çok geçmiş olsun, ben de bu aralar ciddi sağlık sıkıntıları yaşıyorum o yüzden anlayabiliyorum seni, geçen hafta bi kaç kere kaçamak yaptım, ama miktar olarak çok değildi, yarım dilim börek gibi şeylerdi, çok kötü mide ve karın ağrısı yaşadım hala da yaşıyorum, günlerdir kaçamak yapmıyorum, sindirim kolay olsun diye sadece sebze yiyorum ve ağrılarım geçmiyor bi türlü, sindirim sistemi ilacı kullanmaya başladım ama bazen ilaç bile fayda etmiyor, dukan diyetini iki aydır yapıyorum 11,6 kilo verdim eleştirenlere karşı da deli gibi savunuyordum ama dukan ve karatay diyeti yapan iki arkadaşımın da aynı problemleri yaşadığını öğrenince artık kabul ettim gerçeği, ağrılarım tamamen bu diyetle ilgili, iki ay boyunca mide ve bağırsaklar resmen karbonhidrat ve yağı unutuyor, ister kaçamakla ister güçlendirmeyle yediğin zaman da bünye kabul etmiyor sindiremiyor, ekmek yemeye bile korktuğum için bi süre daha sebze ağırlıklı beslenip sonrasında güçlendirme yapıcam, verdiğim kiloları geri almaktan da korkuyorum çünkü, en azından güçlendirmeyle kilo almam, kalan kilomu da farklı yöntemlerle vermeye çalışıcam artık..
Hanımlar bana kimse cevap yazmamış ama ben menülerimi paylaşmaya başlıycam bu gün.
Akşam hepsini bir ara yazarım. Lütfen banada cevap yazın motiveye iğtiyacım var.
Türlü diyetlerle 96 kilodan 73,5 düşmeyi başardım.
Hatta bir ara 71 olmuştum ama tekrardan yemeye başlayınca 76 gördüm.
Dükanın 3 günlük atak evresiyle 2,5 kilo gitti. Bu diyeti eşimle birlikte yapıyoruz.
Oda atakta 4 kilo verdi. Her gün mutlaka 1-2 saat yürüyorum.
65 ilk hedefim ve temmuzun 16 sına kadar vermek istiyorum inş.
slm arkadaşlar bende yarın dukana başlamayı düşünüyorum benmle birlikte başlayacak olan varmıı ??
meraba arkadaslar su an bildirim yapmak ıcın neler verırdm bi bilsenizoyle kafam karısık kı
bilenler bilir 2 hafta oncesine kadar bende burdaydm 3 subatta diyete basladım 15 kilo verdm ama son zamanlarda asırı bi basağrısı çekmeye basladm bundam dolalı 18 gun once guçlendrmeye geçtm hafifledi bas ağrılarm gerçekten vucudm yoruldu diye dusundm dınlenıp seyıre tekrar geçerm dedm kendi kendime bu arada doktora da gittim kan tahlilllrm normadi çok sukur bas ağdıları enteresanlastı kafamın yarısı ağrıyodu adeta buzusuyo gibi anlatmıyosn da meretı vesselam doktor mr ıstedı asansore binemeyen ben o alete girebilir miyim hiç
malesef giremedm çektremedm doktorda simdilik bi kaç ilaç verdi sinuzitten suphelendı geçmezse gel dedi neyyse sıktm sizi vesselam iş karıstı ıyıce biliyosnz guçlendırmede odul öğunleri var o öğunlerden sonra bende ağrı mağrı kalmıyo sok oldm tabi diyetle ilgili olacağı hiç aklıma gelmezdi hiç zorlanmadm gayet guzel bi sekılde yapmstm oysakı diyetımı iki gündr esimin ısrarı uzerine tatlı vs yedım gerçekten ıyı geldi simdi size soruyorm ben ne yapaym onca emek verdm 15 kilo gitti geri almak ıstemıyorm ama diyet beni kotü etkiliyo durum ortada çok mutsuzm kafam karısık onca ınsan kılo verıyo bu diyetle herkes çok sağlıklı da bi bana mı yaramadı ne dersınız ne olur akıl verın bana
Hanımlar bana kimse cevap yazmamış ama ben menülerimi paylaşmaya başlıycam bu gün.
Akşam hepsini bir ara yazarım. Lütfen banada cevap yazın motiveye iğtiyacım var.
Türlü diyetlerle 96 kilodan 73,5 düşmeyi başardım.
Hatta bir ara 71 olmuştum ama tekrardan yemeye başlayınca 76 gördüm.
Dükanın 3 günlük atak evresiyle 2,5 kilo gitti. Bu diyeti eşimle birlikte yapıyoruz.
Oda atakta 4 kilo verdi. Her gün mutlaka 1-2 saat yürüyorum.
65 ilk hedefim ve temmuzun 16 sına kadar vermek istiyorum inş.
Dukan la 6 kg verdim 54 kg oldum şimdi 50 olmak istiyorum ama çok sıkıldım artık ....İzmir de iyi bir diyetisyen arıyorum acil yardım lütfen !!!! 34 veya 36 beden giyiyorum ama bana göre biraz daha kilo vermek gerekiyor artık tek başıma yapamıyorum ne yapsam olmuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi geceler kızlar herkezin motivasyonu düşmüş sanki kurtulalim şu kilolardan ben 15 nisanda 72 ile başladım diyete sabah 60.1 gördüm çok kaçamak yaptım malesef boyum 1.56 kilom daha var ilk hedef 55 sonra bakcaz bebeğim ufak evde yürüyorum dukan urunleri bulamıyorum kepek yemi yorum ama veriyorum sağlık sorunum yok bian önce güce geçip rahatlamak istiyorum
Merhaba meray öncelikle tebrim ederim 15 kilo az buz bir kilo kaybı değil azimliymişsin gerçekten.Bende kasım ayında başladım 2.5 ayda 18 kilo verdim daha sonra mide bulantılarım başladı diyete ne kadar uyum sağlamaya çalışsam bulantılarım artıyordu bende dr. gidip tahlil yaptırdım sonuçlar çok iyiydi herhalde psikolojik olarak bulanıyordu anlayacağın diyetten bıkmıştım herhalde güçlendirme bile istemiyordum.Kendimce kiloları geriye almamak için bir sistem oluşturdum.Haftanın beş günü dilediğim herşeyi yiyorum tabi abartmadan geri kalan iki gün veya bir gün atak yapıyorum ekmeği iki dilimden fazla tüketmiyorum yeşil çaya devam ve bol suyada.5 ay oldu böyle devam ediyorum çok rahatım gerçekten bırak kilo almayı -1 bile verdim 5 ayda.Benimki sadece bir fikir.
Günaydın herkese. Ben yeniyim burada. 79 kg ile basladim diyete. Hedefim simdilik 70. Basarabilirsem 65e dusmek istiyorum. Cuma günü başladım dukana ve 3 kg kaybim oldu. Daha önce denemistim başaramadim. Ama şimdi menülerini zenginlestirdim. Yeni tarifler tatlandiricilar kullanıyorum . İnanıyorum bu sefer olacak😊 kendinize özel tariflerini varsa bana onerebilirmisiniz?
ben de yarın dukan exprese başlıyorum sabah tartılıcam sana eşlik ederim
az yemişsin ama öğlen biraz daha sıkı yemelisin ki sporla beraber protein kas yapsın.. benim yediklerim senin yanında kuş..3 gün atak evrem var kızlar bugün 1. Günüm
sabah
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurta
ve 1 çay bardağı kadar sütle krep yaptım yağsız tuzsuz
5 ince dilim tavuk salam
peynir
1 bardak süt
öğle
1 porsiyondan az döner
1 kutu ayran
akşam
haşlanmış yumurta yemeyi planlıyorumm
ve 3 kilometre yürücem
yediklerimin hepsi ligttı kızlar
dukan express nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?