kilo vermende artıs oldu mu... tatile gidecegim icin biraz kilo vermeye ihtiyacım var da...Atak 1. gününde giden sadece 200 gr.
Ne yapalım buna da şükür..
kilo vermende artıs oldu mu... tatile gidecegim icin biraz kilo vermeye ihtiyacım var da...((
Atak 1. gününde giden sadece 200 gr.
Ne yapalım buna da şükür..
Ben atakta 3.2 kilo vermiştim altı günde. Verirsin bence tatile kadar belli olacak bir miktar
ya gobek en azından gitse yeter bana. 5 gun atak yapıcam. 10 gunde bi bes kilo vermem lazım(
sisligin gitti mi peki ya da inceldihini hissettin mi??Beş kiloyu bilemem benim onbeş günde beş olamadı daha. Ama inan üç kilo verdiğimde bile herkes zayıflamışsın demeye başladı. Çok belli oluyor azıcık kilo bile.
sisligin gitti mi peki ya da inceldihini hissettin mi??
Evet verdiğim kilo olarak az olmasına rağmen bacağımdan iki hafta önce geçmeyen bir pantolonuma girdimEşim de yüzümün küçüldüğünü söylüyordu dün.
slm dukan yapan dukancı arkadaşlar.ben de dukan yapmak istiyorum ramazandan sonra.bir bebeğim vaar 1 yaşında.hala emziriyorum.ek gıdada yiyor.sırf açlığa dayanamadığımdan ve emzirdiğimden oruç bile tutamıyorum.diyet yapamıyorum boğazımı kısamıyorum.emzirirken dukan yapan oldu mu aranızda.emzirirken dukan diyeti yapılıyormu.20 kg fazlam var.nasıl veririm bilmiyorum.
ya evt yememek sütümü etkiler mi endişesi var .emzirmeyle ilgili bisey diyemem. ama dukan biraz baslarda zorluyo anladıgım kadarıyl. ama canımcım kilo vermenin temeli yememek. hangi diyete bakarsan bak seker yok un yok ekmek yok tatlı yok(
simdi heyecanlandım iste: )) bende yazarım umarım iyi haberlerimi.. misafirlige gittigin zaman nasıl idare ediyosun durumu. cok soru sordum biliyorum. ama yatılı misafirlige gidicem esimin ailesine 3 gun ne yapıcam bilmiyorum
Biz de bayramda eşimin ailesine gideceğiz, hem de iki hafta gibi. Ben de çok korkuyorum. Yani zaten onların damak tadı bana pek uymadığı için canımın istemesinden korkmuyorum, kendi yemeklerimi yapacağım ama çok çok ayıp olacak diye korkuyorum. Alınmazlar umarım. Kendi hindi et füme gibi şeylerimi, tavuğumu, balığımı, etimi şu soğuk tutan kaplar oluyor ya bezden falan onlarla götürücem. Onların mutfakta da bilmiyorum nasıl yemek yaparım. Hiç alışık değilim.
Ama bunun dışında normal misafirliğe pek gitmiyoruz bu aralar. Benim annemler burda onlara gidiyoruz. O zaman da kendi yemeğimi paketleyip götürüyorum. Onlar alınsa da dert etmem
slm dukan yapan dukancı arkadaşlar.ben de dukan yapmak istiyorum ramazandan sonra.bir bebeğim vaar 1 yaşında.hala emziriyorum.ek gıdada yiyor.sırf açlığa dayanamadığımdan ve emzirdiğimden oruç bile tutamıyorum.diyet yapamıyorum boğazımı kısamıyorum.emzirirken dukan yapan oldu mu aranızda.emzirirken dukan diyeti yapılıyormu.20 kg fazlam var.nasıl veririm bilmiyorum.
benimkiler alınır ama egede ler hava sıcak cok yemezler diye umut ediyorum 😭 sabah yogurt yumurta aksamda bisey uydurcam artıkın 😜😜
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım yani sonucta onların ogulu; ) yulaf ekmegi yapayım barii 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonunda tam beş kilo oldu:) 17 gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?