merhaba ben de yeni üye oldum ve dukan diyeti yapmaya başlayalı bugün 15.günüm 30 yaşındayım 89,5 la başladım şuan 86,300 kilom ben çok az gittiğini düşünüyorum çünkü günlerdir 100 gr olarak gitti ve bugün ise 200 gr aldım üstelik dün sadece saf protein yedim ve 45 dk tempolu yürüyüş yaptım neden böyle benim vücüdum mu sevmedi bu diyeti vazgeçmek istemiyorum ama korkuyorummotivasyonum kırılıyor böyle oluncada lütfen fikirleirniz paylaşırmısınız?
evrelere uyulmazsa kilo alınıyor.... güçlendirme ve korumayı hakkıyla yaparsanız... en fazla 2-3 kilo alarak kilo sabitlenir...
ama bende seyir sonrasını yapmadım ve tekrar kilo aldım...
Guclendirme yaptim ama guc un bi tadina vardiniz mi ipin ucu kaciyor kacti...ödül ögununde cok sapittim.siz 2. Kere mi yapiyorsunuz.ne kadar ara verdiniz.şimdi kilo vermeniz nasil
ben seyir sonrası güçlendirme ve koruma yapmadım... kalabalık bir aileyiz ve uzun süre hem evdekilere hem kendime ayrı yemek yapmak beni çok zorladı... onlardan ayrı yemek yediğim için ev düzenimiz ciddi anlamda bozuldu... böyle durumlarda ailenin kişiyi desteklemesi çok önemli... seyir sonrası araya bayramlar falanda girince kaptırdım gitti diyebiliriz... homini gırtlak yedim desem yeridir...
olayı abartmama rağmen bir süre kilo almadım ama sonra kilolar hızla geri geldi... tabi hepsi benim hatam...
ilk başladığımda 87 kiloydum... 68 kiloya kadar indim... bırrakınca 78 e kadar tekrar çıktım...
1 yıl aradan sonra şimdi tekrar başladım ve şu anda 75 kiloyum... dukanda işin sırrı kaçamaksız diyeti sürdürmek ve hedeflenen zamanda ideal kiloya inip evreleri tamamlamak... diyet ne kadar kaçamaklarla delinir ve uzarsa o kadar başarısız olur... çünkü moral bozukluğu beraberinde yeme bozukluğunuda getiriyor...
bu diyetin en büyük faydası, protein ağırlıklı bir beslenme olduğu için vücudu sıkılaştırması... yeniden epey kilo almama rağmen, 68 e düştüğümde aldığım kıyafetlerin çoğunu giymeye devam edebildim...
dukan bana 65 olmalısın demişti ama ben hedefe 3 kilo kala sapıttım... işin özü sabır...
Cok haklisiniz ayri yemek yapmak beni de cok zorladi.ama yapacak bi sey yok.
slm bayanlar bende dukan dıyetı seyırdeyım de malum ramazan geldı dukan dıyetıne ara mı verıcez yada nasıl yapıcaz ornek menulerınız war mı hıc??yada uyguladıgınız yontemler??
çok şükür atakta 1 haftamın son günü Ramazan olmasına rağmen devam ve yulaf kepeği sayesinde hiç acıkmadım sadece biraz susadım o da az kaldı iftara. Sahurda ise yulaf kepeğinden küçük yuvarlak güveçlerde yaptığı mis gibi yuvarlak sandöviç ekmeğimi böldüm ikiye sürdüm arasına light peynirimi 2 yumurta haşladım bolca yoğurt su ve çay tıka basa doydum ve hala acıkmadım akşam da tavuk çorbası tavuk kavurması yağsız sebzesiz ızgarada yanıda tatlı ihtiyacımı gidersin diye cola zero niyetindeyim yoğurt falan da koyarım kepek hakkımın yarısını yemiştim sahurda yarısına yakınını da iftarda yerim. tatlı içinse ıslak kek tarifi vardı dukana göre onu yaptım çok da güzel oldu küçük parça yerim ve tüm bunlar atak daha ne olsun yarın da tartılıp seyire geçicem paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?