arkadaşlar,
bi bilenden rica ediyorum. Nolursun bana 9870 sayfada iksir aratmayın. Allah rızası için. Yeniyim diyette de sitede de
arkadaşlar,
bi bilenden rica ediyorum. nolursun bana 9870 sayfada iksir aratmayın. Allah rızası için. yeniyim diyette de sitede de
500 ml kaynamış suya
1 çorba kaşığı yeşil çay ve 1 çay kaşığı toz acı biber
at ve 15 dakika demle
her yemekten sonra üzerine afiyet iç.
En fazla 5'e bölersin.
Ben 3e bölüyorum
Kizzzz 15 dk degil ooooo. Geceden demleyip sabaha kadat bekletiyosun sabak suzuyosu 😆😆😆😆
o zman yeşil çay acı oluo ama olur mu ölürüz zehirleniriz bitkler o kadar kalır mı suda :S
Valla duknin alimleri oyle dedi ben ole yapiyorum acilasmiyo tadi ayni kaliyo. Ne diolarsa onu yapiom ben ölürsem vasiyetimdir sucluyu yakalayin 😆😆😆
Canim yarim litre kaynamis suyun icine 1 yemek kasigi yesil cay ve 1 silme tatli kasigi yada icemezsen cay kasigi artik icme durumuna bagli aci toz biber atiyosun. Bunu geceden demleyip suzmuyorsun. Sabaha kadar icinde demleniyor. Sabah suzuyosun ve icine yesil limin bulabilirsen yarim sari limonsa ceyrek limon sıkıp dolaba atiyosun. Her yemekten sonra bunu icip gun icinde yarim litreyi bitiriyosun :)
Eki Görüntüle 1106778
tebrikler kızlarvee bu hafta en çok kilo veren ben olmuşum bu hafta da azimle diyeti sürdürdük ve az çok kiloları vermeye devam ediyoruz :13: motivasyonumuzu hiiçç kaybetmeden devaamm
Eline sağlık canim.. iksiri yaptin mii
yok canım daha yapamadım ama kesin yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?