Atakta hergün tartılmak iyidir ama seyirde haftada 1 e düşür bence. Çünkü en doğru sonuç o oluyor. 5+5 matıklı olur iyi karar vermişsin. Zaten 5 gün de ne olur ki. Ama dedim ya ben öğün atlamaya da çok başladım ama gerçekten ölünmüyor yani. Ki ben ölürüm zanneden bir tipim. Zaten protein tok tutuyor aslında düşünmedikçe de yemek gelmiyor aklına. O anda yiyemediysen es geç bence kendini sıkma.
Benim annem de hiç istemiyor bu diyeti. Ama bugün bize geldi ve beni görünce şok geçirdi ki Pazar görüşmüştük. Ve diyecek bişey bulamadı. Sanırım inanmaya başlıyor bana. Darısı sana olsun.
Benim inanılmaz bir göbeğim vardı. Nerdeyse bütün kiloyu ordan verdim sanırım çok farketti. Bu Dukan taktir edilesi adam yani. Ancak diyet bitince de (tüm evreleri dahil) Karatay tarzı beslenmek lazım. Un, şeker, pirinç yok. Bir de Dr. Öz Haftada 1 gün istediğinizi yiyin, özellikle karbonhidrat, 6 gün dikkat edin diyor Çünkü o 1 gün vücudu şaşırtıyormuş.
Neyse şu kilolaları verelim de. :))
Bi ara çok takilirdim kk ya son 3 senedir felan hiç bakmamistim yani yorum felan yapmamistim
Telefondan daha rahat oluyormuş sevdim bu uygulamayı
Ben de dukanciyim çok şükür 😆 6.5 ay seyirle ve 2.5 ay da guclendirmeyle ki hala güç teyim 31 kilo verdim
Ramazan da bayagi zorlanıyorum ama yine de güce uygun yapmaya çalışıyorum ramazan dan sonra daha dikkatli devam edicem
Dukan bir mucize gibi 46hatta 48 bedenden 38 bedene düştüm çok şükür seviyorum seni Dukan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosbuldum 😊 ama neden sakin ki dukandiyeti yapan çok deneyimlerini tariflerini after before larını paylassalar herkes motive olur😆 tüm dukancilar toplansinnnn😄
Arkadaşlar acaba dukan ekmeği ve kavrulmuş tavuk dolapta ne kadar dayanır?
Dükkan ekmek 5..6 gün dayanıyor ama ben tupper kaplarda sakliyorum dolapta. Tavuk bence 2 gün. .nekadar kavrulsada bakteri üretir tavuk
Bunu annem sölerdi.Bayat yumurta suyun yüzüne çıkar sebebi de zamanla yumurtanın içinde oluşan hava boşluğu imiş
Arkadaşlar merhaba. Ben dukan diyeti'ne basladım, anneme de söyledim. Annem doktor ve bana hemen diyeti bıraktırdı. Çünkü et ağırlıklı beslendiğimiz için karaciğere yüklenme çok oluyormus, hormon dengesini bozuyormş ve karaciğere çok zararı varmış. Aynı şekilde böbreklere de. Sağlığımızdan önemli değil değil mi? Bir diyetisyene gidin yani..
Dukana uygun urunler piyasaya cikmis 15 tane farkli cesit var.daha alma imkanim olmadi oldukca pahalilar.alip kullananlar tadlari hakkinda bilgi verebilirlermi.
Dukan diyeti kafe falan yok mu biyerlerde.herseyi gidip ordan hazir yesek.yorumdum biraz incik cincik biseyler yapmaktan oyuzden dukanin cikardigi hazir paketli yicwklerine bakiyorum.onlarda gereksiz pahali.ve katkilari nelerdir allah bilir...son 5 kilo .... bi git bit artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?