Bir dene istersen diğer dukana göre daha zevkle gidiyorsun her gün yeni bir şey eklenince sıkılmıyorsunda....
Peki da omce seyir yapıp sonra mi buna gectiniz yoksa direk express mi yaptınız
Peki daha omce seyir yapıp sonra mi buna gectiniz yoksa direk express mi yaptınız
Daha oncesinde de normal diyet yontemleriyle verdim kalan 5 kilomda dukan express gectim....
tebrikler arkadaşlarbu hafta en çok kiloyu tolga_dyg vermiş ayrıca tebrik ederim :129:
Eki Görüntüle 1096658
tebrikler arkadaşlarbu hafta en çok kiloyu tolga_dyg vermiş ayrıca tebrik ederim :129:
Eki Görüntüle 1096658
Eki Görüntüle 1096658
sağol canım eline sağlık vkı da yanına koymusun iyi olmus tesekkurler..
Aaaaaaaaaaaaaaa ben vermişim(((( sevinemedim bile dün o kadar kaçamak oldu ki. Dukan bunu affetmicek! Bu kez tam anlamıyla yandı gülüm keten helva
bi kaç duraksar sonra bi güzel gideerrben üç gündür aynı kilodaydım, bugün tartıya bi çıktım bi kilo gitmiş
Eki Görüntüle 1096658
son bi kaç günün özetini ve yeni keşifleri yazıyım size
dün sebze protein günümdü, evde doğru düzgün sebze kalmamış saf protein yaptım, sabah tartıda -1 kilo gördümiki gün üstüste protein yapınca anında vücut atıyo kiloyu, ama sabah halsizdim biraz, bünyeye çok da iki gelmiyo yani, çok duraklamadıysanız önermiyorum..
evde peynir yaptım sonunda gayet de lezzetli oldu, migros'un light sütünden yaptım, kaynayınca da kaymağını aldım, yani peynirim büyük ihtimalle tamamen yağsız oldu
real markette de tek süt'ün lor peynirini buldum, 1.1 gr yağ var sadece :129:
dondurma kaçamağı yaptım bi de ama mado'nun light dondurmasını yedim gayet güzeldi..
bu akşam da dukan pizza yaptım, lor peyniriyle alıştığımız pizza gibi olmadı ama pizza isteğini köreltiyo en azından ve iki kaşık yulaf kepeğiyle gayet doyurucu oluyor..
bi de peynirle yumurtayı karıştırıp, içene de biraz maydanoz doğrayıp küçük kek kalıplarında fırına verdim, sınırlı izinlileri kullanmadan ara atıştırmalık için iyi oldu, özellikle çayın yanında
bu hafta yüzümde sivilce gibi bi şeyler çıktı, bi arkadaşım vücut atamadığı toksinleri yüze ve sırta sivilce olarak da vurur dedi, haklılık payı var bu hafta suyu çok içemedimsizde de buna benzer şeyler oldu mu kızlar??
ellerine sağlık tablo çok güzel ben hariç herkesler vermiş tolga-dyg tebrik ederim . İnşallah bu hafta azimle ilerliyorum adet durumları acayip şişiriyor insanı kaçamak yapmazsam şimdiden 1 kiloya yakın gitti.
Dukan iksirine bayıldım bu arada şişkinliği çok güzel alıyor yalnız bir tutam acı biber yeterli bence
şimdi tariflere bakmam lazım et indirdim dolaptan ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?