Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar.. bi kaç gündür yoğun şekilde karın ve mide ağrısı yaşıyorum, bağırsaklarım çok düzensiz, bu hafta kaçamaklarım oldu, börek bile yedim bi dilim, sanırım iki aydır bu tarz şeyler hiç yemeyince bünyem kötü etkilendi.. böyle sıkıntılar yaşayan oldu mu aranızda kızlar??

=bahar_34;35369404]merhaba kızlar.. bi kaç gündür yoğun şekilde karın ve mide ağrısı yaşıyorum, bağırsaklarım çok düzensiz, bu hafta kaçamaklarım oldu, börek bile yedim bi dilim, sanırım iki aydır bu tarz şeyler hiç yemeyince bünyem kötü etkilendi.. böyle sıkıntılar yaşayan oldu mu aranızda kızlar??[/QUOTE]
Çok geçmişolsun olabilir demekki arada az az yemek llazım benim gibi :) bende de bulantı oluyor bazen çokyiyemiyorum artik açlıktan modem bulanıyor
Basim dönüyor fln

Evet sadece atakta oluyo kilo verdiğinin kanıtı. Türk kahvesi ve naneli sakızlarla bastırılıyo.. Diş fırçalamak falan hak getire..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Naneli sakiz cigneyebiliyor muyuz?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet haklısın ama hiç sıkıntı çekmiyorum tam benlik bir diyet o yüzden dukan temellerine bağlı kalarak ve biraz değiştirerek uygulayacağım. Tek evre yapıp her gün sebze+protein günü yapmayı düşünüyorum. Sağlığım için daha iyi hem. Yavaş olsada illa kilo veririm bu şekilde.

Son düzenleme:

Hosbuldum :) benim boyumda 1.60 oldugu icin benim icin iyi bir kilo degil agiz kokusu yasamadim diye hatirliyorum sakizlar genelde yasak oluyor ben agiz kokusuna karsi gargara kullaniyordum listerine ve colgate.

Hosbuldum :) benim boyumda 1.60 oldugu icin benim icin iyi bir kilo degil agiz kokusu yasamadim diye hatirliyorum sakizlar genelde yasak oluyor ben agiz kokusuna karsi gargara kullaniyordum listerine ve colgate.

Hiç biri fayda etmedi ben sakız çiğnedim. Burdan kızlarla yapmaya başlamıştm onlarda çiğnediler.. Çünkü işe gdiyosun ve yapcak bişi yok ne yazıkki

Merhaba hoşgeldin yeniden dukana :) öncelikle kendi deneyimimden bahsetmek istyrm sana anladığım kadarıyla çok sıkıntılı geçirmşsin belki daha kolaylaştırır şuan güçlendirme evresindeyim 13 kg verdim 105 gün gb sürede ama uygulama şeklim dukanın birebir aynısı değildi biraz daha esnekti bende uygulayan bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve aynen onun yaptığı gibi yaptım diyeti sonuç başarılı oldu ve bu dönem içerisinde çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı kabızlık gb falan tek sıkıntım ağız kokusuydu bundan sonrada olmaz inş. esnekliklerim şunlardı süt,peynir,yoğurt vs bunların hepsini yağlı tükettim az yağlı bile değil hatta peyniri 2-3 çeşite çıkarıyordum ölçülü bi şeklde çok abrtmadna doyacak şekilde protein+sebze günlerimde ise çoğu akşam yemeklerim sadece sebzeydi yağınıda normal ölçüde kullandım çünkü et sevmeyen birisiyim her gün et yemeye dayanamıyordum salatam falan hiç eksik etmedm ödem yapar diye yeşil çay içtim genelde suyumu falan diğer kalan hiçbirşeyi ihmal etmedim aynen uyguladım sanada tavsiye ederim belki böle daha rahat edersin ve hedefine ulaşırsın inş. :)

Günaydın bende bu ara biraz saldim diyetiyine kilo veriyorum ama o kadar hızlı değil şuanda. İlk basta oruçlu gibi fln hissediyordum kendimi simdi daha iyi yavaş olsun temiz olsun
Günaydın herkese

Gunaydiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…