selam bugün de atak yapacağım 3 gün atak yapmış olacağım. kilo veriyorum hissediyorum ama şimdi bir şey söylemeyeceğim. 3. gün sonunda söyleyeceğim kaç
kilo verdiğimi...
Ben şimdi kahve içiyorum..sonra 2 yumurta ve yoğurt yiyip,işe gideceğim..eve gelirken tavuk alırım onu yaparım..alışveriş yapmam lazım,dukana uygunşeyler almalıyım..
kepek hakkını unutma
evet kimse bnm 60 olduğuma inanmıyor 55 gibi duruyorEvet unutmadım ama evde yok..bu gün alışveriş yapmalıtım..dukana çok güneniyorum gerçekten insan 2 kılo bile verse 4 kg gibi duruyor..inşallah boğazımı tutarım..daha evel 3 gün dukanla. 1,5 kg verdim hep yarımkaldı
Artık burda destek olalım birbirimiza
Başlangıç tarihi: 9.06.2014
Başlangıc kilo:62
Kaçıncı gün : 4.
Gecen haftaki kilo :62
Güncel kilo:60.10
Hedef kilo : 56
Boy :1.68
Evet 3 gün atakta yaklaşık 2 kilo verdim aslında daha fazla da vermiş olabilirdim ama biraz tuvalet problemi yaşıyorum ne yazık ki...
neyse bugün PS günü... düzelmem için fırsat benim için....
ayy ne güzel hedef azmışş :)
......................
evet kimse bnm 60 olduğuma inanmıyor 55 gibi duruyor
Selam herkese, çok sevinçliyim 4. günden sonra 59.80 olmuşum
Valla itiraf ediyorum 7-8 yıldan sonra en düşük kilom oldu... ama bu benim için bir başlangıç olacak...
Nosee gözün aydin..keske bende senin kilona gelsem.. Ama olacagim
Olmaz ama böyle 1 ileri 2 geri.. bu yaptığın kacamak sonra duraklama yapıyor vucutta haberin olsun. Bir daha aman haaa.Kendime cok kiziyorum,saat aksam 9 a kadar hersey yolundaydi,sonra moralimi bozan seyler oldu..tost yapip yedim,cok pismanim..sil bastan yarin devam..
Selam herkese, çok sevinçliyim 4. günden sonra 59.80 olmuşum
Valla itiraf ediyorum 7-8 yıldan sonra en düşük kilom oldu... ama bu benim için bir başlangıç olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?