kızlar bi kaç gündür keşifteyim, buraya da yazıyım belki faydası olur..
bugün eminönü mısır çarşısından goji berry aldım, kilosu 80 lira, ama nette daha uygun, 70 civarı haberiniz olsun..
mısır çarşısında bile yağsız lor yok, %30 yağlıyı satmaya çalışıyorlarmigrosta da yok :44:
doğadan soğuk bitki çayını denedim, tadı fena değil ice tea gibi, 0 şeker..
migros hindi füme'de %1 yağ var, fiyatı da uygun..
apikoğlu'nun çemensiz pastırması da güzel..
fırında bütün karnabahar kötü oluyo denemeyin bile :26:
kremalı tavuk ve beyaz soslu tavuk tarifleri gayet güzel, ben beğendim..
şerbetli tatlıyı özleyenler için dukanpare çok lezzetli..
yakın zamanda evde peynir yapıcam onun da sonucunu yazarım
bak nişasta hiç böyle aklıma gelmediydi yaa saol :)Kremalı Tavuk
Malzemeler:
-1/2 kg derisiz tavuk göğüs
-3/4 bardak yağsız süt
-1 tatlı kaşığı mısır nişastası
-1 avuç maydanoz(veya dereotu)
-toz sarımsak,kırmızı biber,karabiber,tuz
Tavuk ince filetolar halinde kesilir.Yağsız yapışmaz tava kızdırılır.Tavuk parçaları arkalı önlü kızartılır. Süt,nişasta ve baharatlar karıştırılır.Pişen tavukların üzerine dökülür.Sos koyulaşmaya başladığında 5 dk daha pişirilir ve ateşten alınır.İnce doğranmış maydanoz ilave edilerek karıştırılır.
Enfes oldu
canım moral bozma ben inip inip çıkıomm ama gıdıo 3 5 işte. takmagünaydın arkadaşlar bugün itibariyle seyire başladım. dün atak evremin son günüydü hiç kaçamak yapmadım ama bu sabah 400 gr fazla uyandım. regl falan da değil. kafayı yicem yaa. 6 günde sadece 1.2 kilo vermiş oldum atakta.
dukanpareeeee; şerbetli tatlıyı sevmem ama bu süreçte canım baklava ekmek kadayıfı falan istemedi de değil; helva yapıom ama öyl eolmuo =( bu pareyi deniicemmkızlar bi kaç gündür keşifteyim, buraya da yazıyım belki faydası olur..
bugün eminönü mısır çarşısından goji berry aldım, kilosu 80 lira, ama nette daha uygun, 70 civarı haberiniz olsun..
mısır çarşısında bile yağsız lor yok, %30 yağlıyı satmaya çalışıyorlarmigrosta da yok :44:
doğadan soğuk bitki çayını denedim, tadı fena değil ice tea gibi, 0 şeker..
migros hindi füme'de %1 yağ var, fiyatı da uygun..
apikoğlu'nun çemensiz pastırması da güzel..
fırında bütün karnabahar kötü oluyo denemeyin bile :26:
kremalı tavuk ve beyaz soslu tavuk tarifleri gayet güzel, ben beğendim..
şerbetli tatlıyı özleyenler için dukanpare çok lezzetli..
yakın zamanda evde peynir yapıcam onun da sonucunu yazarım
pita ekmeği oldu mu güzel ya benim olmadı; karışım aldım gecen gun bır de tarıflerımde artık karışım kullancam saf kepeği sadece krepte ve yoğurtta becerebiliyorum çünküÇok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Ben de pita ekmeği, sut dilimi, limonlu chese cake, beze, kedidili biskuvi ve fincanda portakalli keki denedim. Sut dilimi ve beze igrençti cope gitti. Digerleri harika oldu tavsiye ederim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bugun 2. Günüm tartıldım hemen -400 gördümçok mutluyum ya biliyorum su kaybettim ama yinede çok moral oldu ya.
Selam arkadaslar bende 3 gündür dukan express yapıyorum çok zevkli gidiyor hergüne menüme bir grup besin ekliyorum ilk günde tartıda şaşırtıcı rakamlar gördüm bundan sonra dukan expresse devam.....
Expresste her hafta başa mi dönüyoruz
Evet canım bir hafta tamamlayıp 5 kilo verene kadar tekrarlıyoruz ondan sonra da ben dukan korumasını yapacagım..,
Bende mi onu yapsam yaaaa. 5 kilom kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?