Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

vücudunuzun alışık olmadığı şekilde spor yapmaya başlarsanız, bunu tartıda artı olarak görebilirsiniz... panik yapmayın... kas yağdan ağırdır...
tartılmanın yanısıra ölçülerinize dikkat edin... tartıda fazla yada aynı rakamı görmenize rağmen ölçülerinizde incelme olduğunu göreceksiniz...

evrelere uyulmazsa kilo alınıyor.... güçlendirme ve korumayı hakkıyla yaparsanız... en fazla 2-3 kilo alarak kilo sabitlenir...

ama bende seyir sonrasını yapmadım ve tekrar kilo aldım...

Guclendirme yaptim ama guc un bi tadina vardiniz mi ipin ucu kaciyor kacti...ödül ögununde cok sapittim.siz 2. Kere mi yapiyorsunuz.ne kadar ara verdiniz.şimdi kilo vermeniz nasil

Guclendirme yaptim ama guc un bi tadina vardiniz mi ipin ucu kaciyor kacti...ödül ögununde cok sapittim.siz 2. Kere mi yapiyorsunuz.ne kadar ara verdiniz.şimdi kilo vermeniz nasil

ben seyir sonrası güçlendirme ve koruma yapmadım... kalabalık bir aileyiz ve uzun süre hem evdekilere hem kendime ayrı yemek yapmak beni çok zorladı... onlardan ayrı yemek yediğim için ev düzenimiz ciddi anlamda bozuldu... böyle durumlarda ailenin kişiyi desteklemesi çok önemli... seyir sonrası araya bayramlar falanda girince kaptırdım gitti diyebiliriz... homini gırtlak yedim desem yeridir...

olayı abartmama rağmen bir süre kilo almadım ama sonra kilolar hızla geri geldi... tabi hepsi benim hatam...

ilk başladığımda 87 kiloydum... 68 kiloya kadar indim... bırrakınca 78 e kadar tekrar çıktım...

1 yıl aradan sonra şimdi tekrar başladım ve şu anda 75 kiloyum... dukanda işin sırrı kaçamaksız diyeti sürdürmek ve hedeflenen zamanda ideal kiloya inip evreleri tamamlamak... diyet ne kadar kaçamaklarla delinir ve uzarsa o kadar başarısız olur... çünkü moral bozukluğu beraberinde yeme bozukluğunuda getiriyor...

bu diyetin en büyük faydası, protein ağırlıklı bir beslenme olduğu için vücudu sıkılaştırması... yeniden epey kilo almama rağmen, 68 e düştüğümde aldığım kıyafetlerin çoğunu giymeye devam edebildim...

dukan bana 65 olmalısın demişti ama ben hedefe 3 kilo kala sapıttım... işin özü sabır...

Atak 1. gününde giden sadece 200 gr.

Ne yapalım buna da şükür..

Cok haklisiniz ayri yemek yapmak beni de cok zorladi.ama yapacak bi sey yok.

Merhabalarrrr:)
Ben araniza yeni katildim veee dogumdan sonra bende zayiflamak istiyooruumm😊
Atak evresi bitti ve bugün seyire baslicammm😊
89 Kiloyla basladim suan 85.1 kiloyum😍😎
Ama dün rahatsizlandim ve aksam kendimi simartmak biraz kacamak yaptim😞 ama sonraki sucluluk duygusu insani mahf ediyo ya 😞😞😞 insallah 65 kilo olabilirimm😊
Hepimize bol sanslarrr😊

ben 4. gündeyim şu an.

1.gün -600gram
2.gün -300gram
3.gün -200gram
çok az diil mi bunlar? bakıyorum üç günde 2 3 kilo verenler falan.

bi de bu tartılardan anlayamıyosun ki bi çıkıyosun sonra hemen arkasından bi daha çıkıyosun arada 700 800 gram fark olabiliyo

bi de şunu sorucam, normal bi yeme düzeninde ekmeği çikolatayı vs çıkarıp yürüyüş yapınca ilk bi kaç günde 1kilo vermiştim, dukan benim için yavaş ilerliycekse o tarz bi diyet daha mı iyi olur?

Son düzenleme:
atakta 6. günüm yarın 7 gün olup bitiricem 22.06 pazar günü 79 kg ile başladım. Boy 1.71 yaş 34 1 hafta ataktan sonra seyire geçicem ama atak çok kolay ve keyifli geçiyor. ben haftada 2 kere tartılıcam daha motive ediyor beni. çarşamba günü 4. günümde -2 kg ile tartıda 77 kg idim. Pazar sabah atak bitince tartılıcam paylaşırım. Ben internette simla, ilkay, dukan amca ve melike mehmetoğlunun sitelerinden wordde kopyala yapıştırla beğendiğim ve yapmak isteyebileceğim tarifleri derleyip 100 sayfalık çıktı alıp sipiralletip kendime kitap yapmış oldum. evime yakın Migros var her ihtiyacımı aldım. kitabıda daha önce alıp okumuştum. öğretmenim okullar tatil oldu başladım okul açılana kadar hedefim 60 kg a inmek. Sonraki hedefim evlendiğim zamanki 54 inmek ama onu dukan Express ile daha yavaş vermeyi ve dukan expressi hayatıma uzun soluklu beslenme alışkanlığı olarak sokmaya niyetliyim. bana 3. ve 4. evreleri yapmaktan daha mantıklı geliyor. seyirden sonra expresse geçersen 3. ve 4. evrelere gerek kalmıyormuş aynı mantık zaten hemen hemen. bu arada 10 yıllık evliyim ve 6 ve 8 yaşlarında iki kızım var. bol bol yazarım bundan sonra yolumuz uzun.

slm bayanlar bende dukan dıyetı seyırdeyım de malum ramazan geldı dukan dıyetıne ara mı verıcez yada nasıl yapıcaz ornek menulerınız war mı hıc??yada uyguladıgınız yontemler??

çok şükür atakta 1 haftamın son günü Ramazan olmasına rağmen devam ve yulaf kepeği sayesinde hiç acıkmadım sadece biraz susadım o da az kaldı iftara. Sahurda ise yulaf kepeğinden küçük yuvarlak güveçlerde yaptığı mis gibi yuvarlak sandöviç ekmeğimi böldüm ikiye sürdüm arasına light peynirimi 2 yumurta haşladım bolca yoğurt su ve çay tıka basa doydum ve hala acıkmadım akşam da tavuk çorbası tavuk kavurması yağsız sebzesiz ızgarada yanıda tatlı ihtiyacımı gidersin diye cola zero niyetindeyim yoğurt falan da koyarım kepek hakkımın yarısını yemiştim sahurda yarısına yakınını da iftarda yerim. tatlı içinse ıslak kek tarifi vardı dukana göre onu yaptım çok da güzel oldu küçük parça yerim ve tüm bunlar atak daha ne olsun yarın da tartılıp seyire geçicem paylaşırım.

slm bayanlar bende dukan dıyetı seyırdeyım de malum ramazan geldı dukan dıyetıne ara mı verıcez yada nasıl yapıcaz ornek menulerınız war mı hıc??yada uyguladıgınız yontemler??

bu konu benim de kafamı karıştırıyor, yaklaşık 40 gün gibi bir süredir yapıyorum gayet güzel kilo da verdim ve yeme düzeninin değişmesinden dolayı bunun heba olmasını istemiyorum bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim?

Rica etsem o sandvic ekmegi tarifi ve islak kek tarifibi yazarmisiniz bugun bende pisirip ole yapayim cok canm cekti cok gusel anlatmissiniz:):):)

1 haftalık atak -3 kg ile bitti. 22.06 da başlangıç kilom 79kg idi. Bu sabah 76 geldim ve seyire geçtim ps günü bir sürü sebze alternatifiyle çölde vahaya düşmüş gibi hissettim kendimi. Dukan tariflerine gelince daha önce de yazmıştım ama simla, ilkay, dukan amca ve melike mehmetoğlunun sitelerine girerseniz eğer resimlerle anlatıp muhteşem tarifler vermişler yıllardır da yapıyorlar. ben onların sitelerinden bakıyorum enfes kek, börek, pasta, yemek,çorba tarifleri var ki diyet demeye bin şahit istiyor ama muhteşem de zayıflamışlar tavsiye ederim.

Bende nerdeyse 2 haftadir yapiyorum ve 89 ile basladim suan 83.7 yim. Gayet mutluyum - beni gören sen zayiflamissin,diyor ve bu insani asiri derece mutlu ve motive ediyor :) ama gel gelelimkiii su tarifleree( ne bi ekmek tarifim tutuyor nede kek tarifim zaten bu aksam iftarda camiideydik dayanamadim kacamak yaptim 😞😞😞

Birisi bana guzel bir ekmek tarifi verebilirmiiii??? Ve kekk?? Mutfakta kötü de degilimdir niye tutmuyor birtürlü anlamadimki ben 😃:26:

Merhaba arkadaşlar. Ben onbeş gündür bu diyeti yapıyorum. İyi gidiyor bence düzensizlikleri olsa da. Piyasadaki hiçbir diyete yüz vermezdim normalde ne de olsa hemen geri aldırıyorlar ömür boyu o diyeti yapacak halim yok ya diyerek. (ama malesef zayıflama haplarına pek çok itibar ediyordum) Bir kaç gündür geçmişi okuyorum. Hala bir perşembe günü bildirimi oluyor mu acaba? Çok kişi kaldı mı sayfada bilmiyorum. Ama ben de dahil olmak isterim.

Bir yemek tavsiyesi vermek istiyorum ps günleri için arkadaşlar. Büyük bir ihtimalle burada çok çok iyileri yazılmıştır. Hatta bizzat gördüm de. Ama benimki aşırı basit sadece denemiştim beğendim paylaşmak istedim. Yarım dilim Somon ve enginarı (sadece bir parça enginar çünkü sınırlı tüketilmesi gerekiyor) kuşbaşı kesip bir kaşık kadar limon suyu tuz karabiber ve kimyonla karıştırdım ve buharda sebze pişiricide sadece onbeş dakika pişirdim. Muhteşem yumuşacık oldu. Buharda pişirici dediğim hani şu basit metal alet, yoksa bir makina falan değil.

kızlar bende bugun basladım ama korkuyorum kilo verememekten. umarım bu yaz biraz vermis olurum kiloları: ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…