızlar günaydın
Sabah kahvaltım:
2 dilim hindi jambon
1 bardak çay
Öğlen:
Akşam:
Tavuk sote
Yoğurt
Çeyrek Soğan
Canim dukanda saatin onemi yok uygun oldugu surece tuketebilirsin ☺
Hosbulduk burası çok güzel moral oluyor birlikte yapmak diyeti insan kendisini anlayanlar la paylaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?