kızlar iksiri bende yapıcam ama 15 gr yeşilçay demiş yani kaç yemek kaşığı oluyo bu( poşet çaylara baktım fikir versin diye ama her bi poşet 1.75 gr. biri yardım etsin lütfennnnnn
kızlar iksiri bende yapıcam ama 15 gr yeşilçay demiş yani kaç yemek kaşığı oluyo bu( poşet çaylara baktım fikir versin diye ama her bi poşet 1.75 gr. biri yardım etsin lütfennnnnn
dün biraz kötüydüm arkadaşlar listeyi yapamadım şimdi yaparım ama hamile olduğum için isteyen birisi olursa devredebilirim ben listeyi excell de yaptım hepsi formüllü sadece yeni gelen olursa kopyala yapıştır yapıp bilgi düzelteceksin listede olanlarında güncel kilosunu ekleyeceksiniz direk çıkacak yapmak isteyen varsa yollayabilirim dosyayı...
spirochet tatlımmm bu mesajı okuyunca nasıl sevindim nasıl mutlu oldum
çok tebrik ediyorum canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun
arkadaşlar merhaba, ben çarşamba günü başladım dukana 88 kiloyla bugün atak evremin 4. günü.sabah tartı 87 gönderdi. ben geçen yaz 75 kiloydum kışın aşırı kilo aldım. hızlı aldığım için hızlı veririm diye düşünüyodum ama 3 günde sadece 1 kilo gitmiş moralim bozuldu. hiç kaçamak yapmıyorum 17'den sonra yemek yemiyorum niye böyle oldu :/
çok fazla acıkmıyorum açıkçası protein aşırı tok tutuyo. kilo alma sebebim de gece yemelerimdi bu sene, sürekli pizza hamburger falan yedim her gün tatlı pasta yedim. gece 11de acıkınca kebap falan söyledim. kilo almam çok normal
normalde diyet yapınca çok hızlı kilo veren biriyim ama dukan yaramadı sanırım...
çok teşekkür ederim güzelim... evet çoluk çocuk işini hallettiken sonra hemen dukana dönüp gerdirme aml. olcam izindeyim güzelim...
harika bir değişim, azmini kutlarım.. artık bilinçli bir insansın, ve bilinçli bir anne olacaksın eminim ki.. bebeklerini sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbim..
çok fazla acıkmıyorum açıkçası protein aşırı tok tutuyo. kilo alma sebebim de gece yemelerimdi bu sene, sürekli pizza hamburger falan yedim her gün tatlı pasta yedim. gece 11de acıkınca kebap falan söyledim. kilo almam çok normal
normalde diyet yapınca çok hızlı kilo veren biriyim ama dukan yaramadı sanırım...
bugun yarim litre iksir ictm ne tuvalet ne tarti bi etkisi olmafi
bi kac gun daha icmeyi dusunuyrm
bakalim ne olcak on gundr duraklamadym insallh bi
an once biter
hangi iksiri denedin bilemiyorum ama ben hibiskus yapmıştım. yaptığımda kış zamanıydı griptim. nar çiçeğinin c vitamini yüksekti hemde kuşburnu vardı ben etkisi olsada olmasada faydalı diye içtim ilk hafta sanırım bir değişiklik yoktu ama sonrası 2. haftada kıpırdandım sonrası da geldi... zaten gripken verdim veremedim derdinde değildim diyeti bozmadan nasıl ayakta dururum modundaydım
hangi iksiri denedin bilemiyorum ama ben hibiskus yapmıştım. yaptığımda kış zamanıydı griptim. nar çiçeğinin c vitamini yüksekti hemde kuşburnu vardı ben etkisi olsada olmasada faydalı diye içtim ilk hafta sanırım bir değişiklik yoktu ama sonrası 2. haftada kıpırdandım sonrası da geldi... zaten gripken verdim veremedim derdinde değildim diyeti bozmadan nasıl ayakta dururum modundaydım
su yesilcay limon ve pul biberle yapilani canim sen kac defa anlattn
ama bulamadm sana zahmet hibuskusu bi daha
anlatr misin cunku onu aldm
Hibiskus cayı nasıl hazırlanıyor peki, demlenme süresi?
kaynayan 4 bardak suya 2 yk nar çiçeği 1-2 çubuk tarçın 2-3 kuşburnu ve 1 yk yeşil çay atıyorsun 3-4 dk kaynıyor çok kaynatmayın sonra demlemeye bırakıyorsunuz... ölçü çok mühim değil ben ben bazen tatlı olsun istersem tarçını 3 dal koyup nar çiçeğini 1 yk koydum... birde ben yaptığımda kış idi. ben 1 bardak kaynar suyla yapıp çayın demi gibi kullanıp üstünü kaynar suyla tamamlayıp günlük yine 4 bardağı buluyordum... ama şimdi sıcaklaştı hava bence tarçını 3 adet yapıp 4 bardakla yapıp buzdolabına koyun nar şerbeti olarak tüketin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?