Duraklamanın dibine vuran insan olarak bendede 2. hafta aynı kilo 73,3 dukanda 46. gün duraklamada 16.gün
Iksiri yaptım içiyorum fena bi seyy
fena olduğunu tahmin ediyorum zaten bende soğuk içmek gerekiyormus sanırım toz kırmızı biberlemi yaptınız işyerinde pul biber var onlamı yapsam bende akşamı beklemeden die düşünüyorum
Pul biberle yaptim ben
Tozun saglikli oldugunu dusunmedigimden evime almiyorum
nedir bu dukan iksiri ne olur soyleyn bana da biktm duraklamadn
gecen haftaya gore 200 g fazlayim onca emek veriyorm
cok bunaldm normalde de kaplumbaga hizindym zaten offf
offff
Fistik pul biberle yapanlar var ama tam etki dehilmis. Toz biberle olacak. Bogazinda gecerken yapisip kaliyolar zaten. Pul biber suzgecten gecemez kalir ama toz biber geciyo ve suzdugun karisimin icinde kaliyo. Her ictiginde calkaliyosun.
Haydaaaaa icmiim o zaman bnmkini. Zatwn zehir gibi her yanim yandi kavrulduu. Toz bibere de gida boyasi katiyorlar diye almak istemiyorum
3yk yesilcay
Yarim yesil limon suyu
1tatli kasigi kadarda aci toz biber (pul biber degil toz biber)
Yarim litre kaynamis suda bunlari biguzel demleyip suzuyorsun. Ben geceden yapiyorum 29 dk demleyip suzuyorum bi siseye dolduruyorum ertesi gune hazir oluyor. Bu yarim litreyi her yemekten sonra bi miktarini icerek gun icinde bitiriyosun. Soguk iciliyor. Sabah kahvaltidan sonra oglen yemeginden aksam yemeginden sonra iciyosun. En fazla 5e bolme hakkin var. Ben 3 ana ogunun ustune icip bitiriyorum mesela
Selam,
Burası bana çok iyi geldi (moral-motivasyon)..
Meray44
Minalyadnz
Bahar34
İlgi ve hassasiyetinize çok teşekkür ederim..Ama Sizz Çok tatlısınızz ki...
Üşenmeden okumuş cevap yazmışsınız :) Çok ama Çok teşekkürler..
Bu arada testi yaptım (hatta defalarca varyasyonlu olarak) aslında kilomu az bulup max 3 çıkıyor ama ben önceki tecrübelerimden 4 olması gerektiğini biliyorum. Bu belki de diyet dışındaki beslenme şeklimininde (bilmeden-alışkanlık olarak) dukana yakın oluşu ile ilgilidir.
Vücudun direndiğini düşünüyorum ben de Bahar34 gibi ve bu kez bu mecra ve sizlerin motivasyonu ile kesmiyorum.
Şimdi işyerinde arkadaşlardan duydum maydonoz suyu da ödem attırıyormuş. Allahtan h.sonu tatili giriyor ve ben bu 2 günü yeşil çay-maydonoz suyu gibi sıvılara ayıracağım bakalım (ödem falan durmu olmuşsa diye-kitapta da arada 2 gün bitkisel diüretik desteği denenebilir falan diyor-vücudu direnç gösterenlerde) inşallah artık alıym sonuç biraz..bakalım..
Ben de artık daha net somut sonuçlar görmek istiyorum..
Herkese sevgi ve saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?