Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bi litre light sütü ocağa koydum, kaynayınca bi çay kaşığı kadar tuz ve 5-6 yemek kaşığı sirke koydum, topak topak yüzeye çıkınca bi kaç dakika daha kaynatıp süzdüm, ama benimki lor gibi bi peynir, sen labne istiyorsan bu tarif olmaz canım..

Kizlar dev gibi bir kacamak haftasonusu... Kuzenimin nisani dolayisiyla cok yedim, kacamak sonrasi tartiya cikmamayi dusunmekteyim kacamak sonrasi hizli kilo vermek icin onerilerinizi tartiya ne zaman cikmam gerektigiyle ilgili yorumlarinizi bekliyorum

bence kaçamaklar bittikten sonra sabah açken tartıl ve zararı görüp ona göre karar ver, ilk aşama sporu ve suyu arttırma olabilir, sınırlı izinlileri bile bir süre kullanma bence, bi de iksirden bahsediliyor ben denemedim ama deneyenler memnun, uzun süre duraklama olursa o zaman yumruk hareketi yaparsın..

Ya bu hafta sonları noolcak boyle kaçamak kaçamak üstüne offff offf. Bi kaç gün durursa dursun diyip hobidi gırtlak..... Sonra pişmanlık ...

Merhaba kızlar,
Ben Dukan diyeti yapmıyorum ama düşük kalorili olduğu için diyetimde Dukan tariflerine yer veriyorum. Yapacağım tatlı için toz jelatine ihtiyacım var. Aktarlar haricinde nerelerde bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar dün atak evresinin 6gününü bitirmiş bulunuyorum bugün dukan ekmeğini denedim çok güzel oldu 2 kilo verdim şimdilik uzunca bi süre seyir evrem var allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• $image.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 64

Benimde kollarımda var hiç böyle düşünmemiştim alerjik bişeymi acaba diye düşünüyordum bilmiyorumki..

dün arkadaşın evine gittim masada börekler pastalar tatlılar direndim sadece iki kaşık sütlü tatlı yedim.. ama akşam çok kaçamak yaptım ya.. yağlı peynirler, şarap, meyve, sufle bu hafta çok da güzel kilo veriyordum bakalım şimdi ne olacak, yarın sabah tartılıcam, duraklama yaşıcam kesin de bari artı görmesem :18: acı da olsa şu iksiri yapıcam, yürüyüş, bi de suyu arttırırsam telafi edermiyim acaba :44:

Kacamakdaşız senle benim pzr günündensonra bi yarim kg aartı oldu ama bugün yine cts sabahki kilomdaydim. Bol su + spor . zamanı uzatiyoruz seyir bayaa uzayacak boyle giderse bide onumuz yaz bakalım yaz gecelerinde ne kacamaklar olacak

mrb kızlar 3 subatta basladığım diyet seruvenim 91 gun sonnda 14,6 kilo vererk simdilik tamamladım sımdılık dıyorm çunku amacım 21 kilo vermektı dun itibarıyle guçlendırmeye geçtm çünku son zamanlarda çok fazla bas ve ense ağrısı çekmeye basladm kan tahlıllrmde bi sıkıntı yoktu çok sukur ama vucudumu dinlendrmem gerektiğine karar verdm eğer devam ederse norolojinin yolunu tutacam inşallah etmez
dün ilk odul öğunumu de yaptm 3 ay sonra ekmek bulgur ve lokum yemek guzel geldi gerçekten burda guçlendırme yapan yok yeni bi forum bulmam lazım malum motivasyon sart
guçlendırme karısık geldi bana seyırde sınırlar net ama guçlendırme farklı daha çok besın ve miktarlar değisiyo falan neyse inşallah 1 ay kadar dinlenırsem kaldığım yerden devam etme planındaym bakalım ne olacak artık bildirim de yok tabi sorularıma cevap veren arkadaşlara ve desteğınıze teşekkürler tekrar goruscez yakında

ayy bu günleri görecek miydim??? duygu lidersin valla inat diye buna denir tebrik ederim... hadi kızlar yaaa giden toplam kiloda birileri koltuğumu sallasın ben kilo almadan
Saol evet çok inat ettim de bu hafta fissss :)
Kesifci kiz benim de alnimda 2 haftadir sivil varr ergenlige mi girdim 1 dogumdan sonra diye düşünürken senin yazdigini okudum. Proteinden olabilirr
Iksir candir ya, kavurun sote yapin eti hic tercih etmiyorum tavuk daha rahat kilo verdirio gibii
teşekkür ederim.. şu iksiri ben de yapmak istiyorum ama acıyla aram hiç iyi değil :97:
Ic kızım şunu sonra dua etceksin ama
Ya bu hafta sonları noolcak boyle kaçamak kaçamak üstüne offff offf. Bi kaç gün durursa dursun diyip hobidi gırtlak..... Sonra pişmanlık ...
Yapmayin kacamak!!!!
Merhaba arkadaşlar dün atak evresinin 6gününü bitirmiş bulunuyorum bugün dukan ekmeğini denedim çok güzel oldu 2 kilo verdim şimdilik uzunca bi süre seyir evrem var allah yardımcımız olsun
Haydi hayirlisi olsun yeni evreniz..
Cok aci yapmaya gerek yok 1 cay kaşığı yeter
Darısı başıma :)

Nabersiniz kizlarrrr.. 4 gündür tam gaz sebze yiyorum nolcak böyle bilmiyorum 😆 63ten umudu kestim yine dusmicek bu hafta da persembe tartıya çıkıp iksire baslicam gibii

Merhaba kızlar,
Ben Dukan diyeti yapmıyorum ama düşük kalorili olduğu için diyetimde Dukan tariflerine yer veriyorum. Yapacağım tatlı için toz jelatine ihtiyacım var. Aktarlar haricinde nerelerde bulabilirim?

Selamm!! Gurmenetten almıştım ben ama tadı çoook kötü ( bende 5 kutu var maalesef ( ve hiç kullanamadım!!!

Merhabalar ben de yarın dukana başlıyorum kitabı okudum yulaf kepeğim de var. aslında geçen hafta atak evresine basladım dedim ama hastalanmıstım cok ilaç kullanmıstım o yüzden corba fln içince bıraktım iyileşmeyi bekledim. Bırakınca kesilen iştahım yerine geldi ve 3 günde verdiğim kiloyu 5 günde geri aldım. Yani başlayınca devam etmek lazım sıkı bir şekilde onu anladım. Sitesi bana 6 gün atak veriyor, yapabilirsem ben 7 gün yapacağım. Yulaf kepeği galetam yoğurtlu hiç güzel olmuo, tavam iyi olmasına rağmen yapışıyor, ben de yağsız peynirli yaptım bu sefer oldu.

Yarın tartılıp başlıyorum, inşallah bu sefer başarırım.:18:

Merhaba dukancılar, sabır ve sebatla devam edip kaçamak yapmayınca kilolar kesinlikle gidiyor

Ben Eylülde 85.4 ile başlamıştım şimdi 62 kiloyum, güçlendirmenin 72.ci günüdeyim

21 kiloyu seyirde, gerisini güçlendirmede verdim, 2-3 ayda bir tahlilerimi yaptırdım, hiç bir sorun yaşamadım

yağ oranım yüzde 40 tan yüzde 27 ye inmiş, dr yüzde 25 senin için ideal dedi, 3 kilo daha verince yüzde 25e inmiş olur herhalde yağ oranım

Hiç kaçamak yapmadan devam ederseniz süreci uzatmamış olursunuz, böylece bıkkınlık ta olmaz, netice harika oluyor

Yıllar önce 62 kiloyken olan ölçülerim geçti elime, şuan o zamankinden daha inceyim, mesela basenlerim 6 cm daha ince şuan

Bunda hem dukanın hemde yaptığım sporun (callanetics) etkisi var, o zaman da yürüyüş ve düzenli beslenmeyle vermiştim

Umudunuzu kesmeden devam edin ve bütün aşamalarını tamamlayın, netice süper olacak inşallah, kolay gelsin...

arkadaşlar biri bana iksiri acıklayabilir mi
Geçmiş sayfalarda nasil yapıldığı yazıyor bi bak istersen :)

Sağol ya boyle ornek ggörünceveya bbaşarı hikâyesi okuyunca gaza geliyor insan

Krep tarifi vereyim. Bunu hem dürüm yaparsın hem de canin ne isterse :)

1 çorba kaşığı süt
1 yumurta
1 çorba kaşığı kepek hepsi buu :)

Bunu kizgin teflon tost makinasina yayip pişir kapağı kapalı olarak. Ac sonra peyniri koy katla ve bastirr :))

Tşk ederizz :)

Sağol ya boyle ornek ggörünceveya bbaşarı hikâyesi okuyunca gaza geliyor insan

Evet bende öyleydim, başarı hikayelerini okurdum, çok etkiliyor insanı, faceden dukan yapanları takip edin, öncesi sonrası resimlerini paylaşıyorlar çok etkili oluyor, kilo verme yavaşlayınca yada durunca umutsuzluğa kapılıyor insan ama verenlerin başarısı tekrar umut veriyor insana ve gerçekten çok etkiliyor

Başlangıç tarihi : 04.04.2014
Başlangıç kilo : 55.8
Kaçıncı gün : 35
Geçen haftaki kilo : 53.7
Güncel kilo : 53.1
Giden kilo : 0.6
Toplam giden kilo : 2.7
Hedef kilo : 48
Boy : 1.58

arada o kadar çok kaçamaklar yaptım ki o yüzden bir ayda sadece 3 kilo verebildim, çok düzenli yapsaydım eminim 5'i zorlardım, zaten bazen diyorum ki dukan diyeti yapmıyorum ben sanırım.. ama bu platformda bulunmak güzel, o yüzden bildirimlerime devam edeceğim..

fit günler dilerim herkese, istediğiniz kiloda şıp diye olmanız dileğiyle :)

not: bir ayda basenim ve belim 5'er cm inceldi, bunu da belirtmeden edemedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…