kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum tahmin ettiğiniz gibi ben her hafta kilo alıyorumdukanın koruma evresini uyguluyorum (ne yapıyorsun ki demeyin en azından yulaf kepeğimi tüketiyorum ) 4. ve 5. aydan sonra sporu da ekleyeceğim... ve sanırım doğurduktan 2-3 ay sonra burdayım
Eki Görüntüle 1086739 Eki Görüntüle 1086740
Ishal yaptı benine form çay ne zeytinyağı ne sinameke hikmet iksirdeymiş sanırım yani duraklamayı alt edermiyim bilemiyorum ama iksiri içip bir saat sonra kabızlığa son verdim ki bunun için bile bırakmadan içerim ben bunu tavsiyemdir herkese
şimdide hibiskus çayımı hazırladım onu içiçem yatana kadar bakalım nolucak
Yoo ben sarı sıktım :)yaa kızlar su iksiri hazırlarken illa yesill limon mu olması lazımm
Kizlar ben spor yapamiyorum. Surekli de acikiyorum emzirdigim icin. Iki cocukla spora vaktim kalmiyor. 10 gun sonra işe basliyorumbelki o zaman spor da yapabilirim. Spirochet harika olmussun :) bebişin hayirli olsun bu arada.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aciktikca gozum donuyor. Sut receli yapmistim ondan aliyorum 2 3 kasik, ya da kahveye veriyorum kendimi. Bu tatli krizleri beni oldurecek.
Kizlar ben spor yapamiyorum. Surekli de acikiyorum emzirdigim icin. Iki cocukla spora vaktim kalmiyor. 10 gun sonra işe basliyorumbelki o zaman spor da yapabilirim. Spirochet harika olmussun :) bebişin hayirli olsun bu arada.
ellerine sağlık :81: gel tabii.. benim yolum daha çookk uzun olduğu için sen geldiğinde ben yine buralarda olurum
harika olmuşsuunnnazmine hayran kaldım süpersin ya
hep sorcam unutuyorm kızlar ben yoğurduma tarçın ve tatlandırı ekleyerek tuketiyorm çok lezzetlı geliyo bana
ve sık sık da yapıyorm canım tatlı çektikçe sizce tarçının olumsuz bi etkısı olur mu mesela kabızlığı filan tetikler mi
netten arastrdm ama o konuylailgili bi sey bulamadm
hep sorcam unutuyorm kızlar ben yoğurduma tarçın ve tatlandırı ekleyerek tuketiyorm çok lezzetlı geliyo bana
ve sık sık da yapıyorm canım tatlı çektikçe sizce tarçının olumsuz bi etkısı olur mu mesela kabızlığı filan tetikler mi
netten arastrdm ama o konuylailgili bi sey bulamadm
ben tarçını hep süte ekleyip içtim kabızlık zaten sorunum olduğu için etkiledimi farketmedim... yoğurduma tatlandırıcı ve meyve aromaları ve çilek eklemiştim... meyveli yoğurt olarak tüketirdim... meyveyi tamamen çıkarmayın... zaten kabızlık problemi olanlar sebze günlerinde sabah aç karnına 1 adet küçük kivi yiyebiliyor...
yaa kızlar su iksiri hazırlarken illa yesill limon mu olması lazımm
kızlar iksiri bende yapıcam ama 15 gr yeşilçay demiş yani kaç yemek kaşığı oluyo buIksiri yaptım içiyorum fena bi seyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?