- 17 Nisan 2014
- 17
- 22
- 8
meray44 ve ıhne yi tebrik ediyorum bu haftanın en çok kilo verenleri minalyadnz sanırım atak dönemini de içeriyor seni verdiğin rakam onun için seni lider yapmadım... inşallah böyle devam edersin kilo verenleri tebrik ediyorum... bende yavaş yavaş alıyorum
Eki Görüntüle 1074885 Eki Görüntüle 1074886
Merhaba,bende dukancıyım :)
diyet/kg geçmişimle ilgili herşeyi özetlemeye çalışacağım ki; yorumlarınız gelsin..
malum yaza giriyoruz ve hepimizin amacı ortak..
:)
aslında çok ama çok yiyen ve hareketsiz biriyim ben. ama normalde de protein ağırlı beslenen ve ekmeği neredeyse hiç yemeyen biriyim(ha,yemeği tabak tabak yerim ama,makarnayı falan..sadece ekmekle aram yok).en çok peynir ve çerez tüketirim diyette değilken bile.
ama hayatım boyunca max 58 min 48 oldum..
ilk kez 58'den 50'ye inerken diyet yapmıştım(15 yıl olmuş). O zaman dukan yoktu :) ama ben protein ağırlıklı (hatta saf protein diyeti bile sayılabilirdi) bir diyet ve çok yoğun spor yapmıştım.
sonraları da kışları 55-56 olur,yaza girerken 1 hafta protein yer,tatlıyı-makarnayı falan keserdim(dukanı bilmeden öncede öyle yapardım,kolayıma gelirdi zaten ekmeksiz peynir falan yemeyi de sevdiğim için.yalnız benim proteinler light değildi..normal peynir,normal yoğurt şeklinde ama ağırlıklı peynir ve çerez yerdim-diyette)..
son yıllarda da Dukan'ı keşfedince,bana en çok uyan diyet dedim ve kışın 55-56 olur,yaza girerken dukan'la 50 olurdum ama en fazla 1,5 haftada verirdim..hadi 2 hafta olsun..
fakat bu dönem inanılmaz zorladı beni..son bir kaç aydır yapıp,sonuç alamayıp bırakıp,tekrar başlıyorum..en son geçen hafta başında 1 kg verdim ve haftasosnu tekrar alınca acayip demoralize olup bozdum ama pts günü yine başladım(yani 14 nisan pts).
ve bu kez atak'ı biraz uzun tutmak niyetim çünkü zaten yeşillikle,meyve arası süper bir insan değilim.
söylediğim gibi normalde de(diyet amaçlı değil sevdiğim ve yalnız yaşayıp,yemek yapmaya üşendiğim için) ton,peynir falan yerim ben.
yalnız ben (işimle, tembelliğimle ve pc bağımlılığım nedeniyle) hareketi sıfır olan biriyim.
bu hafta az da olsa yürüdüm(3 gün 1 saat).
ve bir d eben hiç su içmeyen biriydim(hep light kola içerim günde birkaç kutu o kadar,çok nadir içerim su).
Bu hafta her gün 1 (pts den beri) 1litre akmina içtim (direk su midemi bulandırıyor diye),sabahları da aç karnına birkaç damla elma sirkeli 350 ml su içtim(benim için çok büyük gelişme)
14 nisan pts : 55,5 kg ile başladım
17 nisan prş(bugün) sabah: 53,8 kg idi tam sevindim ki akşam yine; 54,9 kg
lütfen beni de listeye alın..
14.04.2014 başlangıç kg:55,5
17.04.2014 tarihinde kg=54,9 (4.gün)
hedef=48
bende her gün kg ve spor ve diğer gelişmeleri yazarım..
*bu arada ben kötü beslenenlerin başkanıyım,sağlık açısından,selülit falan gibi şeyler açısından ne kadar yanlış ve kötü bir yaşam/beslenme şeklim olduğunu biliyorum.Ama bu mesajıma yapılacak yorumlarda lütfen bunu konuşmayalım.Lütfen yanlış anlaşılmasın, tabii ki her yorumunuza açığım(sonuçta çok iyi niyetli olacaktır çünkü sağlıklı beslenmememle ilgili tavsiyeler ama buranın amacı dukan ve kg verme, o yüzden konu sapmasın diye.
şu fazla kg ları verelim sonra o konuya geçeriz olur mu :)
** ha, bir de kitapta durağanlığı bozmak için su içmeyi artırın,yeşil çay için,mineral suları için,yürüyüşü 1 saate çıkarın kısmı(yumruktu galiba adı) için biraz su içimimi artırdım. light kola ve akmina içtim.acaba bu kg verememe biraz da akminayla mı ilgili oldu diye düşündüm az önce nette gezinirken,soda/mineralli suların tüketiminin (sodyum nedeniyle) su tutmaya neden olacağından bahsetmişler.
***gerçi su tutmak başka hala eski kıyafetlere girememek başka..5kg da su tutulur mu yani sonuçta:)
biliyorum çok uzun yazdım,resmen içimi döktüm (samimiyetle),aranıza kabul etmenizi ve desteklerinizi,yorumlarınızı bekliyorum...
dukanı ben keşfettim diyosun yanii
canım yanlışını doğrunu biliyosun zaten çok yorum yapabilcek durumda değilsn kitapta ne okuduysan uygula derim ben boyunu yazmamıssn ama çok da fazla kilon yok sanırım bi de bildirimleri perşembe gunu yapıyoruz burayı takıp et
bunyen bu diyete fazlasıyla alışıkmıs zaten ondan artık vermekte zorlanıyo olabilirsn dukan hayatında en fazla 2 kez yapılacak bi diyet hatta kitapta ciddi bir operasyon deniyo
Merhaba,bende dukancıyım :)
diyet/kg geçmişimle ilgili herşeyi özetlemeye çalışacağım ki; yorumlarınız gelsin..
malum yaza giriyoruz ve hepimizin amacı ortak..
:)
aslında çok ama çok yiyen ve hareketsiz biriyim ben. ama normalde de protein ağırlı beslenen ve ekmeği neredeyse hiç yemeyen biriyim(ha,yemeği tabak tabak yerim ama,makarnayı falan..sadece ekmekle aram yok).en çok peynir ve çerez tüketirim diyette değilken bile.
ama hayatım boyunca max 58 min 48 oldum..
ilk kez 58'den 50'ye inerken diyet yapmıştım(15 yıl olmuş). O zaman dukan yoktu :) ama ben protein ağırlıklı (hatta saf protein diyeti bile sayılabilirdi) bir diyet ve çok yoğun spor yapmıştım.
sonraları da kışları 55-56 olur,yaza girerken 1 hafta protein yer,tatlıyı-makarnayı falan keserdim(dukanı bilmeden öncede öyle yapardım,kolayıma gelirdi zaten ekmeksiz peynir falan yemeyi de sevdiğim için.yalnız benim proteinler light değildi..normal peynir,normal yoğurt şeklinde ama ağırlıklı peynir ve çerez yerdim-diyette)..
son yıllarda da Dukan'ı keşfedince,bana en çok uyan diyet dedim ve kışın 55-56 olur,yaza girerken dukan'la 50 olurdum ama en fazla 1,5 haftada verirdim..hadi 2 hafta olsun..
fakat bu dönem inanılmaz zorladı beni..son bir kaç aydır yapıp,sonuç alamayıp bırakıp,tekrar başlıyorum..en son geçen hafta başında 1 kg verdim ve haftasosnu tekrar alınca acayip demoralize olup bozdum ama pts günü yine başladım(yani 14 nisan pts).
ve bu kez atak'ı biraz uzun tutmak niyetim çünkü zaten yeşillikle,meyve arası süper bir insan değilim.
söylediğim gibi normalde de(diyet amaçlı değil sevdiğim ve yalnız yaşayıp,yemek yapmaya üşendiğim için) ton,peynir falan yerim ben.
yalnız ben (işimle, tembelliğimle ve pc bağımlılığım nedeniyle) hareketi sıfır olan biriyim.
bu hafta az da olsa yürüdüm(3 gün 1 saat).
ve bir d eben hiç su içmeyen biriydim(hep light kola içerim günde birkaç kutu o kadar,çok nadir içerim su).
Bu hafta her gün 1 (pts den beri) 1litre akmina içtim (direk su midemi bulandırıyor diye),sabahları da aç karnına birkaç damla elma sirkeli 350 ml su içtim(benim için çok büyük gelişme)
14 nisan pts : 55,5 kg ile başladım
17 nisan prş(bugün) sabah: 53,8 kg idi tam sevindim ki akşam yine; 54,9 kg
lütfen beni de listeye alın..
14.04.2014 başlangıç kg:55,5
17.04.2014 tarihinde kg=54,9 (4.gün)
hedef=48
bende her gün kg ve spor ve diğer gelişmeleri yazarım..
*bu arada ben kötü beslenenlerin başkanıyım,sağlık açısından,selülit falan gibi şeyler açısından ne kadar yanlış ve kötü bir yaşam/beslenme şeklim olduğunu biliyorum.Ama bu mesajıma yapılacak yorumlarda lütfen bunu konuşmayalım.Lütfen yanlış anlaşılmasın, tabii ki her yorumunuza açığım(sonuçta çok iyi niyetli olacaktır çünkü sağlıklı beslenmememle ilgili tavsiyeler ama buranın amacı dukan ve kg verme, o yüzden konu sapmasın diye.
şu fazla kg ları verelim sonra o konuya geçeriz olur mu :)
** ha, bir de kitapta durağanlığı bozmak için su içmeyi artırın,yeşil çay için,mineral suları için,yürüyüşü 1 saate çıkarın kısmı(yumruktu galiba adı) için biraz su içimimi artırdım. light kola ve akmina içtim.acaba bu kg verememe biraz da akminayla mı ilgili oldu diye düşündüm az önce nette gezinirken,soda/mineralli suların tüketiminin (sodyum nedeniyle) su tutmaya neden olacağından bahsetmişler.
***gerçi su tutmak başka hala eski kıyafetlere girememek başka..5kg da su tutulur mu yani sonuçta:)
biliyorum çok uzun yazdım,resmen içimi döktüm (samimiyetle),aranıza kabul etmenizi ve desteklerinizi,yorumlarınızı bekliyorum...
Herkese gunaydiiiiiiiin
Bu sabah tartıda 75.8 gordum mutluoldum. İkizlere hamile kalmadan önce giydigim bi kot vardı onu denedim dar da olsa girdim içinebasenden yukarı çıkmıyordu
Breeze 66 dukan test i yaptinmi kafana gore yapmamani tavsiye ederim ciddi bencede allah korusun bi sağlıkssıkıntısı yaşama
Sabah sabah moralim yerine geldi 11 gunluk duraklamadan sonra -800 uyandim.ohhh be insallah devami gelir:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süperben de 3 günde toplam 1 kilo verdim, böyle olunca motivasyonum tavan yapıyor :87: bana bütün kıyafetlerim bol geliyo artık, alışverişe gittim ara bedene düşmüşüm hiç bi şey alamadan çıktım, biraz daha verip öyle gitmem lazım demek ki
Iki haftadır listeye yetişemiyorum(
herkese merhaba,
benim sorum regli dönemi öncesi kaç kilo alınıyo ve regliden sonra kaç kilo verdiniz?
tatlım dün çoğunluk bildirimini yapınca bende yayınladım listeyi sabah doktora gidecektim birde daha yeni geldim... bildiriminizi perş. gün içinde yaparsanız sevinirim... hatta mesai bitimine kadar olsa çok daha iyi olur çünkü ben artık dukanı yapamıyorum ve hamilelik dolayısıyla ben hep kilo alacağım sırf sizin için girip yapmaktayım... eğer isterseniz, sayfada aktif olmak isteyen birileri devredebilirim...
lütfen soruma cevap verecek olan arkadaşlar yok mu acaba?
Soruna şöyle bir cevap verebilirim; bu durum kişinin kilosuna ve vücudunda su tutma durumuna göre değişir. Mesela ben o dönemde kilo almıyorum vermem azalıyor ancak bitince normal hızıma geri dönüyorum örnek geçen hafta verdiğim kilo 500 gr iken bu hafta regl bittiği için 1.100 gr verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?