Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ellerine sağlık :81: gel tabii.. benim yolum daha çookk uzun olduğu için sen geldiğinde ben yine buralarda olurum

Kizlar ben spor yapamiyorum. Surekli de acikiyorum emzirdigim icin. Iki cocukla spora vaktim kalmiyor. 10 gun sonra işe basliyorum belki o zaman spor da yapabilirim. Spirochet harika olmussun :) bebişin hayirli olsun bu arada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ishal yaptı beni karnim agrio çok. Ama bugün de devam yilmicamm
yaa kızlar su iksiri hazırlarken illa yesill limon mu olması lazımm
Yoo ben sarı sıktım :)

Aciktikca at agzina peynir ve bebikler oynark3n squat yap 50 60

Aciktikca gozum donuyor. Sut receli yapmistim ondan aliyorum 2 3 kasik, ya da kahveye veriyorum kendimi. Bu tatli krizleri beni oldurecek.

hep sorcam unutuyorm kızlar ben yoğurduma tarçın ve tatlandırı ekleyerek tuketiyorm çok lezzetlı geliyo bana
ve sık sık da yapıyorm canım tatlı çektikçe sizce tarçının olumsuz bi etkısı olur mu mesela kabızlığı filan tetikler mi
netten arastrdm ama o konuylailgili bi sey bulamadm

Aciktikca gozum donuyor. Sut receli yapmistim ondan aliyorum 2 3 kasik, ya da kahveye veriyorum kendimi. Bu tatli krizleri beni oldurecek.

ben ilk zamanlarımda kabak tatlısı yapardım kabakta tatlı olduğu için çok fazla tatlandırıcı da kullanmıyorsun... sonra uzmanlaştıkça pudinglere ve keklere geçtim... ve durmadan çeçil peyniri yerdim... ayrıca çeçil peynirimle dukan helva yapardım...

teşekkür ederim güzelim bu resimler pazt den yani +3 kg halim giderek alacağım ikiz beklediğim için kilolarda hızlı gelecek

ellerine sağlık :81: gel tabii.. benim yolum daha çookk uzun olduğu için sen geldiğinde ben yine buralarda olurum

canım ben diyete başladığımda 95 kilo idim daha fazla da olabilirim son günlerde hızla kilo alıyordum... birde ben sabah aç karnına tartılıyordum. güçlendirmeye gebelik dolayısıyla geçtim. ilk hedefim 75 ti sonra yavaş yavaş aşağı çektim en son 72 idim... listeyi yapmaktra seni buraya bağlar ve motivasyonun düşmez... ben çok yavaş kilo veren biriydim başlarda çok sabrettim sonra yavaş yavaş açıldım... benim çözülmemi sağlayan sabrımın bittiği anda beni motive eden tek şey hibiskus çayıydı... geri geleceğim nasılsa

ben tarçını hep süte ekleyip içtim kabızlık zaten sorunum olduğu için etkiledimi farketmedim... yoğurduma tatlandırıcı ve meyve aromaları ve çilek eklemiştim... meyveli yoğurt olarak tüketirdim... meyveyi tamamen çıkarmayın... zaten kabızlık problemi olanlar sebze günlerinde sabah aç karnına 1 adet küçük kivi yiyebiliyor...

kendi soruma cevap buldm kızlar yazıyı buruya eklemeyı beceremedm ama tam tersıne kabızlık için çok faydalıymıs daha pek çok faydası varmıs

tesekkur ederm bu arada cidden çok kilo vermişin tebrikler darısı basıma

ben dukan dıyetı denedım ama hiçbirine uyamadım :/ ama yapan aradaslarım memnun kıtabı daha yol gösterıcı hep elinizin altında benm abım karatay diyetı yaptı ve inanılmaz kılo verdı .

Bu diyet gercekten inanilmaz sonuclar veriyor. Zor mor ama adama helal olsun. Bizim istedigimiz kisa surede sonuc gormek. Onu da sagliyor. 19 gun oncesine gore belim 5, kalcam 3 ve bacaklarim 2 cm incelmis. Daha ne isterim. Sabretmek gerek. Bir de spor yapabilsem tatindan yenmeyecek de neyse. Benim tatlandirici kullanarak yaptigim tatlilar hep aci oluyor. Midemi bulandiriyor. Kek filan da deneyemiyorim o yuzden. Gurmenetten almistim. Adini hatirlamiyorum. Siz nerden aliyorsunuz tatlandirici ve sut tozunu?

Kizlar lor peyniri aldim gecen gun tahsiladaroglunun yag orani 10 du .lor bize serbestmi degilmi anlamadim bi aydinlatirsaniz sevinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…