Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese iyi akşamlar. Bugün itibariye dukan ailesine katılmış bulunmaktayım. sizde kabul ederseniz günlük yediklerimi burada da paylaşmak isterim.
testimin sonucu 6 gün atak yapmam gerekli. bugün yediklerim şu şekilde.

Sabah:
light yoğurt
1.5 yk. yoğurt

öğle:
light ton balık

akşam:
2 haşlanmış yumurta

bugün yeterince hazır değildim. ama daha fazla vakit kaybetmemek için elimde olanlarla başlamak istedim

yarın için kendime tavuk ve yulaf kepeğiyle ekmek yaptım.

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 98.1
Kaçıncı gün : 122
Gecen haftaki kilo :76.0
Güncel kilo:74.3
Hedef kilo : 68
Boy :1.71

Son düzenleme:
Günaydınlar

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler , çok yardımcı olamayabilirim size bende yeni sayılırım haftalık bildirim yapıyorum genel itibariyle dukan ama çok sıkı değil az var kilom çünkü aslında sıkıp biran önce kurtulsam iyi olacakda işte şu kör boğaz yokmu acayip iradeyi zorluyor.

bildirim yapalım
Başlangıç Tarihi : 19 / 04 / 2014

Başlangıç kilo : 66

Kaçıncı gun: 34

Geçen hafta ki kilo : 64,7

Güncel kilo: 64,2

Hedef kilo : 61

Boy : 1.70

verilen kilo bu hafta :0,5

Başlangıç kg 80.5
Başlangıç tarih 8 nisan
Gün 44
Gecen hafta kg 72.5
Bu hafta kg 71.7

Ben bu hafta bide regl oldum hala onun şişliği var galiba. Dukan ekmeği bi kere yaptım bi tuhaf bişiy oldu attım yiyemedim beceriksizlik diz boyu yani bende krep yapıyorum çaylaminik minik yiyorum

Başlangıç tarihi: 24.02.2014
Başlangıc kilo: 69,9
Kaçıncı gün : 85
Gecen haftaki kilo : hatırlamıom ki 62,4tü herhalde
Güncel kilo:62,0
Hedef kilo : 60
Boy :1.70

ben de dukan diyetine başladım bugün 6. günüm tartıyla kafayı bozduğum ve regl dönemim çok yakın olduğu için tartılmadım ama biraz vermiş gibi hissediyorum en azından belimi sıkan pantolumun artık sıkmıyor, güzel örnekleri görmek de motive edici oluyor.

meraba arkadaslar su an bildirim yapmak ıcın neler verırdm bi bilseniz oyle kafam karısık kı
bilenler bilir 2 hafta oncesine kadar bende burdaydm 3 subatta diyete basladım 15 kilo verdm ama son zamanlarda asırı bi basağrısı çekmeye basladm bundam dolalı 18 gun once guçlendrmeye geçtm hafifledi bas ağrılarm gerçekten vucudm yoruldu diye dusundm dınlenıp seyıre tekrar geçerm dedm kendi kendime bu arada doktora da gittim kan tahlilllrm normadi çok sukur bas ağdıları enteresanlastı kafamın yarısı ağrıyodu adeta buzusuyo gibi anlatmıyosn da meretı vesselam doktor mr ıstedı asansore binemeyen ben o alete girebilir miyim hiç
malesef giremedm çektremedm doktorda simdilik bi kaç ilaç verdi sinuzitten suphelendı geçmezse gel dedi neyyse sıktm sizi vesselam iş karıstı ıyıce biliyosnz guçlendırmede odul öğunleri var o öğunlerden sonra bende ağrı mağrı kalmıyo sok oldm tabi diyetle ilgili olacağı hiç aklıma gelmezdi hiç zorlanmadm gayet guzel bi sekılde yapmstm oysakı diyetımı iki gündr esimin ısrarı uzerine tatlı vs yedım gerçekten ıyı geldi simdi size soruyorm ben ne yapaym onca emek verdm 15 kilo gitti geri almak ıstemıyorm ama diyet beni kotü etkiliyo durum ortada çok mutsuzm kafam karısık onca ınsan kılo verıyo bu diyetle herkes çok sağlıklı da bi bana mı yaramadı ne dersınız ne olur akıl verın bana

Son düzenleme:

Bende dukanda yeni olanlardanim. Aslinda 1 yildan beri kitabini okuyup cesaret edememistim.
Ama ilkayin internette o güzel blogunu görünce isler degisti
3 günlük ataktan sonra -2,5 kiloyla yoluma devam ediyorum.
Bende size katilmak istiyorum. önce ögün paylasimimi yapiyoruz, haftalik bildirime katilmak icin ?
Bu arada cok önemli bir soru soracagim.
Almanyadan yazan arkadaslar varsa bana söyleybilirler mi yulaf kepegi ve galeta karisimini nerden bulabilirim. Diger herseyi edindim.
Yada ismini bilen lütfen yazsin. "haferkleie" kendisi var ama bir cok tarifte galeta karisik olarak bir ürün var Türkiyede onu burda bulamadim.

hoşgeldin.. yediklerin çok az geldi bana, bu şekilde bi kaç gün bile dayanamazsın bence.. sağlık sorunları da yaşarsın, halsizlik, baş dönmesi gibi..

çok geçmiş olsun, ben de bu aralar ciddi sağlık sıkıntıları yaşıyorum o yüzden anlayabiliyorum seni, geçen hafta bi kaç kere kaçamak yaptım, ama miktar olarak çok değildi, yarım dilim börek gibi şeylerdi, çok kötü mide ve karın ağrısı yaşadım hala da yaşıyorum, günlerdir kaçamak yapmıyorum, sindirim kolay olsun diye sadece sebze yiyorum ve ağrılarım geçmiyor bi türlü, sindirim sistemi ilacı kullanmaya başladım ama bazen ilaç bile fayda etmiyor, dukan diyetini iki aydır yapıyorum 11,6 kilo verdim eleştirenlere karşı da deli gibi savunuyordum ama dukan ve karatay diyeti yapan iki arkadaşımın da aynı problemleri yaşadığını öğrenince artık kabul ettim gerçeği, ağrılarım tamamen bu diyetle ilgili, iki ay boyunca mide ve bağırsaklar resmen karbonhidrat ve yağı unutuyor, ister kaçamakla ister güçlendirmeyle yediğin zaman da bünye kabul etmiyor sindiremiyor, ekmek yemeye bile korktuğum için bi süre daha sebze ağırlıklı beslenip sonrasında güçlendirme yapıcam, verdiğim kiloları geri almaktan da korkuyorum çünkü, en azından güçlendirmeyle kilo almam, kalan kilomu da farklı yöntemlerle vermeye çalışıcam artık..

merhaba kızlar.. dün nete giremedim o yüzden çizelgeyi yapamadım, bu akşam yapıp yüklerim mutlaka..

Benim bildirimim
Başlangıç Tarihi : 23.03.2014
Başlangıç kilo : 98,8
Kaçıncı gün : 61
Gecen haftaki kilo : 87,3
Güncel kilo : 87,2
Giden kilo : 0,1
Toplam giden kilo : 11,6
Hedef kilo : 70

kaçamaklarla bu hafta bi kilo aldım, iki günde de verdim o kiloyu, bu hafta benim için çok sıkıntılı geçti, diyetle ilgili sağlık problemleri yaşıyorum, o yüzden istediğim kiloya ulaşamadan güçlendirmeye geçiyorum, en azından verdiklerimi geri almak istemiyorum.. bildirim ve çizelge yapmaya devam edicem tabii ki bırakmak yok tamamen

Hanımlar bana kimse cevap yazmamış ama ben menülerimi paylaşmaya başlıycam bu gün.
Akşam hepsini bir ara yazarım. Lütfen banada cevap yazın motiveye iğtiyacım var.
Türlü diyetlerle 96 kilodan 73,5 düşmeyi başardım.
Hatta bir ara 71 olmuştum ama tekrardan yemeye başlayınca 76 gördüm.
Dükanın 3 günlük atak evresiyle 2,5 kilo gitti. Bu diyeti eşimle birlikte yapıyoruz.
Oda atakta 4 kilo verdi. Her gün mutlaka 1-2 saat yürüyorum.
65 ilk hedefim ve temmuzun 16 sına kadar vermek istiyorum inş.

Merhaba Burçin,

Bende 20.05 te dukan a başladım. Hergün dukan tariflerine bakıyorum valla içim gidiyor bir an önce atak bitsede sebze yesem diye bakıyorum. Normalde çok sevmesemde :) Maalesef tartılmadım. Ama en son tartıldığımda 83.5 kiloydum. Çok merak ediyorum ka. kilo oldu. Bugün 4. günüm :)

bende hemen neler yediğimi yazayım.

1. gün,
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta, peynir

Öğlen,
4 tane köfte yoğurt

Ara
Nane limonlu yeşil çay

Aksam,
yine yine köfte ve yoğurt

2. gün,
Kahvaltı
Hindi füme arasına peynir ve dereotu sardım. Yanına haşlanmış yumurta

Öğlen,
4 tane ızgara tavuk bonfile + yoğurt

Ara,
Activia + yulaf kepeği + yeşil çay

Aksam,
4 tane köfte üzerine yoğurt ve 1 çay kaşığı salça sulandırıp döktüm

3. gün,
Kahvaltı
Hindi füme arasına peynir ve dereotu sardım. Yanına yumurta ve biraz süt koyup tavada çırpılmış yumurta

Öğlen,

Ara,
sütlaç yapayım dedim yulaf kepeğinden iğrenç olmuştu ama yinede 4-5 kaşık yedim
Çay

Aksam,
Tavuk haşlama + yoğurt

4. gün,
Kahvaltı
Hindi füme arasına peynir ve dereotu sardım.
Kepek ekmeği + yumurta + yoğurt tavada yaptım. Çok güzel değildi çok kötü değildi. Hindi fümeyle birlikte yedim işte.

Öğlen,

Ara,
Çay

Aksam,
balık yemeği planlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…