Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Ben de pita ekmeği, sut dilimi, limonlu chese cake, beze, kedidili biskuvi ve fincanda portakalli keki denedim. Sut dilimi ve beze igrençti cope gitti. Digerleri harika oldu tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugun 2. Günüm tartıldım hemen -400 gördüm çok mutluyum ya biliyorum su kaybettim ama yinede çok moral oldu ya.

bak nişasta hiç böyle aklıma gelmediydi yaa saol :)
canım moral bozma ben inip inip çıkıomm ama gıdıo 3 5 işte. takma
dukanpareeeee; şerbetli tatlıyı sevmem ama bu süreçte canım baklava ekmek kadayıfı falan istemedi de değil; helva yapıom ama öyl eolmuo =( bu pareyi deniicemm
pita ekmeği oldu mu güzel ya benim olmadı; karışım aldım gecen gun bır de tarıflerımde artık karışım kullancam saf kepeği sadece krepte ve yoğurtta becerebiliyorum çünkü
Kızlar bugun 2. Günüm tartıldım hemen -400 gördüm çok mutluyum ya biliyorum su kaybettim ama yinede çok moral oldu ya.

olsun şekerim su veya değil sonucta - işte

Pita ekmeği harika oluyor. Hemen hemen hergün yapiyorum. Yumurta aklarini iyi karistiriyor musun? Çok söndürmeden kariştirirsan çok güzel oluyor. 2 kaşik kepek hakkindan 8 tane ekmek cikiyor :)

Ben bu diyetin mucizelerini bizzat goruyorum kizlar. Pazatesi sabah tartildim 58.100 ciktim. Sali sabahi 57.200 olmustum. Ustelik pazartesi sp gunum idi. Bugun 57.100. Spor filan da yapamiyorum bu arada. Bir gunde bu kadar gitti yani. Sakin pes etmeyin. Cildimin parlamasini, saçimin canlanmasini, kendimi sürekli dinç hissediyor olmami bu diyete borçluyum. Ustelik 1 ay bile olmadan.

Kizlar 40 gunden sonra dukani bozdum.bes gun sebze protein yaptim pazarteside adana kebap yedim ekmekle.bende bes gun saf protein yaparak toparlamaya calisacagim.bes kilom kaldi onuda verseydim bitecek ti

mrb kızlar bende 15 nisanda başladım dukana aç tartılmayı unutunca 71 72 arasıydım bu sabah 64.8 la devam dedim malsef bol kaçamaklarım olmuştu lakin toparlandım dün hastaydım sabah 1 yumurta yedim günüm yumurtayla geçti bu sabah -500 gördüm sporda yapamadım üzülmüştüm şükür gitmiş memleketten baklava mantı içli köfte geldi eşimle kuzularım yaşadı tatlıyı açtım kapadım olmazzz dedim şimdi baharatlı tavuk etim pişiyo azcıkta kızarsın yicem öğlen kahvaltı yaptığım için kahvaltıdada 1 yumurta 2 dilim domates salatalık bu kadar o kadar kilo gitti sanki bacaklarım çatladı ama basen duruyo gibi inş gidicek dukan 60 dedi ama 57 civarına kadar devamm

Selam arkadaslar bende 3 gündür dukan express yapıyorum çok zevkli gidiyor hergüne menüme bir grup besin ekliyorum ilk günde tartıda şaşırtıcı rakamlar gördüm bundan sonra dukan expresse devam.....

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 101
Gecen haftaki kilo :77.7
Güncel kilo:77.3
Hedef kilo : 68
Boy :1.71

Benim kilolarda bu hafta 1 mayis grevinde herhalde

Başlangiç tarihi:07.04.2014 Başlangiç kilo: 61.800 kaçinci gün: 25 Geçen haftaki kilo: 58.00 Güncel kilo: 56.600 Giden kilo:1.400 Hedef kilo:52 Boy:1.55 cm

Başlangıç tarihi: 24.02.2014
Başlangıc kilo: 69.9
Kaçıncı gün : 67 sanırım
Gecen haftaki kilo :64.5
Güncel kilo:63.0
Hedef kilo : 60
Boy :1.70

Başlangıç tarihi : 04.04.2014
Başlangıç kilo : 55.8
Kaçıncı gün : 28
Geçen haftaki kilo : 53.4
Güncel kilo : 53.7
Giden kilo : -0.3
Toplam giden kilo : 2.1
Hedef kilo : 48
Boy : 1.58

300 gr almışım yeaaaa... ama bu hafta epey kaçamaklarım oldu, bu sonucu bekliyordum neyse napalım..

Günaydın kızlar.Regaip kandiliniz mübarek olsun.Allah tüm dualarımızı kabul etsin insallah.
Başlangıç tarihi: 05.03.2014

Başlangıc kilo: 80.500

Kaçıncı gün : 56

Gecen haftaki kilo :71

Güncel kilo:70

Hedef kilo : 60

Boy :1.66
:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayirli kandiller arkadaslar su mubarek gun ve gecenin
hatrina rabbim dualrimizi kabul etsn ... amin
gelelm bildirime
baslangic tarihi :3 subat 2014
kacinci gun : 87

baslangic kilo :88
gecen haftaki kilo: 75.1
guncel kilo : 74.1
hedef kilo : 67
boy: 1.64

bildirim günüüü

Başlangıç Tarihi : 23.03.2014
Başlangıç kilo : 98,8
Kaçıncı gün : 40
Gecen haftaki kilo : 91,2
Güncel kilo : 90,4
Giden kilo : 0,8
Toplam giden kilo : 8,4
Hedef kilo : 70

son üç gündür yerimde sayıyorum, hareket var kaçamak yok ama çok su içmiyorum bu ara ondan herhalde :44:

başarı listesini akşam yayınlıcam kızlaarr :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…