Dogru sahirda yeni yemis icmis oluyoruz Fazla cikariz:):)bende iftardan once tartilayik bari umarim 100grm da olsa vermiismdir :):)ifrada zaten bi corba ve iki uc kofte yiyor bol su bazende zero kola gusel oluyo doyuyorm yani.Ben iftardan hemen önceye kadar gün boyu tartılıp duruyordum tutarken. Üç gündür tutmuyorum. Ama tutarken daha iyi veriyordum açıkçası. Oruçken sahura kalktığımızdan sabah kalkınca tartılmanın çok doğru sonuç vermeyeceğini düşünüyorum. Daha yeni yemek yemiş oluyoruz.
Onur börekli lorun yağ oranını bilen var mı arkadaşlar? Ya da tahsildaroğlu, trakya?
merhaba.. bende 22 mayıstan beri dukan diyeti yapıyorum. 74.6 kilodan 66.4 kiloya düştüm. günde 40 dakika yürüyüş yapıyorum. duraklama dönemlerinde 1 saate yakın yürüyorum. yaptığım en büyük kaçamak her gün bi tane diyet çikolata yiyorumsahurda saf protein ifatrda sebze proteinle besleniyorum. hedef 62 kilo 4 kilom kaldı güçlendirmeye
Dogru sahirda yeni yemis icmis oluyoruz Fazla cikariz:):)bende iftardan once tartilayik bari umarim 100grm da olsa vermiismdir :):)ifrada zaten bi corba ve iki uc kofte yiyor bol su bazende zero kola gusel oluyo doyuyorm yani.
tahsildaroğlu'nun 100 gramında 10 gr yağ var ama diğerlerini bilmiyorum.
O halde tahsildaroğlu kullanamayacağız yani. Üzüldüm buna, teşekkürler.
rica ederim.
peynir olarak fazla seçeneğimiz yok aslında.
ben migros'un peynirinden alıyordum, hem yağ oranı uygun hem de fiyatı :)
şu an 5.5-5.75 tl civarında olması lazım 500 grlık kutusu.
Migrosun loru mu? Yağ oranı ne kadar?
Ama sahurda protein iftarda sp yaparsanız her gün sp yapmış olursunuz. Bu da kilo veriminizi büyük oranda yavaşlatır.
sizce nasıl olmalı sahur iftar ?
hayır, lor değil light peyniri var.
tam olarak ne kadar yağ içerdiğini hatırlamıyorum ama bize uygun olduğunu biliyorum :)
lor peyniri alırken sodyum oranına da dikkat etmenizi tavsiye ederim.
fazla sodyum vücutta su tutulmasına neden olabiliyor.
sonra tartıda + görünce morali bozuluyor insanın
Şimdi bu su tutma meselesi ile ilgili kafamda soru işaretleri var benim. Belki biliyorsunuzdur, ya da bilen vardır. Vücudumuz su tutuyor, biraz şişkinliğe sebep oluyor ve tartıda bir-iki kilo gibi fazla görünüyoruz. Ama bu kilo verimini engellemez mantık olarak değil mi? Çünkü mesela ben şu an vücudum su tutuyorken 70+1 olarak 71 görünüyorsam, 54'e düşüp hala vücudum su tutuyorsa 55 görünebilirim. Yani vücudum 20 kilo su tutamaz sonuçta. Bu da asıl kilo verimini etkilememeli. Doğru bir mantık mı yürütüyorum hiç bilmiyorum.
merhaba.. bende 22 mayıstan beri dukan diyeti yapıyorum. 74.6 kilodan 66.4 kiloya düştüm. günde 40 dakika yürüyüş yapıyorum. duraklama dönemlerinde 1 saate yakın yürüyorum. yaptığım en büyük kaçamak her gün bi tane diyet çikolata yiyorumsahurda saf protein ifatrda sebze proteinle besleniyorum. hedef 62 kilo 4 kilom kaldı güçlendirmeye
Şimdi bu su tutma meselesi ile ilgili kafamda soru işaretleri var benim. Belki biliyorsunuzdur, ya da bilen vardır. Vücudumuz su tutuyor, biraz şişkinliğe sebep oluyor ve tartıda bir-iki kilo gibi fazla görünüyoruz. Ama bu kilo verimini engellemez mantık olarak değil mi? Çünkü mesela ben şu an vücudum su tutuyorken 70+1 olarak 71 görünüyorsam, 54'e düşüp hala vücudum su tutuyorsa 55 görünebilirim. Yani vücudum 20 kilo su tutamaz sonuçta. Bu da asıl kilo verimini etkilememeli. Doğru bir mantık mı yürütüyorum hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?