Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

B saatte kiymali yumurta bir tane domates uc tanede yeaik sogan yesim.gece gece azdirdim kendimi dayanamadim.dukan affet beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

B saatte kiymali yumurta bir tane domates uc tanede yeaik sogan yesim.gece gece azdirdim kendimi dayanamadim.dukan affet beni

Canim dukanda saatin onemi yok uygun oldugu surece tuketebilirsin ☺

Elma sirkesi bağırsaklarıtemizler ve mikroplara karsi vücudu korur.

heyyyy maşallah bi kaç gun girmedık topığe yeni yeni dukancılar gelmişler hoş geldiler sefa getirdiler...
geçen cuma kan kahlili yaptrmistm kolestrol yuksek çıktı bende diyetisyen arkadaşm guçlendırmeye geç vucudun dınlensn dedı
ama korktm geçmeye de onun yerine 3 gun bol sebzelı yedim ve bundan boyle ps gunlernde bol sebze yapcam varsın az verıym onemlı değil
ama verıyım yeterkı seyiri uzatmak ıstemıyorm 14 haziranda guçlendrmeye geçerm insallh dilediğim kiloyla ama hızlı kilo verince vucuttakı yağ yıkımından kolestrol bayaa yukselırmış onu anladm zaten kitapta da yazıyo sağlıkla cumlemız istediğimiz kiloya inelım inşallan.. amin (sabah duası)

test yapmadan farazi mi başladın???? güzelim testi yaparmısın nette çok kolay ya dukan testi türkçe yardım yazsan google a seni yönlendirir...

aaa ikizlerin mi var??? bende ikiz bekliyorum...

Hoşgeldin :)

Eşimle tartıştık kalktım sofradan 2 lokma balıkla kaldi akşam yemeği. Hayatta da sözümden dönüp gidip yemem. 😟

bu yememe yüzünden bizde çok tartıştık... ne zaman bitecek bu diyet sözlerinden daral gelmişti. spor yapamadığım için yavaş gidiyor dedim koşu bandı aldı :)))

inşallah düzelirsiniz hep haklı oldukları ben senin sağlığını düşünüyorum laflarını duymamazlıktan gel...

Kızlar günaydın
Bugün başladım allahın izniyle. 6 gün atak. 8 ay kadar seyir yapıcam. Rabbim azim versin moralimizi bozmak isteyenlerin dilleri kopsun

Sabah kahvaltım:
1,5 yulaf kepeği ve lor ile yaptığım bazlamanın yarısı:)
2 dilim hindi jambon
1 yumurta sarısı (rafadan)
1 bardak çay
1 tane de minicik bi cherry domates... minicik ama:)
Öğlen:
yemek iş yerine gelior tavuk olur büyük ihtmal yanıma light yoğurt getirdim onunla yicem
Akşam:
Tavuk sote
Yoğurt
Çeyrek Soğan

Arada ne yicem bilmiorum zaten acıkmam galiba.

Nasıl ilk gün menüm. Başarılı mı

gayet güzel :129: atakta olabildiğince sebze yememeye çalış bence, o zaman daha hızlı gidiyo kilolar yanlış hatırlamıyorsam günlük 1 yemek kaşığı domates rendesi ve çok az soğan serbest..

aaa ikizlerin mi var??? bende ikiz bekliyorum...
Aaaa maşallah sana ozaman zor bi hamilelik seni bekliyor. Ben topige yeni başladıım için karistiriyorum hala. Benimkiler 19.5 aylık iki tane çatlak kız. Bide 8 yasında ooglusum var

gayet güzel :129: atakta olabildiğince sebze yememeye çalış bence, o zaman daha hızlı gidiyo kilolar yanlış hatırlamıyorsam günlük 1 yemek kaşığı domates rendesi ve çok az soğan serbest..
Bencede iyi bende 6 gün atak yaptımbu sabah
1 tane hhaşlanmış yumurta
Beyaz kasar peynir
Domates salatalık cay yedim. Ekmeksiz ve recelsiz kahvaltı zor oluyordu ama artik çalıştım

Hosbulduk burası çok güzel moral oluyor birlikte yapmak diyeti insan kendisini anlayanlar la paylaşıyor

Günaydııın mutlu sabahlaaaaaaar booll kilo vermeli bi günolsun inş bugun seyire başladım 76.5 ile
Günaydınnnsss cicimm.. =)
gunaydın kıssslarrr
günaydın
yogurt yedım gece artık; sabah mıdem göçmüştü

Süpersin; bence akşam soğanı yeme mideni yakabilir =) zaten atak ağız kokusu yapıyor bır de bununla boğuşma

Sabah: 1 ymk kaşığı yulafla yapılmış krep, dil peyniri ve lor peyniri ve çay

Ara: yeşil Kahve

Öğlen tavuk şiş 500 gram; zero

Akşama allah kerim

Canim dukanda saatin onemi yok uygun oldugu surece tuketebilirsin ☺

Saol caninm icimi rahatlattin.et degilde yedigim domates korkuttu valla

Selam kızlar. Diyete geçen hafta başladım 60.800 ile bu sabah 59'u gördüm. Biraz az vermişim ama olsun. Ben zaten zor veriyorum. Bir de çok yiyorum sanırım. Kaçamak yok denecek kadar az ama örneğin pita ekmeği yapıp, dördünü de bir öğünde yiyorum. Bazen yarım yağlı yoğurt yiyorum. Meyveli yoğurt filan da girince araya ancak bu kadar gitti ilk hafta. İşin güzel tarafı artık alıştım. Ilk günler vücut başka yerde, kafa hep mutfaktaydi :) eşim de azıcık destek olsa iyi olacak eşim çok zayıf ve ben ona sürekli değişik yemekler yapıyorum. O da benimle dalga geçe geçe yiyor karşımda. Ama ona inat vericem bu kiloları. Kilo verdim diyorum, kilo değildir o sudur su diyor. Offf offf.

Nazarlara geldim gecen hafta verdigim 2.3kg ve tartida bi anda gordugum 79.5 heyecanini yasayamadim persembeden beri hic kilo vermedim. Herzamanki gibi yapiyorum ne kacamagim ne biseyim var ama korktugum sey oldu duraklamaya basladim sanirim hatta 300-400gr da fazlayim nerdeyse persembe geldi off ya

Hosbulduk burası çok güzel moral oluyor birlikte yapmak diyeti insan kendisini anlayanlar la paylaşıyor

hb hb. yalnız birşey söylicem. ben öğle yemeğimi yedim sonra iş geldi dışarı çıktım 1- saate döneerim sandım 6 saat dışarda. yüzüm bembeyaz oldu açlıktan. ben de aç bitir hindi salam ve light yoğurt aldım marketten onu yedim. Kötü mü yapmışım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…