Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar olmuyor olmuyor olmuyor
5gunluk atagi -2.1le tamamladim ve bugun seyirdeki tam 2 haftami doldurdum ve hala -2.4teyim. Bi arti bi eksi cikiyo ama sonra hep 70.2de sabitleniyo. Cildirmak uzereyim ya, bana dukan olmuyo mu nedir anlamadim ben, spor da yapiyorum her gun 1 saat ama 15gundur sabit resmen.

Son düzenleme:

Canım bu çok normal. Seyire ilk başlayınca öyle olur. İlk hafta ben aşağı yukarı derken atağın üzerine hiç kilo veremeden tamamlamıştım. Çoğu kişi böyle oluyormuş. Şimdi birer kilo vererek devam ediyorum.

Şimdi yedim ama canım kraker istiyor bugün ilk günüm olduğundan çarpıldım resmen. Dayanmam lazım. Bozarsam diyeti zor başlarım bir daha.

Aman çok dikkatli ol. Senin vermen gereken kilo çok az olduğundan motivasyonun da düşük olacaktır haliyle. Ama ilk günden dayanamazsan hiç devam edemezsin ki. Evde dukana uygun yiyeceklerin var mı atıştırabileceğin?

merhabalar,

yeni atak dönemine balayacağım. bana örnek bir kahvaltı önerir misiniz? kahvaltıda peynir yoğurt dışında ne yiyebilirim.

Yok, yapmam lazım. Yulaf kepeğim var her zaman dolapta. Şimdi daha iyiyim. Doydum kendime geldim. Bir de splenda aldım mı tamamdir.

Evet oyle okudum hep forumda ama 2 hafta cok uzun geldi canim ya. Ha gayret o zaman, insallah artik dususe gecerim ya motivasyonum cok dusuyo boyle olunca.

Evet oyle okudum hep forumda ama 2 hafta cok uzun geldi canim ya. Ha gayret o zaman, insallah artik dususe gecerim ya motivasyonum cok dusuyo boyle olunca.

İstersen bir de yediklerini gözden geçirelim. Belki yanlış birşeyler vardır. Ben mesela o kadar çok araştırma yaptım ama daha yeni yediğim jambonda patates nişastası olduğunu farkedip bıraktım. Aynı markanın fümeleri önerildiğinden jambonun da yağ oranı az olunca o da serbest gibi gelmişti. Belki böyle birşeyler olabilir. Neler yiyorsun gün içinde bir anlatır mısın?

kızlar tatlandırıcı olarak ne ve nerden alıyorsunuz?

Ben migrostan alıyorum ya da diğer büyük marketlerde de vardır herhalde. Takita formtat60 kullanıyorum tatlılar için, tablet olarak da sukralozlu takita tabletleri kullanıyorum kahvem için. Stevia bitkisel ve hiçbir zararının olmadığı söyleniyor ama tadını pek beğenmiyorlar genelde. Splenda en iyisi ama daha pahalı diğerlerine göre. Takita kullanacaksan da takita formtat60 olmasına dikkat etmelisin, takitanın bir de toz tatlandırıcı falan yazanı var onlar doğru değil.

merhabalar,

yeni atak dönemine balayacağım. bana örnek bir kahvaltı önerir misiniz? kahvaltıda peynir yoğurt dışında ne yiyebilirim.

Aslında peynir yiyemiyorum ben. Çünkü peynirin yağ oranının %2nin altında olması gerekiyor. Lor peynirde bile bu oranda peynir bulmak çok zor. Kaanlar lor buldum yüzde 3.8 yağ oranı. Onu sadece yulafla yaptığım tariflerde kullanıyorum az miktarda. Malesef bulamadığımdan hiç peynir kullanamıyorum ben. Yörsanın lorunun yağ oranı %2.2 imiş. Ama onu bulamadım ben.
Kahvaltıda genelde yulaf kepeği ile poğaça ya da mikrodalga ekmek falanyapıyorum. Onun yanında füme et, hindi falan bir kaç dilim. Bir kaç küçük kornişon turşu. Turşu bu kadar atakda da serbest. Ama ben çok tuzlular diye biraz suda beklettim öyle kullanıyorum. Kendime yoğurttan labne yapıyorum bazen onu yiyorum. Ekmeklerimin üzerine sürüyorum. Haşlanmış ya da yağsız pişirilmiş yumurta bir de.

Ben çaya kahveye şeker kullanmıyorum zaten. takita formtat60 ı tatlılara kullanabilirim değil mi? Toz mudur bu?

Ben çaya kahveye şeker kullanmıyorum zaten. takita formtat60 ı tatlılara kullanabilirim değil mi? Toz mudur bu?

Evet bu toz ve tatlılar için. Pişirebilirsin de. Yalnız dikkatli ol gaz yapıyor fazlası. Günde iki kaşığı geçmemeye çalış. Tatlandırıcıda limitin günde üç kaşık olduğunu söylüyorlar ama ben o kadar yiyince feci olmuştum

Arkadaşlar ben spordan nefret eden ve aşırı güçsüz, hareketsiz bir insan olarak sanırım spora başladım Bu topicteki eski yazıları okuyordum oralardan gördüğüm egzersizleri inceledim. Leslie denilen bir kadının yürüyüş programı var. Dukan da bize yürüyüşü önerdiği için tam uygun diye düşündüm. Ve o kadar kolay ki. Dün 1 mile olanını yaptım. Baktım yapabildim zorlanmadan bugün 2 mile olana geçtim. Ondan biraz zorlandım ama bitirebildim bırakmadan. Çok güzel gerçekten. Googleda yazınca çıkıyor bütün videoları. 1 mile olan 20 dakika 2 mile olan 35 dakika sürüyor. Tavsiye ederim.

tamamen risksiz şeyler. yumurta, tavuk göğsü, dana ciğeri, kornişon turşu, domates, salatalık, dukan peynirli kraker yaptım iki üç kere, bu şekilde yani, pek çeşitli diil yediklerim. ama sorun şu ki yulaf kepeği yemiyorum pek, tadını hiiiç sevemedim ama diyet ilk çıktığında bi çok kişi kepeksiz yapmış, ona güvendim biraz canım :)

bi de leslie sansone yapan varsa, ben fast 4mil, exercise tv 2-3mil yapıyorum dönüşümlü. daha etkili kilo verdiren başka önerebiliceğiniz videosu var mı yoksa bunlar iyi mi?

Ben leslieye başladım. Ama ben çok hareketsiz biriyim. Anca 2 mili yapabiliyorum Dukan da 25 dakika yürüyüş önerdiğinden çok bile diyorum kendime Yediklerin zararsız duruyo. Ama yulaf kepeği çok önemli ya. İlk başta o olmadan yapanlar varmış ama şu an dukan olmazsa olmaz diyor. Hem ben onsuz napardım bilmiyorum. Kahvaltımın ana menüsü

Merhabalar,
2. bebekten sonra fazla kiloları verip fıstık anne olma yolunda ilerlemek isteyen biri olarak Dukan diyetine başladım. Normalde diyet yapan bir insan olmadım hiç ama fazlalık olan 18 kg nun diyetsiz gitmeyeceğini anlamış bulunuyordum. Yaklaşk 3 ay önce Dukan a başladım 1 ay uyguladım ve 5 kilo hemen gitti. Ama sonra ara vermek zorunda kaldım. Tabi bu yaptığım büyük hata! Siz yapmayın.
Şimdi yeniden başladım. Tekrar atak yapıp yapmamak konusunda kararsızdım ama Dukan sitesinde 1 aydan fazla ara verdiysen atak yapman öneriliyordu.
Herneyse 70 kg ile başladım. 3 gün atak sonunda 1,2 kg vermem gerekiyordu. ben 68 kg ile bitirdim. Şimdi seyir evresindeyim. Cuma günü tartıldığımda 67,3 kg idim. Pazartesileri tartılmak üzere devam etmek istediğim için şu an tartılmıyorum. Hedefim 57 kg olmak boyum da 160.Ekim sonuna hedefledim.

mydilemma peynir konusu benim için de problem ama ben bunu şöyle çözüyorum:
seyir evresinde kullanılabilecek tolereted foods denilen sınırlı izinli besinler varya orda bir de %7 yağlı peynir için 30 gr dan 2 adet olarak izin var. Yani eğer o gün için başka sınırlı izin besin kullanmayacaksan 60 gr peynir yiyebilirsin. Tahsildaroğlunun %6 yağlı light peyniri var ben onu alıyorum migrostan. Lorlara pek güvenemiyorum. Mesela o gün kakao kullanacaksam sadece 30 gr (kibrit kutusu) tüketiyorum.

Haklısın o şekilde halledilebilir. Ama ben daha başında olduğum için sınırlı izinlileri kullanmaya çok korkuyorum. Pek kullanmıyorum. Tatlandırıcıyı süt tozunu sınırlı izin kullanıyormuş gibi bir psikolojiyle kullanıyorum. 65 civarına gelsem sonra başlayacağım o zaman peynir olarak kullanabilirim bu hakkımı dediğin gibi.
Bu arada yeniden hoşgeldin. Umarım dayanır ve sonuna kadar yapabilirsin bu kez. Ben çok umutluyum bu diyetten açıkçası. Spor olarak bir şey yapıyor musun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…