Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım merhaba...

aynı dönemde yapamadık bu diyeti tam benim bitirme kısmıma denk geldi nasıl yedin ne yedin bilemiyorum belki hakkıyla yaptın belki birkaç hata yaptın ama dediğin gibi önemli olan sağlığın tamamiyle hastalığını diyete yoruyorsan hiç düşünmeden bırak... ama ben yinede vereceğin kilo çok olduğu için naçizane birkaç düşüncemi söylemek istiyorum. vereceğin kilo çok olunca sabrın da çok olması gerekiyor ne kadar sabredersen et hangi sağlıklı diyeti yaparsan yap yaptığın tek kaçamak tökezlemene neden olacaktır dukanla 2 ayda verdin belki aynı kiloyu başka diyetisyen listeleriyle 6 ayda vereceksin... 6 ayda daha çok tökezleme yaşama ihtimalin olacak... gerçekten uzun bir süreç ben 7 ay yaptım elle tutulur işte kaçamak denecek birşey yapmadım zor kilo veren biri olduğum için 23 kiloyu anca bu sürede verdim. eh diyetsiyenlerle çok içiçe geçen işim oldu arkadaşım oldular insülin direncim ve birtakım problemlerim yüzünden kilo verme süremi 2-3 sene belirlediler hep... ha yapmadım mı yaptım ama daha çok kaçamak daha çok hayal kırıklığı yaşadım... o 2-3 sene hep 3 aydan sonra ertelendi... ben dukana ilk başladığımda böbrek problemleri ile ilgili sorunları çok okudum neden kaynaklanabilir nasıl üstesinden gelirim düşündüm taşındım ve ilk başladığım sıralarda yanıma yemekle 1 bardak su yada ayran alıp 1 lokma yemek 1 yudum su şeklinde yediğimden birşey anlamadan besleniyordum son zamanlarda bunu salladım. 23 kilo veripte motivasyonum tavan olmasına rağmen insan nedense sağlıklı olanı tercih etmemek için an kolluyor.

eski beslenme şeklime de bakıyorum 7 aylık dukan sürecime de herhalde 7 aylık sürecimde daha sağlıklı beslendim. normal herşeyden yiyoruz diye çok sağlıklı olduğumuzu sanmayalım gözümüze hoş gözükmeyen kilo problemi çıkmasa sağlıksız da olsa o eski düzenimizi seçeriz...

eh dukana gebelik yüzünden veda ettim şu an 4. aydayım kaç kilo aldın deme çok aldım. ikiz bekliyorum. ne zaman tartıda 1 kg fazla görsem sabahına kepekli krebimi yapıp o günü sebze ve ızgara et ile geçiriyorum hemen dönüyorum dengeye eh kilo almamda normal ama doktorumunda koyduğu bir kota var onu geçememek şartıyla yinede dukan yapabilme imkanına kavuşunca bu sayfalara tekrar döneceğim. fit olmanın hazzı paha piçilmez...

şimdi neden bunca yazdım... verdiğin 12 kg ın kıymetini bil sakın bırakma doktor yada sen sağlığın açısından ne uygunsa ona yönel... değil 12 kg, 2 kg bile versen tekrar almaya değmez önünde çok yolun var.... ben rahatsızlık olarak çok şeye sahiptim zayıflayarak hepsinden kurtuldum canlı tanığım sana tekte değilim dukan yapan eskisinden daha sağlıklı olan çok kişi var... verdiğin her gr kıymetli sakın almaaaa...

Ben emziriyorum bebeğim 11 aylik artik zayiflamak istiyorum daha önce dukan yapmistim dikkat etmedim koruyamadim kilomu.. Şimdi yapabilir miyim acaba artik bebeğim herşeyi yiyor yaparim gibi geliyor ne dersiniz bayanlar süt sıkıntısı çeker miyim yapan var mi emzirirken??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 2 seneye yakın zaman önce dukan ile zayıflamış biriyim.75 kilodan 57 kiloya düştüm.Şu an 65 kiloyum tekrardan dukan diyetine başladım.Atağımın bugün 3 üncü günü 4 gün atak yapacağım.65 gündede 9 kilo vermem gerekiyormuş dukan testine göre.Tekrardan dukancılara katıldım.Herkese bol bol bol eksiler.Tabiki banada

Kitabını edindiğim an itibari ile başladığım diyet DUKAN. Daha önceleri de hep kilo verme çabalarım olmuştu fakat başarısız olmuştum. Dün eşime ıspanaklı börekler, tatlılar, salatalar yaptım. Diğer diyetleri yaparken kendimi tutamaz tadına bakacağım der, yemeye başlardım. Şimdi tadına bakmak veya yemek istemiyorum, kararlıyım ve bu diyet ile gözüm aç değil. Önce sitesinden test yaptım. 6 Gün atak evresi ile yola çıktım. 16 Haziran günü diyete başladım. Haşlanmış 2 yumurta, ızgara et, bol su, şekersiz kahve ile ilk günü geçirdim. 17 Haziran sabahı 85 kilodan 83 kiloya düştüm. 17 Haziran günü yağsız süt, haşlanmış yumurta, baharatı bol ızgara et, bol su, şekersiz kahve ile bir günü daha bitirdim. 18 Haziran sabahı 81 kiloya düştüm. 18 Haziran günü nihayet yulaf kepeği bulabildim ve aldım. 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği, haşlanmış yumurta, yağsız süt, bol baharatlı ızgara et, yağsız yoğurt, bol su, şekersiz kahve ile bir gün daha bitti ve 19 Haziran sabahı 80 kiloya düştüm. Bugün haşlanmış yumurta, Yağsız süt, baharatlı ızgara et, şekersiz kahve, bol su, 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği tükettim. Yarın sabah tartılacağım bakalım kaç kilo çıkacağım. Kısacası 3 gün diyet yaptım 5 kg gitti. Atak döneminin 4 gününü şu an itibariyle tamamladım. 2 Gün daha cuma-cumartesi atak dönemi yani protein beslenmem var. Sanırım böyle giderse seyir dönemine 77 kilo ile geçeceğim. Moralim yüksek, kararlıyım. Hep ertelediğim kilo verme olayı için hazırım. Bu arada diyete başladığımda 19 kilo fazlam vardı 5 kilosu gitti ve kaldı 14 kilo. Umuyorum testte de çıkan sonuç üzere 5 ayda fazla kilolarıma veda edeceğim. Verdiğim bu 5 kiloyu bile o kadar çok hissediyorum ki. Daha bir hafifledim. 2,5 senedir yaptığım diyetlerde uğradığım başarısızlıklardan sonra Dukan Diyeti ile kilo vermek beni çok mutlu etti. Dukan Diyetini uygulayanlara, başlamayı düşünenlere veya benim gibi yeni başlamış olanlara kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla kalın, formda kalın.

Ayrıca yazmayı atladığım bir ayrıntıyı da ekleyim. Hergün 20 dakika muhakkak yürüyorum. Bazen yürüyüş bandında bazen de dışarıda. Spor yapmaya üşenen insanı bile etkilemeyecek bir zaman dilimi.

Waouuuwww çok iyi zayıflamışsın.Ne kadar sürede 75'den 57'ye düştün acaba ? Bence çokk iyi bir başarı

Neden kilo aldiniz?ben guc 2yi bitirmeme az kaldi.seyirde ulastigim rakamdan 5kilo fazlayim normal beslenmeye baslayinca daha kilo alirim gibi geliyor:'(ne yapacagimi bilmiyorum.tekrar seyir mi yapayiw? İsvec mi yapayim.ayca kaya mi yapayim bilmiyorum

Bende haziran 2012 de baslamıstm canm suan korumadaym 1 yıldr hiç kilo almadm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gerçekten mi bunu duyduğuma sevindim?nasıl besleniyorsunuz?neler yapıyorsunuz? ben güç te 5 kilo aldımm.çok mutsuzum.mutsuz oldukça yiyorum yedikçe daha mutsuz oluyorum.seyirle devam mı etsem 1ay sonra korumaya geçecem.etten de dukandanda bıktım.ne yapacağımı bilmiyorum

Başlama tarihi; 18.06.2014
Başlangıç kilo: 72
Boy:1.73
Şimdiki kilo:69
şimdiki tarih :23.06.2014
Hedef kilo:60

Dukan diyetime regl dönemimde başladım bundan dolayı sanırım biraz yavaş ilerliyorum.Ama yinede inanın 3 kilo bile çok fark ediyor :) Dukana devamm :) :)

Bende 100 gr vermisim:)) tostun gazabi..bu gün cok dikatli olacagim...

kaçamak, duraklamaya neden olur... durakladığınız zamanda moraliniz bozulur ve yemeye başlarsınız....

bir kısır döngü oluşur... hızlı sonuç için dukanı kaçamaksız yapmalısınız...

Bişey soracağım bu dukan ekmeği, keki yada pogacasi nden günde kaç tane Yiyebiirim sonuçta her biri en az 3 kaşık yulaf kepegi içeriyor . Abartiyormuyum acaba?

günde 2 kaşık yulaf kepeği hakkınız var... yaptığınız keke vs. yi kaç kaşık kepekle yapıyorsanız, çıkan adeti günlere bölmelisiniz... örneğin 4 kaşıkla yaptığınız keki, 2 ye bölün.... her bir yarı, bir günlük hakkınızdır... bunun dışında aynı gün başka kepek içeren ürün tüketmemeniz gerekiyor...

atağa başlayan arkadaşlar...

kabızlık sorunu yaşamamak için mutlaka dukana uygun çorba tüketmeye çalışın...

çorba tarifleri internette bolca var...

sorma kardeşş, ben de kabızım 3 gundur her yedıgım ıcımde tartı da artı oldu halıyle.. düşürme motıvasyonunu bol bol yeşil çay ve su içiyoruz bol bol da leslie 3 mil yapıyoruzz

kabızlık için yapmadığım şey kalmadı iki gün önce, su, yeşil çay, form çayları, sütün içine keten tohumu, masaj, neler neler sonunda başarılı oldum da ama her gün böyle de yapamam ki dün keten tohumu aldım aç karnına yutmaya başladım, inşallah o işe yarar, dün aktar çok daha etkili şeyler söyledi de bize yasak leslie 3 mil'i bilmiyordum yürüyüşten kaçış yok süpermiş bu [/QUOTE]

eğer seyir evresindeyseniz, sabahları 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içmeye çalışın...

günlük bu miktarda zeytinyağına izin veriyor dukan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…