merhaba arkadaşlar.. dukan'ı bırakıyorum artık.. ben 23 martta dukan'a başlamıştım, bildiğiniz gibi 2-2.5 ay gibi bi sürede 12 kilo verdim, sonrasında kaçamaklar yaptım ve sağlık sıkıntılarım başladı, ciddi karın ve mide ağrıları yaşadım, hem de ilaçlara rağmen, daha hafifi diye dukan express'e geçtim, bu arada doktora gittim kan testi yapıldı, değerlerim tepetaklak olmuş, böbreklerim tehlikede resmen, bugün de saatlerce ağrı yaşadım yine.. yani evet güzel kilo veriliyor, evet harfi harfine uymak gerekiyor anladım, ama 20-30 kilo vermeyi düşünen biri için neredeyse bir yıllık bir süreç gerekiyor, bu kadar uzun süre için kaçamak olmayacağını düşünmek hiç gerçekçi değil, en ufak bi kaçamakta saatlerce ağrı çekmeyi ve kilo verebilmek için sağlığımı kaybetmeyi göze almıcam ben artık.. umarım sağlığımı en kısa sürede geri kazanabilirim.. daha sağlıklı yollarla kilo vermeye devam edicem tabii ki.. kolay gelsin herkese..
Merhabaaa :)
Yeni bir Dukancı olarak hepinize günaydınlar. Kilom yüzünden her zaman mutsuz olduğumu belirterek başlamak istiyorum sözlerime. Çevremdeki herkes boyuna göre iyisin dese de insan kendini rahat hissetmeyince hiçbir şey fayda etmiyor.Diyet zor ve meşakkatli bir yol ... Ama neden başaramayayım ki... :)
Bu sabah diyete başladım.Atağı 6 gün yapmayı düşünüyorum. Hadi bakalımmmmm :)
Başlama tarihi; 18.06.2014
Başlangıç kilo: 72
Boy:1.73
Hedef kilo:60(şimdilik)
Bende 2 seneye yakın zaman önce dukan ile zayıflamış biriyim.75 kilodan 57 kiloya düştüm.Şu an 65 kiloyum tekrardan dukan diyetine başladım.Atağımın bugün 3 üncü günü 4 gün atak yapacağım.65 gündede 9 kilo vermem gerekiyormuş dukan testine göre.Tekrardan dukancılara katıldım.Herkese bol bol bol eksiler.Tabiki banada
Waouuuwww çok iyi zayıflamışsın.Ne kadar sürede 75'den 57'ye düştün acaba ? Bence çokk iyi bir başarı
Bende 2 seneye yakın zaman önce dukan ile zayıflamış biriyim.75 kilodan 57 kiloya düştüm.Şu an 65 kiloyum tekrardan dukan diyetine başladım.Atağımın bugün 3 üncü günü 4 gün atak yapacağım.65 gündede 9 kilo vermem gerekiyormuş dukan testine göre.Tekrardan dukancılara katıldım.Herkese bol bol bol eksiler.Tabiki banada
2yildir dukanciyim.korumaya gecip kilo almayan var mi merak ediyorum
Bende haziran 2012 de baslamıstm canm suan korumadaym 1 yıldr hiç kilo almadm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2yildir dukanciyim.korumaya gecip kilo almayan var mi merak ediyorum
Bende 100 gr vermisim:)) tostun gazabi..bu gün cok dikatli olacagim...
Bişey soracağım bu dukan ekmeği, keki yada pogacasi nden günde kaç tane Yiyebiirim sonuçta her biri en az 3 kaşık yulaf kepegi içeriyor . Abartiyormuyum acaba?
sorma kardeşş, ben de kabızım 3 gundur her yedıgım ıcımde tartı da artı oldu halıyle.. düşürme motıvasyonunu bol bol yeşil çay ve su içiyoruz bol bol da leslie 3 mil yapıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?