Haydaaaaa icmiim o zaman bnmkini. Zatwn zehir gibi her yanim yandi kavrulduu. Toz bibere de gida boyasi katiyorlar diye almak istemiyorum
ne ozellgi var bu cayin yesilcayi zaten iciyorz yapacam
ama artk umidm kalmiyo 75 te cakildm kaldm iki
haftadr halbuki 77 yi kirmam da iki haftami almisti bu gidisle 14 haziran degi
14 agustosu bulcak 8kiloyu vermek
Dukan amca yeni kitabinda vermis bu formulu. Faket kitap henuz turkceye cevrilmemis. Ceviren arkadaslar sagolsun soylemisler. Duraklayanlar icinmis iste. 1 hafta en az icin duraklamanin kirildigini goreceksiniz diyolar. Ben 5 gun ayni kilodaydim 2 gun ictim bi anda 1.1 kg dustu. Belkide tesaduftu bilmiyorum ama icmeye devam edicem yinede
Arkadaşlar ben 22 gündür dukan yapıyorum bir dönem reglden dolayı durakladım ama sizlerin de dediği gibi sabredince günde 1 kg bile gidiyo şu an. fakat ben artık hiç bir şey yiyemiyorum gibi bir şey son 3gündür ( regl olduğumdan beri ) hiç iştahım yok , asla yulaf kepeğini bitiremiyorum. günde 1 veya 2 öğün yiyebiliyorum o da işte performansım düşmesin diye ve 2 mug light sütle latte içiyorum, bu durumunda hızla kilo kaybetmemde etkisi olduğunu düşünmüyor değilim .siz ne dersiniz?
Daha da iccen yanii yuhhh... Bütün genzim yanio yA neyse ki son 1 bardak kaldi
Arkadaşlar ben 22 gündür dukan yapıyorum bir dönem reglden dolayı durakladım ama sizlerin de dediği gibi sabredince günde 1 kg bile gidiyo şu an. fakat ben artık hiç bir şey yiyemiyorum gibi bir şey son 3gündür ( regl olduğumdan beri ) hiç iştahım yok , asla yulaf kepeğini bitiremiyorum. günde 1 veya 2 öğün yiyebiliyorum o da işte performansım düşmesin diye ve 2 mug light sütle latte içiyorum, bu durumunda hızla kilo kaybetmemde etkisi olduğunu düşünmüyor değilim .siz ne dersiniz?
ya ben yaparım aslında ama kitle indeksiyle uğraşamam açık söyliyimbi de tabloyu nasıl eklicem bilmiyorum :44:
Bu arada tablo yapan arkadaş yok tablosuz kalcaz artik galiba yok mu bi gönüllü bilgisayarda yapsın 2 dk
Başlangıç tarihi : 02.04.2014
Başlangıç kilo : 71.2
Kaçıncı gün : 22
Geçen haftaki kilo : 69.1
Güncel kilo : 68
Giden kilo : 1.1
Toplam giden kilo : 3.2
Hedef kilo : 61
dün biraz kötüydüm arkadaşlar listeyi yapamadım şimdi yaparım ama hamile olduğum için isteyen birisi olursa devredebilirim ben listeyi excell de yaptım hepsi formüllü sadece yeni gelen olursa kopyala yapıştır yapıp bilgi düzelteceksin listede olanlarında güncel kilosunu ekleyeceksiniz direk çıkacak yapmak isteyen varsa yollayabilirim dosyayı...
senin listenden çok memnunuz aslında çok güzel hazırlıyosunama hamilelikte zor geliyosa eğer, ben devralabilirim
canım bana özelden mail adresini atarsan sana listeyi atayım eklediğim resmi de atayım kolay eklersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?