Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Iweeett arkadaşlar kaçamaklarım olmasına ragmen bugün 3.günüm ve 2.80 kilo vermişim çooookkkkkkkkk mutluyummmm maşallah deyin

Günaydınlar

bildirim günü

Başlangıç Tarihi : 19 / 04 / 2014

Başlangıç kilo : 66

Kaçıncı gun: 41

Geçen hafta ki kilo : 64,2

Güncel kilo: 63,5

Hedef kilo : 61

Boy : 1.70

verilen kilo bu hafta :0,7

Merhaba,

Başlangıç Tarihi : 20 / 05 / 2014

Başlangıç kilo : 83.5

Kaçıncı gun: 11

Güncel kilo: 78.6

Hedef kilo : 55

Boy : 1.55

verilen kilo : 4.900

Çokkkkkk mutluyummmmmmm :)

Ben de dun basladm ama bugun ton baligi yedim 80g bilmiodm yenmiycegini kitapta yenilebilir yaziodu sankii, bn de araniza katilabilir miyiiimmm

Eki Görüntüle 1138163

giderek azalıyoruz ama yine de listeyi yapmak istedim.. resim çok küçük görünüyor o yüzden buraya da ekledim değerleri.. tebrikler gülaybcn ve cerenka

DUKAN DİYETİ DENEYİMLERİMİZ GRUBU BAŞARI LİSTESİ

RUMUZ BAŞLANGIÇ GÜN HEDEF GEÇEN HAFTA GÜNCEL 1 HAFTALIK DEĞİŞİM KALAN KİLO GİDEN KİLO
TARİH KİLO

bahar_34 23.03.2014 98,8 68 68 87,2 87,2 0 19,2 11,6
gülaybcn 19.04.2014 66 34 61 64,2 63,5 0,7 2,5 2,5
cerenka 20.05.2014 83,5 11 55 78,6 23,6 4,9

merhaba kızlaarrr bu hafta ilk defa dukan express yaptım, gidişattan bahsedeyim belki denemek istersiniz siz de.. normalde pazartesi başlıyo ama ben salı başladım, aradan peynir eklenen ilk günü çıkardım, salı saf protein yaptım uzun süre sonra saf protein biraz halsizlik yaptı bi de eskisi kadar bol su içemiyorum ondan da olabilir çarşamba protein+sebze yaptım, perşembe iki meyve ekledim, cuma da bi dilim ekmek, cumartesi öğlen makarna yedim nişasta hakkımı kullandım, akşam da arkadaşla eğlenmeye gidince ödül öğünümü bi gün öne çektim, yarım pizza elma dilim patates soğan halkası ve tatlı ayların ödülü oldu benim için bugün de protein+sebze+meyve yapıyorum ve ilk hafta bitiyor yarın tekrar saf protein.. bu hafta içinde tartıda -500 gr gördüm ödülden sonra +400 ama zaten ödülden sonra tartılmayın diyorlar, verilen kilo yarın sabah netleşecek galiba.. express çok kolay bi diyet ama yavaş veriliyor, ben güçlendirme yerine express'e geçmiştim hem kilomu korurum hem de az da olsa belki kilo veririm diye o yüzden benim için çok hayalkırıklığı olmadı.. bi de itiraf ediyim yine kaçamaklar yapıyorum o da az vermede etken olmuştur

Ben de expreste kaçamaktan korktuğum icin yapmıyorum. Ödül var aslında bkacamak yapmamalisinnnnn

Bugün hayırlısıyla 2. Dukanıma başladım..
70 kiloyum inşallah tamamına erdireceğim..
Bildirim günleriniz cuma kaça kadar arkadaşlar ???

ben çizelgeyi hazırlıyorum anlatıldığı gibi çizelge bölümüne yapıştırıp kaydet diyorum ancak çizelge istenilen formatta değil diyor bişey anlamadım yardımcı olabilir misiniz

Bizim aile toplu bir şekilde dukan yaptik herkes 10-15 kilo arasinda verdi.. Ama kimimiz güçlendirmede, kimimiz korumada ipin ucunu kaçırdı ve kilolar hoooop aynen iade.. Biz beceremedik yapanlara kolay gelsin :) en iyisi az yemek sağliklı beslenmek.. Hiçbir diyet sonsuza kadar yapilamiyor bir yerde bıkkınlık geliyor benim fikrim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…