Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz


cevabin icin sağol canim bende artik çok saglikli olduguna inanmiyorm senin probleminde baskaymis
biraz toparkanaym diyetsyene gitmeyi dusunuyorm
esimin israrindan dolayi verdgm kiloyu almasam yeter bana
cektgm agryi bi ben bilirim valla..
 

Listeye girmek için menü bildirimine gerek yok ama hem siz ne yediginizi görürsünüz hem de yanlış varsa duzeltilmesi icin iyi olur. En kısa sürede kilo verirsiniz umarım :))
 
Iyi geceler kızlar herkezin motivasyonu düşmüş sanki kurtulalim şu kilolardan ben 15 nisanda 72 ile başladım diyete sabah 60.1 gördüm çok kaçamak yaptım malesef boyum 1.56 kilom daha var ilk hedef 55 sonra bakcaz bebeğim ufak evde yürüyorum dukan urunleri bulamıyorum kepek yemi yorum ama veriyorum sağlık sorunum yok bian önce güce geçip rahatlamak istiyorum
 

Merhaba meray öncelikle tebrim ederim 15 kilo az buz bir kilo kaybı değil azimliymişsin gerçekten.Bende kasım ayında başladım 2.5 ayda 18 kilo verdim daha sonra mide bulantılarım başladı diyete ne kadar uyum sağlamaya çalışsam bulantılarım artıyordu bende dr. gidip tahlil yaptırdım sonuçlar çok iyiydi herhalde psikolojik olarak bulanıyordu anlayacağın diyetten bıkmıştım herhalde güçlendirme bile istemiyordum.Kendimce kiloları geriye almamak için bir sistem oluşturdum.Haftanın beş günü dilediğim herşeyi yiyorum tabi abartmadan geri kalan iki gün veya bir gün atak yapıyorum ekmeği iki dilimden fazla tüketmiyorum yeşil çaya devam ve bol suyada.5 ay oldu böyle devam ediyorum çok rahatım gerçekten bırak kilo almayı -1 bile verdim 5 ayda.Benimki sadece bir fikir.
 

Merhaba kilo vermeyi başarıyorsun demek ki azimli birisin.Bence bütün diyetler beyinde bitiyor gerçekten istedimi insan veriyorda sonrasında korumak önemli.Dukan benim için mucize gibi ben 89 dan 71 e indim ve 5 aydır koruyorum henüz hiç kilo almadım zayıflığın tadına vardım bir kere almayıda hiç düşünmüyorum.Bu diyetle birlikte beslenme alışkanlığım değişti resmen.Ekmek çıktı bir kere hayatımdam herşeyi yiyorum artık ama belirlediğim ölçüde , zevkine yemek yok artık.3 gülük atakta iyi vermişsin.Bunlar vücudundaki su kaybın yağlar henüz erimiyor seyir evresine geçtiğinde asıl kilo kaybın başlıycak.Eşinle birlikte başlaman ne güzel birbirinize destek olursunuz.Bence senin başaramıyacağın bir diyet değil hedefine ulaşacağından eminim bol eksili günler diliyorum kolay gelsin.
 
Dukan la 6 kg verdim 54 kg oldum şimdi 50 olmak istiyorum ama çok sıkıldım artık ....İzmir de iyi bir diyetisyen arıyorum acil yardım lütfen !!!! 34 veya 36 beden giyiyorum ama bana göre biraz daha kilo vermek gerekiyor artık tek başıma yapamıyorum ne yapsam olmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

ben sinem pakere gitmiştim kesinlikle tavsiye ederim. Alsancak lacoste'un ilerisindeki teb bankasının üstünde.
 

kepeği neyle değişim yapıosun peki. emziriyorsan karbonhidrata ihtiyacın var sütünün yağ yapması için..
 

meraba canım fikrin guzel gerçekten tesekkur ederım bende ıkı gun once diyetisyene gittim herseyı anlattım en azından verdıklerımı almak ıstemıyorm dedm o da liste verdı 2 gundur yapıyorm fena değil çok sukur bas ağrılarm tam geçmedı ama faydası oluyo ozellıkle meyve ve ekmeğın çunku beynin sekere ve karbonhıdrata da ıhtıyacı varmıs bu arada sen daha iyi vermisin tebrıkler..
 
Günaydın herkese. Ben yeniyim burada. 79 kg ile basladim diyete. Hedefim simdilik 70. Basarabilirsem 65e dusmek istiyorum. Cuma günü başladım dukana ve 3 kg kaybim oldu. Daha önce denemistim başaramadim. Ama şimdi menülerini zenginlestirdim. Yeni tarifler tatlandiricilar kullanıyorum . İnanıyorum bu sefer olacak😊 kendinize özel tariflerini varsa bana onerebilirmisiniz?
 

neler yiyorsun mesela sabah kahvaltıda ne yiyorsun
 
3 gün atak evrem var kızlar bugün 1. Günüm

sabah
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurta
ve 1 çay bardağı kadar sütle krep yaptım yağsız tuzsuz
5 ince dilim tavuk salam
peynir
1 bardak süt

öğle
1 porsiyondan az döner
1 kutu ayran

akşam
haşlanmış yumurta yemeyi planlıyorumm

ve 3 kilometre yürücem

yediklerimin hepsi ligttı kızlar
 
az yemişsin ama öğlen biraz daha sıkı yemelisin ki sporla beraber protein kas yapsın.. benim yediklerim senin yanında kuş..
dukan express nasıl oluyor

http://www.dukandiyetitariflerim.com/2014/03/7-gunluk-dukan-express5-kilo-ve-altinda.html

bu linkten ulaşabilirsin.
 
Sabah yulaf kepegi ile hazırladığım pogacayi yedim. Şekersiz çay. . O kadar. Ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum. O yüzden 2 günde 1 yumurta yiyorum. Sen ne yiyorum mesela
 
Bişey soracağım bu dukan ekmeği, keki yada pogacasi nden günde kaç tane Yiyebiirim sonuçta her biri en az 3 kaşık yulaf kepegi içeriyor . Abartiyormuyum acaba?
 


kızlar kusura bakmayın sağlık problemlerimden dolayı çok geç yükleyebildim..

bu hafta herkes kilo vermiş tebrik ederim, mimarka birincimiz

ben dukan express'e geçtim bu hafta, haftalık bildirimde bulunmaya ve listeyi yapmaya devam edicem...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…