ağız kokusu genelde atak döneminde olurmuş öyle okumuştum..
Evet sadece atakta oluyo kilo verdiğinin kanıtı. Türk kahvesi ve naneli sakızlarla bastırılıyo.. Diş fırçalamak falan hak getire..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Naneli sakiz cigneyebiliyor muyuz?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet tatlandırıcılı olanlardan
Vivident tarzi sakizlar mi? Yada ozellikle bir markasi var mi? Yardimci olursan cok sevinirim.
Evet o tarz tatlandırıcılı naneli çünkü ağız kokusu çok oluyo
Ayy cok sevindim ben yasak diye hic cignemiyordum.çok tesekkur ederim bilgi icin
hoşgeldin.. bence dukan sende ciddi sıkıntılara yol açmış, yeniden başlarsan sağlığını tekrar bozabilir, senin yerinde olsaydım başka bir diyet yapardım, boyunu bilmiyorum ama kilon da çok fazla değil bence..
Önce hoşgeldinbu ara aktif olarak 4 5 kişi var burada pek yazan olmuyor bende dahil... 60 kg iyi aslında bence bilmiyorum ama boyun kaç bende 80 kg ile başladım boyun 167 cm hedefim 63 fln 38 beden oliim birakicam. 2 doğum yaptımkilolar kaldı malum. Benim 40 ggün fln oldu 9.5 kg verdim 6 7 kg daha verip birakicam iste. Bide bisey sorucam herkese kitapta ağız kokusu olur diyor bende varmıyokmu bbilmiyorum kimse bisey söylemedi şimdiye kadar ama olmasın diye en azından naapmak lazım acaba
Hosbuldum :) benim boyumda 1.60 oldugu icin benim icin iyi bir kilo degilagiz kokusu yasamadim diye hatirliyorum sakizlar genelde yasak oluyor ben agiz kokusuna karsi gargara kullaniyordum listerine ve colgate.
Merhaba kızlar :) ben yaklaşık 3 yıl önce dukan diyeti uyguladım 70 kg dım şuanda 60 kg ım 1 ay boyunca en ufak bir kaçamak yapmadan tam gaz uyguladım ve hiç sıkıntı yaşamadım. Bu şekilde istediğim kadar devam ederim ne güzel diyetmiş diyordum. Forumun desteği ve değişik tarifler sayesinde :). Tam 1 ay sonra kaçamak sonrası diyeti bıraktım. Bırakma sürecim çok sıkıntılıydı ne yesem kusuyordum en ufak yağlı besin midemi bulandırıyordu. 1 ay boyunca tuz, yağ, şeker vb almamaktan kaynaklanıyor olsa gerek. Neyse bu önemli değil kısa bir süre sonra düzeldim. Fakat Dukan diyetinin bende bıraktığı bir etki oldu hala onunla uğraşıyorum.Protein ağırlıklı beslenmeden dolayı bağırsaklarım yoruldu, haftada 1 tuvalete çıkabiliyordum ve sonunda hemoroid oldum. Yulaf kepeğini eksik etmezdim sodamı içerdim zeytin yağı alırdım bazen kitapta önerdiği gibi. Ama yinede oldum maalesef. Bu 3 yıl içinde sadece 2-3 kilo aldım ve bu arada ben son 2 evreyi uygulamadım. Eskiden yediğim gibi yiyorum hiç dikkat etmiyorum ama kilo alımım yok neyseki. Ama hala 10 kg fazlalığım hala duruyor. Şimdi yaz geliyor ve ben tekrar geri dönmeyi düşünüyorum ama 3 yıl geçti. Bu arada Dr. Dukan'ın doktorluğunun elinden alındığını falan duydum sağlığımı bozacak bir karar almak istemiyorum sizlerde durum nasıl neler düşünüyorsunuz başlamalımıyım? Diyet dönemimde full bu forumdaydım fakat şimdi bizden kimse kalmamıştır herhalde. :) Hedefinizde hepinizde başarılar
Günaydın bende bu ara biraz saldim diyetiyine kilo veriyorum ama o kadar hızlı değil şuanda. İlk basta oruçlu gibi fln hissediyordum kendimi simdi daha iyi yavaş olsun temiz olsunMerhaba hoşgeldin yeniden dukana :) öncelikle kendi deneyimimden bahsetmek istyrm sana anladığım kadarıyla çok sıkıntılı geçirmşsin belki daha kolaylaştırırşuan güçlendirme evresindeyim 13 kg verdim 105 gün gb sürede ama uygulama şeklim dukanın birebir aynısı değildi biraz daha esnekti bende uygulayan bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve aynen onun yaptığı gibi yaptım diyeti sonuç başarılı oldu ve bu dönem içerisinde çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı kabızlık gb falan tek sıkıntım ağız kokusuydu bundan sonrada olmaz inş. esnekliklerim şunlardı süt,peynir,yoğurt vs bunların hepsini yağlı tükettim az yağlı bile değil hatta peyniri 2-3 çeşite çıkarıyordum ölçülü bi şeklde çok abrtmadna doyacak şekilde protein+sebze günlerimde ise çoğu akşam yemeklerim sadece sebzeydi yağınıda normal ölçüde kullandım çünkü et sevmeyen birisiyim her gün et yemeye dayanamıyordum salatam falan hiç eksik etmedm ödem yapar diye yeşil çay içtim genelde suyumu falan diğer kalan hiçbirşeyi ihmal etmedim aynen uyguladım sanada tavsiye ederim belki böle daha rahat edersin ve hedefine ulaşırsın inş. :)
Günaydın herkese
Günaydın bende bu ara biraz saldim diyetiyine kilo veriyorum ama o kadar hızlı değil şuanda. İlk basta oruçlu gibi fln hissediyordum kendimi simdi daha iyi yavaş olsun temiz
kaçamak yapmadıkça sıkıntı olmaz ben hiç kaçamak yapmadım :)
Günaydın bende bu ara biraz saldim diyetiyine kilo veriyorum ama o kadar hızlı değil şuanda. İlk basta oruçlu gibi fln hissediyordum kendimi simdi daha iyi yavaş olsun temiz
kaçamak yapmadıkça sıkıntı olmaz ben hiç kaçamak yapmadım :)
10 gün atak yapıcam bi geçsede rahatlasam bugün 3. Gün btti. Ekmek yaptn mı sen? Eski grubumdakiler dukan ekmeği yapıolardı krep yapıom ama yutamıom😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?