Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar.. listede sıkıntı oldu çok küçük görünüyor bu şekilde ekliyorum.. kolay gelsin herkese..

DUKAN DİYETİ DENEYİMLERİMİZ GRUBU BAŞARI LİSTESİ

RUMUZ BAŞLANGIÇ GÜN HEDEF GEÇEN HAFTA GÜNCEL 1 HAFTALIK DEĞİŞİM KALAN KİLO GİDEN KİLO
TARİH KİLO

bahar_34 23.03.2014 98,8 75 68 87,2 85,9 1,3 17,9 12,9

eda83 08.04.2014 76 56 58 69,8 68,8 1 10,8 7,2

oykuselim 02.06.2014 70 4 57 70 67,4 2,6 10,4 2,6

merhaba arkadaşlar.. listede sıkıntı oldu çok küçük görünüyor bu şekilde ekliyorum.. kolay gelsin herkese..

DUKAN DİYETİ DENEYİMLERİMİZ GRUBU BAŞARI LİSTESİ

RUMUZ-----------BAŞLANGIÇ---------GÜN------HEDEF-------GEÇEN HAFTA---------GÜNCEL--------1 HAFTALIK DEĞİŞİM--------KALAN KİLO-------GİDEN KİLO
------------------TARİH------KİLO

bahar_34-----23.03.2014------98,8-----75--------68--------------87,2------------------85,9---------------------1,3-----------------------17,9----------------12,9

eda83---------08.04.2014-------75------56--------58--------------69,8------------------68,8-----------------------1------------------------10,8----------------7,2

oykuselim-----02.06.2014-------70-------4--------57---------------70--------------------67,4---------------------2,6-----------------------10,4----------------2,6

kızlar olmuyor maalesef :97:

öyle tabii ama sabretmekten sıkıldım sanırım.. gözümün önünde götürürlerken dayanamıyorum kii

Aaa niye sıkıldın ki anam ya bak ben bildirim yapmayı unutuom ama 60 oldum :)) ki ne kdar durakladigimi bilion.. sabreden derviş muradına erermis...
Darısı bana ya son 2 kilooo. Tebrikler size de
Eşinize söylemeyin ben dukan dememistim. Dikkat ediyorum demistim. Sonra 65 olunca söyledim başladı etraftakiler sağlıksız cart curt. Valla ilk defa yüzüm çökmeden zayifladim hayatta ilk defa bilinçli olarak 60 oldum. Kimseyi dinleyemem. Ama diyetin kitabını verin okusun derim. Her gun gramca yüksek ceviz fındık fıstık yiyip kalp damar tıkanıklığı mı yasayayim diin bir de domates ye diyorsa günde 1 kaşık domates hakkınızı orda kullanın. Ya da 10nkilo verecekseniz express dukan yapın. O belki ikna eder Eşinizi.
zaman nasılda geçmiş....

bu forumun hızına kimse yetişemezdi bir zamanlar....

bir gün burayı kaçırsak, sayfalarca mesaj okumak zorunda kalırdık... öylesine dolu doluydu....
Ara ara doluyor burası da ara ara bosaliyor :))
Zayıflayinca fıstık gibi karım var dicek ama...
Slm arkadaşlar...3 Haziran itibariyle 80.1 kiloyla dukana başladım..4 Haziran'da kilom 77.8 olmuş.1 günde bayağı ödem gitmiş.boyum 1.75.ilk hedefim 70. Sonra 65 inşallah :))

Allah tamamına erdirsin :)

Merhaba kızlar. Bende 23 Mayıs itibari ile dukana başladım. Boyum 1.74 Kilom 80.2 idi. Bugün 75.2 geldim tartıda😀 ama sıkılmaya başladım yaa.. Burada belki destek oluruz birbirimize de sıkılmayiz. . Yavaşlaliyor zaten kilo vermem. Yürüyüşlerim yağmurlardan aksadi. Bir de bugun kaçamak yaptim( eşime börek yapmıştım dayanamadım 1 tane yedim moralim cook bozuk.. destek kızlar. .

hiç bozma moralini kaldığın yerden devam et tamam kaçamak duraklatıyor ama arada kaçamak yapmazsak uzun süre götüremeyiz diyeti..

her perşembe bildirim yapıyoruz bildirim yapıcam diye en azından az kaçamak yapmaya çalışırsın. Gayet güzel kilo vermişsin ne yapıyorsan buraya yazmaya çalış çok faydası oluyor. Duraklamada hibiskus çayı (nar çiçeği şerbeti diyede geçiyor) işe yarıyor hatta ben onu çok sevdim hergün içiyorum 1 lt kaynamış suya 2-3 çorba kaşığı hibiskus atıp demliyorum yemeklerden sonra 1 bardak içiyorum buzdolabındada saklanıyor tadıda çok güzel tavsiye ederim.

Öneriniz için teşekkür ederim. Ben saf proteinler bile aksamlari salata yiyorum illaki. Yoksa hazım sorunu çekiyorum. Bunun dışında kitapta yazan şeyleri yapıyorum. Dukan amca ve facebook grubundaki tarifleri yapmaya çalışıyorum. .Perşembe gününe hazırlanıyor o zaman:)

Selam herkese bende dukanıma geri döndüm.... 6-7 ay önce yapmıştım 6-7 kilo vermiştim hiç zorluk çekmeden. hafta sonu kaçamaklarından sonra 62 kilo civarıydım. dün başladım dukana...2 gün atak yapacağım.sonra da normal dukan mı , ekspres mi yapsam karar veremedim.neyse artık duruma göre devam edeceğim (gerçi yaz zamanı ekspres daha iyi olabilir meyva falan eklenmesi motive edici) . bana ve herkese başarılar...

merhaba arkadaşlar.. dukan'ı bırakıyorum artık.. ben 23 martta dukan'a başlamıştım, bildiğiniz gibi 2-2.5 ay gibi bi sürede 12 kilo verdim, sonrasında kaçamaklar yaptım ve sağlık sıkıntılarım başladı, ciddi karın ve mide ağrıları yaşadım, hem de ilaçlara rağmen, daha hafifi diye dukan express'e geçtim, bu arada doktora gittim kan testi yapıldı, değerlerim tepetaklak olmuş, böbreklerim tehlikede resmen, bugün de saatlerce ağrı yaşadım yine.. yani evet güzel kilo veriliyor, evet harfi harfine uymak gerekiyor anladım, ama 20-30 kilo vermeyi düşünen biri için neredeyse bir yıllık bir süreç gerekiyor, bu kadar uzun süre için kaçamak olmayacağını düşünmek hiç gerçekçi değil, en ufak bi kaçamakta saatlerce ağrı çekmeyi ve kilo verebilmek için sağlığımı kaybetmeyi göze almıcam ben artık.. umarım sağlığımı en kısa sürede geri kazanabilirim.. daha sağlıklı yollarla kilo vermeye devam edicem tabii ki.. kolay gelsin herkese..

Öncelikle geçmiş olsun Bahar hanim. Günde kac litre su iciyordunuz acaba. Suyu az tüketmek bobrege zarar verir diye biliyorum ama. En kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz umarim

selam bugün de atak yapacağım 3 gün atak yapmış olacağım. kilo veriyorum hissediyorum ama şimdi bir şey söylemeyeceğim. 3. gün sonunda söyleyeceğim kaç
kilo verdiğimi...

Öncelikle geçmiş olsun Bahar hanim. Günde kac litre su iciyordunuz acaba. Suyu az tüketmek bobrege zarar verir diye biliyorum ama. En kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz umarim

ilk başlarda 2-2,5 litre su içiyordum, sonrasında 1-1,5 litreye kadar düştü.. bugün doktorumdan böbreklerimin tehlikede olduğunu öğrendim, ultrason sonucu böbreklerimdeki hasar belli olacak.. ama karın ağrılarımın su içmekle bi ilgisi yok, vücut uzun süre yağ, karbonhidrat ve şeker almayınca sonrasında sindiremiyor, dün bi iki lokma karbonhidrat yüzünden 7-8 saat ağrıdan kıvrandım.. ben herkese karşı dukan'ı savunurdum önceden ama gerçekten sağlığımızı riske atıyor..

meraba arkadaşlar bende 6 ay önce yaptım 10 kilo kadar gitti 4 ayda şimdi tekrar başladım 2 gün oluyor normal diyetlerle veremiyorum ne kadar sağlıksız olsada son çözüm dukan oldu:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…