Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi : 25.09.2013
Başlangıç kilo : 95
Kaçıncı gün : 219
Geçen haftaki kilo : 74,5
Güncel kilo : 75
Giden kilo : -0.5
Toplam giden kilo : 20
Hedef kilo : 70
Boy : 1.61

hazır listeyi yapmıyorken bir haftada bildirim yapayım :) bu gebelik müddetince devamlı bir kilo alımım olacağından bu hafta beni son olarak yazın yine buralarda olurum ama dukana dönüş için baya bir vaktim var... hepinizi öpüyorum bol bol eksiler hepinize...

merhabalar

öncelikle hayırlı kandiller dilerim

bildirim yapalım benim bildirimim iyi değil ama regl durumları

Başlangıç Tarihi : 19 / 04 / 2014

Başlangıç kilo : 66

Kaçıncı gun: 13

Geçen hafta ki kilo : 64,7

Güncel kilo: 65,2

Hedef kilo : 61

Boy : 1.70

verilen kilo bu hafta :-0,5

Başlangıç tarihi: 08.04.2014
Başlangıc kilo:76
Kaçıncı gün : 24
Gecen haftaki kilo :72.600
Güncel kilo:71.500
Hedef kilo : 58
Boy :1.68

tebrikler arkadaşlar bu hafta en çok kiloyu tolga_dyg vermiş ayrıca tebrik ederim :129:

Aaaaaaaaaaaaaaa ben vermişim (((( sevinemedim bile dün o kadar kaçamak oldu ki. Dukan bunu affetmicek! Bu kez tam anlamıyla yandı gülüm keten helva

bi kaç duraksar sonra bi güzel gideerr ben üç gündür aynı kilodaydım, bugün tartıya bi çıktım bi kilo gitmiş

son bi kaç günün özetini ve yeni keşifleri yazıyım size

dün sebze protein günümdü, evde doğru düzgün sebze kalmamış saf protein yaptım, sabah tartıda -1 kilo gördüm iki gün üstüste protein yapınca anında vücut atıyo kiloyu, ama sabah halsizdim biraz, bünyeye çok da iki gelmiyo yani, çok duraklamadıysanız önermiyorum..

evde peynir yaptım sonunda gayet de lezzetli oldu, migros'un light sütünden yaptım, kaynayınca da kaymağını aldım, yani peynirim büyük ihtimalle tamamen yağsız oldu

real markette de tek süt'ün lor peynirini buldum, 1.1 gr yağ var sadece :129:

dondurma kaçamağı yaptım bi de ama mado'nun light dondurmasını yedim gayet güzeldi..

bu akşam da dukan pizza yaptım, lor peyniriyle alıştığımız pizza gibi olmadı ama pizza isteğini köreltiyo en azından ve iki kaşık yulaf kepeğiyle gayet doyurucu oluyor..

bi de peynirle yumurtayı karıştırıp, içene de biraz maydanoz doğrayıp küçük kek kalıplarında fırına verdim, sınırlı izinlileri kullanmadan ara atıştırmalık için iyi oldu, özellikle çayın yanında

bu hafta yüzümde sivilce gibi bi şeyler çıktı, bi arkadaşım vücut atamadığı toksinleri yüze ve sırta sivilce olarak da vurur dedi, haklılık payı var bu hafta suyu çok içemedim sizde de buna benzer şeyler oldu mu kızlar??

Ben de evde peynir yapmaya karar verdim. Maya bile aldim. Sen nasil yaptin? Ben labne yapmaya calisacagim bakalim. Bende de oldu sivilce. Hem de yanakta (normalde orda hic cikmaz) ben de bi kac gundur cok az su iciyorum. Bugün biraz kacamakliydi malesef. Midem kaldirmadi. Ne yedigimi soylemeyecegim. Cok kotuyum su an 2 gun saf protein yapcam ben de. Bakalim sonu ne olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendimi güncellemeyi unutmuşum acemilik işte

Eki Görüntüle 1098098

ellerine sağlık tablo çok güzel ben hariç herkesler vermiş tolga-dyg tebrik ederim . İnşallah bu hafta azimle ilerliyorum adet durumları acayip şişiriyor insanı kaçamak yapmazsam şimdiden 1 kiloya yakın gitti.

Dukan iksirine bayıldım bu arada şişkinliği çok güzel alıyor yalnız bir tutam acı biber yeterli bence

şimdi tariflere bakmam lazım et indirdim dolaptan ne yapacağımı bilmiyorum

teşekkür ederim.. şu iksiri ben de yapmak istiyorum ama acıyla aram hiç iyi değil :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…