Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya gobek en azından gitse yeter bana. 5 gun atak yapıcam. 10 gunde bi bes kilo vermem lazım (

Beş kiloyu bilemem benim onbeş günde beş olamadı daha. Ama inan üç kilo verdiğimde bile herkes zayıflamışsın demeye başladı. Çok belli oluyor azıcık kilo bile.

slm dukan yapan dukancı arkadaşlar.ben de dukan yapmak istiyorum ramazandan sonra.bir bebeğim vaar 1 yaşında.hala emziriyorum.ek gıdada yiyor.sırf açlığa dayanamadığımdan ve emzirdiğimden oruç bile tutamıyorum.diyet yapamıyorum boğazımı kısamıyorum.emzirirken dukan yapan oldu mu aranızda.emzirirken dukan diyeti yapılıyormu.20 kg fazlam var.nasıl veririm bilmiyorum.

Evet verdiğim kilo olarak az olmasına rağmen bacağımdan iki hafta önce geçmeyen bir pantolonuma girdim Eşim de yüzümün küçüldüğünü söylüyordu dün.

simdi heyecanlandım iste: )) bende yazarım umarım iyi haberlerimi.. misafirlige gittigin zaman nasıl idare ediyosun durumu. cok soru sordum biliyorum. ama yatılı misafirlige gidicem esimin ailesine 3 gun ne yapıcam bilmiyorum

Son düzenleme:

emzirmeyle ilgili bisey diyemem. ama dukan biraz baslarda zorluyo anladıgım kadarıyl. ama canımcım kilo vermenin temeli yememek. hangi diyete bakarsan bak seker yok un yok ekmek yok tatlı yok (

emzirmeyle ilgili bisey diyemem. ama dukan biraz baslarda zorluyo anladıgım kadarıyl. ama canımcım kilo vermenin temeli yememek. hangi diyete bakarsan bak seker yok un yok ekmek yok tatlı yok (
ya evt yememek sütümü etkiler mi endişesi var .

simdi heyecanlandım iste: )) bende yazarım umarım iyi haberlerimi.. misafirlige gittigin zaman nasıl idare ediyosun durumu. cok soru sordum biliyorum. ama yatılı misafirlige gidicem esimin ailesine 3 gun ne yapıcam bilmiyorum

Biz de bayramda eşimin ailesine gideceğiz, hem de iki hafta gibi. Ben de çok korkuyorum. Yani zaten onların damak tadı bana pek uymadığı için canımın istemesinden korkmuyorum, kendi yemeklerimi yapacağım ama çok çok ayıp olacak diye korkuyorum. Alınmazlar umarım. Kendi hindi et füme gibi şeylerimi, tavuğumu, balığımı, etimi şu soğuk tutan kaplar oluyor ya bezden falan onlarla götürücem. Onların mutfakta da bilmiyorum nasıl yemek yaparım. Hiç alışık değilim.
Ama bunun dışında normal misafirliğe pek gitmiyoruz bu aralar. Benim annemler burda onlara gidiyoruz. O zaman da kendi yemeğimi paketleyip götürüyorum. Onlar alınsa da dert etmem

benimkiler alınır ama egede ler hava sıcak cok yemezler diye umut ediyorum 😭 sabah yogurt yumurta aksamda bisey uydurcam artıkın 😜😜

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dukanda boğazını kesmen gerekmiyor canım. Doyana kadar yiyebiliyorsun. Sadece yediğin çeşitler sınırlı. Emziren anneler için dukanın özel bir uygulama şekli var. dukandiyetitariflerim bloğu var, link vermek istemiyorum googlea yazarsan çıkar. Orada emzirenlerin hamilelerin nasıl uygulayabileceğine dair yöntemler var. Bizim uyguladığımızın biraz daha hafifi oluyor. Oruç ise tabi ki emzirirken çok zor. Benim çocuğum yok ama tanıdıklarımdan bildiğim emzirme sırasında zaten çok fazla iştah oluyormuş.

Bence öncelikle hani şu bloglarda olan tariflerden kendine bir kaç günlük yulaf kepeği ekmeği hazırla. Ben öyle yapıcam. Çok yemeseler ne olacak, sonuçta bir lokma da olsa almanı isteyecekler:) Bu da diyeti mahvedecek. Ben de endişeliyim alınacaklarından ama kilo verebildiğimi görmüşken dönmem artık. Zaten onların oğluna güzel görünücem dimi

evet canım yani sonucta onların ogulu; ) yulaf ekmegi yapayım barii 😊

evet canım yani sonucta onların ogulu; ) yulaf ekmegi yapayım barii 😊

Ben normalde yulafı poğaça falan olarak tüketiyorum. Çünkü ekmekler çok yulaf istiyor ve günde üç dilimcik ekmek yemektense bir tepsi poğaça yemeyi tercih ederim Ama orada her gün her gün hazırlayamam sonuçta birşeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…