Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar..2 yıl önce sigarayı bıraktım ve 20 kg aldım..
52-53 iken şu an 73-74 aradıyım..boyum..1,57
kilo aldığımdan beri Tr te tatile gitmedim,gitmek istemedim....bu sene kaçarım yok gidiyorum..Biletide aldık..4 Ağustosta uçacağım..Ama bu kilolar beni çok bunalıma soktu,utanıyorum..ailemi çok özledim ama inanınki içimden gitmek gelmiyor....1 yıldır Dukana başlıyor,2,3 gün donra bırakıyorum..motivasyonum hemen yok oluyor..sizin de desteğinizle başarmak bari gidene kadar 65 fılan olmak istiyorum,bunu başaramazsam çok yıkılacağım..üstüme hiçbir elbise olmuyor...yarın sabah bismillah diyip başlayacağım...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bildirim günüü:)
Başlangıç tarihi: 08.04.2014
Başlangıc kilo:76.700
Kaçıncı gün :64
Gecen haftaki kilo :68.800
Güncel kilo:68.200
Hedef kilo : 58
Boy :1.68
kızlar ama kimse katılmıyor artık motivemiz düşüyor.. sadece 600 gr verdim 1 haftada

Eda günaydın, 1 haftada 600 gr az sakli,yoksa kaçamaklarınmı oldu..gerçi hiç vermemekten iyidir

Ben şimdi kahve içiyorum..sonra 2 yumurta ve yoğurt yiyip,işe gideceğim..eve gelirken tavuk alırım onu yaparım..alışveriş yapmam lazım,dukana uygunşeyler almalıyım..

Başlangıç tarihi: 24.02.2014
Başlangıc kilo:69,9
Kaçıncı gün : 106
Gecen haftaki kilo :61,5
Güncel kilo:61,2
Hedef kilo : 60
Boy :1.70

Aslında 5 haziranda 60.3 çıktım ama napalım regl dönemi yine =(

kepek hakkını unutma

Evet unutmadım ama evde yok..bu gün alışveriş yapmalıtım..dukana çok güneniyorum gerçekten insan 2 kılo bile verse 4 kg gibi duruyor..inşallah boğazımı tutarım..daha evel 3 gün dukanla. 1,5 kg verdim hep yarımkaldı

Artık burda destek olalım birbirimiza

Başlangıç tarihi: 9.06.2014
Başlangıc kilo:62
Kaçıncı gün : 4.
Gecen haftaki kilo :62
Güncel kilo:60.10
Hedef kilo : 56
Boy :1.68

Evet 3 gün atakta yaklaşık 2 kilo verdim aslında daha fazla da vermiş olabilirdim ama biraz tuvalet problemi yaşıyorum ne yazık ki...
neyse bugün PS günü... düzelmem için fırsat benim için....

......................

Son düzenleme:
evet kimse bnm 60 olduğuma inanmıyor 55 gibi duruyor

evet kimse bnm 60 olduğuma inanmıyor 55 gibi duruyor

Az ama son kilolar zor gidiyorlar biliyorsun seninde aynı sanırım 1-2 kilon kalmış en kısa zamanda veririz ve birdaha sonsuza kadar almayız.
Ayrıca ben daha önce dukan yaptım 2.5 ay 68 den 61.5'a düşmüştüm. bırakınca kalanları verememiştim.
Yani Raunt 2

.............

Son düzenleme:
Kendime cok kiziyorum,saat aksam 9 a kadar hersey yolundaydi,sonra moralimi bozan seyler oldu..tost yapip yedim,cok pismanim..sil bastan yarin devam..

Kendime cok kiziyorum,saat aksam 9 a kadar hersey yolundaydi,sonra moralimi bozan seyler oldu..tost yapip yedim,cok pismanim..sil bastan yarin devam..

Selam herkese, çok sevinçliyim 4. günden sonra 59.80 olmuşum
Valla itiraf ediyorum 7-8 yıldan sonra en düşük kilom oldu... ama bu benim için bir başlangıç olacak...

Valla itiraf ediyorum 7-8 yıldan sonra en düşük kilom oldu... ama bu benim için bir başlangıç olacak...

Nosee gözün aydin..keske bende senin kilona gelsem.. Ama olacagim

Nosee gözün aydin..keske bende senin kilona gelsem.. Ama olacagim

inşallah olursun canım ...Bak sana tavsiyem dukan amcanın sözünden çıkma. çıkmazsan kesinlikle işe yarıyor. Ama kurallara uy.. lütfen bir bir daha öyle kaçamaklar yapma emeğine yazık... benimde bel bölgem fazla o yüzden biraz daha zayıflamam lazım ne yazık ki...

Olmaz ama böyle 1 ileri 2 geri.. bu yaptığın kacamak sonra duraklama yapıyor vucutta haberin olsun. Bir daha aman haaa.

Hayırlısı olsun. Regl olcam ben de ödem yaptım bi goremedim 59u (( 60.3-61.2 arasında kaldım. Hoş en son 59 oldugumda ortaokulda falanımdır

Merhabaaa :)

Yeni bir Dukancı olarak hepinize günaydınlar. Kilom yüzünden her zaman mutsuz olduğumu belirterek başlamak istiyorum sözlerime. Çevremdeki herkes boyuna göre iyisin dese de insan kendini rahat hissetmeyince hiçbir şey fayda etmiyor.Diyet zor ve meşakkatli bir yol ... Ama neden başaramayayım ki... :)

Bu sabah diyete başladım.Atağı 6 gün yapmayı düşünüyorum. Hadi bakalımmmmm :)

Başlama tarihi; 18.06.2014
Başlangıç kilo: 72
Boy:1.73
Hedef kilo:60(şimdilik )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…