Eki Görüntüle 1203255 Eki Görüntüle 1203257
Kızlar limonata içiliyor mu ??
Evli mutlu iki çocuklu :))
Eki Görüntüle 1203255 Eki Görüntüle 1203257
Kızlar limonata içiliyor mu ??
Evli mutlu iki çocuklu :))
o kadar vaktim yok canım 1 ay da benim bu kiloları vermem lazım ama benim şekerim çokk çabuk düşer oyüzden böyle oluyorum ama şöyle bi taktiğim var çok tatlı isteyince canım 1 su bardağı süte 1 çay kaşığı tarçın atıyorum bilmiyorum yasak mı ama tek kaçamağım bu olur heralde ama yasak değilse herkese öneriyorum harika bir şeker dengeleyicisidir hemm tatlı ihtiyacı giderir hemde şekerinizi düzenler gider mi?
Arkadaşlar merhaba.Bugün atak evresini bitirdim ama 5 günlüğüne şehir dışına çıkmak zorundayım o süre içinde yapabileceğimi sanmıyorum.Döndükten sonra tekrar yapmak istiyorum.O 5 gün içinde kilo artışı görür müyüm birde tekrar atak evresindenmi başlamam gerek?
Merhabalar, geçen sene 104 kg ile dukana başladım, 80e gelince de bıraktım. Şu an 90 kgyim. bu bir senelik süreçte zaman zaman başlamak istedimse de çeşitli sebbepler yüzünden tam manasıyla başlayamadım. Şu an tekrar dukana başlasam yine kilo verir miyim acaba?
Dukan ömür boyu iki defa yapılabiliyor. Siz ilk seferinizi yapmışsınız. İkincisini de şimdi yapabilirsiniz oldukça da zaman geçmiş. Ama ikinci sefer yapanlar ilk seferdeki gibi hızlı kilo veremediklerini söylüyorlar genelde haberiniz olsun. Eğer sabrederim diyorsanız hoşgeldiniz:)
Sabretme taraftarıyım, ama şundan korkuyorum arada başlayıp başlayıp 1 hafta on gün sonra bırakışlarım oldu ve onları saymıyorum. O dönem hiç kilo verememiştim mesela.
meraba dukan diyetine başlama kararı aldım ancak saclarım çok güçsüz sac dökulmelerinden korkuyorum bu konuda ne tür önlemler alabilirim
Çinko ve vitamin katkıları ile diyetine destek olabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Benim saçlarım çok dökülüyordu. (dukanla alakası yok normalde dökülüyordu) şimdi dukanda dikkat etmem lazım diye vitamin almaya başladım azaldı sanki.
kan testi sonucuna göre vitamin desteği alacagım teşşekkürlerbi sorum daha olucak atak evresinin 2. günndeyim ve regl oldum kitapta regl doneminde daha cok kilo verilecegını ödem atıldıgı yazıyor ancak internette regl zamanı başlamanın sakıncalı ooldugu yazıyor bi sıkıntı olmaz degil mi
Bende bugün dukana başliyorummm.. Doğum sonraki gitmeyen kilolardan başka türlü kurtulamiycamı anladim.. Eşim çok karşı yapmama zararli vs.. Ama yine de yapıcam. Bu ikinci dukanim ilkinde 15 kilo vermiştim bunda 10 versem yeter inşallah bakalım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben yapmadım ama hergün işyerinde görüştüğüm iki arkadaşım uyguladı bu diyeti. biri çok sağlıklı ve hızlı kilo verdi diğerinin ikinci hafta gut hastası gibi ayağı şişti ve bıraktı. kişiye göre her diyet farklılık gösteriyor. en güzeli kendi vücut yapınızı tanımanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?