Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

vee bu sabah -900 gördüm :124: dün protein+sebze ve meyve yememe rağmen demek ki dukan express işe yarıyor.. tam gaz devaaammm bugün saf protein günüm yarın sabahtan da umutluyum

Ben 2012 yılında dukanla tanıstm arkadaslar suan korumadayım 84 kilo ile basladım 1 yıldır sabit 58-59 arasıyım önemli olan bütün evreleri tamamlayabilmek atak ve seyirde bırakmak hiçbir yarar saglamıyor inş bütün arkadaslar istedigi kiloya ulaşır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebriklerrr valla :) bende 83.5 ile başladım şu anda 6 kilo verdim. 2 hafta oldu başlayalı. inşallah bende 59-60 göreceğim. Siz kan tahlili vs yaptırdınız mı ? herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaştınız mı ?

Ben inanın artık kilo vermek için sağlık sorunu varsa da göze aldım. Fakat eşim tarafından inanılmaz sabote ediliyorum. Yani o da diyet yapıyor fakat dukan değil. dolayısıyla dukan ile ilgili ne yapsam, krep kek vs gözüne batıyor. Her seferinde "sen moda duydan ya dukan onun için yapıyorsun. bunlar boş işler böyle kilo verilmez sağlıksız besleniyorsun" gibi 2 haftadır yapmadığını bırakmıyor küsmek ve konuşmamak dahil. Artık psikolojik açıdan çökmek üzereyim farkında değil. Kavga ve küskünlükten bıkkınlık geldi neredeyse boşanalım lafı çıkacak ağzımdan zor tutuyorum. Ne yapmalım bilmiyorum. Anlatıyorum sebze de yiyorum et de yiyorum neden sağlıksız olsun diyorum. Sanki duvara konusuyorum dinlemiyor. Bu kadar çok protein almak gut hastalığı yapar diyorlar. bilmiyorum çıldırmak üzereyim.

Selam arkadaşlar 15 gün öncesine kadar bende dukan yapıyordum 9 kg kadar verdim ama ictigim 2 bira 1 hafta duraklama yapınca uyuz oldum ve bıraktım ben motivasyonunuzu bozmak istemem ama çok sağlıklı gelmiyor bana 15 gündür kilo almadim aşağı yukarı da 1 kilo verdim az yiyorum herşeyden yiyorum. Sabahları maydonoz suyuna başladım 2 3 gündür ve inanılmaz rahat tuvalete çıkıyorum. Eğer ufacık bir sağlık sorunu yasarsaniz bırakın bence. Eşim yüzün gözün düzeldi diyor. Yapanlara kolay gelsin gerçekten zor bir diyet.

Tabi tahlilleri yaptırıp kontrol etmekte fayda var canm ama ben hiç yaptırmadm benim iğne korkum var kan gördümmü direk bayılırım tahmin edersin ki tahlilde yaptrmadm pko hastasıydım kilo verince kurtuldm ama bu diyeti yaparken herseyden dengeli sekilde beslenmen gerek ve suyu ihmal etme en önemlisi bu ac kalarak zayıflanıcak bir diyet degil ne kadar fazla protein okadar - esin konusuna gelince en önemli sey kacamak yapmamak sana saygı duymasını sagla canm kesin karrlı oldugunu belli et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba ben iki sene once dukan yaptim, ve diyetle 84ten 60 kiloya kadar dustum. Dukan ile kilo vermek cok kolay, o kadar kiloyu baska turlu vermek benim icin imkansiz gibi bir seydi, o yuzden cok mutluyum.

Seyir evresinden ciktiktan sonra, guclendirmeyi kendime uydurarark yaptim, cunku o kadar uzun sure sirf protein yedikten sonra, protein persembesi yapmak bile inanin cok zor geliyordu, o yuzden, guclendirme diyetini protein persembeleri olmadan uyguladim zaten daha sonra aliskanlik haline geliyor, hala gunde ikiden fazla porsiyon meyve tuketmiyorum, ekmegim tam bugday ekmegi ve kilom ciktigi zaman ekmegi kesiyorum.

Dukani yaparken yalniz yan etkilerini bilerek uygulamak lazim, mesela su kitapta cok bahsedildigi gibi proteinin sindirilirken olusan atiklari vucuttan atmak icin cok lazim. Gerci abartip 3 litreyi gecmekte mantikli degil, ama 2 litre ustu kesinlikle icmek lazim. Ayrica, vucudunuzda herhangi baska bir eksiklik oluyor mu diye, her turlu zayiflama diyeti sirasinda, kan testi yaptirmak, sagliginizi kontrol etmek acisindan onemli.

Dukanin elestirilen kisimlarindan biri de bu kadar protein sindiriminin kemiklerden kalsiyum cekilmesine neden olmasi, kitapta o kisim biraz eksik birakilmis bence, o nedenle kemikle ilgili aktivitelerin de arttirilmasi gerekiyor dukan yaparken. Kalsiyum alimina dikkat etmek, her gun biraz guneslenmek ve agirlik calisabileceginiz bir spor yapmak gibi.

Ben su an biraz daha kilo vermek istiyorum, ancak Dukan uygulamiyorum, bu benim kisisel tercihim, cunku kilolarimdan cok rahatsiz degilim, cok acil degil, verebilirsem iyi olur diye dusunuyorum. Ayrica protein tuketmeyi Dukan'a basladigim zamanki kadar cok sevmiyorum, eskiden tam bir protein canavariydim. Ama dukan diyetini yaparken ogrendigim seyleri hala uyguluyorum, kilo vermke icin yulaf kepegi, yumurta ve balik eti vazgecilmezlerim.

tebrikler çok güzel vermişsiniz darısı başımıza..

dukan express'le iki günde 1.5 kilo verdim

dünkü menüm
sabah
haşlanmış yumurta lor peynir hindi füme 4 zeytin
öğle yiyemedim
ikindi 4-5 tane dukan pita ekmeği ve light sütle yaptığım sıcak kakao
akşam 3 tavuk but light gazoz
gece acıktım sahanda lor peynirli yumurta yedim bi de
vee sabaha -600 gr

önceki gün de
sabah lor peynir salatalık domates 4 zeytin
öğle ve akşam yağsız fırında karnıyarık yanına ayran
bi de 4 tane dukan tarçınlı kurabiye yemiştim
vee sabah -900 gr gitti

2 yıl önce diyeti yaptım.. 17 kilo verdim....

ondan sonra diyeti delmeler başladı ve diğe evreleri uygulamadan normal yemeye başladım....

86 kilodan 68 e kadar inmiştim... abartarak yeme sonrası 77 kiloyan tekrar çıktım... vücut artık bu sistemi öğrendiği için çok direniyor...

diyte başladıktan sonra, kaçamak yapmadan evreleri tamamlayın.... eğer tüm evreleri yapmayacaksanız, gelecek kilolara hazırlıklı olun....

zaman nasılda geçmiş....

bu forumun hızına kimse yetişemezdi bir zamanlar....

bir gün burayı kaçırsak, sayfalarca mesaj okumak zorunda kalırdık... öylesine dolu doluydu....

bu diyetin çok tehlikeli olduğunu söylüyorlar ama ne kadar doğrudur bilemiyorum

diyeti 2 yıl önce yapıp, seyir evresinde bıraktım...

sık sık kan tahlili yaptırıyorum... şu ana kadar kan değerlerimin hepsi sınırlar dahilinde çıkıyor....

altta yatan ciddi bir hastalığı olanlar bu diyetten kötü etkilenebilirler... en güzeli diyete başlamadan önce, tahlilleri yaptırmak ve diyete başladıktan sonra da 6 ay da bir bu tetkikleri tekrarlatmak...

Benim eşimde ataklarda yanımdaydı sonra ayak uyduramadı mutsuz oldu boşver sen dedim sen az ye ne istiyosan ye az yemeye devam etti benden daha çok kilo verdi benim kilolar senelerin gitmeyen kiloları olduğu için baya zorluyo spor istiyor . Sende her yaptığını anlatma bende bıraktım az yiyip kilo vericem de yasakara dikkat et bide diyetin verdiği mutsuzluğu birbirinizle küserek çoğaltmayın

aslında ben halimden memnunum hiç diyet yapıyormuş gibi hissetmiyorum açıkçası.

Bugün de SP günündeyim. Domates yemedin diye kavga etti benimle. Birde sinirleniyor neden yemiyorsun domatesin neyi var midene bağırsaklarına iyi gelir. onun yerine bana krepten bahsediyorsun diyor. Yani artık söylemiyorum bugün SP günüm bugün PS günüm diye ama sürekli beraber olduğumuz için ne yediğimi biliyor. Onun bana sunduğu şeyleri ceviz, elma vs yemem gerekiyormuş. Sanki tereyağlı omlet ye diyorum ne var bunlarda diyor birde.

neyse artık bıktım usandım gerçekten ne söylerse onu yiyeceğim artık. Duraklama yaşarsam da işte o zaman benim zamanım gelicek açıcam ağzımı yumucam gözümü allah yarattı demiycem

Slm arkadaşlar...3 Haziran itibariyle 80.1 kiloyla dukana başladım..4 Haziran'da kilom 77.8 olmuş.1 günde bayağı ödem gitmiş.boyum 1.75.ilk hedefim 70. Sonra 65 inşallah :))

bildirim günüü:)
Başlangıç tarihi: 08.04.2014
Başlangıc kilo:76.700
Kaçıncı gün :56
Gecen haftaki kilo :69.800
Güncel kilo:68.800
Hedef kilo : 58
Boy :1.68

bildirim günüüü

Başlangıç Tarihi : 23.03.2014
Başlangıç kilo : 98,8
Kaçıncı gün : 75
Gecen haftaki kilo : 87,2
Güncel kilo : 85,9
Giden kilo : 1,3
Toplam giden kilo : 12,9
Hedef kilo : 68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…