Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Vermen gereken kg azsa daha zor gider zaten bence yine iyi gitmis .
haftasonu = kaçamak neyse ki tartıya yansımadı, güzel gidiyor bu hafta
Aynennn. İnş bu hafta güzel olur kilolar çiş olur gider
İyi bence güzel menü soğanı çeyrek yiyin diyor en fazla çoğu sebze yerine geçermiş

kitabım elime henüz gelmediği için soruyorum tecrübem yemek çeşitinde azda :) kıymalı yumurta yaptım yağsız sevmedim bi daha denemedim peynirli yumurtayı nasıl yapıyorsun tarif edermisin

evdeki normal beyaz peynirle yaptım ama dukan bildiğim kadarıyla yağsız lor ve az yağla pişirin diyor

Cok doğru söylüyosun bunu göze alan yapsın bnde kaçırıyorum yalan degil.herseyin tadını çıkarmak en iyisi.1,5 ayda 9 kilo verdim(maşallah) kacamaklarima rağmen.cok takmamak lazım ama salmamakta gerekiyo tabi.kimse yanlis anlamasın kaçamak yapmamak en dogrusu ama yapıncada birakmiycaz kendimizi tabi.!!!stresde ve moral bozukluğuda kilo vermemize engel !!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haftasonu = kaçamak neyse ki tartıya yansımadı, güzel gidiyor bu hafta

Merhabaaa merhabaaa, haftasonu kaçamaklar sona erdi benim çünkü eşim de dukana başladı. Bu iyi oldu. Hala regl olamadim bu kötü :) ama nedense keyfim yerinde bolca egzersiz yapiyorumm. Kepeğimi yoğurda katıyorum vee bolca et yiyorum :) hepinizi öpüyorum

Dukan ekspres yapan var mı acaba ve sonuçları neler oldu paylaşırsanız sevinirim ...

günaydın dukancılar

dün atağımın son gününü yaptım ve bugün sebze protein günüm nasıl özleniyor şu salatalık domates hayret yani

3 gün atakta ancak 1 kg verebildim bakalım 1 ps + 1 sp nasıl olacak

sabah yine aynı peynir ve haşlanmış yumurta çay
öğlen ton balıklı salata yemeyi planlıyorum
akşama bol salata ve taze fasülye yemeği 1 galetam yanında tabiki
aralarda bol çay

ben de ataktan sonra kocaman bi salata yemiştim bi detay veriyim sebzenin yanında mutlaka protein olması gerekiyor, yani akşam en azından yanında ayran yoğurt olsun, bi de sebzeyi her öğün olmamak kaydıyla yiyoruz, sadece bi öğünde yersen daha hızlı gider kilolar

ben 40 gündür dukandayım ve toplamda 4,7 verdim aynı kiloda ikinci haftamı yaşıyorum gram oynamıyor tabi üstünede cıkmıyor bu güzel bişey fakat 1+1 yaparken acaba 5+5 e mi geçsem diyorum kısa vadede daha iyi sonuc verdiği söyleniyor
5+5 uygulayan varmı ki burda
napıyım bir değiştireyim şaşırtmamı yapayım bilemedim gecen hafta 3 gün sp yaptım genede banamısın demedi ama acaba sistem değişikliği işe yararmı
birde bu egzersiz yürüyüş olayını ben bi türlü yapamıyorum bunları tam yapan varmı acaba o yüzden mi bu kadar yavaş kilo veriyorum yada veremiyorum diyeyim ne dersiniz
çok kafam karıştı yardımlarınızı bekliyorum ona göre iş çıkısı alışverişe gidip evi proteine boğucam

Arkadaşlar
Ben bugün kan testlerimin sonuçlarını aldım
Sonuç mükemmel çıktı
Kolesterolüm çok düşük, karaciğer fonksiyonlarım normal, ürik asit birikmesi yok, ayrıca geçen sene 7 olan ferritin 15 e yükselmiş
Bundan iyisi dukana devam yani :))
Sizde ihmal etmeyin tüm sayımlarınızı yaptırın lütfen

Cok sevindim canım bende yaptırcam yakında bakalım umarım iyi çıkar.

bende geçen hafta başladım 71 72 civarıydım şuan sabah tartıldım 67.2 yim eşime çocuklara yemek hazırlarken arada minik kaçamaklarım oluyor malesef bebeklerim küçük doğu görevindeyiz evden dışarı çıkamıyorum yinede evde koridorum uzun 20 30 dk aynı tempoda yürüyorum ev işi çocuklar derken fazla oturamıyorum süt olsun diye bol tatlı yedim şuan tatlı aburcubur yok çok rahatım 3 4 lt su içiyorum ve sınırsız diyede paso yemiyorum

ya ben bir grup buldum face de acaip kaptırmıs durumdayım hepsini okuyorum değişimler insanı gaza getiriyor resmen
birde iksirden söz ediliyor duraklamalara kesin çözümmüş bir deneyecegim ben dukanın yeni cıkan kitabında yer alıyormus fakat kitap türkçeye çevrilmemiş henüz bundan haberi olan var mı ?
DUKAN İKSİRİ
( Merdiven Beslenme Şekli Kitabından )

15 gr yeşil cay
bir çimdik toz acı kırmızı biber
Yarım yeşil limon suyu
İsterseniz tatlandırıcı

Hepsini yarım litre suda demleyip soğuk olarak içiyoruz. Her yemekten sonra Günde 5 defaya bölebilirsiniz…
iksir bu şekilde birde hibiskus ile yapılan var onunda malzemelerini alıp deneyeceğim haber veririm işe yararsa
grubun ismini vermem burda sorun yaratırmı bilemedim ben onu hepinizin girip bakmanızı isterim aslında bilen varsa söylesin açıklayayım ayrıca kapalı bir grup oldugu için paylaşımlarımızda güvende yani

Slm bence 1+1 e devam et ve moralini bozma ..yulaf kepegi ve yeterince proteinini aliyo musun bolca su ve yesil cay iciyor musun bunlari aksatmazsan kirilacaktir sonucta her bunyede farklilik gosteriyor dukan mesela ben bu hafta reglden dolayi 1 kilo aldim ve moralim cok bozuldu fakat bugun sabah 500 gr gitmis 10 gunun ustune inise gectim yani ... Kisacasi duraklama yas, bunye ve metobolozmaya gore degisiyor ki 5 kilo gAyet iyi dukana devam😉

güzelim bende vaktiyle baya zor verdim gıdım gıdım gitmeler durmalar filan ben bunları hibiskus çayı ile aştım benim kilo vermemi o hızlandırdı bende hiç bırakmadım... kaynayan 4 bardaklık suya 1 yk hibiskus 2 dal tarçın 2-3 kuşburnu 2 tutam yeşil çay atıyoruz... 3-4 dk kaynayıp kapatıyoruz... ister böyle iç 4 bardağını 1 günde istersen bunları 1-2 bardaklık suda yap dem gibi kullan üzerine sıcak su ekleyerek yine günlük 4 bardak iç...

kitabım elime henüz gelmediği için soruyorum tecrübem yemek çeşitinde azda :) kıymalı yumurta yaptım yağsız sevmedim bi daha denemedim peynirli yumurtayı nasıl yapıyorsun tarif edermisin
KiymLi yumurtayi firinda azicik light kasarla yaparsan yenilebir hale geliyor.yag konusunda da mutsuzsan tereyag esansi deniyebilirsin

Günaydın kizlar neler yapıyorsunuz ben 75 de kaldım adet oldum ama kilo almadim öyle kaldı sadece. Dewam devam devam diyorum kendime basari hikayeleri okuyorum motive ediyor.

hımm bu hibiskus u duydum bu bizim aktarlardaki nar çiçegi değilmi ben öyle biliyorum akşam alıp yapayım bunuda iksir dedikleri biberliyi deneyeceğim bakalım ne olacak

bolca su içiorum ama işyerinde yeşilçay kalmadı beşibiyerde olan çaydan içiyorum burdada ben bi yeşilçay stoğu yapayım tekrardan en iyisi

benim dukan hedefim 13 haziran 65 idi fakat 73,3 de çakıldım sanırım hedefi tutturamıyacağım bende böyle güzel giderse hedefi 60 a indireyim diyordum

Benim de kansizligim gitmiş :))))
Bunu yapanlar var etkili oluyormuş deneyemedim bir türlü yaa

Bnm de 12 haziranda 61di ama 65 66 64 iner misin çıkar mısın oynuyoruz. Dalga geçiyor benimle.. bugünden gayri spor ve su yeşil çayı artırıp porsiyon küçültcem ve yulaf kepeğini sadece yoğurda katcam

ben ne bulduysam içmeye karar verdim an itibariyle hibiskus iksir yeşilçay su ne varsa yapıp içicem bakalım nolucak
birde vücudu şaşırtmak için 3sp 2ps 1sp yapıp 1+1 e dönüyorlarmıs bunuda yazdım bi kenara içeçekler kıramazsa inadımı bunu yapıcam artık

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 94
Gecen haftaki kilo :78.8
Güncel kilo:77.7
Hedef kilo : 68
Boy :1.71

Gecen persembeden beri 5 gun botunca tartida gr oynamadim. Dedim duraklamaya girdim sonunda. Su son 2 gundur dukan iksirini yaptim ve 3.gunun sabahinda durum bu. 1.1kg gitmis. Sasirtici bi durum. Tesadufmu yoksa iksirin marifetimi bilemedim dogrusu :) 77 gordum yaa :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…