Ben de dun basladm ama bugun ton baligi yedim 80g bilmiodm yenmiycegini kitapta yenilebilir yaziodu sankii, bn de araniza katilabilir miyiiimmm
Eki Görüntüle 1138163
giderek azalıyoruz ama yine de listeyi yapmak istedim.. tebrikler gülaybcn ve cerenka
Unuttum ben yaaa( bi sessizlik durgunluk var grupta
merhaba kızlaarrrbu hafta ilk defa dukan express yaptım, gidişattan bahsedeyim belki denemek istersiniz siz de.. normalde pazartesi başlıyo ama ben salı başladım, aradan peynir eklenen ilk günü çıkardım, salı saf protein yaptım uzun süre sonra saf protein biraz halsizlik yaptı bi de eskisi kadar bol su içemiyorum ondan da olabilir çarşamba protein+sebze yaptım, perşembe iki meyve ekledim, cuma da bi dilim ekmek, cumartesi öğlen makarna yedim nişasta hakkımı kullandım, akşam da arkadaşla eğlenmeye gidince ödül öğünümü bi gün öne çektim, yarım pizza elma dilim patates soğan halkası ve tatlı ayların ödülü oldu benim için bugün de protein+sebze+meyve yapıyorum ve ilk hafta bitiyor yarın tekrar saf protein.. bu hafta içinde tartıda -500 gr gördüm ödülden sonra +400 ama zaten ödülden sonra tartılmayın diyorlar, verilen kilo yarın sabah netleşecek galiba.. express çok kolay bi diyet ama yavaş veriliyor, ben güçlendirme yerine express'e geçmiştim hem kilomu korurum hem de az da olsa belki kilo veririm diye o yüzden benim için çok hayalkırıklığı olmadı.. bi de itiraf ediyim yine kaçamaklar yapıyorum o da az vermede etken olmuştur
Ben de expreste kaçamaktan korktuğum icin yapmıyorum. Ödül var aslında bkacamak yapmamalisinnnnn
Bugün hayırlısıyla 2. Dukanıma başladım..
70 kiloyum inşallah tamamına erdireceğim..
Bildirim günleriniz cuma kaça kadar arkadaşlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?