Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler ayrıca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler.... 1/1 yapıyorum ben. Unutmak karıştırmak istemiyorum. Hem de bir beş gün iyi kilo verirken iyi ama sonra beş gün verememek beni üzer bence. Zaten sebzelere düşkünlüğüm yok, yemeye dukanla başladım. Önceden de hep protein yerdim ben Ama tabi yanı booool booool karbonhidratla

bakalım ya su atagı bi bitireyim... atagın sonuna kadar tartılmıycam ikinci gunum. sonunda yazarım size de kac kilo verdigimi

bakalım ya su atagı bi bitireyim... atagın sonuna kadar tartılmıycam ikinci gunum. sonunda yazarım size de kac kilo verdigimi

atak bitince karar vercem artık kilo durumuna gore kac kac yapacagıma. ama cogu kisi 1/1 gidiyo anlafıgım kadarıyla. neyse cnm tsk ettim. iyi geceler; )

İyi geceler ama ben sahuru bekliyorum:) 1/1 tavsiye ediyor dukan kendisi de. Süreleri aynı ve sizi 5/5 sıkabilir diyor. Ben gayet memnunum, ama 5/5 yapmadığım için hiç o daha iyi bu daha iyi diyemem.

*Gölcük süt* diye bir markanın lorunu buldum markette.yağ oranı 3.5 atkasındada laktoz içerir yazıyor.plastik kase içinde olması ve tulum loru yazması hoşuma gitti.bir gıdım denedim harika bir tadı ve kremsi bir yapısı var.kullanmamda sakınca varmı.artık aylardır aynı markalardam bıkkınlık geldi :/

Sanıyorum bu peyniri seyirde sınırlı izinli olarak kullanabiliyorsunuz. 30 ya da 40 gramdı tam hatırlamıyorum.

Şüphelensemde tadını çok beğendiğim için baya bi yedim artık geçmiş olsun.aylardır seyirdeyim. Uygun değilse homini yemem ama hergün az miktarda yiceğim yegane lor bu aylar sonra peynirimi buldum.uygun olup olmamasından şüpheniz yoksa şiddetle tavsiye ederim.

Siz uzun zamandır seyirdeyseniz kendi düzeninizi daha iyi bilirsiniz o zaman. Hem duraklatırsa bırakırsınız falan. Ben daha seyirin başında olduğum için hiç risk almıyorum da o yüzden. Diğer sınırlı izinlileri de hiç kullanmıyorum korkuyorum. Zaten bir alıp bir veriyorum sürekli. Sizin de öyle mi acaba? Ben çok sinir oluyorum. Bir bakıyorum bir kilo vermişim. Bir bakıyorum bir kilo almışım. Sonuç olarak aşağı doğru bir çizgim var ama hiç düzenli değil.

Arkadaslar merhaba. Ben dukana yeni baslayacağım da yulaf kepeği yerine yulaf unu almısım, fişi de kaybettim. Olur mu ki?

Kilo ve kacamak cok okunca seyirde baya uzadi:) peynir duraklattimmi tartilamadigim icin bilmiyorum..ama lorun tadi harika az az yerim bundan yerim artik

Kizlar ben iki yil evvel dukana basladim ve 24 kilo verdim. Gecen temmuz sigarayi biraktim ve10 kilo aldim. Tekrar dukana basladim atakta 1.5 kilo verdim ama seyirde tam bir aydir gram kimildama yok. Motivasyon yerlerde. Artik ise yaramiyor mu bilmiyorum. Hatta son on gundur bir sislik var ki anlatamam. Kendimi kilo almis hissediyorum. Ne onerirsiniz?

Diyete sadik kalamayip defalarca yenildigim halde suan tikir tikir kilo veriyorum (2 aydir) hic bozmadim son 5/6 kilo kaldi yaklasik 23 kg faln verdim 14 ayda.muhakak duraklama oluyor devam et

İkinci seferin olduğu için daha yavaş olacaktır canım. Ama sen duraklamaya girmişsin. Sporla, yeşil çayla kırmaya çalış. Öncelerden burada nar şerbeti öneriyordu arkadaşlar duraklama için. Bir tatlı kaşığı yeşil çay, bir tatlı kaşığı hibisküs, bir kaç kuşburnu. Bunları beş dakika demleyip içiyorsun bir litre suyla diyorlardı. Bir deneyebilirsin.

Tesekkur ederim. Mutlaka deneyecegim. Zaten spora basladim bir de dukanin 8 dakikalik karin egzersizlerini yapiyorum. Insallah kurtulacagim tekrardan kilolardan.

Diyete sadik kalamayip defalarca yenildigim halde suan tikir tikir kilo veriyorum (2 aydir) hic bozmadim son 5/6 kilo kaldi yaklasik 23 kg faln verdim 14 ayda.muhakak duraklama oluyor devam et
Insallah sadece duraklamadir benimki de. Bozmak istemiyorum zaten. Yola devam :)

Oruc ta dukan yapan var mi??daha dpgrusu yapip.yine kilo veren var mi hic??ayrca ramazan ayinda.nezaman tattilacaz iftardan 5 10dk once mi ??

Oruc ta dukan yapan var mi??daha dpgrusu yapip.yine kilo veren var mi hic??ayrca ramazan ayinda.nezaman tattilacaz iftardan 5 10dk once mi ??

Ben iftardan hemen önceye kadar gün boyu tartılıp duruyordum tutarken. Üç gündür tutmuyorum. Ama tutarken daha iyi veriyordum açıkçası. Oruçken sahura kalktığımızdan sabah kalkınca tartılmanın çok doğru sonuç vermeyeceğini düşünüyorum. Daha yeni yemek yemiş oluyoruz.

Onur börekli lorun yağ oranını bilen var mı arkadaşlar? Ya da tahsildaroğlu, trakya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…