çok hızlısın tebrikler
merhaba arkadaşlar.. listede sıkıntı oldu çok küçük görünüyor bu şekilde ekliyorum.. kolay gelsin herkese..
DUKAN DİYETİ DENEYİMLERİMİZ GRUBU BAŞARI LİSTESİ
RUMUZ-----------BAŞLANGIÇ---------GÜN------HEDEF-------GEÇEN HAFTA---------GÜNCEL--------1 HAFTALIK DEĞİŞİM--------KALAN KİLO-------GİDEN KİLO
------------------TARİH------KİLO
bahar_34-----23.03.2014------98,8-----75--------68--------------87,2------------------85,9---------------------1,3-----------------------17,9----------------12,9
eda83---------08.04.2014-------75------56--------58--------------69,8------------------68,8-----------------------1------------------------10,8----------------7,2
oykuselim-----02.06.2014-------70-------4--------57---------------70--------------------67,4---------------------2,6-----------------------10,4----------------2,6
öyle tabii ama sabretmekten sıkıldım sanırım.. gözümün önünde götürürlerken dayanamıyorum kii
Darısı bana ya son 2 kilooo. Tebrikler size deBen 2012 yılında dukanla tanıstm arkadaslar suan korumadayım 84 kilo ile basladım 1 yıldır sabit 58-59 arasıyım önemli olan bütün evreleri tamamlayabilmek atak ve seyirde bırakmak hiçbir yarar saglamıyor inş bütün arkadaslar istedigi kiloya ulaşır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eşinize söylemeyin ben dukan dememistim. Dikkat ediyorum demistim. Sonra 65 olunca söyledim başladı etraftakiler sağlıksız cart curt. Valla ilk defa yüzüm çökmeden zayifladim hayatta ilk defa bilinçli olarak 60 oldum. Kimseyi dinleyemem. Ama diyetin kitabını verin okusun derim. Her gun gramca yüksek ceviz fındık fıstık yiyip kalp damar tıkanıklığı mı yasayayim diintebriklerrr valla :) bende 83.5 ile başladım şu anda 6 kilo verdim. 2 hafta oldu başlayalı. inşallah bende 59-60 göreceğim. Siz kan tahlili vs yaptırdınız mı ? herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaştınız mı ?
Ben inanın artık kilo vermek için sağlık sorunu varsa da göze aldım. Fakat eşim tarafından inanılmaz sabote ediliyorum. Yani o da diyet yapıyor fakat dukan değil. dolayısıyla dukan ile ilgili ne yapsam, krep kek vs gözüne batıyor. Her seferinde "sen moda duydan ya dukan onun için yapıyorsun. bunlar boş işler böyle kilo verilmez sağlıksız besleniyorsun" gibi 2 haftadır yapmadığını bırakmıyor küsmek ve konuşmamak dahil. Artık psikolojik açıdan çökmek üzereyim farkında değil. Kavga ve küskünlükten bıkkınlık geldi neredeyse boşanalım lafı çıkacak ağzımdan zor tutuyorum. Ne yapmalım bilmiyorum. Anlatıyorum sebze de yiyorum et de yiyorum neden sağlıksız olsun diyorum. Sanki duvara konusuyorum dinlemiyor. Bu kadar çok protein almak gut hastalığı yapar diyorlar. bilmiyorum çıldırmak üzereyim.
Ara ara doluyor burası da ara ara bosaliyor :))zaman nasılda geçmiş....
bu forumun hızına kimse yetişemezdi bir zamanlar....
bir gün burayı kaçırsak, sayfalarca mesaj okumak zorunda kalırdık... öylesine dolu doluydu....
Zayıflayinca fıstık gibi karım var dicek ama...aslında ben halimden memnunum hiç diyet yapıyormuş gibi hissetmiyorum açıkçası.
Bugün de SP günündeyim. Domates yemedin diye kavga etti benimle. Birde sinirleniyor neden yemiyorsun domatesin neyi var midene bağırsaklarına iyi gelir. onun yerine bana krepten bahsediyorsun diyor. Yani artık söylemiyorum bugün SP günüm bugün PS günüm diye ama sürekli beraber olduğumuz için ne yediğimi biliyor. Onun bana sunduğu şeyleri ceviz, elma vs yemem gerekiyormuş. Sanki tereyağlı omlet ye diyorum ne var bunlarda diyor birde.
neyse artık bıktım usandım gerçekten ne söylerse onu yiyeceğim artık. Duraklama yaşarsam da işte o zaman benim zamanım gelicek açıcam ağzımı yumucam gözümü allah yarattı demiycem
Slm arkadaşlar...3 Haziran itibariyle 80.1 kiloyla dukana başladım..4 Haziran'da kilom 77.8 olmuş.1 günde bayağı ödem gitmiş.boyum 1.75.ilk hedefim 70. Sonra 65 inşallah :))
Merhaba kızlar. Bende 23 Mayıs itibari ile dukana başladım. Boyum 1.74 Kilom 80.2 idi. Bugün 75.2 geldim tartıda😀 ama sıkılmaya başladım yaa.. Burada belki destek oluruz birbirimize de sıkılmayiz. . Yavaşlaliyor zaten kilo vermem. Yürüyüşlerim yağmurlardan aksadi. Bir de bugun kaçamak yaptim( eşime börek yapmıştım dayanamadım 1 tane yedim moralim cook bozuk.. destek kızlar. .
hiç bozma moralini kaldığın yerden devam ettamam kaçamak duraklatıyor ama arada kaçamak yapmazsak uzun süre götüremeyiz diyeti..
Sormayın vicdan yaptım yürüyüşe gittim.. inşallah sizlerle götürcez diyeti.. siz kaç kilo verdiniz dukanla
ben dukan'la 2,5 ayda 12 kilo verdim, sonra sağlık problemlerim yüzünden dukan express'e geçtim..
Merhaba kızlar. Bende 23 Mayıs itibari ile dukana başladım. Boyum 1.74 Kilom 80.2 idi. Bugün 75.2 geldim tartıda😀 ama sıkılmaya başladım yaa.. Burada belki destek oluruz birbirimize de sıkılmayiz. . Yavaşlaliyor zaten kilo vermem. Yürüyüşlerim yağmurlardan aksadi. Bir de bugun kaçamak yaptim( eşime börek yapmıştım dayanamadım 1 tane yedim moralim cook bozuk.. destek kızlar. .
her perşembe bildirim yapıyoruz bildirim yapıcam diye en azından az kaçamak yapmaya çalışırsın. Gayet güzel kilo vermişsin ne yapıyorsan buraya yazmaya çalış çok faydası oluyor. Duraklamada hibiskus çayı (nar çiçeği şerbeti diyede geçiyor) işe yarıyor hatta ben onu çok sevdim hergün içiyorum 1 lt kaynamış suya 2-3 çorba kaşığı hibiskus atıp demliyorum yemeklerden sonra 1 bardak içiyorum buzdolabındada saklanıyor tadıda çok güzel tavsiye ederim.
merhaba arkadaşlar.. dukan'ı bırakıyorum artık.. ben 23 martta dukan'a başlamıştım, bildiğiniz gibi 2-2.5 ay gibi bi sürede 12 kilo verdim, sonrasında kaçamaklar yaptım ve sağlık sıkıntılarım başladı, ciddi karın ve mide ağrıları yaşadım, hem de ilaçlara rağmen, daha hafifi diye dukan express'e geçtim, bu arada doktora gittim kan testi yapıldı, değerlerim tepetaklak olmuş, böbreklerim tehlikede resmen, bugün de saatlerce ağrı yaşadım yine.. yani evet güzel kilo veriliyor, evet harfi harfine uymak gerekiyor anladım, ama 20-30 kilo vermeyi düşünen biri için neredeyse bir yıllık bir süreç gerekiyor, bu kadar uzun süre için kaçamak olmayacağını düşünmek hiç gerçekçi değil, en ufak bi kaçamakta saatlerce ağrı çekmeyi ve kilo verebilmek için sağlığımı kaybetmeyi göze almıcam ben artık.. umarım sağlığımı en kısa sürede geri kazanabilirim.. daha sağlıklı yollarla kilo vermeye devam edicem tabii ki.. kolay gelsin herkese..
Öncelikle geçmiş olsun Bahar hanim. Günde kac litre su iciyordunuz acaba. Suyu az tüketmek bobrege zarar verir diye biliyorum ama. En kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?