Vermen gereken kg azsa daha zor gider zaten bence yine iyi gitmis .Merhaba. Bugün tartı günümdü. Moralim bozuldu biraz. Sadece 500 gr gitmiş bir haftada. Bugün 15. Gün başlangıç kilo 61.800 güncel kilo 58.500 boy 155 cm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynennn. İnş bu hafta güzel olur kilolar çiş olur giderhaftasonu = kaçamakneyse ki tartıya yansımadı, güzel gidiyor bu hafta
İyi bence güzel menü soğanı çeyrek yiyin diyor en fazla çoğu sebze yerine geçermişMadem dukana başladık birbirimize destek olucaz başlangıçda neler yaptığımı yazayım.
Özellikle cumartesi çalışmadığım günü seçtim atak için sabah geç kahvaltı dukan galetası (tadı hoşuma gitti )ikiye bölüp yarısını kahvaltıda yarısını akşam yemeğinde yedim.
Şekersiz çay bu konuda zorlanmıyorum yaklaşık 4 yıldır şekersiz çay içiyorum. Peynirli omlet biraz yumurtası bol oldu. Aralarda canım bişey istemedi
akşama gril tavada az yağla biftek yanına zero ve soğanlı maydonozlu salata bolmiktarda su ve 15 dk koşubandında yürüyüş.
pazar sabahı yine geç kahvaltı yumurta tutmuyor diye bu sefer tavuk sote (kekik , tuz, kimyon ) galetamın yarısı bol miktarda çay
arada su ve çay akşama et haşlama yine soğanlı salata ve zero birde yatarken 1 bardak süt içtim
Bugün atağın 3. günü 1 yumurta ve peynir bol miktarda çay ( galetamı pişirip yetiştiremedim ) öğlende yemekde ne varsa bilmiyorum protein olmazsa diye bi tane fazladan haşlanmış yumurtam var onunla yoğurt yerim harhalde bakalım kısmet
kitabım elime henüz gelmediği için soruyorum tecrübem yemek çeşitinde azda :) kıymalı yumurta yaptım yağsız sevmedim bi daha denemedim peynirli yumurtayı nasıl yapıyorsun tarif edermisin
Amaaaam ben 1 şişe şarap icmistim. Duraklama yaptı ve çok uzulmustum. Sonra dedim.ki arkadaş kilo vermek mi onemli icmek mi!!! Sen de kararini var. Dukanda git geller ve alip vermeler çok. Bunu göze alacaksan devam et. Görüyorum ki cok kafaya takiyosun...... takma. Diyetin akisina birak kendini
Valla ben kendiminkini belirledim. Dukan bana 62 olcaksin diyo ben 60 istedim bakalim nolcakk
Gunaydiiiiiiiin
Ben de dun biraz bozdum diyetimi ama çok değil arkadaşagittik brunch+ barbekü tahmin edersiniz artik. Brunchta pek bisey yemedim yine peynir omlet yedim domates salatalik biber fln yedim. Barbekü de olan oldu şarap içtim bir kadeh eşim rakı içti araba sürme isi bana kaldığı için daha fazla icemedim ama iyi oldu. Yinede bu sabah -200 gr çıktım çok sevindim. Çünkü dun közde biber domates patlıcan sosis et kofte ne bulursam yedim yani bugün SP günüm dünün acısını cikarmam lazımkaçamak yokkk. Bol su. Boyle arkadaş gezmelerini yapmamak lazım zor oluyor
haftasonu = kaçamakneyse ki tartıya yansımadı, güzel gidiyor bu hafta
Merhaba. Bugün tartı günümdü. Moralim bozuldu biraz. Sadece 500 gr gitmiş bir haftada. Bugün 15. Gün başlangıç kilo 61.800 güncel kilo 58.500 boy 155 cm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Madem dukana başladık birbirimize destek olucaz başlangıçda neler yaptığımı yazayım.
Özellikle cumartesi çalışmadığım günü seçtim atak için sabah geç kahvaltı dukan galetası (tadı hoşuma gitti )ikiye bölüp yarısını kahvaltıda yarısını akşam yemeğinde yedim.
Şekersiz çay bu konuda zorlanmıyorum yaklaşık 4 yıldır şekersiz çay içiyorum. Peynirli omlet biraz yumurtası bol oldu. Aralarda canım bişey istemedi
akşama gril tavada az yağla biftek yanına zero ve soğanlı maydonozlu salata bolmiktarda su ve 15 dk koşubandında yürüyüş.
pazar sabahı yine geç kahvaltı yumurta tutmuyor diye bu sefer tavuk sote (kekik , tuz, kimyon ) galetamın yarısı bol miktarda çay
arada su ve çay akşama et haşlama yine soğanlı salata ve zero birde yatarken 1 bardak süt içtim
Bugün atağın 3. günü 1 yumurta ve peynir bol miktarda çay ( galetamı pişirip yetiştiremedim ) öğlende yemekde ne varsa bilmiyorum protein olmazsa diye bi tane fazladan haşlanmış yumurtam var onunla yoğurt yerim harhalde bakalım kısmet
Cok doğru söylüyosun bunu göze alan yapsın bnde kaçırıyorum yalan degil.herseyin tadını çıkarmak en iyisi.1,5 ayda 9 kilo verdim(maşallah) kacamaklarima rağmen.cok takmamak lazım ama salmamakta gerekiyo tabi.kimse yanlis anlamasın kaçamak yapmamak en dogrusu ama yapıncada birakmiycaz kendimizi tabi.!!!stresde ve moral bozukluğuda kilo vermemize engel !!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın dukancılar
dün atağımın son gününü yaptım ve bugün sebze protein günüm nasıl özleniyor şu salatalık domates hayret yani
3 gün atakta ancak 1 kg verebildim bakalım 1 ps + 1 sp nasıl olacak
sabah yine aynı peynir ve haşlanmış yumurta çay
öğlen ton balıklı salata yemeyi planlıyorum
akşama bol salata ve taze fasülye yemeği 1 galetam yanında tabiki
aralarda bol çay
Arkadaşlar
Ben bugün kan testlerimin sonuçlarını aldım
Sonuç mükemmel çıktı
Kolesterolüm çok düşük, karaciğer fonksiyonlarım normal, ürik asit birikmesi yok, ayrıca geçen sene 7 olan ferritin 15 e yükselmiş
Bundan iyisi dukana devam yani :))
Sizde ihmal etmeyin tüm sayımlarınızı yaptırın lütfen
ben 40 gündür dukandayım ve toplamda 4,7 verdim aynı kiloda ikinci haftamı yaşıyorum gram oynamıyor tabi üstünede cıkmıyor bu güzel bişey fakat 1+1 yaparken acaba 5+5 e mi geçsem diyorum kısa vadede daha iyi sonuc verdiği söyleniyor
5+5 uygulayan varmı ki burda
napıyım bir değiştireyim şaşırtmamı yapayım bilemedim gecen hafta 3 gün sp yaptım genede banamısın demedi ama acaba sistem değişikliği işe yararmı
birde bu egzersiz yürüyüş olayını ben bi türlü yapamıyorum bunları tam yapan varmı acaba o yüzden mi bu kadar yavaş kilo veriyorum yada veremiyorum diyeyim ne dersiniz
çok kafam karıştı yardımlarınızı bekliyorum ona göre iş çıkısı alışverişe gidip evi proteine boğucam
Slm bence 1+1 e devam et ve moralini bozma ..yulaf kepegi ve yeterince proteinini aliyo musun bolca su ve yesil cay iciyor musun bunlari aksatmazsan kirilacaktir sonucta her bunyede farklilik gosteriyor dukan mesela ben bu hafta reglden dolayi 1 kilo aldim ve moralim cok bozuldu fakat bugun sabah 500 gr gitmis 10 gunun ustune inise gectim yani ... Kisacasi duraklama yas, bunye ve metobolozmaya gore degisiyor ki 5 kilo gAyet iyi dukana devam😉ben 40 gündür dukandayım ve toplamda 4,7 verdim aynı kiloda ikinci haftamı yaşıyorum gram oynamıyor tabi üstünede cıkmıyor bu güzel bişey fakat 1+1 yaparken acaba 5+5 e mi geçsem diyorum kısa vadede daha iyi sonuc verdiği söyleniyor
napıyım bir değiştireyim şaşırtmamı yapayım bilemedim gecen hafta 3 gün sp yaptım genede banamısın demedi ama acaba sistem değişikliği işe yararmı
birde bu egzersiz yürüyüş olayını ben bi türlü yapamıyorum bunları tam yapan varmı acaba o yüzden mi bu kadar yavaş kilo veriyorum yada veremiyorum diyeyim ne dersiniz
çok kafam karıştı yardımlarınızı bekliyorum ona göre iş çıkısı alışverişe gidip evi proteine boğucam
ben 40 gündür dukandayım ve toplamda 4,7 verdim aynı kiloda ikinci haftamı yaşıyorum gram oynamıyor tabi üstünede cıkmıyor bu güzel bişey fakat 1+1 yaparken acaba 5+5 e mi geçsem diyorum kısa vadede daha iyi sonuc verdiği söyleniyor
KiymLi yumurtayi firinda azicik light kasarla yaparsan yenilebir hale geliyor.yag konusunda da mutsuzsan tereyag esansi deniyebilirsinkitabım elime henüz gelmediği için soruyorum tecrübem yemek çeşitinde azda :) kıymalı yumurta yaptım yağsız sevmedim bi daha denemedim peynirli yumurtayı nasıl yapıyorsun tarif edermisin
Benim de kansizligim gitmiş :))))Arkadaşlar
Ben bugün kan testlerimin sonuçlarını aldım
Sonuç mükemmel çıktı
Kolesterolüm çok düşük, karaciğer fonksiyonlarım normal, ürik asit birikmesi yok, ayrıca geçen sene 7 olan ferritin 15 e yükselmiş
Bundan iyisi dukana devam yani :))
Sizde ihmal etmeyin tüm sayımlarınızı yaptırın lütfen
Bunu yapanlar var etkili oluyormuş deneyemedim bir türlü yaaya ben bir grup buldum face de acaip kaptırmıs durumdayım hepsini okuyorum değişimler insanı gaza getiriyor resmen
birde iksirden söz ediliyor duraklamalara kesin çözümmüş bir deneyecegim ben dukanın yeni cıkan kitabında yer alıyormus fakat kitap türkçeye çevrilmemiş henüz bundan haberi olan var mı ?
DUKAN İKSİRİ
( Merdiven Beslenme Şekli Kitabından )
15 gr yeşil cay
bir çimdik toz acı kırmızı biber
Yarım yeşil limon suyu
İsterseniz tatlandırıcı
Hepsini yarım litre suda demleyip soğuk olarak içiyoruz. Her yemekten sonra Günde 5 defaya bölebilirsiniz
iksir bu şekilde birde hibiskus ile yapılan var onunda malzemelerini alıp deneyeceğim haber veririm işe yararsa
grubun ismini vermem burda sorun yaratırmı bilemedim ben onu hepinizin girip bakmanızı isterim aslında bilen varsa söylesin açıklayayım ayrıca kapalı bir grup oldugu için paylaşımlarımızda güvende yani
hımm bu hibiskus u duydum bu bizim aktarlardaki nar çiçegi değilmi ben öyle biliyorum akşam alıp yapayım bunuda iksir dedikleri biberliyi deneyeceğim bakalım ne olacak
bolca su içiorum ama işyerinde yeşilçay kalmadı beşibiyerde olan çaydan içiyorum burdada ben bi yeşilçay stoğu yapayım tekrardan en iyisi
benim dukan hedefim 13 haziran 65 idi fakat 73,3 de çakıldım sanırım hedefi tutturamıyacağım bende böyle güzel giderse hedefi 60 a indireyim diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?