yaptığım tariflerin fotoğraflarını paylaşmak isterdim ama malesef yükleyemiyorum.
Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 98.1
Kaçıncı gün : 122
Gecen haftaki kilo :76.0
Güncel kilo:74.3
Hedef kilo : 68
Boy :1.71
10 gün atak yapıcam bi geçsede rahatlasam bugün 3. Gün btti. Ekmek yaptn mı sen? Eski grubumdakiler dukan ekmeği yapıolardı krep yapıom ama yutamıom😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
10 gün atak biraz fazla gibi geldi dukanmı söyledi senmi belirledin bu süreyi ben krep yapmayaı bi türlü beceremedim tadıda hiç hoşuma gitmedi açıkcası hep ekmek yaptım devamlıda yapacağım ekmeği çok hoşuma gitti tadı tavsiye ederim psikolojik olarak bile rahatllattı ekmeği çok seven birisi olarak yokluğunu hiç hissetmedim :)
10 gün atak biraz fazla gibi geldi dukanmı söyledi senmi belirledin bu süreyi ben krep yapmayaı bi türlü beceremedim tadıda hiç hoşuma gitmedi açıkcası hep ekmek yaptım devamlıda yapacağım ekmeği çok hoşuma gitti tadı tavsiye ederim psikolojik olarak bile rahatllattı ekmeği çok seven birisi olarak yokluğunu hiç hissetmedim :)
Verilcek kilo çok olunca atakta çok oldu:) ekmeğin tarifini verir misin? Bide mikrodalgada mı yaptın bnm yok mikrodalgam
Verilcek kilo çok olunca atakta çok oldu:) ekmeğin tarifini verir misin? Bide mikrodalgada mı yaptın bnm yok mikrodalgam
olsun sayılı gün çok çabuk geçiyor asıl önemli olan sayılamayan günler :) fırında yapıyorum
3 adet yumurta
6 kaşık süt
1 kaşık yoğurt
1 adet kabartma tozu, azcıkta tuz
8 kaşık yulaf kepeği
yumurtaları mikserle 4 dk falan çırpıp üzerine diğerlerini ekleyip tekrar çırpıp en küçük boy borcama döküp 180 derecede pişiriyorum birde yağlı kağıt kullanıyorum daha rahat oluyor yapışmıyor 20 dk da pişiyor :)
Herkese iyi akşamlar. Bugün itibariye dukan ailesine katılmış bulunmaktayım. sizde kabul ederseniz günlük yediklerimi burada da paylaşmak isterim.
testimin sonucu 6 gün atak yapmam gerekli. bugün yediklerim şu şekilde.
Sabah:
light yoğurt
1.5 yk. yoğurt
öğle:
light ton balık
akşam:
2 haşlanmış yumurta
bugün yeterince hazır değildim. ama daha fazla vakit kaybetmemek için elimde olanlarla başlamak istedim
yarın için kendime tavuk ve yulaf kepeğiyle ekmek yaptım.
meraba arkadaslar su an bildirim yapmak ıcın neler verırdm bi bilsenizoyle kafam karısık kı
bilenler bilir 2 hafta oncesine kadar bende burdaydm 3 subatta diyete basladım 15 kilo verdm ama son zamanlarda asırı bi basağrısı çekmeye basladm bundam dolalı 18 gun once guçlendrmeye geçtm hafifledi bas ağrılarm gerçekten vucudm yoruldu diye dusundm dınlenıp seyıre tekrar geçerm dedm kendi kendime bu arada doktora da gittim kan tahlilllrm normadi çok sukur bas ağdıları enteresanlastı kafamın yarısı ağrıyodu adeta buzusuyo gibi anlatmıyosn da meretı vesselam doktor mr ıstedı asansore binemeyen ben o alete girebilir miyim hiç
malesef giremedm çektremedm doktorda simdilik bi kaç ilaç verdi sinuzitten suphelendı geçmezse gel dedi neyyse sıktm sizi vesselam iş karıstı ıyıce biliyosnz guçlendırmede odul öğunleri var o öğunlerden sonra bende ağrı mağrı kalmıyo sok oldm tabi diyetle ilgili olacağı hiç aklıma gelmezdi hiç zorlanmadm gayet guzel bi sekılde yapmstm oysakı diyetımı iki gündr esimin ısrarı uzerine tatlı vs yedım gerçekten ıyı geldi simdi size soruyorm ben ne yapaym onca emek verdm 15 kilo gitti geri almak ıstemıyorm ama diyet beni kotü etkiliyo durum ortada çok mutsuzm kafam karısık onca ınsan kılo verıyo bu diyetle herkes çok sağlıklı da bi bana mı yaramadı ne dersınız ne olur akıl verın bana
Hanımlar bana kimse cevap yazmamış ama ben menülerimi paylaşmaya başlıycam bu gün.
Akşam hepsini bir ara yazarım. Lütfen banada cevap yazın motiveye iğtiyacım var.
Türlü diyetlerle 96 kilodan 73,5 düşmeyi başardım.
Hatta bir ara 71 olmuştum ama tekrardan yemeye başlayınca 76 gördüm.
Dükanın 3 günlük atak evresiyle 2,5 kilo gitti. Bu diyeti eşimle birlikte yapıyoruz.
Oda atakta 4 kilo verdi. Her gün mutlaka 1-2 saat yürüyorum.
65 ilk hedefim ve temmuzun 16 sına kadar vermek istiyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?