Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 108
Gecen haftaki kilo :77.3
Güncel kilo:76.0
Hedef kilo : 68
Boy :1.71

Dun sabaha kadar gram gram degisen trti persembe sabahi nerdeyse depar atip bu hafta -1.3kg gosterdi. Soklardayim.. resmen bunyemde persembe sendromu olusmaya basladim korkudan düşüyo kilolar 😂😂

Gunaydiiiiiiiin mutlu sabahlar.

Geçen haftaki kilo : 74.2
Gün : 31
Güncel kilo : 73.4
Kacamak yapmasaydım daha cok giderdi heralde bu hafta yok bisey bakslim haftaya noolcak :18:

yaşasın bildirim günüüü

Başlangıç Tarihi : 23.03.2014
Başlangıç kilo : 98,8
Kaçıncı gün : 47
Gecen haftaki kilo : 90,4
Güncel kilo : 88,7
Giden kilo : 1,7
Toplam giden kilo : 10,1
Hedef kilo : 70

yaşasıınnn bugün 10 kiloyu devirdim gitti o kadar kaçamağa ve bugün regl olmama rağmen bu sabah -400 gördüm

Başlangıç tarihi: 08.04.2014
Başlangıc kilo:76
Kaçıncı gün :30
Gecen haftaki kilo :71.500
Güncel kilo:70.700
Hedef kilo : 58
Boy :1.68
arkadaşlar sizlerin yazısını okuyup gaza geliyorum... harikasınız... birlikte atarız biz bu kiloları... yazın da havamızı atarız:)

merhabalar
mutlu bildirim günü:118:

Başlangıç Tarihi : 19 / 04 / 2014

Başlangıç kilo : 66

Kaçıncı gun: 20

Geçen hafta ki kilo : 65,2

Güncel kilo: 64,7

Hedef kilo : 61

Boy : 1.70

verilen kilo bu hafta :0,5

benim çoook gıdım gıdım gidiyo kilolarım herhalde bunlar senelerin yapışıp kalmış kiloları 13 haziranda tatile çıkıcam o zamana kadar devam ne kadar giderse o kadar kar.

Başlangıç tarihi: 24.02.2014
Başlangıc kilo:69,9
Kaçıncı gün :74
Gecen haftaki kilo :63
Güncel kilo:62,7
Hedef kilo : 60
Boy :1.70

kaçamak yapmayaydım -500 olurdu o peeehhh

arkadaşlar,
bi bilenden rica ediyorum. nolursun bana 9870 sayfada iksir aratmayın. Allah rızası için. yeniyim diyette de sitede de

Slm kızlar.yavas hedefe ilerliyoruz hepimiz bitecek insallah .
Başlangıç tarihi: 05.03.2014

Başlangıc kilo: 80.500

Kaçıncı gün : 62

Gecen haftaki kilo :70

Güncel kilo: 69.3

Hedef kilo : 60

Boy :1.66

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar,
bi bilenden rica ediyorum. Nolursun bana 9870 sayfada iksir aratmayın. Allah rızası için. Yeniyim diyette de sitede de

500 ml kaynamış suya
1 çorba kaşığı yeşil çay ve 1 çay kaşığı toz acı biber
at ve 15 dakika demle

her yemekten sonra üzerine afiyet iç.

En fazla 5'e bölersin.
Ben 3e bölüyorum

Ben de bir ara listedeydim ama ameliyat oldum .15-20 gün diyeti bırakmak zorunda kaldım. Listeyi yapan da değişmiş galiba. Yeniden bildirim yapsam ekler misiniz?

Başlangıç tarihi: 20/01/2014
Başlangıc kilo: 84,6
Kaçıncı gün : 93
Gecen haftaki kilo :75,6
Güncel kilo: 74,5
Hedef kilo : 62
Boy : 1.60

Bu benim ikinci dukan denemem.(ilkinde 4 ayda 23 kilo vermiştim.) Bu kez zaman uzun ama verilen kilo az görünüyor. Yeni başlayanlar beni baz almasınlar çünkü ben yağsız ürün kullanmıyorum ondan dolayı yavaş verıyorum. ve hergün mutlaka kuru kayısı yiyorum.
Ayrıca yeni başlayanlar yulaf kepeğinin tadını beğenmiyorsa ben diyet boyunca yulaf kepeğini şu şekilde kullandım ve çok memnunum tadından.

- 3 kaşık yoğurt
- 1 yumurta,1 yumurta beyazı
- 4 kaşık yulaf kepeği
- az tuz ve 1 çay kaşığı kabartma tozu
- b.peynir veya lor
hepsini çırpıyorum köpürene kadar yağlı kağıda incecik yayıp iyice kızarana kadar pişiriyorum. iki günde tüketiyorum. gerekirse daha sonra üzerine malzeme koyup pizza yapıyorum ya da peynirle ince tost yapıyorum.

arkadaşlar,
bi bilenden rica ediyorum. nolursun bana 9870 sayfada iksir aratmayın. Allah rızası için. yeniyim diyette de sitede de

Canim yarim litre kaynamis suyun icine 1 yemek kasigi yesil cay ve 1 silme tatli kasigi yada icemezsen cay kasigi artik icme durumuna bagli aci toz biber atiyosun. Bunu geceden demleyip suzmuyorsun. Sabaha kadar icinde demleniyor. Sabah suzuyosun ve icine yesil limin bulabilirsen yarim sari limonsa ceyrek limon sıkıp dolaba atiyosun. Her yemekten sonra bunu icip gun icinde yarim litreyi bitiriyosun :)

500 ml kaynamış suya
1 çorba kaşığı yeşil çay ve 1 çay kaşığı toz acı biber
at ve 15 dakika demle

her yemekten sonra üzerine afiyet iç.

En fazla 5'e bölersin.
Ben 3e bölüyorum

Kizzzz 15 dk degil ooooo. Geceden demleyip sabaha kadat bekletiyosun sabak suzuyosu 😆😆😆😆

çok çok teşekkür ederim çok sağolun.

tebrikler kızlar vee bu hafta en çok kilo veren ben olmuşum bu hafta da azimle diyeti sürdürdük ve az çok kiloları vermeye devam ediyoruz :13: motivasyonumuzu hiiçç kaybetmeden devaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…