Ben de evde peynir yapmaya karar verdim. Maya bile aldim. Sen nasil yaptin? Ben labne yapmaya calisacagim bakalim. Bende de oldu sivilce. Hem de yanakta (normalde orda hic cikmaz) ben de bi kac gundur cok az su iciyorum. Bugün biraz kacamakliydi malesef. Midem kaldirmadi. Ne yedigimi soylemeyecegim. Cok kotuyum su an2 gun saf protein yapcam ben de. Bakalim sonu ne olacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar dev gibi bir kacamak haftasonusu... Kuzenimin nisani dolayisiyla cok yedim, kacamak sonrasi tartiya cikmamayi dusunmekteyim kacamak sonrasi hizli kilo vermek icin onerilerinizi tartiya ne zaman cikmam gerektigiyle ilgili yorumlarinizi bekliyorum
son bi kaç günün özetini ve yeni keşifleri yazıyım size
dün sebze protein günümdü, evde doğru düzgün sebze kalmamış saf protein yaptım, sabah tartıda -1 kilo gördümiki gün üstüste protein yapınca anında vücut atıyo kiloyu, ama sabah halsizdim biraz, bünyeye çok da iki gelmiyo yani, çok duraklamadıysanız önermiyorum..
evde peynir yaptım sonunda gayet de lezzetli oldu, migros'un light sütünden yaptım, kaynayınca da kaymağını aldım, yani peynirim büyük ihtimalle tamamen yağsız oldu
real markette de tek süt'ün lor peynirini buldum, 1.1 gr yağ var sadece :129:
dondurma kaçamağı yaptım bi de ama mado'nun light dondurmasını yedim gayet güzeldi..
bu akşam da dukan pizza yaptım, lor peyniriyle alıştığımız pizza gibi olmadı ama pizza isteğini köreltiyo en azından ve iki kaşık yulaf kepeğiyle gayet doyurucu oluyor..
bi de peynirle yumurtayı karıştırıp, içene de biraz maydanoz doğrayıp küçük kek kalıplarında fırına verdim, sınırlı izinlileri kullanmadan ara atıştırmalık için iyi oldu, özellikle çayın yanında
bu hafta yüzümde sivilce gibi bi şeyler çıktı, bi arkadaşım vücut atamadığı toksinleri yüze ve sırta sivilce olarak da vurur dedi, haklılık payı var bu hafta suyu çok içemedimsizde de buna benzer şeyler oldu mu kızlar??
dün arkadaşın evine gittim masada börekler pastalar tatlılardirendim sadece iki kaşık sütlü tatlı yedim.. ama akşam çok kaçamak yaptım ya.. yağlı peynirler, şarap, meyve, sufle bu hafta çok da güzel kilo veriyordum bakalım şimdi ne olacak, yarın sabah tartılıcam, duraklama yaşıcam kesin de bari artı görmesem :18: acı da olsa şu iksiri yapıcam, yürüyüş, bi de suyu arttırırsam telafi edermiyim acaba :44:
Saol evet çok inat ettim de bu hafta fissss :)ayy bu günleri görecek miydim??? duygu lidersin valla inat diye buna denir tebrik ederim... hadi kızlar yaaa giden toplam kiloda birileri koltuğumu sallasın ben kilo almadan
Kesifci kiz benim de alnimda 2 haftadir sivil varr ergenlige mi girdim 1 dogumdan sonra diye düşünürken senin yazdigini okudum. Proteinden olabilirrson bi kaç günün özetini ve yeni keşifleri yazıyım size
dün sebze protein günümdü, evde doğru düzgün sebze kalmamış saf protein yaptım, sabah tartıda -1 kilo gördümiki gün üstüste protein yapınca anında vücut atıyo kiloyu, ama sabah halsizdim biraz, bünyeye çok da iki gelmiyo yani, çok duraklamadıysanız önermiyorum..
evde peynir yaptım sonunda gayet de lezzetli oldu, migros'un light sütünden yaptım, kaynayınca da kaymağını aldım, yani peynirim büyük ihtimalle tamamen yağsız oldu
real markette de tek süt'ün lor peynirini buldum, 1.1 gr yağ var sadece :129:
dondurma kaçamağı yaptım bi de ama mado'nun light dondurmasını yedim gayet güzeldi..
bu akşam da dukan pizza yaptım, lor peyniriyle alıştığımız pizza gibi olmadı ama pizza isteğini köreltiyo en azından ve iki kaşık yulaf kepeğiyle gayet doyurucu oluyor..
bi de peynirle yumurtayı karıştırıp, içene de biraz maydanoz doğrayıp küçük kek kalıplarında fırına verdim, sınırlı izinlileri kullanmadan ara atıştırmalık için iyi oldu, özellikle çayın yanında
bu hafta yüzümde sivilce gibi bi şeyler çıktı, bi arkadaşım vücut atamadığı toksinleri yüze ve sırta sivilce olarak da vurur dedi, haklılık payı var bu hafta suyu çok içemedimsizde de buna benzer şeyler oldu mu kızlar??
Iksir candir ya, kavurun sote yapin eti hic tercih etmiyorum tavuk daha rahat kilo verdirio gibiiellerine sağlık tablo çok güzel ben hariç herkesler vermiş tolga-dyg tebrik ederim . İnşallah bu hafta azimle ilerliyorum adet durumları acayip şişiriyor insanı kaçamak yapmazsam şimdiden 1 kiloya yakın gitti.
Dukan iksirine bayıldım bu arada şişkinliği çok güzel alıyor yalnız bir tutam acı biber yeterli bence
şimdi tariflere bakmam lazım et indirdim dolaptan ne yapacağımı bilmiyorum
Ic kızım şunu sonra dua etceksin amateşekkür ederim.. şu iksiri ben de yapmak istiyorum ama acıyla aram hiç iyi değil :97:
Yapmayin kacamak!!!!Ya bu hafta sonları noolcak boyle kaçamak kaçamak üstüneoffff offf. Bi kaç gün durursa dursun diyip hobidi gırtlak..... Sonra pişmanlık ...
Haydi hayirlisi olsun yeni evreniz..Merhaba arkadaşlar dün atak evresinin 6gününü bitirmiş bulunuyorum bugün dukan ekmeğini denedim çok güzel oldu 2 kilo verdim şimdilik uzunca bi süre seyir evrem var allah yardımcımız olsun
Cok aci yapmaya gerek yok 1 cay kaşığı yeterdün arkadaşın evine gittim masada börekler pastalar tatlılardirendim sadece iki kaşık sütlü tatlı yedim.. ama akşam çok kaçamak yaptım ya.. yağlı peynirler, şarap, meyve, sufle bu hafta çok da güzel kilo veriyordum bakalım şimdi ne olacak, yarın sabah tartılıcam, duraklama yaşıcam kesin de bari artı görmesem :18: acı da olsa şu iksiri yapıcam, yürüyüş, bi de suyu arttırırsam telafi edermiyim acaba :44:
Darısı başıma :)mrb kızlar 3 subatta basladığım diyet seruvenim 91 gun sonnda 14,6 kilo vererk simdilik tamamladım sımdılık dıyorm çunku amacım 21 kilo vermektı dun itibarıyle guçlendırmeye geçtm çünku son zamanlarda çok fazla bas ve ense ağrısı çekmeye basladm kan tahlıllrmde bi sıkıntı yoktu çok sukur ama vucudumu dinlendrmem gerektiğine karar verdm eğer devam ederse norolojinin yolunu tutacam inşallah etmez
dün ilk odul öğunumu de yaptm 3 ay sonra ekmek bulgur ve lokum yemek guzel geldi gerçekten burda guçlendırme yapan yok yeni bi forum bulmam lazım malum motivasyon sart
guçlendırme karısık geldi bana seyırde sınırlar net ama guçlendırme farklı daha çok besın ve miktarlar değisiyo falan neyse inşallah 1 ay kadar dinlenırsem kaldığım yerden devam etme planındaym bakalım ne olacakartık bildirim de yok tabi sorularıma cevap veren arkadaşlara ve desteğınıze teşekkürler tekrar goruscez yakında
Merhaba kızlar,
Ben Dukan diyeti yapmıyorum ama düşük kalorili olduğu için diyetimde Dukan tariflerine yer veriyorum. Yapacağım tatlı için toz jelatine ihtiyacım var. Aktarlar haricinde nerelerde bulabilirim?
Geçmiş sayfalarda nasil yapıldığı yazıyor bi bak istersen :)arkadaşlar biri bana iksiri acıklayabilir mi
Merhabalar ben de yarın dukana başlıyorum kitabı okudum yulaf kepeğim de var. aslında geçen hafta atak evresine basladım dedim ama hastalanmıstım cok ilaç kullanmıstım o yüzden corba fln içince bıraktım iyileşmeyi bekledim. Bırakınca kesilen iştahım yerine geldi ve 3 günde verdiğim kiloyu 5 günde geri aldım. Yani başlayınca devam etmek lazım sıkı bir şekilde onu anladım. Sitesi bana 6 gün atak veriyor, yapabilirsem ben 7 gün yapacağım. Yulaf kepeği galetam yoğurtlu hiç güzel olmuo, tavam iyi olmasına rağmen yapışıyor, ben de yağsız peynirli yaptım bu sefer oldu.
Hoşgeldin :) hadi hayırlı olsun ben hic galeta yapmadım krep yapıyorumsut ve yumurtayla aksam uüzeri peynirle bi güzel yiyorum.
Yarın tartılıp başlıyorum, inşallah bu sefer başarırım.:18:
Merhaba dukancılar, sabır ve sebatla devam edip kaçamak yapmayınca kilolar kesinlikle gidiyor
Ben Eylülde 85.4 ile başlamıştım şimdi 62 kiloyum, güçlendirmenin 72.ci günüdeyim
21 kiloyu seyirde, gerisini güçlendirmede verdim, 2-3 ayda bir tahlilerimi yaptırdım, hiç bir sorun yaşamadım
yağ oranım yüzde 40 tan yüzde 27 ye inmiş, dr yüzde 25 senin için ideal dedi, 3 kilo daha verince yüzde 25e inmiş olur herhalde yağ oranım
Hiç kaçamak yapmadan devam ederseniz süreci uzatmamış olursunuz, böylece bıkkınlık ta olmaz, netice harika oluyor
Yıllar önce 62 kiloyken olan ölçülerim geçti elime, şuan o zamankinden daha inceyim, mesela basenlerim 6 cm daha ince şuan
Bunda hem dukanın hemde yaptığım sporun (callanetics) etkisi var, o zaman da yürüyüş ve düzenli beslenmeyle vermiştim
Umudunuzu kesmeden devam edin ve bütün aşamalarını tamamlayın, netice süper olacak inşallah, kolay gelsin...
Krep tarifi vereyim. Bunu hem dürüm yaparsın hem de canin ne isterse :)Merhabalar ben de yarın dukana başlıyorum kitabı okudum yulaf kepeğim de var. aslında geçen hafta atak evresine basladım dedim ama hastalanmıstım cok ilaç kullanmıstım o yüzden corba fln içince bıraktım iyileşmeyi bekledim. Bırakınca kesilen iştahım yerine geldi ve 3 günde verdiğim kiloyu 5 günde geri aldım. Yani başlayınca devam etmek lazım sıkı bir şekilde onu anladım. Sitesi bana 6 gün atak veriyor, yapabilirsem ben 7 gün yapacağım. Yulaf kepeği galetam yoğurtlu hiç güzel olmuo, tavam iyi olmasına rağmen yapışıyor, ben de yağsız peynirli yaptım bu sefer oldu.
Yarın tartılıp başlıyorum, inşallah bu sefer başarırım.:18:
Merhaba dukancılar, sabır ve sebatla devam edip kaçamak yapmayınca kilolar kesinlikle gidiyor
Ben Eylülde 85.4 ile başlamıştım şimdi 62 kiloyum, güçlendirmenin 72.ci günüdeyim
21 kiloyu seyirde, gerisini güçlendirmede verdim, 2-3 ayda bir tahlilerimi yaptırdım, hiç bir sorun yaşamadım
yağ oranım yüzde 40 tan yüzde 27 ye inmiş, dr yüzde 25 senin için ideal dedi, 3 kilo daha verince yüzde 25e inmiş olur herhalde yağ oranım
Hiç kaçamak yapmadan devam ederseniz süreci uzatmamış olursunuz, böylece bıkkınlık ta olmaz, netice harika oluyor
Yıllar önce 62 kiloyken olan ölçülerim geçti elime, şuan o zamankinden daha inceyim, mesela basenlerim 6 cm daha ince şuan
Bunda hem dukanın hemde yaptığım sporun (callanetics) etkisi var, o zaman da yürüyüş ve düzenli beslenmeyle vermiştim
Umudunuzu kesmeden devam edin ve bütün aşamalarını tamamlayın, netice süper olacak inşallah, kolay gelsin...
Sağol ya boyle ornek ggörünceveya bbaşarı hikâyesi okuyunca gaza geliyor insan
Tşk ederizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?