Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Parça parça yazıyorum ama yazdıklarının bir kısmını unutuyorum ondan:) Ben her gün sabah tartılıyorum. İlginç bir kilo verme düzenim var benim. Önce durduk yere baya bir düşüyorum, bir kilo falan. Ondan sonra ertesi gün hop geri çıkıyorum ve haftanın geri kalan günlerinde o düştüğüm kiloya ve onun azıcık altına yavaş yavaş iniyorum. Öyle sabitlenince bir hafta olmuş oluyor zaten. Sonra hop yine düşüyorum Yani benim bir haftanın sonunda inceğim kiloyu hemen hemen hafta başında görmüş oluyorum.

Atakta hergün tartılmak iyidir ama seyirde haftada 1 e düşür bence. Çünkü en doğru sonuç o oluyor. 5+5 matıklı olur iyi karar vermişsin. Zaten 5 gün de ne olur ki. Ama dedim ya ben öğün atlamaya da çok başladım ama gerçekten ölünmüyor yani. Ki ben ölürüm zanneden bir tipim. Zaten protein tok tutuyor aslında düşünmedikçe de yemek gelmiyor aklına. O anda yiyemediysen es geç bence kendini sıkma.
Benim annem de hiç istemiyor bu diyeti. Ama bugün bize geldi ve beni görünce şok geçirdi ki Pazar görüşmüştük. Ve diyecek bişey bulamadı. Sanırım inanmaya başlıyor bana. Darısı sana olsun.
Benim inanılmaz bir göbeğim vardı. Nerdeyse bütün kiloyu ordan verdim sanırım çok farketti. Bu Dukan taktir edilesi adam yani. Ancak diyet bitince de (tüm evreleri dahil) Karatay tarzı beslenmek lazım. Un, şeker, pirinç yok. Bir de Dr. Öz Haftada 1 gün istediğinizi yiyin, özellikle karbonhidrat, 6 gün dikkat edin diyor Çünkü o 1 gün vücudu şaşırtıyormuş.
Neyse şu kilolaları verelim de. :))

Son düzenleme:
Bi ara çok takilirdim kk ya son 3 senedir felan hiç bakmamistim yani yorum felan yapmamistim
Telefondan daha rahat oluyormuş sevdim bu uygulamayı
Ben de dukanciyim çok şükür 😆 6.5 ay seyirle ve 2.5 ay da guclendirmeyle ki hala güç teyim 31 kilo verdim
Ramazan da bayagi zorlanıyorum ama yine de güce uygun yapmaya çalışıyorum ramazan dan sonra daha dikkatli devam edicem
Dukan bir mucize gibi 46hatta 48 bedenden 38 bedene düştüm çok şükür seviyorum seni Dukan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın kilolarımızı verdikten sonra bunlar. Karatay'ı yapabileceğimi sanmıyorum şu an bu kadar sıkarken en sevdiğim şeylerden güçlendirme de bitmişken korumayı ancak uygulayabilirim gibi geliyor. Öz'ün dediği mantıklı, ama korumada onun bir benzerini yapıcaz aslında biz. Haftada bir gün dikkat edicez diğer günlerde yiyeceğiz Demek ki iki doktor da farklı yönlerde uygulattığına göre vücudu şaşırtmak etkili. Tabi ki şu anda dukandan başkasının sözüne bakmıyorum
Karatay'a ben pek güvenmiyorum bu arada. Pek güven vermiyor, ayrıca diyetinin Atkins diyetine çok benzemesi de şüphelendiriyor beni. Dukan da Atkins benzeri diyetlerin çok zararlı olduğunu söylüyor. Ama bundan sonraki hayatımda karbonhidrata sınırlama getirmeye çalışacağım o kesin. Oturup bir tabak dolusu pankek yapıp tek başıma yemek yok mesela

Hoşgeldiniz:) Ne kadar güzel kilo vermişsiniz, darısı başımıza. Tebrik ediyorum sizi. Burası ne yazık ki çok sakin kimseler yok.

Hosbuldum 😊 ama neden sakin ki dukandiyeti yapan çok deneyimlerini tariflerini after before larını paylassalar herkes motive olur😆 tüm dukancilar toplansinnnn😄

Hosbuldum 😊 ama neden sakin ki dukandiyeti yapan çok deneyimlerini tariflerini after before larını paylassalar herkes motive olur😆 tüm dukancilar toplansinnnn😄

Keşke öyle olsa Ben de geçmişi okuyup okuyup onlara özeniyorum. Mutlaka hala yapan çoktur ama pek gelmiyorlar.

ne kadar doğru bilinmez ?

Dukana uygun urunler piyasaya cikmis 15 tane farkli cesit var.daha alma imkanim olmadi oldukca pahalilar.alip kullananlar tadlari hakkinda bilgi verebilirlermi.

Arkadaşlar merhaba. Ben dukan diyeti'ne basladım, anneme de söyledim. Annem doktor ve bana hemen diyeti bıraktırdı. Çünkü et ağırlıklı beslendiğimiz için karaciğere yüklenme çok oluyormus, hormon dengesini bozuyormş ve karaciğere çok zararı varmış. Aynı şekilde böbreklere de. Sağlığımızdan önemli değil değil mi? Bir diyetisyene gidin yani..

Ben nerdeyse 9 ay olacak dukan yapıyorum son 2.5 aydır guclendirmedeyim testlerimi yaptırdım ve hiç bi anormallik çıkmadı aksine kan sayimim çok dusukken normale bile dönmüş eğer kitapa uygun yaparsanız! hiç bi problem yasamazsiniz eğer başka bi sağlık sorununuz yoksa

Dukana uygun urunler piyasaya cikmis 15 tane farkli cesit var.daha alma imkanim olmadi oldukca pahalilar.alip kullananlar tadlari hakkinda bilgi verebilirlermi.

Mesela cnm link atsana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simlanın blogunda canım.burdan nasıll link atılır beceremedim.dukandiyetitariflerim.yaz ilk sirada

İnsanlara laf antamaktan bıktım valla. Ben artık Dukan diyeti yaptığımı söylemiyorum bile. :))
Bir de şu sadece protein yemek zararlıdır hikayesini de anlamış değilim. Doğada tek saf protein yumurta beyazında var. Geri kalan herşey de mutlaka karbonhidratta var yağda.
Biz sadece protein ağırlıklı besleniyoruz. Oh ne iyi de ediyoruz. Çocuklarımı da o şekilde yedirmeye çalışıyorum.

Dukan diyeti kafe falan yok mu biyerlerde.herseyi gidip ordan hazir yesek.yorumdum biraz incik cincik biseyler yapmaktan oyuzden dukanin cikardigi hazir paketli yicwklerine bakiyorum.onlarda gereksiz pahali.ve katkilari nelerdir allah bilir... son 5 kilo .... bi git bit artık :)

İstanbul'da bir cafe vardı aslında. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama. Kalamış'ta tatlı huzur cafe. Yalnız hiç gitmedim ben İstanbul'dan değilim. Nasıldır bilemiyorum. Dukanınkiler bence de çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…