Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese mutlu sabahlarrrr.... Bugün bende bi değişiklik yok kilom aynı dun PS gunumdu belki ondandir hergun eksi gorcem diye bisey yok zaten. Sabah kahvaltıda yumurta kaşar ve peynir yedim öğlen tavuk yicem aksam da balık. arada da 2 yk kepekle bi krep yaparım artik benden boyle menü bugün.

Arkadaslar bugun 17 günlük dukan maceramda ilk firemi verdim ve alkol aldim (3 duble raki) ve bolca balik... toplamda 3 kilo kadar vermistim ama dayanamdim .... birakmalimiyim diyeti sizce ? Kilo vermem cok mu yavaslar bi de regl oncesi olmasi fenaaaa hem de cok ama yaptim

Canim bende iki bira icmistim bisey olmadi bol bol su ve bitki cayiyla at alkolu.sakin birakma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar,
Hedefiniz, Dukan testinde çıkan hedef kilo mu yoksa sizin kendi belirlediğiniz kilo mu?

Liste var sanırım, beni de eklerseniz sevinirim :)

Boy: 1.70
Başlangıç kilo: 87
Hedef: 57

Son düzenleme:
Amaaaam ben 1 şişe şarap icmistim. Duraklama yaptı ve çok uzulmustum. Sonra dedim.ki arkadaş kilo vermek mi onemli icmek mi!!! Sen de kararini var. Dukanda git geller ve alip vermeler çok. Bunu göze alacaksan devam et. Görüyorum ki cok kafaya takiyosun...... takma. Diyetin akisina birak kendini
Merhaba kızlar,
Hedefiniz, Dukan testinde çıkan hedef kilo mu yoksa sizin kendi belirlediğiniz kilo mu?
Valla ben kendiminkini belirledim. Dukan bana 62 olcaksin diyo ben 60 istedim bakalim nolcakk

merhaba dukancı arkadaşlar

Geçen sene sadece atak yapıp bıraktığım dukan diyetine tekar başladım inşallah :) Geçen sene ramazan ayında baya kitabı falan bitirip bir azimle başlamıştım atakda 2 kg verdim bayram tatili falan derken bırakmak zorunda kaldım.
Aradan yaklaşık bir sene geçti ve verdiğim kilonun 1 kilosunu geri aldım ama hedef gerçekleşmediği için fazla kilolar malum duruyor yani bu diyeti bitirmeye mecburum.
Liste tutuyorsunuz sanırım benide eklerseniz sevinirim çünkü kendi başına insan çok rahat bırakabiliyor.

Cuma günü diyet sayfasına girip atak sürelerini falan belirledim cumartesi itibariyle başladım . Dukan bana 3 günü atak belirledi bugün 3. günündeyim son gün .

Yarın itibariye 1 gün ps , 1 gün sp yapmayı planlıyorum.

Başlangıç kilo :66
hedef : 61
boy :170
başlangıç tarihi :19.04.2014

Son düzenleme:
Gunaydiiiiiiiin

Ben de dun biraz bozdum diyetimi ama çok değil arkadaşagittik brunch+ barbekü tahmin edersiniz artik. Brunchta pek bisey yemedim yine peynir omlet yedim domates salatalik biber fln yedim. Barbekü de olan oldu şarap içtim bir kadeh eşim rakı içti araba sürme isi bana kaldığı için daha fazla icemedim ama iyi oldu. Yinede bu sabah -200 gr çıktım çok sevindim. Çünkü dun közde biber domates patlıcan sosis et kofte ne bulursam yedim yani bugün SP günüm dünün acısını cikarmam lazım kaçamak yokkk. Bol su. Boyle arkadaş gezmelerini yapmamak lazım zor oluyor

Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiler sefa getirdiler ne kadar kalabalık o kadar iyi yediklerinizi de yazın arkadaşlar fikir olur bize de.
Dukan amaca bana 64 dedi ama ben 60 istiyorum. Bakalım 64 deki görüntüye gore devam yada tamam dicem. Daha 10 kg var 64 e.

Merhaba. Bugün tartı günümdü. Moralim bozuldu biraz. Sadece 500 gr gitmiş bir haftada. Bugün 15. Gün başlangıç kilo 61.800 güncel kilo 58.500 boy 155 cm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya kızlar aranızda dukan yapıp kilo verip bıraktıktan sonra kilo alanlar varmı? bu diyeti önermeyenler varmı??

Madem dukana başladık birbirimize destek olucaz başlangıçda neler yaptığımı yazayım.

Özellikle cumartesi çalışmadığım günü seçtim atak için sabah geç kahvaltı dukan galetası (tadı hoşuma gitti )ikiye bölüp yarısını kahvaltıda yarısını akşam yemeğinde yedim.
Şekersiz çay bu konuda zorlanmıyorum yaklaşık 4 yıldır şekersiz çay içiyorum. Peynirli omlet biraz yumurtası bol oldu. Aralarda canım bişey istemedi
akşama gril tavada az yağla biftek yanına zero ve soğanlı maydonozlu salata bolmiktarda su ve 15 dk koşubandında yürüyüş.

pazar sabahı yine geç kahvaltı yumurta tutmuyor diye bu sefer tavuk sote (kekik , tuz, kimyon ) galetamın yarısı bol miktarda çay
arada su ve çay akşama et haşlama yine soğanlı salata ve zero birde yatarken 1 bardak süt içtim

Bugün atağın 3. günü 1 yumurta ve peynir bol miktarda çay ( galetamı pişirip yetiştiremedim ) öğlende yemekde ne varsa bilmiyorum protein olmazsa diye bi tane fazladan haşlanmış yumurtam var onunla yoğurt yerim harhalde bakalım kısmet

kitabım elime henüz gelmediği için soruyorum tecrübem yemek çeşitinde azda :) kıymalı yumurta yaptım yağsız sevmedim bi daha denemedim peynirli yumurtayı nasıl yapıyorsun tarif edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…